Emlékeznek, hogy a Fidesz-kormány 204 millióból hívta fel a határon túliak figyelmét, hogy 2018-ban szavazni kell?Három évvel ezelőtt az RTL klub szerezte meg azt a levelet, amit Orbán Viktor írt a határon túli magyaroknak. A címzetteket ebben arra biztatta a kormányfő, hogy 2018-ban vegyenek részt a magyarországi választásokon, amihez - ne felejtsék el - regisztrációra van szükség. De nem csak az a lényeg, hogy a határon túliak regisztráljanak és menjenek el szavazni. Hanem megmutatja azt a mátrixot is, melyben a Fidesz él. Orbán ugyanis ebben a levélben azt merte írni, hogy„a szűkösség évei után most a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”, illetve azt, hogy „az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják majd a jövőt”. Vagyis, a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka három éve tart. A kérdés, ezt vajon ki vette észre a folyamatosan növekedő nertársakon kívül? Te mennyit gyarapodtál 2017 óta?

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És nem igaza lett? Elég csak a ""Mészáros"" néven futó Orbán-család növekedését, gyarapodását és nemzeti büszkeségét megnézni. Azonnal és fényesen igazolódik minden egyes szava. Ehhez jön még a kintieknek osztogatott milliárdok tömege (ami azért ott is csupán egy szűkebb, csókosabb körnek okozott növ/gyar/nemzbüsz), máris minden szava gránitba véshetővé válik.
A plebs? Kéremszépen, egyszerre nem juthat mindenki a mennyországba. Túl nagy lenne a kapuban a tülekedés. Péter (nem--inkább Lőrinc, esetleg Viktor) nem győzné a belépőcédulát osztogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.