Új poszt jelent meg Bayer Zsolt Bádog nevű blogján, ahol a magas állami kitüntetésben részesített fideszes aktivista két publicisztika között osztja meg különböző gondolatait, illetve az interneten talált képeket és szövegeket olvasóival. Ezúttal a Hát nem érdekes? című írásban egy fotó látható egy postaládáról, amin sok külföldi neve olvasható. A vélhetően zsidó származású emberek nevei alatt a képen a felirat: „Sok JÓ szavazópolgár kis helyen is elfér..” A kép felett az idézett szöveg szerint „Egy lakásba 18 név? A postaláda elég kicsi. Nem lehet nagy levelezési forgalom. Szabályos lehet ennyi ember egy címen? Hány ilyen lakás lehet? Ha emeletes ágyakon alszanak, akkor is hány szobás lehet? Ha tényleg igaz, mindenki ott lakik, társasház fizeti a víz számlát vagy van külön vízórája ennek a lakásnak?" A kép, a rajta és mellett lévő szöveg arra a fideszes körökben népszerű elméletre utalhat, hogy a Budapesten bejelentett lakcímmel és így szavazati...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tudja Bayer elvtárs, ha bivalybürgözdön 50 ukrán lakik egy üres telken, a másik 50 egy üres pajtában, és azt jogosnak találta a választási bizottság, akkor ne sipákoljon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
A fidess szalon náci patkányának megint adtak feladatot..:)
Rockxy
burkolt és szigorúan titkos zsidóimádat mennyivel szebb lenne, ugyi...
Nessy
Tudja Bayer elvtárs, ha bivalybürgözdön 50 ukrán lakik egy üres telken, a másik 50 egy üres pajtában, és azt jogosnak találta a választási bizottság, akkor ne sipákoljon!
namihami
Van még bármi, ami ennél a ""publicistánál vagy publicistával"" kapcsolatban a meglepetés legcsekélyebb mértékét okozhatja? Azt hiszed, mincs lejjebb? DE...van.
És folyamatosan bizonyítja...
CsipkeRózsa
Látta azt a postaládát még más is, vagy csak Bayer. Embert barátjáról.
Nyírfa
@Rockxy: Miért gúnyolódsz a zsidósággal?
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Kérdezed: @Rockxy: Miért gúnyolódsz a zsidósággal?

Megszokta már.
Rockxy
Nem a zsidókon gúnyolódom, csak észreveszem, ha valakik helyettük is megsértődnek.
Nem kéne erről annyit nyavalyogni.

"A legnagyobb létszámban élő nemzeti kisebbség a németeké. A mai Magyarország területének hagyományos német népcsoportjait összefoglaló néven sváboknak is nevezik"
És mégis, ha a büdös svábokat emlegeti valaki, nincs felháborodás.
De mér nincs?
És ha arról esik szó itt-ott, hogy a magyarság megérett a pusztulásra, miért nem háborodik fel senki?

"Saját döntésük folytán nem tartozik a törvényben elismert nemzetiségek közé a zsidóság."

"Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.

Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért."
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Azért furcsállottam, mert nem néztem ki belőle. Jóérzésű embernek tűnt a ritka megszólalásai kapcsán.
Nyírfa
@Rockxy: Lehet, sőt, biztos, hogy Te is érzékeny lennél, ha olyan néphez tartoznál, amelyet kipateroltak a saját földjükről, és szét kellett szóródniuk a világ minden táján. Aztán vagy megtűrték őket, vagy nem. Ami engem végtelenül felháborít, az az, amikor bűnbakká kikiáltva üldözik őket, és a pusztulásukat kívánják. Ez olyan - nem is jó szó rá, hogy primitív, és kevés, hogy embertelen - , megvan: ez szembeköpése istennek, az életnek, ki hogyan nevezi.

Én még sehol nem olvastam, nem hallottam a svábok szidalmazását. Itt , különösen nem. Fájna, hiszen sok felmenőm sváb. És fájna maga az attitűd, hogy megint rárontanak egy nép itt élő képviselőire.

A magyarok, sajnos, egy évezrede vágják maguk alatt a fát. Senki nem kényszeríti rá ezt a népet, hogy önmagát pusztítsa el, saját magától, intés, óvás, segítség ellenére él önpusztító módon. Nem orbáni metodikával kell felpiszkálni a magyarok önbecsülését, de ezt Te is tudod, hiszen nem egyszer nyilatkoztál ebben a szellemben.

Nem tudom, hogy Magyarország kártalanította-e, és mennyiben az itthoni zsidóságot.

Bonyolult kérdésnek érzem, hogy a zsidóság minek vallja magát, hiszen már annyi országban asszimilálódtak, megtartva
zsidó identitásukat is. Azok nyilatkozhatnának érdemben, akik e néphez tartozónak vallják magukat, ám nem Izraelben élnek. És egyáltalán, milyen törvény, szokás mondja meg, hogy ki zsidó, és ki nem az? És, számít? Nekem nem. De, ha valaki fontosnak érzi a saját hovatartozását, azt természetesen elfogadom.
CsipkeRózsa
@Rockxy: Idézett szöveged szerint: ""Saját döntésük folytán nem tartozik a törvényben elismert nemzetiségek közé a zsidóság.

"Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására."

A magyar zsidóság döntő többsége vallásnak tekinti a zsidóságot, nem pedig nemzetiségnek.

Volt egy kezdeményezés, ahol nem sikerült már a kisebbséghez tartozás egyik feltételét teljesíteniük, mert az aláírók létszáma nem érte el a szükséges főt.

Szerinted:

"Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.""

Ezt állítólag a Rózsdombi Paktum tartalmazta, ami nem volt, minden alap nélkül terjesztették.

Az egyházakat kárpótolták az elvett épületekért, ebből a zsidó felekezet is a neki járó összeget megkapta, ill. évekre bontva kapja, ha nem telt még le.
SystemError
@Szeparepa2: Én azt nem értem, hogy egy ilyen herélt hangú kis buzi hogy lett az agyatlan nácik példaképe.. A kilencvenes években, amikor néha szétcsaptunk a Deák téri skinheadek között még legalább volt kiállásuk a náciknak. Félelmetes példaképeik voltak. Fasza ennek az nincs(Hont András...:), csak fröcsög a herélt hangján biztonságban a csicska szalon náci..de ez mint férfi haha:)
SystemError
3 nick-es, 12 órában bértroll buzigyerekek példaképe csak, akik 2022 után szart fognak pakolni 1 év munkakeresés után otthon romániában:))))
Eriksson
@CsipkeRózsa: Kétfélék az emberek. Akik követelik a kárpótlást, és akik nem. Az utóbbiak magyarok.
SystemError
@Eriksson: "Kétfélék az emberek."-el meg csak nagyon ostoba, egyszerű emberek írják le a környezetükben zajló eseményeket. Egy élet alatt sikerült azért egyről kettőre növelned a féleségek számát a világképedben. Mármint azonnal kétféle embert érzékeltél születésed után vagy véig egy volt és olyan 30 felé bölcs lettél és akkor jött, hogy kicsit bonyolultabb a világ ? :)

Hát köszönöm ezt a mély bölcsességet, minden a helyére került veled kapcsolatban...:)
Eriksson
@SystemError: Oszt miből sikerült levonnod ezt a mélyenszántó bölcs megállapítást, amit megfogalmaztál?
SystemError
@Eriksson: Te ennyire hülye nem lehetsz baszki! Figyelj, semmi jó! :)
RonaGyuri
@SystemError: miközben Őfenesége nulla toleranciáról zagyvál lelkes hívei egyre vadabb antiszemita kampányba kezdenek! =))
SystemError
@RonaGyuri: Nem a hívei csinálják, tudatos és irányított kommunikáció zajlik. A hívei csak bégetnek hozzá, de egyre kevesebben. A végére csak az marad Vikinek, hogy kopaszra borotváltassa a fejét, hogy néhány patkányt megtartson a végén..
Eriksson
@SystemError: Na, ez egy velős vélemény volt. A legostobábbakra jellemző.
SystemError
@Eriksson:
Legközelebb írd is le kérlek, hogy miért(az jó műsor lesz...) Tudod azt sem szoktad megérteni, hogy mi a kérdés és nem akarom mindkettőnk idejét pazarolni veled.. :)

Szóval Viktor nem állt le soha a radikál jobbal mi? A MIÉP,-nek Mi hazánknak szerinted hogy néznek ki a hívei... Elárulom neked a miép-nek konkrétan nácik és skinhead-ek nem kis számban.
CsipkeRózsa
@Eriksson: 18:30

Ennél nagyobb marhaságot még nem mondtál eddig. Nem kétféle, hanem sokféle ember létezik, de a kárpótlást azok kérik, akiknek jár. Nem külön oldal a "magyarok", hiszen ők is kérik, ha jár.

Az előbb írtam le, hogy minden egyháztól elvett épületért járt. A keresztény egyházakban nincsenek magyarok?
Eriksson
@CsipkeRózsa: A magyar vallásúaknak nem jár kárpótlás.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Vannak magyar vallásúak is, a kommunizmus áldozatainak nem jár kárpótlás, ők sem magyarok?
A keresztények nem magyarok?
Magyarországon pedig minden vallású, minden állampolgár magyar, ha nem kisebbséghez tartozik.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nem is a kisebbségekről beszéltem konkrétan, mert azok sem kaptak soha semmiért kárpótlást.
Eriksson
@CsipkeRózsa: A magyar nemzetiségekről.
bolgárok
cigányok
görögök
horvátok
lengyelek
németek
örmények
románok
ruszinok
szerbek
szlovákok
szlovének
ukránok
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ezt miért közölted, hiszen nem róluk beszéltél, csak utólag őket is beszőtted ide. A nemzetiségeket én is meg tudom nézni, amikor téma.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Azt kérdezted, kikről beszéltem. :)))
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ne beszélj mellé, nem ez volt a téma, hanem az, hogy kik a magyar vallásúak, és szerinted ők nem kaptak kárpótlást, de erre csak nem akarsz válaszolni.
Eriksson
@CsipkeRózsa: A magyar vallásúak a magyarok. És ők sose kaptak kárpótlást, úgymint a többi magyar nemzetiségi se.
SystemError
@CsipkeRózsa: Köszönöm! @Eriksson: -nak azt sem sikerült felfognia, hogy erről van szó...:)
CsipkeRózsa
@Eriksson: Látom, egy kicsit belesültél, nincs olyan, hogy magyar vallású.
Egyébként a keresztények is magyarok és kapnak kárpótlást, részben az egyházak, részben az egyének.

Pl.:
"Átfogó nyugdíjkoncepció a kommunista diktatúra áldozatainak kárpótlására"

neb.hu/hu/atfogo-nyugdijkoncepcio-a-kommunista-diktatura-aldozatainak-karpotlasara

Ez csak egy utólagos emelés volt 2015-ben, tehát addig is kaptak.
SystemError
@Eriksson: " A magyar vallásúak a magyarok" Szerintem ma már ne nyilatkozz többet...fájdalmas vagy, de inkább már nevetek!

Azért megpróbálom értelmezni, amit írtál. Magyar vallás, amennyiben az ősi magyar hitvilágra gondoltál István óta ki van írtva. Ez amúgy ez egyik kedvencem a mostani nácikban hogy ők az ősi magyar hitvilág kiírtása óta érzik az identításukat (ez csak megjegyzés volt, nem neked szólt). Szóval olyan, hogy "magyar vallású" egy laza ezer éve nincs, de előtte sem így definiálták és valószínűleg akkor sem csak a Hun-ok világa volt ez...Szóval a kereszténységet azonosítod a magyarokkal mint valami magyar önimádat(vallás).

Kérlek fejtsd ki, hogy mi az a "magyar vallású"? Mármint ők miben hisznek?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Előzőhöz még azt is hozzá kell tennem, hogy a kommunizmus áldozatai között nem csak "magyar vallásúak" vannak.
Eriksson
@SystemError: Nem kéne közbekotyognod. CsipkeRózsával egy elvi vitában vagyunk, amihez semmi közöd sincs.
SystemError
@Eriksson: "elvi vitában..." Hallod sírok a nevetéstől már...:)
Eriksson
@CsipkeRózsa: Emlékszem, amikor a nem magyar vallású mostohaapám a rendszerváltás körül csak azért kapott közel egymillió forint kártérítést, mert tudott egy képet mutatni, melyen egy család volt egy marhavagon ajtajában lefényképezve. Saját bevallása szerint az a család nem az ő családja volt, s azok sem bevagonírozottak voltak, hanem átmenetileg abban laktak a háború idején, amíg nem kaptak új lakást.
S attól kezdve kapott nem tudom mennyi havi apanázst a fizetése mellé, majd a nyugdíja is úgy lett kiszámolva, hogy kb. 50%-kal magasabb volt, mint amennyi eredetileg járt volna neki.
Ettől függetlenül mindig szidott mindenkit, a kormányt, a komcsikat, soha semmi nem volt jó neki. Elképzelheted, hogy nem volt túl népszerű az ismerősei között, mert barátai nemigen voltak.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Az egy milliós kárpótlást a kommunizmus áldozatai kaptak (vagy leszármazottjai). Egyébként mindent igazolni kellett, nem bemondásra adtak. Ekkora kárpótlást csak ők kaptak.
Lehet, hogy olyan megnevezéssel, hogy "politikai üldözöttek kárpótlása".
advocat
Azért Bayer sem szittya magyar. Ezzel a névvel. Ő is migráncs!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Úgy tudom, hogy ő maga nem volt sem politikai áldozat, sem üldözött. A testvérei sem. Az apja betegségben halt meg, az anyja végelgyengülésben. Kapott viszont közel egy milkót és életjáradékot.
Ja és igen. A testvérekről jut eszembe. Szegény sorsüldözöttek egyike Zuglóban, a másik Angyalföldön, egy megint másik a József Attilán, ő Ferencvárosban kapott lakást. Hogy a többiek kaptak-e kárpótlást, azt nem tudom.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Írtam az előbbinél, hogy a kommunizmus áldozatai kaptak egy milliót. Ha ő nem volt az, akkor nem kaphatott volna, mert azt igazolnia kellett. Ezek szerint csalással kaphatta meg, de miért nekem mondod, hiszen magyar vallású lehetett, akikre azt mondtad, hogy nem kértek kárpótlást.
CsipkeRózsa
@Shikari: Valaki leigazolta, hogy milyen származásúak voltak, hiszen ez a fajta csalás a kormány privilégiuma és érdeke volt. Akármelyik külföldi ország lakosa lehet idegen nevű, hiszen az a természetes.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Valószínűleg járt neki vallásilag, különben nem kapott volna.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Mint magyar járt neki, különben nem kapott volna igazolás nélkül. A vallást félre teheted, az nem biztos, hogy kellett a kérdőíven, a lényeg az volt, hogy magyar.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Te most azt hiszed, hogy szívatlak? Hát persze, hogy azért járt neki mert magyar.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ne vedd rossz néven, de mást is szeretnék olvasni, nem szeretnék itt leragadni, hiszen mindent agyonbeszéltünk.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Szerintem túlzásba is vittük ennek a témának a feszegetését.
Aki Én
Az a baja ennek a buta Bayer csicskának, hogy Budapestre nem tudtak annyi ukránt bejelenteni, mint a határmentén, illetve tavaly áprilisban. A múlthéten még úgy általában a külföldiek, ma már egyenesen a zsidók nyerték meg a választást. És hol van még a jövőhét, mire megjönnek a földönkívüliek. Bármi lehet, csak a valódi többségi vélemény nem számít.
Rossz belegondolni, mi lesz ha egyszer elveszítik a hatalmat.

,,Most a területi választási bizottság elkezdte elismerni, hogy a helyzet „nem életszerű”. Sokszor üres telkekre és omladozó viskókba vannak bejelentve "
www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=P_G4trcphrI&feature=emb_logo

www.szeretlekmagyarorszag.hu/akar-15-en-is-lehetnek-egy-cimre-bejelentve-az-ukran-hatar-menti-telepuleseken/

444.hu/2018/04/04/az-ukran-hatarnal-rengeteg-hazba-tobb-tucatnyi-szavazopolgart-jelentettek-be-de-a-helyiek-sosem-lattak-oket

,,Az ukrán határ melletti telkekre, sufnikba bejelentett választók már a választási bizottságnak sem stimmelnek,,

444.hu/2019/10/03/az-ukran-hatar-melletti-telkekre-sufnikba-bejelentett-valasztok-mar-a-valasztasi-bizottsagnak-sem-stimmelnek
Csizmás Kond
...navazzzee...mostanig azt zengték, hogy a zukránok meg a románok jelentkeznek be tömegesen...mi történt?..keletebbről kezdett fújni a szél ?
SystemError
@durbincs: Látom, ha az uradat sértegetik, akkor te egyből ott vagy nyitott szájjal. Persze tudjuk jól, hogy mindkét személy te vagy. Minden hülye paraszt mögött ugyanaz a személy ül a rendszergazda-kocka istenkomplexusával és a foltosra maszturbált pizzás polójában..:)
Rockxy
@Nyírfa: Nomégeccer. :) (nem járok mindennap errefelé)
Miért gúnyolódom a zsidósággal?
Én a firkászdumán élcelődtem.
Továbbá: semmi baj az emberek származásával, világnézetével és pártállásával sem - részemről.
Zsidók:
Tisztelem és szeretem Presser Gabit, ő a ma élő legnagyobb zeneszerző itthon, imádom a több évtizedes dalait is. Ráadásul az egyik legnagyobb zongorista, virtuóz művész.
Demjént is szeretem, követtem az életművét, nagyon ott van, ahol lennie kell.
Fenyő Miki nélkül nem lett volna amerikai típusú rock and roll nálunk.
Fergeteges ritmuskavalkádja meghatározó a magyar zeneszeretők körében.
Geszti Péter a legleg rapper itthon, eredeti ötletekkel és igazi lendülettel teli számaival.
Montágh Imre a példaképem ma is, sajnos korán itt hagyott minket. :(
Ja, ő nem zenész volt de nem ez e lényeg. :)

Érdekesnek találom ha itt valaki a művész világnézetétől, pártállásától teszi függővé, hogy tetszik a zenéje, vagy nem.
Nekem pl. Ákos zenéje nem azért nem tetszik, amit és ahogyan nyilatkozik, hanem másért. :)
Azért nem tetszik, mert nekem nem mond semmit az ő zenéje.
Ez ilyen egyszerű.
solidedge
Záhony, Kispalád, Tiszabecs. Ezeket a helységeket ajánlom Bayernek a jelenség jobb megértéséhez. A romos telkekre bejelentkezett ukrajnai szavazók felvilágosítást tudnak adni hogyan lehet 68 embernek egy helyen komfortosan élni.
Nyírfa
@Rockxy: Nem jött át, hogy Bayer az élcelődés tárgya, számomra az a megjegyzésed félreérthető volt. De, ezek szerint tévedtem, megkövetlek. Ami a zenészeket illeti, az ízlésünk egyezik. Montágh Imrét csak hallomásból ismerem, egy régi ismerősöm járt hozzá beszédórákra, színésznő szeretett volna lenni - odáig volt érte.
Köszönöm, hogy visszatértél tisztázni.
SystemError
@durbincs: Te milyen népszerű gyerek vagy, ahogy látom! ..:)
SystemError
@durbincs: Mondtam már, hogy tróger buzi munkád van. Így volt az álláshirdetés is, hogy tróger buzit keresnek, ami látott már billentyüzetet, de inkább legyen tróger buzi
Sámannus
Én pontosan ezt várom egy szlovák rendszámos adókerülő hazaáruló geci csótánytól.
Fújjad csak az orrodat te büdös kecskebaszó, ez való tehozzád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.