Hazai törvényekkel szabályoznák a Facebookot, különös tekintettel a platform profilfelfüggesztési gyakorlatát – írja a Magyar Nemzet. A cikk megszólalói szerint ugyanis a letiltások, főleg kampányidőszakban, befolyásolhatják egy választás kimenetelét, és gátolják a szabad véleménynyilvánítás jogát, az információáramlást, bizonyos esetekben még a munkavégzést is. Simon János politológust idézve a lap úgy fogalmaz,aki a Facebookot uralja, pont olyan, mint aki televíziós csatornák felett rendelkezik, ha pedig a politikai kampány hajrájában a személyes profilokat tömegesen letiltják, megbéníthatják a kormányzati erőt, és erre komoly esély is van a következő választáson. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke kiemelte, hogy a Facebookra egységes európai szabályozás vonatkozik, ám az információáramlás miatt fontos lenne új jogszabályokat alkotni, és elérni, hogy a személyes profilok felfüggesztését hazai döntési jogkörben felülvizsgálhassa a hatóság.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: Azután az internetes honlapokon megszüntetik a kommenteléseket, illetve az nem odaillőt eleve kizárják. A vadhatjások nevű szennylapon csak egyszer tudtam hozzászólni, utána már le is tiltottak. A 444.hu is megszüntették a kommenteléseket, vajon miért?! Mert nem tetszett az állampártnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
"Információszabadság Hatóság elnöke kiemelte, hogy a Facebookra egységes európai szabályozás vonatkozik, " tehát péterfalvi fiam,besz@ptátok...ha mégis kitaláltok valamit,majd megsemmisítik, persze akkor lesz miről pofáznotok!!!
Qqberci
Tessék toporzékolni is, én meg majd megyek német proxyra 'oszt ha nem tetszik, bekap6játok...
Gazella
@Horizont: Van EU szabályozás... Faszbuk főleg amerikai .. Tehát valamikor simán vissza nyal a fagyi a narancsnak..
mint ahogy betett az EP a EU pénzzel kapcsolatos kifizetéseknél is. Nonszesz h a magyar megkapta a 3 milliárdot
Eladott Ország
@Horizont: Azután az internetes honlapokon megszüntetik a kommenteléseket, illetve az nem odaillőt eleve kizárják. A vadhatjások nevű szennylapon csak egyszer tudtam hozzászólni, utána már le is tiltottak. A 444.hu is megszüntették a kommenteléseket, vajon miért?! Mert nem tetszett az állampártnak!
Eladott Ország
@Gazella: ma, 14:44 ◘ Ameddig a doktorminiszterelnök úr kialussza magát, és esetleg ráköti az orrunkra, hogy pontosan mihez képest intézett el plusz 3 milliárd euró uniós támogatást Magyarországnak, és a melldöngetésen túl, melyek a valós számok, és mennyi az annyi, megy az üzlet nélküle is. Az Európai Unió kanyarban előző zászlóshajója valójában egy nyomorúságos, rongyos kis ladik, az elmaradó magyar régiók egyharmada nem éri el, az Unió átlagának 50 %-át. Ez tulajdonképpen a leszakadó régiók felzárkóztatási pénze lenne, ha útközben el nem lopják.
Nessy
Amikor a fidesz támogatottsága az egekbe van a Nézőpont szerint, akkor mitől vannak betojva? Nincs egy hangyafülnyi üldözési mániájuk? Miért pont a "kormányzati erőt fojthatja meg" a facebook? Hiszen milyen sokan követik pl. Orbánt is, és biztosítják szeretetükről, imádatukról! Az ellenőrizhetetlen levelezőtagozatosokat meg abszolút nem befolyásolja a facebook.
SystemError
Szeretné a gyógyszerfüggő pocakgeci, hogy ez legyen, de az EU közepén ez nem úgy van, mint Kínában vagy Oroszországban.
Gazella
@Eladott Ország: dajne zsebre megy aa zseton.
Gazella
@Eladott Ország: Már rég rálát ez a hering kormány a faszbukra. Nem véletlen, hogy nincs faszbuk ffiókom.
Gazella
@Nessy: a kormány orecizen törvénybe vágja és igy bármikor nyíltan rád koppinthatnak.. ez a lényege az egésznek.
Nessy
@Gazella: Rám nem! Egyiket sem használom.
Gazella
@Nessy: Nem rólad van itt szó.! Hanem a népről, akik használják a faszbukot, stb..
Nyírfa
Nemzethy Péterfalvi Attila és a szabad véleménynyilvánítás történetének sokadik , egyre nézhetetlenebb évada.
kereső
Hogy aggódik má"a kormányért, egyem a lelkét.Pedig orbán=fideSS a népszerűség csúcsán vannak, és nem kell aggódni a 2022-es kétharmad miatt sem, mert 3/3 harmad lesz, ha sokan leszünk, akik nem lesznek hajlandóak részt venni orbán csalásában.Mert nem lesznek szabad választások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.