A kormány szócsöveként funkcionáló Origónak adott interjút Lukács Sándor.

A neves színész a vakcinavitában is állást foglalt, a videórészlet szerint fel van háborodva, hogy nem mindenki rajong az orosz és a kínai vakcinákért.

Lukács nem érti, egyes pártok

hogy jönnek ahhoz, hogy kétségbe vonják egy Merkely Béla vagy Szlávik János erkölcsét.

Úgy véli, a keleti vakcinákat is előbb-utóbb engedélyezni fogja az EU.

Forrás: Origo

Címlapkép: Origo

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Tulajdonképpen nem az a baj, hogy interjut adott és elmondta: ő bizik a keleti vakcinákban, tehát van magánvéleménye. A döbbenetes az a megállapitása "... hogy jönnek ahhoz, hogy kétségbe vonják egy Merkely Béla vagy Szlávik János erkölcsét..." Én meg azt kérdezem: Te hogy jössz ahhoz, hogy az én véleményemet kétségbe vonjad?! Nem kellene feltételezned, hogy mindenki más "erkölcstelen", aki nem hisz Szláviknak, vagy Merkelynek! Szóval nem kellett volna igy megszólalnod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@Pegero: de azert nem ketled, hogy ez az orosz es kinai vakcina iranti elkotelezettsegrol szolo megallapitas Lukacs Sandor szajabol jott elo? Es hogy 2-3 - egyebkent mar leszerepelt - magyar velemenyet elobbre helyezi, mint egy europai nemzetkozi BIZOTTSAG hivatalos velemenyet? Es meg Lukacsi sem azt mondta, hogy ezek az oltasok hasznosak, hanem hogy "nem artanak"...
Hat a fiziologias sooldat sem art, ha belemszurjak, - igaz , nem is hasznal - de ha kinai, akkor legalabb kurva dragan lehet eladni a jol megfelemlitett magyaroknak.
karma1
@Pegero: Arrol mar nem is szolok, hogy nem a 444.hu-nak adott interjut, hanem a kedvenc oldaladnak, az origonak...
Atyaisten, hova jutottunk? Egy futyiszes troll mar nem hisz a sajat propagandajuknak sem! Hat hogy fogjak ezek a szegeny fideszesek megnyerni a valasztast, ha mar maguknak se hisznek???
Soteten latom a jovodet, futyi$$
Gauntlet
@Horizont: szerintem szólási kényszerük van. Merthogy normális programjuk nincs, az tuti.
karma1
Na, meg egy szineszrol kell atalakitanom a velemenyemet - pedig nem szerettem volna. O volt a mindig sarmos, kellemes hangu, minden szerepben jo szinesz. Hat lehet, hogy az osz fejevel a sarmja megmaradt, meg talan mar nem is kettyint annyit felre, - de az agyaban veszes sorvadas kezdodott. Kar erte...
justhpeter
@karma1: Egymás mellett nőttünk fel, tudom, hogy ennél intelligensebb, de most olyanról kérdezték, amiben egyáltalán nincs otthon. Ez a "szerep" egyáltalán nem neki való, ráadásul nem is jó benne.
dr. prédikátor
lukács s. suszte maradjon a kaptafánálszínész a színészetnél. amihez nem értesz NE UGASS BELE!!!nyaljál csak a fityma pártnak meg o1ng nek.
Yoda69
Lukacsnak kar volt beleavatkozni a vakcina-politikaba. Mellesleg le van maradva egy kottaval. Az ellenzeki partok, nem a magyar szakemberek tudasat kerdojelezik meg, hanem az Unios jovahagyast hiányolják. Az EU pedig addig nem tudja engedelyezni a vakcinakat, amig a gyartok be sem nyujtjak a kerelmet.
Szevasztok
Egyértelmü , az ellenzék a virusnak drukkol. 1,2,3 és...gyáva komment betyárok !!! (Most bizonyitsatok, kretének.)
kereső
A suszter miért nem marad a kaptafánál???Hm- művész úr???
Az ország lakóinak nagy többsége nem az ellenzéket ostorozza, az elbaxott járványkezelés, az oltási káosz miatt- mert nincs beleszólásuk semmibe sem. Ezt a magának teljhatalmat vindikáló cseszte/cseszi el- dilettáns segitőivel együtt.
szegfue
Tulajdonképpen nem az a baj, hogy interjut adott és elmondta: ő bizik a keleti vakcinákban, tehát van magánvéleménye. A döbbenetes az a megállapitása "... hogy jönnek ahhoz, hogy kétségbe vonják egy Merkely Béla vagy Szlávik János erkölcsét..." Én meg azt kérdezem: Te hogy jössz ahhoz, hogy az én véleményemet kétségbe vonjad?! Nem kellene feltételezned, hogy mindenki más "erkölcstelen", aki nem hisz Szláviknak, vagy Merkelynek! Szóval nem kellett volna igy megszólalnod!
simmering73
Sok színészben csalódtam eddig. Most már őt is közéjük sorolom.
istván irén
Igen aki nem tisztességes és csak a hatalom kottáját fújja az erkölcstelen
Afra
@Pegero: Pedig de...Mondjuk, ez őt minősíti...
TollerBela
Ház úgy van kedves Sándor, hogy mink nem beszélünk bele a színművészet szabályaiba, amik le sincsenek írva rendesen. Jó, persze, egész irodalma van, maga az irodalom de mégis ...illetve mégsem ! Ellenben az EU törvényei elég jól le vannak írva. És ott bizony úgy tartják, tatjuk - amikor azon a félseggünkön ülünk -, hogy a központi ellenőrzés dönt egy vakcina alkalmazhatóságáról. Van kivétel, mindenki a maga balszerencséjének a kovásza, ergo emellett azt használhat, amit akar, de ...- és itt a lényeg - az állampolgár szabadon választhat. Ne merészelje kend kétségve vonni a magyar nép szabadságát e tekintetben ! Hogy népszerű.e a kínai ? Meg az orosz vakcina ? Ítélje meg Thália felkent papja, ha tudja, ha érdekli, ha fontosnak találja ...de a fidesz szűk pártpolitikáját hagyja ki ebből, a szabálykövetés, az erkölcsi kérdésekben való világos állásfoglalás - maga a nagypolitika !
ómió
És nem dícsérte meg őket? Pedig "derekasan" gáncsoskodnak! Ennél már csak az aljasságuk "derekasabb"!
karma1
@justhpeter: Egy napon szuletett az en lanyom meg az o fia, a felesege egy tunderi kozmetikusno volt, es egy szobaban voltunk egy hetig. En nagyon szerettem Lukacsot, egy kulonleges organumu, jo szinesz volt. Ha valaki ugy erzi, hogy csobehuzzak, es olyan kerdest tesznek fel neki, amire nem akar valaszolni, akkor NE TEGYE! Mindenkinek vannak elvei, es ha fontosnak tartja a sajat egyenes gerincet, akkor NE valaszoljon, NE szerepeljen mindenaron! Azert ha az embert valahova behivjak ma, akkor nagyjabol mar szamithat ra, hogy milyen kerdeseket kaphat, es mit varnak el tole.
Hidd el, lehet nemet is mondani - szoval fene tudja - nekem most megint erosen megdolt egy idol...
Clavigo
Inkább kussolnál,,művész elvtárs...
gina
Alja erkölcstelen bugris, de rossz helyre állt, a fidesz és a kormány csillaga lehanyatlóban..
Nessy
Nagyon meg akart felelni, pedig, mint művésznek nincs rá szüksége! Művész úr, ha nem szólt volna, bölcs maradt volna!
justhpeter
@karma1: Én sem értem, hogy miért a NER végjátékában szólal meg.
Eladott Ország
Lukács elvtárs ! Te vagy az etalon vagy axióma?! Kezeltesd magad! Szorít majd neked a csúti geci helyet Grazba közpénzből!
karma1
@justhpeter: Nezd, orban rendkivul piti, semmi egyeniseg, semmi szemelyiseg - es foleg semmi szaktudas - ha a lopast leszamitjuk, mint mesterseget (mert azt mar regen fomunkaidoben csinalja). Es mint ilyen, a sajat pitisegenek a tudataban, sot, a sajat kisebbsegi komplezusaba beleragadva ugy talalja megfelelonek, ha csupa rendkivul sikeres emberrel veszi korbe magat,.
De mivel az elmebaja nagyon erosen elhatalmasodott mar rajta, nem tud kulonbseget tenni valodi hirnevvel rendelkezo, es a gagyi hiressegek, celebek kozott, neki mar mindegy, hogy ki dicseri a rendszeret, azt o megjutalmazza, csak dicserje a fideszt, es nyilvanitsa ki ugyanazt a velemenyt a sajatjakent, mint amit a fidesz hirdet.
Tehat Lukacstol, nagyferotol, eperjestol azt varta el, hogy dicserjek a gagyi kinai meg orosz vakcinat, es mindenkor menjenek neki az ellenzeknek, es mondjak azt, hogy az ellenzek nepellenes, oltasellenes, meg kulonben is GYurcsany.
Aki ebbe barmilyen modon beleall, az orbantol szamithat valami baksisra, attol fuggo nagysagura, hogy mennyire tudja hasznalni ot a foni? De aki ebbe belemegy, es adja az egesz elete munkajat, elert eredmenyeit, hirnevet, az szamitson arra, hogy elvesziti azokat, akikrol hazudozik.
Nekem csak ennyi fer bele, sajnos. Mondom, nem tortenik tragedia, Lukacs nagyon jol fog ezutan is mukodni (sot, amig orban van, addig kivaloan!), de ha nekem lesz valasztasom megnezni ket filmet, amiben az egyikben Bajor Imi a foszereplo, vagy a Koltai Robi, a masikban meg Lukacs Sandor, akkor gond nelkul az elsot fogom valasztani - ettol meg az o elete nem valtozik, csak nekem kell azon gondolkodnom, hogy akarom-e en ezt a palit favorizalni vagy sem?
Hat sem.
Nyírfa
Én sem értelek, Lukács Sándor, nem értem, erre miért volt szükség, mi hajtott erre a halk szavú, de annál nyomatékosabb gyűlöletbeszédre. Bár bennem ettől nem megy fel a pumpa, azt is megmondom, miért: aki ma kiáll a fidesz mellett - nem mellesleg úgy degradálva az ellenzéket, ahogyan azt Te is teszed -, az politikailag inkompetens.
Bocsáss meg, de ez a dalszerző Ákos színvonala.
NKF
Na,bolsikáim!Vegyétek már észre a Fidesz 3-szor nyert 2/3 -al! Véletlen?Nem hiszem.
A másik,hogy Lukács Sándor kiállt a két DOKI mellett azt jelenti,Lukács nem egy szarfaszú!
Igaz a Fidesz is tele van seggnyalókkal!Annak idején az MSZP-be voltak nyilasok meg mindenféle nyihajok!
Sámannus
Sebaj Sándor beültettek a hintába mehetsz te is egy lóvaginához himbilimbinek.
volvós
Sanyika !! Fiatalon a NŐK bálványa voltál...vénségedre átálltál a buzikhoz szopni ???
namihami
Sanyibácsi már a következő Nemzet Szinésze helyre és a mellé kapható havi félmillióra hajt. Peche akkor lesz, ha jövőre befut az ellenzék. Akkor oda az álom, ezzel most ""nyilatkozza"" el.
Málna
@namihami: Hát ha az ellenzéknél így működnek a dolgok, akkor nincs mit a Fidesz szemére vetniük...
namihami
@Málna: 21.43: Igen, ennek IS így kellene majd működnie. Másképp ezt a totális lerohanást és mindent elfoglalást, amit a Fidesz a haverok állásbahelyezéseivel csinált, nem fogja az (esetleg) nyertes, akkor már kormányon levő társaság korrigálni. Ezekkel az itthagyott aknákkal nem lehet és szabad másként bánni, mert ha nem cseréli le legalább a vezetőpozícióban levőket, akkor tulajdonképpen nem történhet vezető- és kormányváltás.
Az összes olyan helyen le KELL cserélni őket (lojalitás és szakértelem híján), ahol keresztbe tehetnek és tesznek egy új vezetésnek.
Málna
@namihami: De most nem vezetőkről beszélünk, hanem arról, hogy egy színész ne a teljesítménye, hanem a pártállása alapján kapjon kitüntetést.
namihami
@Málna: Csakhogy ez a kiállás éppen azért történt, hogy ne a szinészi, hanem a politikai arculatával lépjen közelebb a kinevezéshez. Ha, mint szinész, a liberális vagy orbáni kultúra bírálatához szólt volna, akkor egy szót se szólok, hiszen a profilja. De, egy szinész ne minősítsen (videórészlet szerint fel van háborodva, hogy nem mindenki rajong az orosz és a kínai vakcinákért) más hétköznapi embereket, akik nem ezért, hanem a szinjátszásáért ültek és ülnek le elé. Lehet, hogy már vírológusi végzettséggel is bír, amivel szólhat a néphez, de én erről nem tudtam.
Málna
@namihami: Nyugodtan elmondhatja bármiről a véleményét, akármi is a foglalkozása. Amíg nem gyűlölködik, addig ez nem befolyásolhatja a szakmai elismerését.
Szerinted akkor például Alföldi is egy jövőben esedékes Kossuth díjra hajt?
namihami
@Málna: Nem lehetetlen, ha így lehet szerezni.
Másrészt itt nem véleményről, hanem egy, az ő nézetével nem egyező réteg degradálásáról és az ellenük való felháborodásáról van szó. Nekem egy ripacs ne háborogjon, menjen fel a szinpadra (amihez szerintem is ért) és alakítson. A véleménye elmondható, de a másik véleménye iránti felháborodása bennem a fenti reakciót váltja ki. Ehhez nekem is jogom van.
Málna
@namihami: Tehát te háboroghatsz az ő véleményén, de ő nem háboroghat a másén. Te degradálhatod őt, de ő nem degradálhat másokat. Értem.
namihami
@Málna: Hol olvastál te háborgást a részemről?
És hol degradálást? ""menjen fel a szinpadra (amihez szerintem is ért)"" vagy ezt már nem olvastad? A ""ripacs"" a kerekperec elitélésnek és megfellebezhetetlen orbáni jellegű kinyilatkoztatás egy emberi jelzőjének a megfelelője. Írhattam volna ""váteszt vagy istent"" is. A tökéletes tévedhetetlenség az ilyen emberek jellemzője. Csakis neki lehet igazuk és ezt az Olajfák hegyéről is képesek lennének világgá kiabálni.
Málna
@namihami: Semmivel nem háborogsz kevésbé az ő véleményén, mint ő a másén. "Nekem egy ripacs ne háborogjon..." - ez egyértelmű degradálás.
Mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza. Te is. Ez a normális.
Afra
@Szevasztok: ???Elfogyott a krumpli? Nyugodj meg,idén már nem kapsz...
Afra
@NKF: Yes,3x,mindenki tudja,hogy csalással...
A két" megvédett" orvos, nem az esküje alapján,,hanem politikai hovatartozásból beszélt...Minősíthetetlen...
Maradjunk ennyiben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.