Az ellenzéki pártok – a DK, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Liberálisok – úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt lemondják a március 15-i közös ünnepségüket – közölte a Momentum szombaton a rendezvény Facebook-oldalán.

Lőttek az ellenzéki pártok március 15-i ünnepségének is

A közlemény szerint a koronavírus egyre nagyobb kockázatot jelent Magyarországon is: a tájékoztatások alapján jelenleg öt koronavírusos betegről tudunk az országban.

Az operatív törzs szombaton a március 15-i rendezvények lemondását javasolta – emlékeztettek.

"Az ellenzéki pártok ezért az érdeklődők egészségének védelme érdekében közösen úgy döntöttek, hogy lemondják a március 15-i közös ellenzéki megemlékezést"

- írták, a Budapestre, a Batthyány térre tervezett rendezvény Facebook-oldalán.

Az operatív törzs javaslatára a kormány és Budapest is lemondta a központi ünnepséget.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Pegero: Arra gyúrsz mi, hogy az egyetlen legyél, aki légyszemüvegben kereplőzik Orbán ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Azért ennyire nem kellene majrézni és bedőli mindenféle hülyeségnak!!!
Szerintem nyugudtan megtarhadták volna, ezt is együtt, közöse és nem külön-külön!!!
SystemError
@Pegero: Arra gyúrsz mi, hogy az egyetlen legyél, aki légyszemüvegben kereplőzik Orbán ellen.
SystemError
@Pegero: Akkor most kivagy, hogy a szent Orbánt megzavarnák, de te Karácsonyoztál volna eleve? Nehéz az elveiden kiigazodni Zümi!
SystemError
@Pegero: Már lebuktál te kis Centrum M-es belső url-es :) De akkor te nem is azt mondod, amit gondolsz és ez egy dupla csavart partizán akciahercegovina?
Nessy
Jobb félni, mint megijedni! Célszerűbb minél kevesebb tömegrendezvényt tartani. Lehet, hogy nem ott gyűjtötte be valaki a vírust, viszont ha ott járt és már fertőző stádiumban volt, akkor komoly lavinát indíthat el. És ez most politika független!
Nem lehetne egyszer valamit értelmesen kezelni? Lemondta kormánypárt, és lemondta az ellenzék! Ez így korrekt az emberekkel szembe!
fahrenheit451
@Pegero: Úgy látom kicsit agresszív lettél. Kell ez neked? Biztos?

Elképzelted magadban, hogy eldobsz egy tojást, és ez az elképzelés annyira valóságossá vált a számodra, hogy magad is elhitted, hogy agresszív vagy.
Egy tojás eldobása a feltételezett ellenség irányában a hon védelmében, az nagyon hazafias.
Két és fél millió hazafi, megdobálja a közel 7,5 millió honfitársát, akik - szerintük... a hazafiak szerint - nem hazafiak, csak itt élnek hazánk fiaikén, lányaiként elveszve az ismeretlenben, várva az őrület végét.

De jön Pajero, a nemzeti hős alakulat, a szupernem, jele egy nagy "P", és eldob mindent, ami éppen a kezében van: "Fire in the hole" - üvölti kicsit lányosan-hisztérikus fejhangon, aztán szerte-szét szalad a szélrózsa minden irányába - egyedül.
fahrenheit451
Azt hitted nem lesz zenei aláfestés?
Hát akkor tévedtél.

www.youtube.com/watch?v=Q-mFy1Rm97Y

(természetesen ezt nem pajeronak, szánom, aki él-hal a disznóvágás után matyóhímzésbe öltözött népzenére néptáncért (kis matyar klasszikus balett közeli élmény), mert ezek szerint csak az a magyar, akinek ez teccik mindenáron - falusi sznobizmus... vagy nem)
fahrenheit451
A faluban, nincs posta, nincs élelmiszerüzlet, nincs körzeti orvos, nincs bölcsőde, nincs óvoda, nincs iskola, nincs munka, nincs jövő - nincs élet, csak halál van, de az is sokba kerül...

Mire fel táncolsz örömködve matyóban hirdetve az ősit - te megvetésre érdemes?
Tudod, a felső tízezernek - nem a magyar paraszt izzadt felsőknek -, van mire, miért sznobnak lenniük.
Az sem néz ki jól, és nagyon szar lesz nekik, amikor meghalnak, de a matyar suttyó paraszt falusi sznobizmusa hányingerkeltő.
(ugye nem kell elmagyaráznom kb. ötszázadszorra, hogy a "paraszt" nem azt jelenti, hogy... de ha szerinted mégis, akkor pont akkora paraszt vagy, amekkorának nem akarsz látszani, amiért újra és újra és újra megsértődsz - I'm so so sorry)
kereső
"Lőttek"!!! a kormány ünnepi programjának. Orbán nem mondhatja el "ünnepi" beszédét-sorosmigráncsbrüsszelgyurcsányellenzékipártok-én első orbán viktor "megvédelek" mindentől, mindenkitől,(legfőképpen a józan észtől) egymagam megállitom a C19-et. Bizzatok bennem.
ómió
@Shikari: Amennyit ezek összehazudnak, nincs az a kapacitás, ami bírná a felelősségre vonást!
balos
Ojan magyar,mint ti már a múzeumban is naftalinban van!A többi meg kötélen!
ómió
@Shikari: Bizony igazad van, csakhát ez Unión belül (tudod: a "jogharmonizáció" meg az eltűrt kriptobolsevizmus) lehetetlen. Magam pl. nem véletlen szavaztam anno az Unióba lépés ellen!
kereső
@Shikari: Takarodj te! xaros nem magyar!
kereső
@Pegero: amit kereső, az megtaláltatik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.