Elindult az erdélyi lótenyésztést segítő program, amelynek keretében az agrárminiszter négy mént adott át csütörtökön a hortobágyi mátai majorban. Nagy István hangsúlyozta, Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a Kárpát-medence hagyományaira építve a magyar lótenyésztés ismét a világ élvonalába kerüljön, ennek jegyében tartozik az agrártárcához hét nemzeti ménes. A szakemberek ezekből választottak ki „négy hibátlan, megnyerő küllemű mént", amelyek kihelyezésével „segítjük az erdélyi lótenyésztést, lótartást, a mezőgazdaság fellendítését" – mondta Nagy István. https://www.agroinform.hu/allattenyesztes/magyarorszagrol-kap-utanpotlast-az-erdelyi-lotenyesztes-44240-001?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=44240

Forrás: agroinform.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Mirabilis: Mert 2022-re az erdélyi lovakra is kiterjeszthetik a magyarországi szavazás jogát. És akkor ez még jól jöhet.
Sámannus
Azért tiltják ki a magyar vágtáról a lovak felét, mert a lótenyésztők inkább lóenyészők, mert a bordájuk kiszúrja a bőrüket olyan soványak. Az összes ilyen kontár pénz, állatkínzásra megyen, mert csak a pénzhajhászás miatt kampányolnak ilyesmivel.
A valódi szakembereket a közelébe sem engedik az ilyen akcióknak. kizárólag a duma végett választanak ki ilyen témákat.
Csak a szilvásváradi lovas beruházásokon kéne tanulmányozni miről is van szó. Ott a létesítmények kialakítása ellentmond minden szakmai érdeknek. Kizárólag a túlzott várakozások meséjébe fulladnak a létesítmények. Minden elemében az aránytévesztés jellemző.
Qqberci
Aztán majd onnan importáljuk a lóf@szt...
volvós
@Qqberci: A " lóf@szt " Pegero ( Entero ) kapja újratöltve !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.