Egy Facebook-poszt apropóján esett neki magyar névrokonának.

"Éhes disznó..." – Orbán Viktort alázta a román miniszterelnök
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Nagy Magyarországos földgömbbel kívánt sok sikert a történelemből érettségizőknek kedden Orbán Viktor.

A Maszol szúrta ki, hogy román kollégája ezt nem hagyta kommentár nélkül. Ludovic Orban tükörfordításban azt üzente:

„éhes veréb kukoricalisztről álmodik”

- közölte a román sajtó. Mi a mondást itthon disznóval és makkal ismerjük, de a jelentése ugyanaz.

Román lapok szerint Orbán Viktor földgömbös posztja „válasz” Klaus Iohannis román államfő múlt heti nyilatkozatára, amikor is a Szociáldemokrata Pártot (PSD) Erdély magyaroknak történő „kiárusításával”, az RMDSZ-szel és Orbán Viktorral kötött „titkos egyezséggel” vádolta meg.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Melléktermék kavarásban, és karaktergyilkolásban brilliáns országhatáron innen, és túl az, aki nemisminiszterelnök, csak egy szekta főnöke
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Az a fajta, akinek az ajtón adioszt kinálnak, és bemászik az ablakon kézzel, lábbal, könyökkel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Melléktermék kavarásban, és karaktergyilkolásban brilliáns országhatáron innen, és túl az, aki nemisminiszterelnök, csak egy szekta főnöke
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Az a fajta, akinek az ajtón adioszt kinálnak, és bemászik az ablakon kézzel, lábbal, könyökkel!
Macskaszem
Ez a disznó állandóan éhes, pedig már felzabálta az országot szőröstül bőröstül, most már a szomszédokat is be akarja falni. Egyszer csak kidurran a gömböc.
luiz
Éhes is, disznó is, nagyokat álmodik, minden stimmel. Egy igazi Orban van a világon és nem magyar
Pálinkás Pál
Ismételten felhívnám a cseppet sem intelligens nemzethyek figyelmét...Erdélyt az Osztrák-Magyar Monarchiától vették el!!! Nagy magyarország utoljára Hunyadi Mátyás alatt létezett!!!
Rockxy
éjjen az alázás, igykőeztet csinálni, a zorbána fődbebújt szégyenébe oszt kise jön többet.
már megint mink nyertünk.
Zsopiale
Ez a pökhendi és gátlástalan viselkedés, mégis viszonylag furán engedékeny hozzáállás saját maga és maffiája mellett, de az őt szidalmazó, átkozó, gyűlölő és akasztani vágyó magyar milliókkal szemben is, egy dologra utalhat szerintem (amellett persze, hogy elmebeteg barom), hogy valami globális jelentőségű kardinális titka van. Továbbá a nyugati hatalmak óvatosságára és szintén engedékenységére is magyarázat lehet (hiszen kapja folyamatosan a látszat szankciókat, de érdemi lépés 10 éve nincs). Szerintem az lehet ez az ok, hogy mikor elment legelőbb, már elnökként Putyinhoz, őt mint még bíráló és elítélő európai vezető politikus, akkor ugyebár nyilvánvaló, hogy történt "valami", amit azóta sem tudunk; valahogy meggyőzte Putyin, hogy álljon az oldalára. DE MIVEL? Ezt azóta sem tudjuk, csak hogy onnan kezdve tombol és nyugodtan érthette magára szarbángeci, amit korábban Fletóra hörgött: Putyin pincsije. Említett ill akár az összes jelenséget számbavéve, nem tudok másra gondolni, hogy bevették őt a világkormányba, mint az EU-t hekkelni képes készséges, szervilis és használható határország (legalábbis a többi akkorihoz képest, lett légyen az EU tag vagy még csak előkészületben volt.) Hasonlók, akik kooperálnak, komolytalanok; mint szerb, belorusz, ukrán, bolgár, nyomor van náluk még most is (persze nálunk is de nem akkora). Hazánk kivételesen jól szokta csinálni ezt a spicli diverzáns áruló melót. Akár ha pl Hitler esetét nézzük, vagy Kádárét. Mindig ügyesek és "sikeresek" voltunk a nemzetközi bűnözésben. Nagyhatalmak erre pénzt nem sajnálnak (ezért voltunk mi a legvidámabb barakk, a ruszkik kitartottjai a Kádár korban). Egy hasonló status quo-t sejtek; elképesztő összegeket és még ki tudja milyen előnyöket élvez. Feladata, hogy legyen a keleti nagyhatalmak (nem lájtos országok mellett; pl Irán, India, Szaud, Kína, Indonézia, Egyiptom, brazil, török + a nyugati árulók, pl olaszok) ügynöke az EU-ban. Jó ideje a világbiztonságra veszélyes, emberiségellenes bűnöző ez a geci
Klubtag
@Macskaszem: ...könyörgöm, MIKOR??? Négy évente reménykedünk már 2014. óta, és mi történik...???
Győz a butaság, az aljasság, a megvesztegetés, a zsarolás...ez a nép ilyen, tisztelet azoknak, akik még rendelkeznek annyi energiával, hogy ezt a küzdelmet tovább folytassák...én már (hetvenegynéhány évesen) csak a kommenteléssel kísérletezem, hogy felébresszem az "alvók" lelkiismeretét. Járnom nehéz, verekednem hiábavaló, csak a szó marad...
Nessy
@Klubtag: Ahogy érzi O.V., hogy itthon inog a sámli, annál inkább igyekszik pénzzel, hazug szóvak megnyerni a határon túli levelezőtagozatosokat! Azoknak meg mindegy, jó pénzért ikszelnek, a következményeit nem nekik kell viselni!
Klubtag
@Nessy: ...OK! ezt látjuk, de mi az ellenszer?...
Nessy
@Klubtag: Nem tudom! Azt látom, hogy a bigott híveknek bármit mondasz, a válasz: Nem úgy van'a! Orbán tudja, megoldja. Itt minden rendben van, csak az ellenzék hisztizik, meg a Soros, meg az árnyékhatalmak. (Hogy azok kik, még nem sikerült egyiktől sem megtudni.) Tudod mi a tragédia, hogy vannak köztük értelmes emberek, akik még csak nem is nyertesei a rezsimnek.
Nyírfa
@tudode: Ha becsukják az ablakot is, belövi csúzlival, és majd neki áll feljebb, hogy kiprovokálták belőle ezt a lépést, csak azért, hogy garázdasággal vádolhassák! :))
Arcátlanságban abszolút listavezető Európában.
tudode
@Nyírfa: .
Úgy emlékszem, hogy őfélesége, és az imákozósáska kiverte a balhét az Úz völgyében, összebalhéztak a hősi halottakon
.
---- Semjén Zsolt barbárságnak nevezte a román szélsőségesek úzvölgyi temetőfoglalását
.
kdnp.hu/hirek/semjen-zsolt-barbarsagnak-nevezte-az-uz-volgyi-incidenst
.
Ezek a cseneVÉSZEK miután a bennszülötteket kikészítették, mindig találnak maguknak médiumot, amin nyüglődhetnek!
.
Olyan régen nyomják a vakert, hogy talán már csak a velencei tükör maradt, amiről nem írtak az újságok!
Clavigo
@Shikari: Éhes disznó a makkjával játszik...Bunkó vagy Bugsy.
Clavigo
@Shikari: Ne stresszeljél Shikarescu...:):)
Málna
@Klubtag: 15:36 A kommentelés kevés lesz, menj inkább dudálni...:-)
csak úgy....
@Málna: mert nálatok komcsiknál az ellenzék csak a dudaszóbol áll ?
és ne kérd ki magadnak a komcsit,mert ti ugyan azok...
Málna
@csak úgy...: Nem kérek ki magamnak semmit, tőlem aztán azt gondolsz, amit akarsz. Meg különben is voltam úttörő, nem tagadom.:-)
justhpeter
Szopatják Viktorunkat, de ez nem újdonság neki.
csak úgy....
@Málna: ezt a mellé dumát a viktortól tanultad,aki szintén volt óvodás a komcsik alatt!?...,ha csak az lenne a probléma...
ezek szerint,te még elvtársnönek születtél és ezért áll közel a szívedhez ,ez a fölfoghatatlan izé,amit orbánék kavarnak a kapcsi nyugat ellen,hogy megsemmisítsék!
a sarló-kalapács volt a jeled az oviba és ezt hoztad magaddal ,le sem tagadhatod
Málna
@csak úgy...: Nem akarom letagadni. Vérbeli komcsi vagyok. Vagy "kapcsi". Nem tudom. De nem is érdekel.:-)
csak úgy....
@Málna: ok! értelek...,mikor mi, mint a viktor! jó nektek..
Málna
@csak úgy...: Pontosan. És tényleg jó nekünk.
Nyírfa
A román Orban egyébként sem nyúlt mellé a disznó metaforát illetően. A magyar Orbán nem is tagadja, hogy ő egy egyszerű falusi gyerek, közel állnak a szívéhez a röfik, amelyektől , csak úgy, maguk között, meg is szokta kérdezni: helló , röfik, titeket is beépítettek? Ha a röfik bólogatnak, Orbán sokat mondóan nyugtázza: persze, a Soros, már megint a Soros a háttérhatalmával. Míg gondterhelten visszaballag a várába - közben néhányszor megigazítja a nyakkendőjét, szorítja, mintha hurokban lenne a feje, nyelvével ellenőrzi a levegő mozgását, hőmérsékletét, rendnek kell lenni - , azzal vigasztalja magát, ha megpukkad is román miniszterelnök kollégája , ő éjjel-nappal ölelgetheti a királyi Magyarországot - a földgömbjén. Nagy földgömb, kis elégtétel.
Orban miniszterelnök, magyar névrokonával ellentétben a realitások talaján állva igyekszik hazáját minél inkább integrálni az EU-tagtársak közé. Mert ő odatartozik.
csak úgy....
@Málna: rólad a cicciolináról ,hofitól származó idézet jut az eszembe...
neked mitöl megy jól? mert pártunk és kúrmányunk lehetövé tette? csak nem gyerekekben utazol,magyar anyák szüljetek jeligére?
csak úgy....
@Nyírfa: szerintem a magyarok stadionista orbánját a románok már küldték volna a csau bácsi után,elenástu mindenestü...
Nyírfa
@csak úgy...: Azt nem tudom, de felteszem, hogy már lemondatták volna. Gondoltad volna, hogy a románok öntudatosabbak mint a szabadságszeretetükkel büszkélkedő magyarok?
csak úgy....
@Nyírfa: a végén még kiderül,hogy a magyar csipi az igát? inkább harcol (fotelból) brüsszel és soros ellen mit használná az eszét ? Don Quijote jelentkezz...
pécsi
@Nyírfa: MAGYARELLENES GÖRÉNY, AZ OLÁHOKNAK SZURKOLSZ? TAKARODJ!
csak úgy....
@pécsi: te pécsi ? csak azért kérdem mert pécs ,nem is olyan régen még a kultúra egyik fövárosa volt.
Nyírfa
@pécsi: Nyugi. Ha kis betűvel írod, akkor is el tudom olvasni. Legfeljebb nem érdemes.
Borsodi
A mi disznónk ébren álmodik mi meg hagyjuk! Az biztos,hogy ezt sehol a világon nem lehetne büntetlenül meg úszni,és egyetlen egy nép se tűrné csak a gyáva Magyar! Egy olyan országban,hogy lehetne rend ahol az egyik ember havi bére 37.000 Ft A másiké 7.500 000Ft
Nyírfa
@csak úgy...: István apánk jól beidomította őket. Ezer évre. Integráció helyett identitászavart keltett, így jártunk.
csak úgy....
@Nyírfa: ezeknek közük sincs az istván aptyukhoz,hiszen már a IV. béla után alig maradt magyar és a terek rabszíjra füzte a maradékot, oszt vitte öket az isztambuliba.
Nyírfa
@csak úgy...: Ez is igaz. Ha készülne egy felmérés,hogy hányan tudják visszavezetni a származásukat Istvánig, de legalább 7-800 évre visszamenőleg, mennyi maradna a 9 millióból? :) Szerinted már semennyi, én adok esélyt néhány ezernek. :)
peterkelemen
Szándékosan kiprovokálta az Orbán, hogy kapjon valami választ a butaságára. Logikus, hogy erre jött egy cinikus válasz. Orbán nem csak egy bumburnyák, de felelőtlen gazember is. Ez olyan mintha mondjuk direkt régi térképekkel üzennék mondjuk az örményeknek és én lennék az azeri elnök. Trianon egy tragédia, de nem kellene még ezzel is tüzelni az így is agyhalott nacionalistákat, akik mindig háborúba sodorták a magyarokat és rendszerint a vesztesek oldalára álltak.
peterkelemen
Nem mellesleg ha nem lett volna Trianon a határon túliak már régen kilennének éppen úgy semmizve, mint az anyaországbeliek. Az ottani földek már régen Mészáros Lőrinc (alias Orbán Viktor) kezében lennének. Ráadásul 1989 óta nyitva a határ akkor költözhetnek az anyaországra amikor csak akarnak, de eszük ágában sincs hisz ott kedvezőbbek az életkörülményeik. Akik onnan kirepültek azok Amerikába és Nyugat-Európába mentek.
csak úgy....
@Nyírfa: ok! fogadok,hogy a shikarira gondótá ..:)
néhány ezer csiszta magyar, csak a nagybácsi vót tót és a nagynéni sváb...
Nyírfa
@csak úgy...

Nem nyert! :)))
Kíváncsi lennék, hogy egy Szabó, Kiss, Kovács stb családfája meddig nyúlik vissza az időben, és vannak-e beházasodások más népcsoportokból. Aki ezzel foglalkozik hivatásszerűen, sokat mesélhetne a népesség alakulásáról, hogyan, merre fejlődött a társadalmunk. Egy homogén társadalom nagyon unalmas lehet, hát, a miénk nem az! :)
csak úgy....
a szabó schneier volt a kleinból lett kiss és schmidtböl a kovács. :)
creativehun
@csak úgy...: Igen,sajnos igazad van. A saját magyar honfitársaim jelentős része szereti ha kibasznak vele,sőt egyenesen igényli. Aki ezt meglátja és szóvá teszi az pedig libsi,bolsi Soros bérenc...stb stb. Látható módon Kertész Ákosnak volt igaza..aki féltő ,szeretetében és végső elkeseredésében írta a magyarról,hogy " „A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”...és ebben sajnos kibaszott nagy igazsága van...még ha ezt sokan...főképp ilyen shikari félre mély magyarok nem is érik fel ésszel!
Nyírfa
@csak úgy...: Jópofa vagy, sokszor megnevettetsz. :)
Amúgy, jó reggelt - mindenkinek!
Nyírfa
@creativehun: Tetszikeltelek, mert jó részt én is így látom a magyarságot. De , túlzásokba is estél. Nagyon tehetséges nép ez, igaz, az ellenkezőjét nem állítottad, csak azt, hogy sem tanulni, sem dolgozni nem akar. Ez így nem fedi a valóságot, tud ez a nép dolgozni, csak nem motivált, és hajlik a depresszióra. Ha van cél, van miért, akkor nagyon össze tudjuk kapni magunkat, csak a célt nehéz meghatározni, valamiért kiengedjük az irány meghatározásának, a döntések jogát a kezünkből,
Ennek az okát együtt tisztázni, kutakodni, és esélyt adni magunknak, egymásnak a fejlődésre, ami nem egy félelmetes, értelmiségi blabla, hanem a kiteljesedés örömének a forrása.
Egy régi ismerősöm úgy látta, hogy a cigányság azért került Európába, hogy az örömlét, a szabadság levegőjét lélegezzük be a jelenlétük által, cserébe ők is megtapasztalják a megállapodottságot, ami a vándorló életmód után nagy kihívás a számukra. Aki már átélte az együtt éneklés, közös tánc örömét, mindegy hol és milyen formában, az tudja, mi fán terem a szabadság, mert az belülről fakad, és olyan erőt ad, ami jobb emberré tesz minket. Csak ez az érzés tartson ki a tánc után is! :)
Nyírfa
Némileg pongyolán fogalmaztam. Szóval, annak az okát lenne jó együtt tisztázni, hogy miért adjuk ki a kezünkből az életünk irányításának a jogát, ezzel megvonva magunktól a fejlődés lehetőségét.
ómió
A rabló román meg tán Trianon 2-vel?
Jozefina
Lesz ebből még cirkusz, tán EU szinten is!!!??
Nessy
Ha történelem órai emlékeim nem csalnak, Erdély, az Erdélyi fejedelemség általában önálló volt, és független Magyarországtól. Az osztrák - Magyar monarchia idején a monarchia része volt! Az, hogy Trianonnal kapcsolatban hibás politikát folytatott a magyar jobboldal, hogy a II. Világháborúban mi voltunk Hitler leghűségesebb csatlósai, annak lett a következménye a jelenlegi helyzet.
pécsi
Erdély valóban közel 4oo éven át, mint fejedelemség , korábban vajdaság működött. Pl.Dobó István is volt erdélyi vajda. De mindenkor a magyar király fennhatósága alatt is állt, persze olykor a török gyakorolta a " fennhatóságot", az erdélyi fejedelmek kis ajándékot/adót/ fizettek, néha ezt elfelejtették, pl.Rákóczi György alatt- akkor a tatárokat odaküldték, rendet rakni- azaz dorgálni! Erdélyben 1918 -ig!!!- HÁROM NEMZET magyar, székely és szász volt. Román nem volt! Őket oláhoknak hívták, Kossuth apánkat kérték, hogy románoknak nevezhessék magukat! Sajnos az osztrák politika érdeke azt kívánta, hogy ténylegesen ne egyesüljön Magyarországgal, mert túl nagy lett volna Magyarország súlya a monarchián belül. Trianon minden magyarnak/ nem magyar állampolgárnak!/ örök trauma ! Aki ezt nem érzi át, az gyáva, vagy nemzetellenes. Jobb hiján európai polgár. Irány Brüsszel!!
Aki Én
@ómidióta: ...es a rabló roma gazdád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.