Megoldást keresnek.

Kövér László a magyar parlament nyitottságát és párbeszédre való fogékonyságát hangsúlyozta

A magyar Országgyűlés nyitott a holland parlamenttel történő párbeszédre a folyamatban lévő EU-csúcs sikeressége érdekében – közölte a magyar házelnök holland kollégájának írt levelében, amelyet az Országgyűlés sajtófőnöke juttatott el hétfőn az MTI-nek.

Kövér László a holland képviselőház elnökasszonyának írt levelében kifejtette, a magyar és a holland parlament összeegyeztethetetlen mandátumokat adott kormányaiknak, olyan feltételekhez kötik a megállapodást, amelyekre tekintettel a magyar miniszterelnöknek, vagy fordított esetben a holland kormányfőnek kell vétóznia.

A házelnök szerint ebben a helyzetben kiváló alkalmat adhat a két parlament közötti párbeszédre a holland képviselők tervezett magyarországi útja, valamint a koronavírus-járvány miatt elhalasztott hágai látogatásának pótlása.

Kövér László a koronavírus-járvány által leginkább érintett uniós tagállamok segítése érdekében kéri holland kollégája együttműködését. "Remélem, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben ezzel is elősegíthetjük az erős Európához vezető út megtalálását" – fogalmaz a házelnök.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a most folyamatban lévő EU csúcs kulcsfontosságú az Unió jövője szempontjából.

"A koronavírus-járvány következtében kialakult gazdasági válsághelyzet kezelése érdekében számtalan tagállam szorul segítségnyújtásra és nem tagadhatjuk meg a velük való szolidaritást csupán azért, mert sem Hollandia, sem Magyarország nem tartozik a gazdasági válság által leginkább érintett országok körébe"

- írta Kövér László.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Vajda

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kövér elfelejtette, hogy a Parlamentben az ellenzék is helyet kapott. Mintha ott sem lennének. Csak a fidesz.
Égnek áll tőlük a hajam.

És ezt a sunyi dumát a szolidaritásra való hivatkozással...észbontó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Viccel a házmester, mivel egyik tévéadón sem tekinthetik meg az állampolgárok, csak a világhálón egyenlőre
.
----- Megszűnik a parlamenti közvetítés a közszolgálatin, maradnak helyette a lakájmédia által megrágott összefoglalók
.
kuruc.info/r/2/140576/
.
???
Nyírfa
Kövér elfelejtette, hogy a Parlamentben az ellenzék is helyet kapott. Mintha ott sem lennének. Csak a fidesz.
Égnek áll tőlük a hajam.

És ezt a sunyi dumát a szolidaritásra való hivatkozással...észbontó.
Gazella
Ki a fene akarja ezt a buzi huzogatót hallgatni. Vigyázz rá vernek a popodra... Másnak a pénzét ti akarjátok zsebbre vágni...
Nessy
Gyere, látogass meg,házam ( parlamentem) nyitva áll ellőtted! ! Szólt a pók a légynek!
dr. prédikátor
köteles kövér elvtárs!!! te hazug mocskos kétszínű patkány!!!azért szüntettétek be a parlamenti közvetítést mer nyitottak vagytok???! te szemét mocsok az ország szégyene te gyökér!!!
Giovanni Alba
@dr. prédikátor: Kifelé (meghívottaknak) nyitott, a honi népségnek meg kuss. Kíváncsi vagyok, mikor iktatják törvénybe, hogy a parlamenti képviselők csak előre egyeztetett és engedélyeztetett nyilatkozatokat tehetnek. Lesz majd itt rend és fegyelem! Az iskolaőrök megkezdik áldásos ténykedésüket, méltóságos pedellusunk pedig aktivizálja a parlamenti őrséget ha kevésnek érzi majd a kalapácsot. Márpedig nagyon úgy néz ki az utóbbi időben tanúsított magatartása alapján. Ő akarja megszabni ki mit mondhat és hogyan, milyen hangnemben. Tényleg azt hiszi, hogy a Parlament az ő homokozója.
csipetke
Nyitottak a párbeszédre? És ezt elhiszi valaki a fidesznek? Az ellenzéket 10 éve nem hallgatják meg. Ja, hogy a hollandoktól függ a lóvé, amiből újra le lehet nyúlni a nagyját. Így már érthető, hogy hajlandóak a párbeszédre fideszék. Az viszont nagyon nem tetszik orbánnak, hogy ellenőrizni akarják a felhasználását. A lopós pártokkal/kormányokkal így kellett volna az elejétől, szigorúan ellenőrizni őket
SystemError
Anyját is eladó fidesszes hazudozó ez a patkány is.
lampa laz
Dagadt görény S.O.S jeleket küldött kötelesnek, h startoljanak, mert nem bír a brüsszeli bürokratákkal...
Nyírfa
Pedig ez a Rutte fickó új fiú - by Orbán - és a mániája a jogállamiság, ráadásul nem szereti, sőt, gyűlöli Orbánt és Orbán szerint a népünket, ami ugyan ordas hazugság, de fideszék már, ha akarnának sem tudnának nem hazudni, a vérükké vált, ez van, hát ezt a libsit hívják ide konzultálni...konzultálni! :DDD

Mert a fidesz nyitott!!! :DDD Ja. A zsebe.
Nyírfa
Majd kap egy konzultációs ívet Kövértől, és addig nem mehet el, amíg ki nem tölti. Csak nehogy ott ólálkodjon Hadházy!
Ha Mark Rutte hazánkba látogatna, remélem, első útja Karácsony Gergelyhez vezetne. A kolostor ráér.
Gyütt Mönt
Tessék mondani, hol az uniós zászló a parlamentben?
verőce21
Okos húzás volt ez Orbántól. O. most is bizonyítja, hogy ő Európa legnagyobb formátumú politikusa.
Gratulálunk dr. Miniszterelnök Úr!
Nessy
@verőce21: Ezt a viselkedést másképp hívják jobb körökben.
Nessy
@Gyütt Mönt: A "nyitott parlamentből" elfújta a szél!
verőce21
@Nessy: Kiderül, hogy Hollandia világhatalom!
Ha még Frau Merkel sem tudja leállítani, nagy bajok lehetnek az EU-ban... :)
Nessy
@verőce21: Az tény! Egy jobb kocsmából már rég kiebrudalták volna drága miniszterelnökünket, vagy laposra verik!
verőce21
@Nessy: A végén majd megváltás lesz a miniszterelnökök tanácsának, ha valaki bedobja, hogy "válasszuk szét a két költségvetési csomagot…" ! (Mármint a franciáknak, olaszoknak túlélést biztosító pótköltségvetéstől...!)
Erre mondják jobb körökben, hogy "elválik a szar a májtól…" !
Nessy
@verőce21: Ez néha itthon sem ártana, amikor a "saláta törvényeket" szavazzák meg, néha észre sem véve a medvecsapdákat, amiket a kormány belerakott.
verőce21
@Nessy: Orbán Viktornál dörzsöltebb és önállóbban gondolkodó politikus nincs jelenleg Brüsszelben - a világon sem nagyon -, ami azt jelenti, hogy az ő kezét csak a hazája és a Parlament józan esze kötheti meg, míg az ellenfeleinek egy része nagy sz@rban van, tehát a szükség kényszere alatt állanak!
(A másik része pedig Soros&bandája által van kézben tartva.) :)
verőce21
A póthitelre nincs szükségünk, veszélyes, de elkerülhetetlen. Ha pedig elkerülhetetlen, akár okosan is felhasználható…
Különben, dugják fel maguknak a hitelüket hosszában, ha keresztben nem menne! Rohadtul nem érdekel bennünket, hogy másoknak mi az érdekük, "mit szólnak majd" – pénz beszél, kutya ugat!
Erőt, kitartást, és némi sikert kívánhatunk dr. Miniszterelnök Úrnak ezekhez a nehéz, küzdelmekkel teli napokhoz!
Nessy
@verőce21: Ezt a "hitel felhasználás" című szöveget, talán Putyinnak és a kínaiaknak is meséld el! :-)))))
Gauntlet
Amit ők maguk nem gyakorolnak, azt hogy lehet hangsúlyozni ? Természetesen muszáj volt belevenni Hollandiát akik durván 45 évvel előrébb vannak. Mert ez a legújabb fóbiájuk.
kulabombaafityiszre
Kövérnek egy zabszem nem fér a seggébe annyira fél.
Ennyit a nyitottságról.
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 19:07
Ritka egy szervilis seggnyaló vagy.Olyan propotípus akinek mindegy milyen a rendszer,csak nyalhasson
egy szép egészséges férfi vezetői segget.
vitriol
kövér is levelező tagozaton végzett!
Giovanni Alba
@Nessy: Ez a gyerek tényleg nem normális. El nem tudom képzelni, milyen mozit néz, de az bizonyos, hogy ha nem is humoros, de mindenképpen röhejes. Azt írja hogy : "az ő kezét csak a hazája és a Parlament józan esze kötheti meg," A Parlament józan esze, érted? A 134 vagy mennyi bátor, ahogy doktorminiszterelnökúregyélőisten kezét megköti. Hihetetlen mélységei tárulnak fel a szervilis ostobaságnak. Maros, ez csúcs!
Nessy
@Giovanni Alba: Már okafogyott az egész! Három milliárd pluszt kap Orbán, ennyivel többet lehet elosztogatni! Van egy fogadásom! Ebből értelmes egészségügyi fejlesztés legfeljebb szuper kórház a város szélén, meg narancsszínre föstik a kórtermeket. Épül pár templom, sportpálya, sport akadémia, stadion. Betontengerré válik az ország.
Felsőoktatás csak jó pénzért. Minimálnyugdíj, családi pótlék, képviseli továbbra is az "állandóságot" kis hazánkba! Új gazdagjaink, kegyencek, hűthetik a pezsgőt!
verőce21
Vicc volt ez a jogállamisági ragaszkodásuk a hollandusoknak, egyébként is. Soha, senki le nem írta pontosan, mi is ez, ki, mit ért alatta. De arra jó lenne barátainknak és szövetségeseinknek, hogy ezzel zsarolgassanak, ”büntessenek” !
És a végén a "nagy jogállamok" úgy gondolnák, ne kapjunk semmit, de az általuk (és a déliek) elherdált milliárdjaiért visszafizetési kötelezettséggel álljunk helyt. @Giovanni Alba: @Nessy:
Jozefina
A magyar parlement kövér vezetésével nyitottság és párbeszéd!!!??? Ez egy vicc!!!
Giovanni Alba
@verőce21: Mintha a csatlakozási tárgyalásoknál szóba kerültek volna bizonyos jogállami kritériumok, mert a finnyás úri népek nem akartak akárkit beengedni a klubba. Elfelejtették viszont kikötni, hogy ez nem csak a bekerülés, hanem a bentmaradás feltétele is. Nem voltak eléggé elővigyázatosak, megesik.Viszont ezzel visszaélni pitiáner, alávaló ügyeskedés, nem pedig góbé furfang.
"Mindazok az országok a felvételüket kérhetik az EU-ba, amelyek teljesítik a tagság feltételeitEN. Ezen feltételek, vagyis az ún. koppenhágai kritériumok közé tartozik a szabad piacgazdaság, stabil demokrácia és jogállamiság megléte, valamint hogy a csatlakozni kívánó ország elfogadja az uniós jogszabályokat, ideértve az euróra vonatkozó feltételeket is."
És itt van az egész, europa.eu/european-union/about-eu/countries_hu.
Akkor most mondjad, mi nincsen leírva, mit nem értesz?
Giovanni Alba
@Nessy: Bocsi, hogy ilyesmivel zaklatlak, de revideálnom kell álláspontomat. Ez a gyerek nem hülye, sokkal rosszabb, monomániás megszállott. Nem lehet hülye, ha pár mondatos bejegyzésemből magára ismert. Pedig azt hittem, a Maros magas lesz neki, de nem. Megugrotta :-)
kokopelli
@Nessy: Pontosíts!...a "dr Miniszterelnök úr"-at (;-))))))
verőce21
@Giovanni Alba: (09:05) Na, brávó!
Mondjuk, "az oldal nem található", de szerencsére ismerem. Ott viszont az is le van írva, eljárás esetén, hogyan kell szabályosan szavazni erről...!
Az EP nem tartja be az eu saját szabályzatát.

Te pedig fejlődjél még, nagyon csenevész vagy...!
verőce21
Itt végül, a magyarok részéről, az "okos enged" elve érvényesült...
Dr. Miniszterelnök Úr megmentette EU-t a csődtől...!
Giovanni Alba
@verőce21: Felhívnám figyelmedet az értő olvasás előnyeire. A csatlakozás feltétele volt a stabil demokrácia, de ezeknek a naiv nyugatiaknak eszükbe sem jutott, hogy a klubtagok némelyike a küszöböt átlépve szépen, fű alatt elkezdi lebontani a demokratikus intézményeket, így nincs eljárásrend az udvarias kitessékelésre.
Gondolod, hogy okosabbnak tűnsz a lekezelő hangvételtől? Sajnállak, nem jött be.
verőce21
@Giovanni Alba: A holland teljesen új, más "jogállamiságról" beszélt, ne erőlködj...azt még meg kéne alkotni...!
Te pedig egy olvasatlan, okoskodó kis Pöcs vagy, egy kis Kótyomfitty...Bakfitty...!
kokopelli
@Giovanni Alba: Nehéz bevallaniok,hogy az EU-s csóró országai abból élnek,amit a tehetősebbek ß@rnak!
Mivel is menti meg a "Dr.Miniszterelnök Úr" az EU-t? Azzal amit a Lölő "bespeizol"?Az ország GDP-je keve-
sebb,mint nagyon sok, nyugati olympiai játékokra szóló jelentkezésnél esetleg szóbajövő nagyvárosoké! BIP:
M.o< Hamburg (nyári) M.o
Giovanni Alba
@verőce21: Most jobban érzed magad? Jól megmondtad, észérvekkel alátámasztva. Ja, nem. :-)
verőce21
@Giovanni Alba: "Felhívnám figyelmedet az értő olvasás előnyeire!" :)
kokopelli
@Nessy: (;-))...tk. Dr. Frau Merkel,de ő nem egy putriból szalasztott senki,aki sohasem dolgozott!
A Fr.Merkel tényleg dolgozott,és Ny.Németországból "származik" Hamburg mellől,és mégsem akart Ham-
-burgban Olympiát! Nem is értem őt!! Az apukája meg nem vállalkozó,hanem egyházi ember Hamburgból!
A "Kanzlerin nem használja orrba-szájba a Dr. titetl,holott a H.Kohl-nál környezetvédelmi miniszter is volt!
..hogy mik vannak?Azután amikor a H.Kohl visszaélt a hatalmával a többi fiallal együtt lemondatták az OR-
bán állítólagos barátját!...hogy mik vannak!!! (;-))...szegény Ficktort tényleg máshogy kell értelmezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.