Vezetjük ezt a szomorú listát.

Magyarországon nő a legnagyobb ütemben a koronavírusban fertőzöttek száma Európában

Fotó: MTI

A 444 összesített az eheti adatokat, és ebből kiderült, hogy

a napi fertőzöttek növekedési üteme egész Európában nálunk a legmagasabb jelenleg.

Az itt látható táblázatban tegnapi adatok szerepelnek, hogy összehasonlítható legyen a többi országgal. Itt még 35 százalékos a heti magyar növekedési faktor, ami már a legmagasabb volt. A ma jelentett 2 912 új fertőzöttel mostanra 42 százalékra emelkedett ez a mutató.

Tehát Magyarországon 42 százalékkal több koronavírus-fertőzöttet regisztráltak ezen a héten, mint egy héttel korábban. Egy hete ez a szám még 23 százalék volt.

Forrás: 444.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Oltani kell, minél nagyobb ütemben a lakosságot!
Ne mondhassa senki, hogy a kormány nem tesz meg mindent, a jövő évi akadálytalan, tiszta, személyes megjelenéssel megrendezhető választásokért...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Mert Magyarország ebben is jobban teljesít.
Gazella
Anna Juhasz ott a faszbukon.. ezért kapják a fizetést a kacskaringós firkászokm
Pálinkás Pál
most orbánnak ez kell...meg kell kicsit erősíteni a rettegést...fogyjon az a kínai vakcina...
fergeteg
Tetves balos bolsik mégis a kormány,és a védekezés ellen vannak.
Szemetek ezek a zsidóbalosok.
namihami
Paul James Bhear:: Hogy magyar vagy-e vagy sem az mellékes. Az viszont nem, hogy amit reklamálsz, a műveltebb emberek statisztikának hívják.
Ha a növekedés százalékosan magasabb, akkor minden statisztikai adat romló tendenciát mutat. Matematikailag. Persze fideszes ilmatek szerint az államadósság se nő, csupán a százalékos érték megy rohamosan felfelé.
silber13
@fergeteg: Maul halten!!! Értve, te szopornyicás fideszes troll???
jesz
húbazmeg...ha ez a statisztika véletlenül igaz, akkor hatalmas szarban vagyunk...

Már csak abban bízhatunk, hogy valaki hazudik, és nemis...
...vagy mégis?
Persze a statisztikához a hivatalnak semmi köze, ők csak közreadják azt a hiteles statisztikát, amit küldtek a Vár-ból...
Lepényleső
...hiszen mi mindenkinél ha mindent jobban teljesítünk,kevesebbet ebben sem teljesíthetünk?
verőce21
Oltani kell, minél nagyobb ütemben a lakosságot!
Ne mondhassa senki, hogy a kormány nem tesz meg mindent, a jövő évi akadálytalan, tiszta, személyes megjelenéssel megrendezhető választásokért...!
volvós
...délelőtt a kossuth rádió szlovákiát mondta a legtöbb fertőzöttnek...Legalább az aperitív törzs tagjai mondanának egyformát a detoxban...
Nessy
@volvós: Két politikus,egyazon napon, képtelen hetek óta egyformát mondani. De még hasonló értelműt se sokszor. Ha meg többen szólalnak meg, kész a káosz! És ők kérnek bizalmat! Ma egyikben, holnap a másikban? Az eredmény: egyikbe sem!
Málna
@volvós: A legtöbb fertőzött és a legmagasabb növekedési ütem az nem ugyanazt jelenti.
Málna
Mit össze kínlódhatnak ezek a firkászok, hogy valahogy kiolvassanak valami negatívumot az adatokból...:-)
teuton57
@Málna: A legtöbb fertözött szama nem mond semmit, mert az ugye a lakossag letszamatol függ, tehat teljesen irrelevans. Ha viszont a növekedest nezzükk, egyedül az a szam a jrelevans. Mint az is, amit Magyarorszagon nem hoz a közmedia nyilvanossagra es a birkak nem tudnak az Eurostat adataiben utananeznii, hogy a fertözöttek aranyaban a halottak szama 3-5x magasabb, mint pl. Nemetorszagban! Erre 2 magyrazat lehet:
1. Titkolja es/vagy hamisitja a kormany az adatokat. (Nemetorszagban ez azert nem lehetseges, mert a szövetsegi formaban a tartomanyok teljesen önalloak, nem központi keziiranyitas van!)
2. A tesztadatokkal lehet manipulalni, ill keveset tesztelnek. Mivel a halalozasoknal nem nagyon lehet manipulalni, mert arra a hozzatartozoktol es halotti anyakönyvböl lehet visszakövetkeztetni. Tehat keves teszt, ezert gyanusan keves fertözött, de sok halalozas!
A matek az persze nehezen erthetö olyanoknak, akik meg a betüket sem tudjak elolvasni...
volvós
@Málna: téged meg ki kérdezett b.szatl@n vénasszony ?? Cserélj elemet a vibrátorodban és engem hanyagolj...
gina
Persze ennek a mocskos elmebeteg OV nak kell a felhatalmazás és hatalom. remélem megkapja amit megérdemel...
solidedge
Valami nem stimmel. Néhány napja az enyhítésről beszéltek Orbánék. Aztán hirtelen a harmadik hullámról. A felderített estek száma az elvégzett tesztek mennyiségétől függ (a virológus szerint tízszer annyian estek át a betegségen, mint a felderített betegek száma), a halottak száma meg hála istennek nem emelkedett száz körül stagnál. Inkább hajlok arra, hogy ez propaganda fogás, mégpedig két okból. Meg kell ijeszteni az embereket, hogy a kínai és orosz vakcinát pánikszerűen megrohanják, mert egyébként rájuk szárad (még a végén az Orbánék által annyira szapult EU által javasolt vakcinával kellene oltani, ami Orbánnál felér egy istenkáromlással). Másik érv, hogy hétfőn Orbán újabb rendkívüli állapotot kér három hónapra (be kell fejeznie a demokrácia teljes lerombolását), és az istenadta nép a veszélyt látva jobban elfogadja Orbán teljhatalmát. De remélem nincs igazam.
Málna
@volvós: Segítségre szorultál, ezért segítettem. Kérdezni meg nem kell, ahhoz szoktam, hogy akkor mondok véleményt, amikor akarok. Tudod, kisköcsög?:-)
Málna
@teuton57: Nálunk 400 ezer esetből 14.252 ember halt bele. Németországban 2.390.000-ből 67.883 az elhunyt. Nem jön ki a matek, te kis analfabéta. A többi hülyeségre, amit írtál, már nem is reflektálok. Ha nem haragszol.
volvós
@Málna: Anyád a kiköcsög. te baromarcú fidesz-sz.pógép... Látom felidegesítettelek. hajrá !!!
Málna
@volvós: Dehogy idegesítettél fel. Kimondottan élvezem ezt a "beszélgetést". A kisköcsög annak szólt, hogy még adós vagy annak kifejtésében, hogy miben más ha férfival ill. nővel vagy. Merthogy többször utaltál már rá, hogy te tudod.
volvós
@Málna: primitív buta picha vagy és ostoba is...+ büdös !!!
Yoda69
orbanek meg a nyitasrol konzultalnak, ra akarjak tolni a felelosseget a lakossagra.
Mocsok banda. Elbasztak a vedekezest tavaly nyaron, es ennek a levet isszuk mindmaig. Most meg kepes lenne az embrekre terhelni a felelosseget, mint kasler mar belebegtette korabban.
orban es a fideSS felelossege hogy idaig fajultak a dolgok.
Namely
Szerintem a 444-nél külön munkacsoport van, aminek az a feladata, hogy osztogasson, összeadjon, összesítsen, mindegy, csak rossz számok jönnek ki.

Újságírás magasfokon.

Akkor lássunk egy értelmesen megfogalmazott cikket a témáról:
www.portfolio.hu/gazdasag/20210222/koronavirus-magyarorszagon-itt-van-a-friss-hetfoi-jelentes-470852

444 szemét vs portfolio.hu
csak úgy....
@Namely: kendet sem az esze miatt szeretik a fideszben..
balos
@ómió: Már az Ő szarát is szereted,te kis huncut!
balos
@csak úgy...: Ezeket azért tartják,mert a nemzethy "mag" kicsirázik a nyakukon hordott "üres telken"!
Namely
@csak úgy...: Ugye ezt azután írtad, hogy elolvastad a portfolio.hu cikkét? Ja, várj, elolvasni :D ahhoz olvasni kellene tudnod :D
Namely
@balos: Majdnem jó! Már nem volt helyesírási hibád, mindössze a vessző után kellene egy köz. Azt gondolom még nem vettétek az elemi alsó tagozatában, de nagyszerű, csak a vak nem látja, hogy végre visszaültél az iskolapadba. :)
Légy türelemmel, felsőben lesz majd sok olyan tantárgy, amelyek segítségével az összefüggéseket is megtanulod átlátni. :)
Yoda69
@verőce21: Nem ertem a fideSS fanok miert nem tolonganak a kinai vakcinaert? Ha a migrans es soros lozungot szo nelkul beszoptak, akkor nyugodtan beadathatnak maguknak a kinai vagy ruszki vakcinat is. Akkor maris beljebb lennenk 1-2 millio emberrel.
Reszemrol en megvarom, amig lesz eleg BioNTech vakcina.
simmering73
Nem a járvány miatt nem lehet kimenni a házból, hanem a kurva árak miatt. Egy kis zöldség, gyümölcs, meg néhány apróság és 7 ezer ft-ot fizettem.
kokopelli
@Yoda69: Mekkora pofájuk volt,amikor a laboráns Karikó Katalin "asszonyság" várható "Nobel-díj"-áról" ugattak a
BioNTech-nél,amikor ő csak "vice Chefin" volt!! Most a kínaiak a befutók? ..egyes-befutók? Jól választottál,mert a
BioNTech a nyerő! (;-))
1984
Még mindig ma van?
Már nagyon unom a mát!
Holnap minden más lesz.
Nagyon várom a holnapot.
ómió
@balos: A magadfajták szara a ti "eszmeiségetek", bolsi fajkretén! Ne tukmáld másra, mert éhen marad a bolsi tetüfajtád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.