Bűnözés azért van, mert megengedjük. Nem mi, hanem drágalátos kormányunk. Gyucsány Ferenc idióta. Vagy nem, és akkor valami zseniális hatalomtechnikai bravúr ez már megint, mondjuk az SZDSZ-szel való újbóli könnyes összeborulás előkészítése, amelynek végén a felek hősiesen, szigorúan a haza érdekében felülemelkednek majd korábbi nézeteltéréseiken, és összefognak a náciveszély ellen. Vagy épp a korábban szabad demokrata érzelmű belvárosi szavazatok lenyúlására tett újabb kísérlet. Esetleg a roma szavazatok begyűjtése a cél - ez mondjuk már jelentős politikai haszon lenne. Nagyon remélem, hogy valami ilyesmiről van szó, mert ha nem, Gyurcsány, akinek stratégiai érzéke sosem volt (az kellene a kormányzáshoz), már amúgy briliáns taktikusi képességeit is elvesztette. Igen, arról van szó, hogy tegnap bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen. Eltiltotta az állami cégeket attól, hogy reklámozzanak a lapban, Draskovicsát pedig utasította, hogy találjon jogi eszközt az újság elmeszelésére, Bayer Zsolt hétfői, „cigánybűnözéses" cikke miatt.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
ezt a cikket nem hiszem el :-))))
lehet ezt még jobban csűrni-csavarni?
nanena
@kiwi: Mindenki kötelességének érzi, hogy megszólaljon az ügyben.
A Heti Válasz meg úgy érzi, nekik is jó lenne egy kis ingyenreklám, hátha Gyurcsány őket is letiltja.
Miközben ebben a cikkben is igazságokat, féligazságokat fogalmaz meg, a cél hogy odaszúrjon Gyurcsánynak, Bayernek, Magyar Hírlapnak.
Minden megszólalónak sajátos érdeke van ebben az ügyben.
eberti
@kiwi: Lehet,mert majd egyik nap az egyik fél kéri ki,másik nap a másik fél kéri ki magának ezt a cikket...
nyirtass
Hát igen. Ezt mondják öngóóóóól-nak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.