Több órás interjút készített a Partizán Fodor Gáborral, Orbán Viktor kormányfő korábbi párttársával, egykori miniszterrel, aki nemrég visszavonult a pártpolitikától írja a Blikk.

Fodor Gábor elmondta, az egész Fidesz tudott Szájer homoszexuális beállítottságáról
Fotó: MTI/ Soós Lajos

Legutolsó pozíciójában a hazai mikropárt, a Magyar Liberális Párt elnökeként láthattuk Fodort, aki a Bibó István Szakkollégium tagjaként évekig Orbán Viktor szobatársa volt, részt vett a Fidesz alapításában, majd a párt egyik legnépszerűbb politikusaként kilépett a szervezetből, volt a Horn- majd a Gyurcsány-kormány minisztere, és az SZDSZ elnöke is annak végnapjaiban. 

Az évtizedeket felölelő interjúban a lemondott fidezses EP-képviselő, Szájer József szexuális orientációja is szóba került.

Fodor elismerte, hogy már a Fidesz alapításának idején lehetett hallani arról, hogy Szájer homoszexuális. Szerinte ebben az időszakban nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel rendszerszinten, de bélyeget sem jelentett az ő társaságukban, ha valaki meleg.

Fodor kimagaslóan nyitott korszakként írta le az 1990 körüli időszakot. Az ugyanakkor nem volt szokás a köreikben, hogy a melegek elhozzák bulikba magukkal a párjukat, és bemutassák, Szájer sem tett ilyet.

Fodor Gábor elmondta, az egész Fidesz tudott Szájer homoszexuális beállítottságáról
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Megkérdezte Fodort, mit gondol arról a vádról Orbán Viktorral szemben, hogy beszervezték ügynöknek a katonaság alatt. Orbán ellenfelei előszeretettel terjesztették ezt a információt éveken át, köztük Simicska Lajos, a kormányfő egykori bizalmasa, majd ellenfele is utalt rá. Fodor, aki Orbánnal és Simicska Lajossal egyszerre vonult be, kizártnak nevezte ezt.

Sok mindent el lehet róla mondani, lehet kritizálni, én is politikailag nagyon sok mindenben nem értek vele egyet, de ő mindig egy vagány, bátor ember volt. Tehát nem besúgó típus

– vélekedett az ügyről Fodor.

Mind mondta, még az sincs kizárva, hogy visszatér a politikai porondra. Bár a Liberális Párt lényegében megszűnt szerinte kevés embernek van olyan sok tudása a politikáról, mint neki, és ezt szívesen felhasználná.

Azt nem mondanám, hogy ambícióim vannak, vagy lehet, hogy azt is mondhatnám

- fogalmazott Fodor Gábor.

Forrás:Blikk
Címlapkép:MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Persze, hogy tudták, de arra nem gondolt senki, hogy ilyen csúnya bukás lesz vele kapcsolatban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Málna
@Horizont: Ettől még az apa tényleg férfi az anya pedig tényleg nő...
RonaGyuri
miért azt is tudják magukról, hogy szinte kivétel nélkül ócska mszmp-s paraszt-káderek! =))
simmering73
@Málna: Az attól függ, hogy a szopott ... melyik oldalán állsz. Erről Szájer nertársad tudna előadást tartani.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 18:11Szájer akkor mi amikor seggbe kúrják és gizinek nevezik?
kulabombaafityiszre
@simmering73: ma, 18:15
Seggbekúrt apa gizi fedőnéven?
simmering73
@Szeparepa2: Ratyi buzi itt mind. Csak egyik része felvállalja egy ereszcsatornán lógva a másik meg látens homoszexuális. És ha egyik sem véletlenül, akkor pedofil.
CsipkeRózsa
Persze, hogy tudták, de arra nem gondolt senki, hogy ilyen csúnya bukás lesz vele kapcsolatban.
RonaGyuri
miért azt is tudják magukról, hogy szinte kivétel nélkül ócska mszmp-s paraszt-káderek! =))
Málna
@kulabombaafityiszre: Homoszexuális férfi.
Málna
@simmering73: Ez nem függ semmitől. Ez tény.
justhpeter
Asszonyverő, buzi, tolvaj, hazug, nem mindegy ? Ha egy kormánypártnál kizárólag ebből áll a széles választék az nem tűnik fel a kétmillió szavazójának ? Mert a másik, a nem válasz után hogy jön össze a gyurcsányozás ? Nemzeti kereszténynek hírdetik magukat, aztán a tízparancsolatnál beleköpnek az imakönyvbe és becsukják. A keresztény szavazók ezt sem veszik észre ? Nyilván ez lehet a helyzet, mert ez után is csak a gyurcsányozás jön.
Béla333
Fodor is nyilván tudott erről, hiszen ő is évtizedek óta ismerte Szájert.
Hogy álszent, szemforgató módon miért nem hozta ezt nyilvánosságra akkor, amikor a Fidesz a homoszexuálisok ellen uszított?
Mindenki találja ki.
tudode
Az ereszcsatorna virtuóz kioktatta az EP-t jogállamiságból, a Sargentini jelentés kapcsán
.
---- Szájer József: Hazugság, hogy Magyarország veszélyezteti a jogállamiságot - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=LCJYfz9CKJs
--------------------------------------
.
Mivé lett a rendszerváltás reménysége, "hadicseleivel" álom lett a jogállamiság, aminek a levét megisszák a fideszesek is, lassan a fides szitok szó lesz!
1984
Előkerült ez a rókaképű is?
Emlékszik még valaki arra, hogy a tanárok tüntettek ellene, amikor oktatásügyi izé volt, és egyest adtak neki a teljesítményére?
Igen, Fodor Gábornak a tanárok egyest adtak a teljesítményére!

Fodor Gábor egy senki. 8én is egy senki vagyok, de Fodor Gábor úgy senki, hogy valakinek akar látszani - ez a különbség)
colibri
@justhpeter: A szavazóik süketek, vakok és pont ugyanolyan keresztények, mint a fideszvezérkar. (Bocsi, a pedofilokat kifelejtetted.)
Eladott Ország
Egy bölcs dakota mondás szerint: ha az ajtó bezárul és nem ereszt, találd meg az ablakot és az ereszt.Gabika te hogy szeretted turulba, here csilingeléssel, te kis huncut? Úgy látom te még nyáron is a télapót vártad... és elvesztette konzervatív jellegét...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/129140949_158612092618185_7305990692338726848_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=gzLoujSB_q0AX_t31r1&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f208d3603fc698710d21801ca01b7ab8&oe=60650615
Qqberci
@Horizont: "'álfelesége volt akinek csinált egy gyereket is"

A postást már kérdeztétek erről?...
human
És a homoszexualitás csak egy azok közül a valahogy mégis megtűrt dolgok között amit Orbán emberei titkolnak a választóik elől. A másik ami mindenki előtt ismert az a korrupció. Bár ez utóbbit már nem is titkolják a hívek előtt. Szinte már büszkék is rá.
Gazella
Az eresz jóska és az álházasság... érdekházasság ... vannak gyerekek is de nem az eresz jóskátöl. A segges tábor tisztában van azzal, hogy kinek mi a legföbb extázis hóbortja.
Clavigo
Azért kár,,hogy senki nem " kamerázott " a környéken,,mikor ez a fasz SZajer Joci, egy szál pöcsbe- hátizsákba " öltözve próbált " megpattani " a rendőrök elöl..:) DDD.XDDDD
kakambuki
@Horizont 18.08: Én úgy tudom hogy a normálistól eltérő nemi identitású gyereke bárkinek lehet, születhet, bármikor! Mit szólnál hozzá ha ilyen történne veled is ? Nos?? Akkor te is képmutató lennél, hiszen ennek ellenére továbbra is állítanád azt hogy a férfi az férfi, a nő meg nő. Nos?
GeoCravker
@Horizont: Mondjuk alaptörvényesíteni baromság volt. De azért eddig kevés férfiről halottam, aki szült volna. A példa kedvéért. Nőnek sem sok lehetett magömlése.
Eladott Ország
@Horizont: tegnap 18:08 ♦
"anyám nő volt az apám félig férfi félig nő vagy talán egészen az.
Anyám kun volt, az apám félig székely,
félig román, vagy tán egészen az."
( József Attila: Dunánál )
Az alaptörvény 10. módosítása. Mészáros Lőrinc férfi és a vagyona nő.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/141859956_1728441120693948_376823395914990535_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=UZhbm-zo5UUAX9YqCkb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f3545e0fb660bf49a5f5fd5c40ca84c3&oe=606415A0
10.1 A magyar állam definíciója, az állam én vagyok: Orbán Viktor
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/125466208_3360228664026175_2541761595091911054_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=lyfRY4luUSUAX_L50dP&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=1eb7f44404ae4914266986a89c7079bd&oe=60662322
Aki Én
@Málna: És ez milyen hiteles a fidesztől :)
ómió
És? Az ott magánügy! És, mihelyt "prájdolnivalóvá", vagy botránnyá válik, stabil alap a távozásra! Ahogy történt is! "Gabó" elveszett ennek "szövevényében"?
Aki Én
Eleve nagy a probléma ott, ahol késztetést érez a hatalom arra, hogy alaptörvénybe vésse a család és a nemi identitás fogalmát. Ez már az a beteges felfogás, mikor Istent játszanak, a legbelsőbb magánügyekbe szólnak bele.
Mindezt úgy és azzal az emberrel (egy a sok közül), aki maga is meleg, vagyis identitás zavaros. Úgy, hogy nem győzik pumpálni a közpénzt az egyházakba, akik szintén nem sokat tesznek a pedofilia ellen.
Ott lenne tennivaló az aljas propagandán túl.

@ómió: Nem meglepő, hogy amikor nem fideszes az érintett, akkor nem érzitek, hogy magánügy. Mikor alaptákolmányba hazudjátok bele álszent módon, akkor sem magánügy.
ómió
@Aki Én: Nem fideszes esetében nem mi nem érezzük, hogy magánügy, hanem maga az érintett! Például, hogy közszemlére teszi, "prájdol" vele! Ez még akkor is így van, ha - mint látom - ("álszent módon") szívesen összekevernéd a család fogalmával! De ne izgulj! Mihelyt két buzi,vagy leszbi is képes lesz egymásnak gyereket nemzeni, ők is azonnal családdá válhatnak! Amig viszont ezt képtelenek teljesíteni, de nem azért, (ahogy hazudod), mert egy "Istent játszó beteges felfogás" ezt akadályozná, hanem, mert ők, maguk képtelenek rá, ez sehogy nem jön össze! Szóval, nyilván már csak egy picit kell féllábon állnotok és összejön...!
kakambuki
@Szeparepa2: Tényleg? Kedvenc ideg és elmegyógyászod mikor látott utoljára? Mert nem ilyen egyszerű ugyanis kiváló barátom. Ezt nem lehet kezelni mert nem betegség hanem veleszületett tulajdonság, rendellenesség vagyis ő illetve ők ilyenek. A tudomány még nem tudja gyógyítani, megváltoztatni állapotukat csak a távoli jövőben majd talán.
istván irén
Azt azért megnéztem volna mikor a Viktorral segbe pacsizott a koleszban, hát persze hogy tudták hiszen éveken át egy szobában voltak kettesben cukik.
NKF
Utálom az összes buzi propagandát,régen is voltak leszbik,buznyákok de legalább kussoltak!
Most meg örökké ez a téma!Kell ez nekünk?Na meg a gyerekeknek?
kakambuki
@Szeparepa2: Figyusz te szerencsétlen: Nekem tök mindegy hogy viccelődsz, de ajánlanám a pontosabb megfogalmazást, a viccben is. Nehogy úgy járj egy másik vicceddel mint ahogy te ajánlottad másoknak, vagyis nadrágszíjjal moderáljanak meg érte esetleg, mások.
csak úgy....
@Szeparepa2: baxod,te ugyan úgy inproduktív mint a @durbincs:..
ómió
@Eladott Ország: Látom, még mindig az Athina Híradó "híranyagaiból" vígasztalódsz! Az önálló gondolatok hiánya még a Lenin Díjadhoz is kevés?
ómió
@Horizont: De a cikk, mintha erről szólna! Téged nem zavar?
NKF
Na,ja!A buzi mondja a buzinak,hogy te meg buzi vagy!
ómió
@Horizont: Nem! Szájer homokosságának közismertségéről! Athinától "Eladott Ország" efftársad "merített"! Nem vetted észre?
ómió
@Horizont: Ha majd több eszed lesz, meg is érted! Addig meg talán tartsd magad talonban!
GeoCravker
@Horizont: Szó szerint másolom amit írtál:
"Horizont
A baj azzal van, hogy volt pofájuk leírni, hogy az apa férfi, anya nő.
"
Ezzel az erővel azt is írhatnád egy biológiakönyvről, hogy pofátlan arcátlansággal leírták, hogy a fű zöld.

A probléma a szövegkörnyezettel van, de ahhoz persze el kellene olvasni...
GeoCravker
@Horizont: Nem kóstolgatlak.
egyszerűen butaságokat írsz. Szájer homoszexualitásának semmi köze ahhoz a biológiai állapothoz, hogy szülni momentán a nők szoktak.
Fenntartom. Annak alapján amit írtál, ha holnap leszögeznék, hogy a fű zöld, azt is megkifogásolnád.

Ez akkor is igaz, ha tudom: a média ezt a kitételt emlegeti, és mindenki gondolja mögé, amit akar. Holott ez önmagában pont annyira homofób, mint amennyire erdőellenes lenne a "fa lombja nyáron zöld" leírása.

S pont az a bajom a zsigeri ellenzékiséggel is, mint a zsigeri orbanizmussal, szövegkiragadásokkal operál, mert feltételezi, hogy az emberek tőmondat-idióták.

Mint írtam, a teljes szöveg, és főleg annak első mondata teszi homofóbbá. Nem egy kiragadott, tényt leszögező mondat. Különösen, mert a teljes szöveg valójában még a homofóbiánál is sokkal többeket és sokkal keményebben bélyegez meg.
Valójában kirekeszti a melegeket, a magtalanokat, a házasságon kívül születetteket. Ráadásul nem csak megbélyegzi, hanem azzal a lendülettel a nemzetből is kitagadja, Ez sokkal, de sokkal keményebb, mint az, hogy Szájer az eresszel kefél, vagy Fodor Gabor mire emlékszik a hamvas ifjúkorából. De valamiért az ellenzék is csak az általad idézett ostobaságnál van leragadva. Mintha félnének a valós súlyán kezelni ezt a cikkelyt:

(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján
létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja
a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.
tudode
A kivénhedt ifjú titánok megvédték magukat, nehogy több folt essen a böcvsületükön!
GeoCravker
@Horizont: 1/ Szó szerint, copy/paste idéztem amit írtál.
2/ Természetesen nem vagyok csalhatatlan. De a sértődésed nem érv.
1984
Gábor, Gábor, egyest kaptál, megbuktál, azóta kiestél a kosárból nálam (pedig az nem tegnap vót)

Hogy a Fideszt olyan korán elhagytad, az bátorság volt (de lehet, hogy csak sokat képzeltél magadról és új pártot akartál alapítani a vezetésed alatt), de aztán mit tettél, Gábor... MIT TETTÉL !!!???
Okos vagy, mert okosakat mondasz, de valahogy nyéééém az igazi!
Valami hiányzik belőled - de qqqqqqqqqqqqqqqqrvára!

Politikai elemzőnek még elmehetsz (ezt jó hírnek szántam)
tudode
Hogyne tudtaj a Bibó-isták Szájer homoszekszualitásáról, de a párttitkár arra intette őket, hogy
.
---- Orbán: Ne mondj rosszat a fideszes társadról!
.
index.hu/belfold/2019/09/29/orban_viktor_fidesz_kongresszus_fidesz_2019/
--------------------------------
.
Azzal együtt, hogy a kollégiumban testközelből ismerték egy s mást a lányok és a fiuk
.
----- Szeplőtelen fogantatás 1.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
"""- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé.""""
---------------------------------------------------------------
.
Tehát a 37. alapítóból az un.a mindennapi gyakorlattól távol lévő "keménymag" vette ét a oarancsnokságot nem csak a Bibó-kollégiumban, az országban is
-------------------------------------
.
Nézzük meg, hogy
.
------ Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?.
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/
.-----------------------------------------------
.
Szájer pedig kézcsókkal tartozik a fideszes barátainak!
.
Mert akinek ilyen barátai vannak annak nincs szüksége ellenségre, tudatában ferde hajlamáról, kirakták az EU-ba, távoltartással!
tudode
Folyt.
.
Uncsi, de akit érdekel
.
----- Milyen karriert futottak be a Bibó Szakkolérium diákjai?
.
www.google.com/search?q=soha+nem+l%C3%A1tott+magas+az+%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+2020&oq=Soha+nem+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0j46l3j0l4.5477j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

„”””A Bibó Szakkollégium a Kádár-rendszer bomladozásának terméke: a 80-as években a jogi egyetemen kialakult egy független műhely – a közgázos Rajk Szakkollégium nyomán -, ahol a diákok néhány tanár vezetésével viszonylagos függetlenségben tanulhattak. A Bibó Szakkollégium tagjai közül tízen a Fidesz alapítói voltak, később mások is csatlakoztak a szakkollégisták közül a párthoz. A bibósokat egyébként számos rokoni szál is összekapcsolja.”” (…)
-----------------------------------------
.
Előfordulhat, hogy a felcsúti nemzetvezető társai már megbánhatták, hogy egy öntörvényűt választottak párttitkárrá, mert ki tudja ha leáldozik a halványuló csillaga milyen jövő várhat rájuk a rendszerváltás reménységa hadicselei miatt!
tudode
Helyesb.
.
------ Milyen karriert futottak be a Bibó Szakkolégium diákjai?
.
hvg.hu/itthon/20110804_bibo_szakkollegium_karrier_orban_fodor_ko
-----------------------------------------------
.
Nem sokkal, csak 30 évvel lettek adósok az országnak, Márai szavával élve, a sunyi parasztok!
pécsi
@Horizont: ez nem probléma. Pont a kommonista-liberális klikk van oda a buzikért. Mi a probléma? Nem lehet elitélni, hiszen az eu is a szivárvány, buzi. leszbikus, faszom tudja milyen deviánsokat menedszeli! Nyugi. Pár év múlva féfiak fognak szűlni, kedves liberlá-bolsevik barátom! Erről jut eszembe egy vicc:/lehet hogy nem az/ Arisztid te buzi vagy ? Mért? Mert szarizű a faszod!!! Ne ezt kapd be.
pécsi
Fodor gabriella vonuljon vissza! Persze, lehet, hogy a pride felvonuláson viszi a zászlót! Én sajnálom, szegényt! 1974-ig betegség volt a homó, akkor Hollyvood rendezői és szinészei eltöröltették, de akkor is betegség.!+ Sajnos nem gyógyitható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.