Újabb itthoni áldozata van a koronavírusnak, olvasható a koronavirus.gov.hu kormányzati információs honlapon. A kilencedik elhunyt egy fiatalabb nő, aki számos krónikus megbetegedésben: szív-és keringési rendellenességgel küzdött és anyagcsere betegségben is szenvedett. A honlap adatai alapján jelenleg 187 beazonosított fertőzött van az országban, közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 173 magyar állampolgár.

Az új koronavírussal bárki megfertőződhet és bárki fertőzhet, a kórokozó az országban mindenhol jelen van

- hívta fel a figyelmet az országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília közölte: keddre 187-re emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és az elhunytak száma kilencre nőtt.

A legutóbbi áldozat egy fiatalabb nő, aki számos krónikus megbetegedésben, köztük szív- és keringési betegségekkel és több más anyagcsere-betegséggel küzdött.

Az otthonmaradás fontosságát hangsúlyozva a tisztifőorvos arra figyelmeztetett, hogy többen lehetnek azok, akiknek szervezetében jelen van a vírus, mint ahányan tüneteket mutatnak.

Forrás: Index, MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
@Macskaszem: Nem örömködtem, hanem tényt közöltem. Albánia és Montenegró nem Európában van, félnótás? Spanyolországról hallottál?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Macskaszem: Hát még az milyen érdekes, hogy Olaszországban sokkal rosszabb a halálozási arány, mint nálunk.
vacsi
Mit jelent az, hogy "fiatalabb"? Minél fiatalabb? 70 évnél? Vagy csak simán fiatal?
Macskaszem
@Málna: Európában egyetlen ország van, amelyik nálunk is szarabbul áll, és képes vagy örömködni, félnótás? 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--TIRo3V1g--/7Qs5LSlwbfKIAUAUs.jpeg
Málna
@Macskaszem: Nem örömködtem, hanem tényt közöltem. Albánia és Montenegró nem Európában van, félnótás? Spanyolországról hallottál?
peterkelemen
Fiatal nő, aki krónikus betegségek sorozatában szenvedett. Elárulom egy erősebb influenza is elvitte volna szegényt. Szval hagyjuk már a paráztatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.