Orbán Viktor ma interjút adott a Kossuth Rádiónak, ahol többek közt állította, hogy ő már novemberben látta, hogy nagy baj lesz. Erre reagált vasárnap az ellenzék.

Szétszedte az ellenzék Orbánt a vasárnapi interjúja miatt: "Ordas nagy hazugság, Napóleon-komplexus, fideszes propaganda, hülyének néz mindenkit"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Brüsszel elszúrta a vakcinabeszerzéseket, és ha Magyarország nem rendelt volna keletről is oltást, akkor most nagyon nagy bajban lennénk

- mondta a miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Csak azért nem vagyunk bajban, mert novemberben "megszólalt a fejünkben a csengő", és megkezdtük a tárgyalásokat más vakcinákról is

- tette hozzá Orbán. Arra a felvetésre, hogy nem kellene-e Magyarországnak is külföldi segítséget kérni, a miniszterelnök azt mondta: "úgy látjuk, hogy megvagyunk, inkább segítséget fogunk adni másoknak". Hangsúlyozta: népességarányosan több ágyunk van talán, mint Európában bárkinek és biztosan nálunk van népességarányosan a legtöbb lélegeztetőkészülék is. Úgy értékelt:

bár a baloldaltól folyamatosan azt hallani, hogy a magyar egészségügy "így rossz, úgy rossz", ennek az ellenkezőjét látja minden nap.

"Az orvosaink erősek, odaadóak, az ápolónők mindent megtesznek. Tehát, én azt hiszem, hogy menni fog. (...) Csak egy nagyon nehéz hét előtt állunk, a hajnal előtti legsötétebb pillanatokat éljük most át" – fogalmazott.

A kormányfő sunyi hazugságnak nevezte azt az állítást, hogy Magyarország az oltási hatékonyságban az utolsó előtti helyen lenne Európában.

Ami raktáron van, az vagy azért van ott, mert a következő egy-két napban lesz eloltva, vagy azért, mert második oltásként ez a párja annak vakcinának, amelyet már megkaptak az emberek – fejtette ki. Úgy vélte:

morálisan vállalhatatlan mélypont, elfogadhatatlan magatartás, hogy a baloldal politikai kérdést csinál az oltásból, amikor emberek élete forog kockán.

Reagált az ellenzék Orbán vasárnapi interjújára

A ”közszolgálati„ rádióból ömlik a fideszes propaganda, miközben több mint ezer honfitársunk van már lélegeztetőgépen. Tízpercenként meghal valaki a fertőzés miatt, a megélhetési válság pedig egyre növekszik”

- reagált Orbán szavaira Tóth Bertalan, az MSZP elnöke friss Facebook-bejegyzésében. 

Az MSZP pártelnöke azt írta

üzenem Orbánnak: kevesebb harc, több kormányzati felelősségvállalás!

Tóth szerint Orbán egy éve inkább harcol a baloldal és az Európai Unió ellen, csak azért, hogy leplezze a saját szerencsétlenkedését, a harc kárvallottjai pedig nem a baloldal és Brüsszel, hanem „az orvosok, ápolók, pedagógusok, munkavállalók, kisvállalkozók, gyermeket nevelők, munkanélküliek, nyugdíjasok: mindenki, akit bizonytalanságban tart és kiszolgáltatottá tett a Fidesz-rezsim, mert segítség nélkül hagyta őket válság idején” – írja.

Tóth hoz pár példát Orbán állításaiból, és hozzáteszi, szerintük mi a valóság. Szerinte például nem a „baloldal” üldözött el az egészségügyből csaknem 5000 orvost és ápolót, hanem a Fidesz-rezsim, nem a „baloldal” akadályozza az oltásokat, hanem például a Fidesz-rezsim kormányhivatala, amely többek között Szombathelyen megakadályozta, hogy az önkormányzat új oltópontokat állítson fel, vagy éppen nem a „baloldal” vett részt az uniós vakcinabeszerzési megállapodások megkötésében, hanem a Fidesz-rezsim!

Üzenem Orbánnak: kevesebb harc, több kormányzati felelősségvállalás! Beszéljünk világosan! A miniszterelnök egy éve...

Közzétette: Dr. Tóth Bertalan – 2021. március 14., vasárnap

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő többek között azt írja arra, hogy Orbán azt állította, hogy a baloldal oltásellenes:

Ez ismét egy ordas nagy hazugság, mindannyian többször is buzdítottunk a regisztrációra és az oltásra. Ugyanakkor nem fogjuk elhallgatni a nyilvánvaló kormányzati alkalmatlanságot és a beszerzéseket övező, gyomorforgató lopásokat sem

Arra pedig, hogy Orbán arról beszélt, hogy Brüsszel elszúrta a vakcinabeszerzést, a politikus azt írta: „a valóság ezzel szemben az, hogy a közös uniós beszerzés minden intézkedéséről tudott és azzal egyet is értett a magyar kormány."

Van valami szomorú abban, és sajnos meglehetősen jól megmutatja a magyar demokrácia helyzetét, hogy Orbán Viktor most már sportot csinál abból, hogy minden héten mond valami olyat, amiért tőlünk nyugatra már egy is elegendő lenne az azonnali lemondáshoz

– reagált közleményében a Jobbik.

A Jobbik azt írja, Orbán nemrég még azzal kampányolt, hogy a nemzeti konzultáció alapján a magyar emberek dönthetnek a nyitásról, illetve hogy egy hétvége alatt beoltanak mindenkit, ehhez képest most azt mondja, ő már novemberben látta, hogy nagy baj lesz.

Orbánnak az ilyen, ép ésszel felfoghatatlan ellentmondásait csak olyan ember képes értelmezni, aki ismeri a Napóleon-komplexus, illetve a megalománia és cezarománia kórképeit

- írja a Jobbik. A párt szerint a valóság az, hogy ha Orbánék ahelyett, hogy „nyáron az ellenzék folyamatos kérésének eleget téve felkészültek volna a második hullámra” semmit nem csináltak, „csak lopták a közpénzt” illetve a valóság szerintük az, hogy „Orbánék ahelyett, hogy ősszel az ellenzék folyamatos kérésének eleget téve és más országok példáját követve hatásos kormányzati intézkedésekkel megelőzték volna a bajt, húzták-halogatták a járványkezelést”.

Sajnos, a Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai szerint arányaiban a világon (!) Mexikó és Peru után Magyarországon a legnagyobb a halálozási ráta. Ezek mellett a szomorú adatok mellett már eltörpül a kérdés, miszerint, ha Orbán Viktor már novemberben látta, hogy baj lesz, akkor néhány hete miért akart a nyitásról konzultálni?

-írják.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke Facebook-posztban reagált Orbán szavaira. Ebben többek között azt írja:

a kormány februárban még arra hivatkozva utasította vissza az EU által biztosított Moderna-vakcinák jó részét, hogy az ”túl drága„. Ehhez képest Orbán Viktor a mai rádióinterjújában a többszörös áron vásárolt kínai vakcinaszerződésekről már azt volt képes mondani, hogy nem baj, ha drága, mert hát vakcináért bármennyit hajlandóak vagyunk fizetni...”

A kínai vakcinák kapcsán Fekete-Győr megjegyzi, hogy ezek azok a vakcinák, amiket „alvilági színvonalon sikerült megvásárolni: offshore-ügyek, adócsalás, Iránnak szánt fegyverszállítmány és mexikói drogbárók is vannak a beszerzést intéző cég korábbi tulajdonosának múltjában” – fogalmaz, és hozzáteszi, Orbánnak ezzel nincs baja, de a

„brüsszeli” védőoltások és a „védekezést akadályozó” ellenzék szidalmazása megint kiemelt helyet kapott az interjúban.

A kormány februárban még arra hivatkozva utasította vissza az EU által biztosított Moderna-vakcinák jó részét, hogy az...

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. március 14., vasárnap

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke vasárnap délutáni posztjában azt a mondatot emelte ki, hogy Orbán már novemberben látta, hogy nagy baj lesz, mellé pedig csak annyit írt, hogy

„nem az a gond, hogy okosnak tetteti magát, hanem, hogy hülyének néz mindenkit.”

Forrás: Telex

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G, ha mar novemberben tudtad hogy e lesz, akkor miert nem leptel. Ehhez kepest 2 hete mar a full nyitasrol akartal konzultaln. Stromanjaid hoteljei mar foglalasokat is fogadtak, mert azok valahogy megsejtettek, hogy mit akarsz - fuggetlenul a konzultacio eredmenyetol. Legalabb a hazugsagaidban lennel kovetkezetes te taho geci.
Elloptal 50 milliardot a kinai vakcina beszerzesevel, holott olcsobban kapunk megbizhato nyugati vakcinat. Annyi van belole az orszagban, hogy el sem tudjatok oltani, es dugdossatok oket, hogy a kinai es a ruszki vakcina fogyjon. Szemet patkany geci vagy, es jovore bukni fogsz. Meg hitler is emberibb volt nalad, mert o legalabb nem volt alattomos sunyi, mint te.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nemde szar lehet most gyurcsánynak lenni?
Oltásügyben egyik napról a másikra minden szövetségese elhagyta... Ilyen körülmények között nem csoda, ha jobban fogy a vodka.
Yoda69
O1G, ha mar novemberben tudtad hogy e lesz, akkor miert nem leptel. Ehhez kepest 2 hete mar a full nyitasrol akartal konzultaln. Stromanjaid hoteljei mar foglalasokat is fogadtak, mert azok valahogy megsejtettek, hogy mit akarsz - fuggetlenul a konzultacio eredmenyetol. Legalabb a hazugsagaidban lennel kovetkezetes te taho geci.
Elloptal 50 milliardot a kinai vakcina beszerzesevel, holott olcsobban kapunk megbizhato nyugati vakcinat. Annyi van belole az orszagban, hogy el sem tudjatok oltani, es dugdossatok oket, hogy a kinai es a ruszki vakcina fogyjon. Szemet patkany geci vagy, es jovore bukni fogsz. Meg hitler is emberibb volt nalad, mert o legalabb nem volt alattomos sunyi, mint te.
szaboria1
Orbánt kezeltetni kell mert már megint hülyeségeket beszél.
RonaGyuri
most hallottam az m1-en a határon-túli magyar beszámolókat; ő gondoskodik róluk is erősen sántít, mert sokkal jobban állnak!
Ami a Momentumos értetlenkedést - a Moderna drága, de a kínaiért minden pénzt magadunk - illeti ott nincs ellentmondás:
a korszerű árát az EU levonja a támogatásokból, így kevesebbet lehet ellopni belőle,
míg a kínaiak az alkotmányos költségeket zsebbe utalják! =))
Pálinkás Pál
@szaboria1: orbánt nem kezeltetni, hanem eltakarítani kell...úgy hogy esélye ne legyen visszatérni...
simmering73
Nem a fejedben szólalt meg a csengő more, hanem Grazban. Neked csöngetnek, hogy ideje lenne bevonulni.
Béla333
Ok. Beszólogattak neki.
De mikor állnak végre a jogos elégedetlenség élére az utcákon is?
Nem kellenek az ilyen MSZP Molnár Zsolt félék, akiknek az a fő feladata a jelek szerint, hogy mint a MTV székháza előtti, a rabszolgatörvény elleni tüntetésen leszerelje a tüntetőket és hazaküldje.
Miféle ellenzéki viselkedés ez?
Yoda69
@Béla333: Ha az LMP a jobbikkal karoltve nem szurja hatba az osszefogast 2018 tavaszan, akkor most nem lenne 2/3-a fideSSe, talan meg tobbsege se. De nem akarok a multon lovagolni, mert azon mar ugyse tudunk valtoztatni.
Bizzunk abban, hogy jovore minden ellenzeki part, amely reszese az osszefogasnak, tartja a szavat, nem csinal U-turn-t az utolso pillanatban. Akkor el fogjuk takaritani ezt a maffia csurhet. A bunosoket pedig megbuntettjuk. Az ellopot vagyonokat visszaszerezzuk, amennyi lehetseges. Sajnos nagy resze ami offshore szamlakon pihen nem lesz egyszeru menet, de elvileg arra is van lehetoseg.
Aki Én
@verőce21: te tényleg képtelen vagy egyetlen hírt is értelmezni, megérteni?
Még ekkora bajban is?
Aki Én
Ennek az embernek régóta zártosztályon lenne a helye. De nem baszki, ez itt a kormányfő.
Most, a bajban látszik leginkább, hogy mennyire beteg, mennyire aljas, mennyire kontár.
Most is csak hazudozik, de valami egészen elképesztő és rettentő veszélyes módon. Ez már nem tréfa, ez életveszélyes hazaárulás.
Sajnálom, hogy egy rengeteg áldozattal járó járvány kell ahhoz, hogy ez az alakalmatlan elmebeteg megbukjon.
Béla333
@Yoda69: 07.37
Szelektív az emlékezeted! Ezek szerint arra nem emlékszel, hogy éppen Márky-Zay vásárhelyi győzelmét követően Szél Bernadették bejelentették, hogy egy, a DK-tól a Jobbikig terjedő ellenzéki összefogásban érdekeltek.
Ha ezt értékelték volna és nem utasítják el a pártok, akkor nem hogy 2/3-a nem lett volna a Fidesznek, de lehet, hogy nem is győzött volna a választáson.
Hogy a történet ezen részét miért felejtik el egyesek? Nem tudom.
Valószínűleg könnyebb a felelősséget valakire ráfogni, mint gondolkodni.
De valóban, hagyjuk a múltat. Fogjanak össze és takarítsák el a maffiát.
TollerBela
Orbán provokáál, gulyás provokál, kovács provokál, fürjes provokál ...az egész fidesz nagyon megérett a verésre !
csipetke
Kár,hogy nem szó szerint szedték szét...
Béla333
@sgl: 08.21
Ő az "összekötő tiszt" a Fidesz és az MSZP között.
Egy gennyláda!
Gyurka80
@Béla333: Szerinted tudna kormányozni a moslékkoalíció? Maga gyurcsányi mondta, hogy ha nyernek fél év múlva új választás lenne, mert nem tudnának kormányozni.Ez látszik is most az ellenzéki önkormányzatoknál!
ómió
Szóval, minden zombinak "magas" volt!?
Béla333
@Gyurka80: 10.24
Nem kell misztifikálni a dolgot!
Bárki elvezetné ezt az országot, ha annyit garantálna, hogy az állami szervek politikától függetlenül tudjanak működni!
A Rendőrség, az ügyészség, a bíróság, az alkotmánybíróság, az ÁSZ, a MNB, a NAV, stb, stb.
Az teszi nehézzé ezt az egyszerű dolgot, hogy az elmúlt 30 év minden kormánya ezt az elvet kártékonynak és elvetendőnek gondolta, mert a saját kis mocskos játékaik büntetlenségét veszélyeztette volna.
Béla333
@Béla333: 10.33
Hogy folytassam: A Mari nénin, vagy a Józsi bácsin kívül aki vezetné az országot - cca 50 olyan ember kell, akik az ország sorsát fontosabbnak tartják a saját boldogulásuknál.
Ha ennyien sincsenek, akkor meg mindegy.
magyar1
Az ellenzék sem fontos dolgokkal foglalkozik, bolhából elefántot nagyon tud csinálni sok pénzért havonta.
verőce21
@Aki Én: A bajban te vagy, te zártosztályszökevény!
gina
Elmebeteg egy állat,, mindenki rossz csak ő a szuper, ezt tényleg kényszerzubbonyban kellene egy intézetbe szállitani, közveszélyes és egy hazug mocskos csaló hazaáruló patkány,,,,
gina
@magyar1: te nem vagy normális , remélem beadnak neked egy kis ciánt
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, élén a felcsúti gumicsizmással, aki a pereputtyát, apját, gyerekeit tömi ki állami megrendelésekkel. Szétlopnak, amit csak érnek, közben meg a parasztja különgéppel meccsre jár. A sleppje se különb. " kevesebb ADRIA " böfögték, aztán a zseléfejű egy milliárdos állami rendelésekkel kitömött oligarcha yachtján dőzsölt - közben meg belehazudta az emberek képébe, hogy az irodába "keccsöl"- ahogy a vezír mondta. SOROS legnagyobb bűne, hogy ezekből a vidéki suttyókat - Kövér, Orbán, és társai kivakarta a sz@rból. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket .
Pipás
@Gyurka80: A mostani kormányzati színvonalat nem nehéz meghaladni. Innen már csak feljebb lehetséges.
Eladott Ország
A Telex számolta ki, hogy a Pfizer/BioNTech oltóanyaga mellett a legkorszerűbb Modernából érkezhetne hozzánk több is, azt ugyanis lakosságarányosan osztják szét az EU-tagországok között. Amennyiben arra igényt tartunk. A nekünk járó 3,4 millió adag helyett azonban csak 1,74 millió adagot igényeltünk. Ez 872 ezer ember beoltására elég." Ezekből nem lehet közpénzt lopni, csak az orosz és kínai vakcinából.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/158693017_1067596233720283_2525635634298726589_o.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=y8uJfgCyiTUAX8eNeJ8&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4b15fba29e8b9f5baedf261cc9a6fcd1&oe=60733E08
Gyurka80
@Eladott Ország: Telex hitelesen tud hazudni.Már ezerszer el lett mondva. ami nem lett lekötve az csak karácsonyra lett volna, akkor már nem kell!
csipetke
@Gyurka80: 17:41 Mielőtt bármit írsz,olvass utána.Decemberre érne ide az utolsó adag,de a szállítás folyamatosan történik.
csipetke
@Eladott Ország: 17:16 Ahhoz,amit belinkeltél,még hozzá lehetne csapni orbán mai mondását is. Az RTL híradóban hallom,megszólal a fényességes,nem szó szerint idézem,aszongya,hogy az egészségügy jól bírja a terhelést,nem kell külföldről segítséget kérnünk,sőt,mi tudunk segíteni másoknak.Van elég ágyunk,és lélegeztetőgépünk. Ennek az embernek óriási baj van a fejében.Fingja nincs,hogy mi van az eü-ben. Sajnos a fiam-menyem kovid intenzíven dolgoznak most,és bizony rohadtul kikészíti őket a látvány,ami ott van,és a folyamatos halálozás a lélegeztetőgépeken. Egy lélegeztetőgép mellett két embernek kéne lennie folyamatosan,most ketten látnak el 3,vagy akár 4 gépet.Szívesen betenném a törpehörcsögöt egy ilyen osztályra csak egy éjszakára,hátha aztán kevesebb f@szságot mondana. Sajnos orbán szívesen veri a csalánt más farkával,még tán arra is képes lenne,hogy külföldről fogadjon ide betegeket
Gyurka80
@Szeparepa2: Barom, kár, hogy anyád nem nyelt le!
Gyurka80
@csipetke: Ez nem igaz! Amit lekértek az talán december előtt ideér, de amit nem kötöttek le az decemberre ér ide.Ne a libsisajtóból tájékozódj, azok hazudnak!
ESCOBAR
@Béla333: Molnár Zsolt még most is MSZP-s!
Eladott Ország
@verőce21: tegnap 00:09 ♦ Sőt volt aki annak idején a megmaradt italokat öntögette össze a KISZ szemináriumok szünete alatt. Vazelin legyen nálad, tudod ha az ajtó nem ereszt, az ablakon át vár az eresz, ha csilingel a zacskó és felébrednek a szomszédok.
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602
Már fiatal korában sugárzott róla a tehetsége. Ja, és csak miniszterelnök úrnak szabad szólítani, ezt a putris senkiházit! Tele van mint a déli busz, még össze is verték, mint egy mocskos román cigányt.
www.facebook.com/photo.php?fbid=1955709397887769&set=p.1955709397887769&type=3
Ha kicsit több volt a nyomás a búra/dió alatt, akkor Európa utcai harcosa az asszonyt agyabulálta el.
olkt.net/wp-content/uploads/2019/07/K%c3%a9pkiv%c3%a1g%c3%a1s-103.png
istván irén
@szaboria1: ezen a faszon már nincs olyan kezelés ami segítene
ómió
Az efftársi hazudozás, az, bizony, "dübörgött"!
kokopelli
@Szeparepa2: Miért ugrál a "kiVerőce" A trafikokért! Ő maga mesélte itt a Fórumban anno,í hogy a "dr. Minisz-
terelnök ÚR" volt olyan szives,és hozzájuttatta a trafikokhoz! (ßopok nyalok, gombot varrok,ha trafikokat kapok!?)
karma1
Es a visszamondott masfel millio Modernaval, amit a skandinav allamok kaptak meg utana helyettunk, azzal mi is van?
karma1
@Gyurka80: Jol figyelj, te majom! Nincs ma a Foldon olyan orszag, ahol egy het alatt a teljes megrendelt kontingenst leszallithattak volna, mert lehet, hogy a te kis agyadba nem fer bele, de minden vakcina gyartasahoz IDO kell, tudod? Nem is fizette ki az orszag meg egyetlen gyogyszergyarnak sem a vakcinat - mindig csak a lehivott es leszallitott oltoanyagot fizetik ki. Minden orszag CSAK KERETSZAMRA kototte le a rendelest, te szerencsetlen!
Mondjuk azzal az egy darab agysejteddel nem csodalom, hogy ezt nem fogod fel. Ahogy elnezem, a szovegertes nyomokban sincs meg benned!
Azt is mondta az imadott fonid, hogy a sikeres jarvanykezelest a halottak szamaban meri, - ugy latszik, neki a most mar 18 000 kozeli halaleset smafu!
Azt is mondta nagy buszken, hogy az orszag 1000 fos lelegeztetogepes beteget tud ellatni, mert az egeszsegugyunk europai. 3 nappal ezelott mar 1067 ember volt lelegezteton! Na, akkor ki a hulye es ki hazudik?
@csipetke:-t meg ne nagyon vond ketsegbe, es foleg ne hazudtold meg, mert O es a csaladja meg az olyan hulyeket is aldozatosan kezeli, mint te - es lehet, hogy egy ilyen hulyetol fertozodnek meg legkozelebb!
Fejezd be a nyilvanos seggnyalast - meg a kommentelotarsak baszogatasat!
Nyald egyedul a fonokod segget - mindketten megerdemlitek egymast
csipetke
@karma1: 00:14 Ugye,ezt nem nekem szántad?
Aki Én
@Shikari: ...bizony, a tények azok tények. orbánod egy mester:

i.imgur.com/etlicbd.jpeg
Aki Én
@karma1: ...arról nem beszélve, hogy csak az idióta nem érti meg, hogy a nyugati biztonságos vakcina a kelendő, nem véletlen nem bírják pillanatok alatt kielégíteni az igényeket. Még Kína is Pfizert rendelt millió számra.
Teljesen természetes, hogy a jó minőségű, megbízható termék jobban fogy, ezért a hozzáférés is akadozhat. Pláne ha sorban áll érte a világ.
Aki Én
@karma1: ...ja, és a mintaállamnak nevezett Izrael, ahova még személyesen is elment a beteg megtekinteni, az is Pfizerrel oltott.
Gyurka80
@karma1: Nem kapta meg, majd karácsonykor kapja (akkor nekünk már nem kell) ne hazudj!
Gyurka80
@Yoda69: Moslékkoalíció összeáll, de kormányozni nem tudnának, maga gyurcsányi mondta! Pl.a jobbikos szavazó meg dk-sra szavazzon?
Aki Én
@csipetke: 06:14 Nem, csak hivatkozik rád
Aki Én
@Gyurka80: 09:17
Miért is nem kell nekünk megbízható vakcina már karácsonykor???
Te tényleg ennyire nyomorultul buta vagy?
solidedge
Orbán nem néz hülyének senkit. Ő kimondottan a hülyékhez szól. Nagy különbség.
Gyurka80
@Aki Én: Neked az idei karácsony már? Az még te buta! Addigra nem kell, mert addigra be lesz oltva aki kéri!
karma1
@csipetke: Nem, csak arrol irtam az okos kommentelotarsnak, hogy ugorjon le Rolad,..Olvasd a szoveget vegig...:) Rolad szol, de neki - mondjuk ketlem, hogy megerti, de a "remenyhal" meg utoljara
karma1
@Aki Én: Mi vagyunk itt 5.2 millioan, es vett az allam 10 millio Pfizert. Itt egyedul ezt ismerik el oltoanyagkent! Tudjak, hogy van Moderna, AstraZeneca, meg a Johnson & Johnson - de koszonik, ezt kerik, mert ez a legjobb. Az oltas nem kotelezo, de barki, aki az orszagban el, megkaphatja teljesen ingyen, a lakohelyehez legkozelebb. 4 utemben oltanak, az elso 2 csoport a veszelyeztetett munkahelyen dolgozok, masodik csoport a 65 even tuli veszelyeztetettek, en a 3. csopiban vagyok, mint 65+ egeszseges, es a 4.csopiba a nem veszlyeztetett 65 evnel fiatalabbak kerulnek. En kb. majusban kerulok sorra, - julius vegere oltjak be az egesz lakossagot. Nalunk nagyon keves oltasszkeptikus van: nagyon jol tudjak, hogyha ide betor egy jarvany kontroll nelkul, akkor fel ev se kell es mindenki meghal. Ugyanis nagyon keves az egeszsegugyis - hiaba vannak modern egeszsegugyi eszkozok, CT, MRI, ultrahang, BARMI - nincs aki kezelje! Amikor 4 eve a balesetem tortent, akkor elmentem az ultrahangra, megcsinaltak, aki csinalta, az kozolte velem, hogy nagyjabol mit mutat a kep, de mondta, hogy o most elkuldi az eredmenyt a veluk szerzodesben allo ausztral dokihoz, aki elemzi a felveteleket, mondta, hogy most pentek delutan 2 ora van, ok az idoszamitasban 4 oraval vannak hatrebb, vagyis ott delelott 10 ora van, ami azt jelenti, hogy hetfore a komplett szakvelemeny es diagnozis a haziorvosomnal lesz, meg az en app-omon, ahol az osszes egeszsegugyi dolog nyilvan van tartva. Szoval sok az egymastol es a lakott teruletektol tavol elok szama - ha ezek megfertozodnek, senki sincs, aki hosszabban apolja oket kijarassal (most meg tudjak oldani, de egy pandemia eseten nem). Szoval itt mindenki felfogja, hogy ez nem gyerekjatek - ezert sokkal fegyelmezettebbek is az emberek.
karma1
@csipetke: Mondom, olvasd el a mondatokat, amiket a neved utan irtam! Azert irtam bele a nevedet, hogy Te is megkapd a kommentet!!! Azert ennyire mar ismerhetnel, Kedves!
Yoda69
@Gyurka80: Ezektől a dilettans idiotaktol, akik most vannak hatalmon, barki jobb. Meg a trummer fele komminista part is jobban vezetne az orszagot mint orban NER-tarsai, akik csak a dubajkodashoz ertenek kozpenzen.
Aki Én
@Gyurka80: Húúú, de értelmetlenül fogalmazol megint, baszki. Csak sejtem mit akartál mondani. Azért elég beszédes ez a dolog, nem is csoda, hogy nem érted a mi körülötted zajlik, meg, hogy ,,gyurcsányi"-nál tartasz.
De olyan hihetetlen, hogy ennyire buta vagy. Szerinted egy oltás meddig ad védelmet? Szerinted nem kell már többé oltani?
Olyan elkeserítő látni ezt a végtelen ostobaságot nálatok. És nem is ez a baj, ez a ti bajotok lenne, de hozzá akkora a pofátok, hogy az már veszélyes.
Gyurka80
@Aki Én: Látom nem egy nyelvet beszélünk, ezt írtad:"Miért is nem kell nekünk megbízható vakcina már karácsonykor???" A modernáról volt szó, karácsonykor már nem kell mert addigra be leszünk oltva! A második oltás még kérdéses kell-e, de azt a már használtakkal (4 féle ) fogják nem keverik.Olyant rendelünk amit SZÁLLÍTANAK IS! Mit nem lehet ezen érteni?
Aki Én
@Gyurka80: ...te egyre szánalmasabb vagy. Év végén is kell majd vakcina, meg utána is. Mi a kérdéses??? Tehát az év végi szállításokra is szükség van. Nyugatiból a mai napig lényegesen több jött, mint a kínaiból. A nyugati nem kell, mert akkor még nagyobb lenne a különbség, és azon nincs személyes hasznuk.
Mint kiderül, a sokmilliárdos haszon miatt erőltetik a kínait a nyugatival szemben.
Hogy tudsz ennyi ésszel hazatalálni? Valami bentlakásosban tengődsz? Mi kell még ahhoz, hogy használd az eszed?
Gyurka80
@karma1: Köszönjük, hogy ismertetted velünk a "kíváló" új-zélandi egészségügyet "nagyon jol tudjak, hogyha ide betor egy jarvany kontroll nelkul, akkor fel ev se kell es mindenki meghal. Ugyanis nagyon keves az egeszsegugyis". És még te beszélsz a mienkéről!
csipetke
@karma1: 10:41 Korán reggel olvastam el,és akkor teljesen másképp értelmeztem.De már rájöttem,hogy ezt benéztem.
Köszi!
karma1
@csipetke: Hahaha, maskor a kave utan nyisd ki a gepedet, - nem er ilyen felreertes!...:) L:egyen szep napod!...:)
csipetke
@karma1: Ezután ezt fogom tenni...Neked meg már jó éjszakát! (Nálatok már asszem késő este van)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.