Szinte valamennyi országnak költségvetési problémákkal kell szembenéznie, miközben mindenki: a lakosság, a vállalkozások és a bankok egyaránt az államhoz fordulnak segítségért.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: MakayZsolt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@MakayZsolt:
És idővel adjuk meg azt is ami a "Gyurcsányé"...
kir
@menasagh: Ezzel most tökéletesen egyetértek.
nanena
Gyurcsány megint úgy beszél, mintha a külföldi heiteleket mi éltük volna fel, nem a segélyezési rendszer, a korrupció. S azt mondja, magunknak kell megtermelni az elköltendő jövedelmet. De könyörgöm, a társadalom nagy része eddig is ezt csinálta! Ha most sem látja, hogy a válságból mi a kiút, akkor miért ad nekünk útmutatásunkat. A családok nagy része a megkeresett jövedelméből él és élt, nem a privatizációból származó bevételeit, a korrupciós bevételeit, a segélyt éli fel.
cadmagician
az a baj, hogy a népnek az a jo kormány, aki osztogat. ferencnek meg - és valljuk be minden pártnak - a politikai érdek előbbre van, így hát jók vagyunk, osztogatunk. Ezzel kezdett az mszp, hogy osztogatást ígérgetett, mert máshogy nem lehet válsztást nyerni, azóta is ennek a levélt isszuk. de gyanítom, jövőre is ígérgetések lesznek, harc azé, hogy ki tudja a saját embereit a bödön köré tenni... amíg a rombolás az érdek, hogy az utódnak nehogy jó legyen, addig tök mindegy mivan...
MakayZsolt
14., 15. 16. havi nyugdíj után mi jöhet még?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.