Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese a napokban egy fotót tett közzé arról, ahogy ledarál egy mesekönyvet, amelyben többek között szerepelnek benne LMBTQ karakterek is. Sokaknál kiverte ezzel a biztosítékot, Fluor Tomi reakciója ez volt...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
Téged Tomi! Te leszel az első, ha így haladsz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nagyon jókat mond, tökéletesen igaza van, kellemesen csalódtam benne.
Általában jellemző a szélsőjobbra, hogy suttyók, arrogánsok, tanulatlanok, és gondolkodásuk, felfogásuk egysíkú.
Valószínűleg egyéb esetben nem tudnának ,,rendet" tartani a fejükben, összezavarodnának. Fogékonyak az egyszerű, primitív jelszavakra, uszításra, agresszióra. Nagyon egyszerű, fekete-fehér a világképük, nem is értik ami körülöttük zajlik. Ezért könnyen befolyásolhatók, irányíthatók.
Ezt valahogy a történelem is bizonyítja.
kereső
Ebben az egészben a legelkeseritőbb , hogy ez a nőszemély a magyar országgyűlés megválasztott !! képviselője. És nincs ellene szankció 2020 -ban Magyarországon. Egy a nő négygyermekes anyuka- és könyvet semmisit meg, és pózol hozzá gödröcskés mosollyal az arcán. Szégyen a magyarokra, szégyen a magyar parlamentre- ez az ország semmit nem tanult a történelemből. Csak visszarévedezni tud, és siratja a "dicső múltat". Ennek az országnak csak sötét jövője lehet.
Clavigo
@Shikari: te miről röfögsz, papir- székely ?
dr. prédikátor
@Shikari: rohadj már el te köcsög fasszopó féreg, takarodj a retkes cigánkurva anyádba te ingyenpélő szarházi mocsok!!!
Namely
Most ledarált vagy égetett?
Fluor tominál úgy tűnik mindegy. Vagy mégsem? Vagy csak azért tette ezt a ferdítést, hogy lenácizhassa azt, akit meg akar bélyegezni? :) átlagos libsi demagógia

Mindegy: ha akarja, akkor tomika vegyen buzimesekönyvet a gyerekének (már ha lesz neki, a fejét nézve inkább ne legyen).
UI: most kikerestem egy számát és belehallgattam, hát igen, ezért utálom ezt a "zenét".
kereső
@Namely: Ha nem érted amit Fluor irt, kérj segitséget orvosodtól, gyógyszerészedtől- de akár az általános iskolai tanitódtól. ( 4.osztály- ott már érteni kell. amit olvasol)
kereső
@Shikari: Ragozd még tovább. Te nem szalonnáci vagy, mint a gödröskés arcú, hanem egy echte bunkó náci.
Nessy
Nem tudom, de ha úgy döntök, hogy egy könyv nem tetszik, vagy nem olvasnám fel a gyerekemnek, akkor nem veszem meg és passz! Vagy ehhez már diploma kell?
Anno volt egy könyv gyerekeknek: Nem a gólya hozza címmel. Miután a gyermekem az ajánlott korosztályba tartozott, megvettem neki. Megegyeztünk, hogy elolvassa, amit nem ért kérdez, és a kérdéstől függően vagy az apja, vagy én válaszoltunk. Kaptam is hideget, meleget. Sok gyereknél otthon ez a téma tabu volt. Az interneten meg nem igazán a koruknak megfelelő tájékoztatást keresték és találták.
Nessy
@Shikari: Ha csak azt mondod a gyereknek, hogy ne menjen ell idenekkel, ne fogadjon el édességet idegenektől, de nem magyarázod el az ő szintjén értelmesen, hogy miért , nem ér semmit az egész. Itt a hangsúly a gyermek értelmi szintjén és életkorán van. Ugyanis ő kérdezni fog: de miért?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Nem értem, egy Fluor Tomi (az agyamra megy ez, hogy felnőtt embereket becenéven hívnak) miért osztja az észt? Ki ez?
Nessy
@Shikari: Csak annyi, hogy akkor is, sokszor ma is, tabu téma a szexualitás. Akkor is vagy egymástól szerezték sokan az "ismereteiket", vagy rosszabb esetben a pornó filmekből. Aztán magyarázd el a kamasznak, hogy miért van sokszor 2+1 szereplő a filmben. Ha rá mer kérdezni. És másról is szó van egyébként a mesékben. vagy az is ördögtől való, hogy ne csúfolja a testihibás iskolatársat, vagy aki, dadog. Segítsen az időseken.
Dr Beviz Elek
Téged Tomi! Te leszel az első, ha így haladsz!
jesz
ki az a Fluor?

Hajrá Dúró! A gyerekek még ártatlanok, az ő eggészséges fejlődésük érdekében mindent meg lehet tenni, akár buzis mesekönyvet is darálni...fluor meg szarjon sünt..
Nessy
@Shikari: Ez viszont csak egy téma a több mese között. Mit gondolsz a kamaszok majd nem beszélik meg egymás között, amiben néha nem sok köszönet van? Nem kellene felvilágosítani a gyereket, az internetes csapdákról már a kezdet kezdetén? Elmagyarázva, miért ne higgyen el mindent, amit írnak neki, ne posztoljon magáról képet, stb.
Nessy
@Shikari: Ezek szerint valamit nagyon félreértetted amit írtam. Egyébként egy könyvet a korának megfelelően adunk oda olvasni a gyereknek! 10 évesen nem Bocacco Dekameronját adjuk a kezébe. Bár egyik másik filmhez, újságcikkhez képest, az ma már estimese.
kereső
@Shikari: Van. Úgy hivják, hogy orbán viktor.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kereső
@Shikari: 16:44 "Nem reklámozzuk az alkoholizmust, "- akkor a magyar miniszterelnök miért is ünnepelte a 10 éves "szabad" pálinkafőzést tegnap??? Mindezt a 800 ezer alkoholista országában, pályinkás pohárral a kezében? Hm...?
SystemError
Beteg náci kurvák nyugodtan azt olvasnak a gyereküknek, amit csak akarna nem? Eddig csak a pondró kis férjéről gondoltam, hogy beteg, de be kell látnom, hogy ez egy őszinte szerelem.
tudode
Nagyon rossz volt már 2011, SoroSS elnöksége óta, az ET-ben is!
.
guy verhofstadt emlékeztette arra, hogy 1989-i találkozásuk óta mit művel az országgal, többek között már csak az hiányzik, hogy "könyvekeket égettessen"
.
------Kedves Orbán miniszterelnök úr...
www.youtube.com/watch?v=yEvedNhLysw
----------------------------------------
.
Ismerik, mint a rosszpénzt, miközben vigyorog általában, mint a vadalma!
Rockxy
fluorjaninak vannak ötletei.
vajjon kit akar felakasztani?
nezelodo
@kereső: Ja azt a szabad pálinkafőzést és forradalmát, ami egyébként elbukott és ma annyira szabad a pálinkafőzés a hülye regisztráltaknak, hogy már a szilvavirágzáskor meg kell venni a zárjegyet, hátha beérik, és páleszt főzöl belőle.
nezelodo
A másságról Hitlernek is sarkos véleménye volt, de előtte jól elvoltak a Röhm századossal, aztán "elhidegültek egymástól".
Jozefina
Túró dora egy idióta, aki feltűnési viszketegségben szenved ahelyett, hogy a szeretetet öntené a választói felé. Ehelyett erőszakot, indulatokat, gerjeszt. Nem normális!!!??
csak úgy....
@Shikari: tibim! ha valaki fideszes,annak miért köll föltétlen hülyének is lenni!?
nezelodo
@Shikari: "Hitler bácsi szerette a rendet és a kutyákat!" Meg a rokon lányokat, de az is úgy járt mint az Éva meg a szeretett kutyája, a gazdi golyója végzett vele.
kereső
A nácik reklámot csináltak a mesekönyvnek. A BOOK24 közölte, hogy a könyv elfogyott, az utánnyomást megkezdte a kiadó. :))))))))))))))))
Aki Én
@Namely: @Shikari: Nagyon beteges mennyire nem bírjátok elviselni, ha valaki elmondja a jogos, de nektek nem tetsző véleményét. Joggal merül fel a kérdés: ,,jövő héten akasztani fogunk?"
Elnézve beteg lelketek, ha rajtatuk múlna, biztosan.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.