3-5 ezer ember számára nyílhat lehetőség az orosz vakcina klinikai vizsgálatában való részvételre – írta Facebook-oldalán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós hozzátette: az a cél, hogy magyar emberek biztonságos és hatékony oltóanyaghoz jussanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a kásler már ugy beszélt a híradóban mint Darth Vader. Olyan furcsán vette a levegőt, de nem volt rajta sisak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ez a kásler már ugy beszélt a híradóban mint Darth Vader. Olyan furcsán vette a levegőt, de nem volt rajta sisak.
Peller Anikó
@Aki Én: Tesztelni kell az új fejlesztésű oltóanyagot. Egy klinikai vizsgálat eléggé macerás, elvileg azt sem tudhatod, hogy vírusölőt vagy desztvizet oltanak beléd, nem tudni mifélék a mellékhatások, ha orosz akkor eléggé feltételes a hatása is, dehát most lesz kipróbálva.

Gyerünk fideszgecik, oltásra. Egyébként aki súlyos beteg a covidtól az nyilván hagyja magát oltani. A minap olvastam, hogy elbutulás is követheti a fertőzést.
Nyírfa
@ Peller Anikó:

Legjobb tudomásom szerint az oltások megelőzésre készülnek, felkészítik az immunrendszert a vírus felismerésére és az ellenanyag kidolgozására.
szegfue
És ebből rendelt a magyar kormány, aminek a klinikai vizsgálatát csak most kezdik el?! Akkor még örüljünk, hogy az "orosz fél milyen nagyvonalu"?! Hát "szomorodj meg" Te is Kásler!
Yoda69
Ez a kasler tényleg egy idióta fajankó.
Először is, ez nem egy nagyvonalú felajánlás, hanem egy kötelező tömegetsz, ami nélkül egy vakcina sem kaphat engedélyt. Például a Pfizer/BioNtech vakcináját 6 hónapon át teszteltek, több mint 50 ezer emberek 6 országban.
Másodszor, ha valaki kísérleti alanynak jelentkezik, azt megfelelően kompenzálni kell. Kíváncsi lennek a ruszkik mit fizetnek a magyar kísérleti nyusziknak. Az USA-ban 5-10.000 dollár volt a kompenzáció fejenként.
Harmadszor, most mi frásznak kell a ruszkikkal vagy a kínaiakkal variálnunk, amikor mar megvan a megbízható vakcina. Értelmetlen, hogy most kezdjenek egy több hónapos tesztelésbe, amikor a Pfizer vakcinájával mar jövő héttől megkezdhetik az oltast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.