De a fertőtlenítőszerekkel és védőfelszerelésekkel ügyeskedőknek is hasonlót szán a Mi Hazánk Mozgalom pártelnöke. Szerinte ezekre és az alapvető élelmiszerekre hatósági árat kellene bevezetni.

Arra kéri Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerdai videoüzenetében a polgármestereket, hogy ne éljenek vissza a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel.

A pártelnök a Youtube-ra feltöltött videójában hangsúlyozza, felháborítónak tartja, hogy Komló és Szekszárd fideszes polgármesterei a képviselő-testületet megkerülve, egyedül fogadták el településük költségvetését, döntöttek például az ellenzéki képviselők tiszteletdíjának "lenullázásáról" vagy helyi médiaügyekről.

A Mi Hazánk elnöke felháborítónak tartja azt is, hogy Újbudán, amely Magyarország ötödik legnagyobb önkormányzata, hasonlóképpen járt el a DK-s polgármester: a képviselő-testületet megkerülve, egyedül döntött arról, hogy új parkolási céget vagy éppen médiacéget hoznak létre.

"Azt gondolom, hogy azokkal a polgármesterekkel, akik a joggal vagy a hatalmukkal visszaélnek ebben a rendkívüli veszélyhelyzetben, pontosan úgy kellene eljárni, mint háborús helyzet idején, háborús bűnösökkel szoktak" – mondta a Mi Hazánk elnöke, hozzátéve, hasonló a helyzet azokkal, akik nyerészkedni kezdtek a kézfertőtlenítőkkel vagy a védőfelszerelésekkel.

Toroczkai László kijelentette, elvárja és kéri, hogy a kormány azonnal vezessen be hatósági árat ezen termékekre és az alapvető élelmiszerekre.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómidióta: Ejejjejejejejjjjjeeejj... Te, menthetetlen, egysíkú véridióta, te.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@ómidióta: Ejejjejejejejjjjjeeejj... Te, menthetetlen, egysíkú véridióta, te.
Clavigo
Megszólalt Orbán elvtárs " alfar- hangja "... Mááá.. nem tudtam,hogy ki hiányzott...
Clavigo
@ómió: Eláshatnád magadat... Bár sok munkád lenne hirtelen,,,,amekkora barom vagy...
Pálinkás Pál
Sosem gondoltam volna hogy egyszer igazat adok Tóth Lacinak...de most igen...az a polgármester ,aki ilyenkor nem a járvánnyal összefüggésben hoz különös rendelkezéseket,az megérdemli a kötelet,politikai hovatartozás nem számít!!!
Rockxy
"A rossz lelkiállapotú emberek a környezetükben is a rosszat keresik, és ha nem találják, akkor felcímkézik."
Eladott Ország
A mi hazánkat a fidesz gründolta, leányvállalat. Már előzőleg a jobbikból kivált nyilasok, gárdakapitányok, bakancsosok ott tébláboltak a fidesz nagygyűléseken. Csak a kérdés az, hogy a fidesztől van-e még szélsőbb-jobbra. Azonban a fidesznek nincsen ideológiája. Sima rablópárt. Ha kell a kommunista, ha kell a nyilas szólamokat karolják fel ( politikai kurvák), ami épp a pillanatnyi érdeknek megfelel. Ezek azok, akik elindultak migránst verni a déli határra, persze menet közben eltévedtek a kukoricásban. A Toroczkai László (született: Tóth László) Tutsek Gusztáv kommunista vérbíró volt a dédapja. Most a család megint nyilasba fordult át. Fénylő csillagunk a jobbik kezdeti időszakában is azt vallotta, hogy támogató szeretettel figyeli őket. Össze is fonódtak derekasan, míg azt nem gondolta Vona, hogy lehetne akár ő is a fecsúti őexelenciája helyében.
fahrenheit451
Toroczkai: a veszélyhelyzettel visszaélő emberekkel úgy kellene eljárni, mint a háborús bűnösökkel
Szerinte is.

LOKAL - fideszes
geci árus - fideszes

alfahir.hu/2020/03/18/lokal_koronavirus

168ora.hu/itthon/arcpirito-2800-forintert-aruljak-a-csirkemellet-a-lehel-piacon-183074
fahrenheit451
Hogy van az, hogy szinte minden fideszes geci?

Nem minden geci fideszes, de minden fideszes geci
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 09:53; Az első gondolatom az volt a különleges jogrend bevezetésekor, hogy a fideszt önmérsékletét ismerve ettől ezerszer több a félnivaló, mint magától a vírustól. Például Komló fideszes polgármestere a vészhelyzetre hivatkozva egymaga fogadta el a költségvetést, majd nullázta a képviselők fizetését és még sok helyen voltak és még lesznek is fideszes túlkapások. Tipikus fideszes rezsimcsicska - pillanatra egyedül maradt a hatalmával , majd villámgyorsan vissza is élt vele. Remélem egyszer egy bíró neki és a hozzá hasonló rezsimcsicskáknak elismétli saját szavait : "de hát ez következik ebből a helyzetből." A börtönök építése is feldobja majd a gazdaságot, nem csak a stadionok építése.
uploads.disquscdn.com/images/c133e6dac6b576cc742ad73a3e5519b465e4744cb0deaa6277d686ec558317b7.jpg?w=600&h=765
Pálinkás Pál
a különleges jogrend,bármilyen szörnyen is hangzik,visszaélésekre ad lehetőséget,ami a fidesz lételeme...már március elején írtam ilyesmit..."kijárási tilalom" jelzővel...mondjuk nem kellett hozzá különös jóstehetség,ismerve a csútit meg a hordáját...
Eladott Ország
@fahrenheit451: Írod: "Nem minden geci fideszes, de minden fideszes geci" Analóg ezzel, hogy minden jogviszony egyben társadalmi viszony is, de nem minden társadalmi viszony, jogviszony.
sokanvagyunk
A képviselő-testületi tagok függesszék fel a visszaélőket.
tudode
Nas jó!
.
És akkor hogyan aránylik a MI HAZÁNK szerint a veszélyhelyzettel visszaélő polgármesterek ahhoz, hogy mindezt, a MI HAZÁNKKAL együtt ALKOTMÁNYOS, lerabolt VÁLSÁGOKBAN az állampolgárok a TÚLÉLÉSRE RENDEZKEDNEK be, segíts magadon, a Jóisten is megsegít alapon!!!
.
Nem azért, csak amiatt NEM BÁNTJA őfélesége tamburmajorjának kényes kedvét:
.
---- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Az a tragédia, hogy egy LEROMBOLT EGÉSZSÉGÜGYRE telepszik rá a vírussal együtt azok, akik NEM LÁTNAK ÁT A SZITÁN!
ómió
@Clavigo: Csak nem "mélyen érintett" vagy a "no limit kultúra" folyó visszanyesésében? A végén még a szomszéd házát se gyújthatod fel? Megértelek. Ez már az agybaj Mohácsa lehet nálatok!
Nessy
Az tény, hogy a vészhelyzettel élni, és visszaélni is lehet! Csak a baj, hogy többen próbálnak vele visszaélni! És miután ezt a kormányzat csendben eltűri, (lehet támogatja is esetenként??) félő hogy gyakoribbá válik!
Clavigo
@Shikari: @ómió: Szîvjátok le egymást... gyökerek. Azt olvassátok fel egymásnak a tízparancsolatot,,,bugrisok !!
Clavigo
@Shikari: Miért nem szopsz le hanyatt,,te barom ?? Megtoldom még két kiló krumplival,,,,az öt kilós tarifádat,,, te @nyád majma...
Clavigo
@Shikari: Nem csak a diktátorocskákat,,,,hanem a seggnyaló majmaikat is...
Sámannus
@Clavigo: Szép anyanyelvünkön igen dallamosan lehet nevezni még úgy mint: űrgyűrű fütty, vagy végbél szél.
fahrenheit451
@Eladott Ország: Arra nem emlékszem, hogy hány éves voltam, amikor először kiejtettem a számon, hogy "geci".
De az érzésre emlékszem. Gyűlöltem magam, mocskosnak éreztem magam, primitívnek éreztem magam, de olyannyira, hogy szó szerint azt éreztem, szappannal kéne kimosnom a számat.
Persze ismertem a szót, és a "közhasznú" jelentését, de addig még sosem ejtettem ki a számon.
Most meg csak egy szó a sok közül.
Sajnálom, hogy hozzáállatiasodtam a világhoz.

"Most kéne abbahagyni,
Elfutni, elrohanni,
Érzem, hogy holnap már többé nem lehet.
Most kéne összeveszni,
Erőnket összeszedni,
S kimondanunk azt, hogy ─ Ég veled!"
terlasz
Ez a szegény Toroczkai már rég nem élne, ha klasszikus értelemben úgy bántak volna vele, mint háborús bűnössel. Milyen hatósági árakról beszél ez a jóember, amikor Orbánnak sertéstelepe van? Jövőhéttől 3000,- Ft lesz 1kg sertéshús!
evacica
Toroczkaynak már rég börtön járna! Főleg a 2006 tevékenységéért!A fél Bp feldúlták mocskos haverjaival, amit büszkén ki is jelentet a TV ben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.