Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon volt jelenése a házaspárnak.

Lefotózta a 24.hu szerda reggel, amint Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla és Mészáros Lőrinc megérkezett a Budai Központi Kerületi Bíróságra, ahol megkezdődött válóperük.

A lap szerint elsőként Mészárosné futott be egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, nem sokkal később pedig Mészáros Lőrinc konvoja is begördült.

A Forbes friss adatai szerint Mészáros Lőrinc már nem dollármilliárdos. A koronavírus miattzuhanó tőzsdén sokat...

Közzétette: atv.hu – 2020. március 17., kedd

A 24.hu újságírója a vagyonmegosztás módjáról kérdezte volna a felcsúti milliárdost, ám a beszámoló szerint az ügyvédei pajzsként védték.

Mészáros Lőrinc és felesége szeptember 4-én, az MTI-n keresztül kiadott közleményben jelentette be, hogy „kezdeményezik a bíróságnál a házasság egyezséggel történő lezárását”. Azt írták, hogy erről teljes egyetértésben határoztak, és a váláshoz szükséges döntésekben nem volt köztük vita.

Mészárosné még a bejelentés előtt elköltözött Felcsútról: lakcímének változását már két nappal korábban átvezették a nevén lévő vállalkozásokban az Opten cégadatbázis szerint.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(24.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kirakatper!!!??? Lényeg a vagyonka megosztása lehet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Most komolyan kérdezem, hogy amikor rengeteg ember van munka nélkül, ki a kénköves ördögöt érdekel, hogy mi van ezzel a ronda hörcsöggel?
Edmond Dantes
@csak úgy...: Szerintem meg a vezér vagyonát kirázzák az ő bugyijából is.A végén örüljön,ha időnként benéz hozzá a postás.Persze ha megzsarolja a főnököt,akkor az egy másik történet lesz.A tokaji szőlőbizniszbe majdnem beleköpött egy megcsalt asszony,az is Orbán és felesége baráti köreihez tartozott.
nezelodo
@Edmond Dantes: Hallottál azóta Mayer Arankáról? Persze, nem volt aznap közgyűlés. Ja a döntések mindig a közgyűlésen születtek, jegyzőkönyv, hitelesítés, tiszta kézzel...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Edmond Dantes
@nezelodo: Bingó,tényleg Mayer Aranka volt a hölgy!!! Talán összejönnek Mészárosné Kelemen Csilla Beatrix asszonnyal,akinek adhatna néhány forintos jó tanácsot.
namihami
@csak úgy...: tegnap 14.06: Csak nehogy a válás lezárása előtt (ELŐTT) még vele is összefusson az öreg osztrák. Bár Trixi nem fog éjjel létrával mászkálni, de a nő helyében azért jobb lesz az óvatos előrelátás.
Az a pénz a Viktor pénze is. És az eléggé rizikóssá teszi a válás utáni risztelést. Sőt, a nagyja inkább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.