Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek március 15. alkalmából adott interjút, ahol szó volt a brüsszeli cinizmusról, a támadó iszlámról és arról, hogy a határon túli magyarokat is segítenünk kell oltani – írja a 444.hu.

Semjén a "határon túli testvé­reinket" is a magyar készletből segítené oltaniFoto: Instagram / @semjenzsolt

A Magyar Nemzet kérdezte a miniszterelnök-helyettest, hogy szerinte mi az üzenete az 1848-as forradalom és szabadságharcnak számunkra.

Most a legfontosabb feladatunk, hogy megerősítsük magunkat nemzeti büszkeségünkben, s védjük meg szuverenitásunkat és keresztény civilizációnkat akár az iszlám invázióval, akár a brüsszeli birodalmi törekvésekkel szemben.

- mondta Semjén. Majd kitért természetesen Brüsszlre is, 

Věra Jourová cinikus nyilatkozatai és a bizottság állásfoglalása után nyilvánvalóan illúzió azt gondolni, hogy a határon túli magyar nemzetrészek problémáit Brüsszelből fogják megoldani. Számukra az a legfontosabb, hogy az LMBTQ-devianciákkal mi a helyzet, de a valódi, értékhordozó kisebbségekkel, mint amilyenek a nemzeti kisebbségek és a vallási közösségek, kifejezetten ellenségesek.

Végül nyilatkozott arról is, hogy "ördögtől való" lenne e, ha a határon túli magyarok is kapnának oltást,

ekem az a véleményem, hogy amikor a regisztráltakat beoltottuk, tehát mindenki megkapta a vakcinát, akit rá tudtunk beszélni az oltásra, akkor segíteni kell, hogy a határon túli testvé­reink is kaphassanak védőoltást. Ez praktikusan a kárpátaljai magyarokra vonatkozik, hiszen a szerbek jól állnak az oltással, és a többi szomszédunk uniós állam, így azokban is oltanak.

-írta meg a 444.hu is.

Forrás: 444.hu, Magyar Nemzet

Címlapkép: Instagram / @semjenzsolt

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A saját pénzedből! Itthon már mindenki megkapta, aki kérte az oltást? Nem? Akkor hű magyarjaitok várjanak! Ennyire kell a levélszavazat? Úgyis annyit mondtok, amennyire szükségetek van, felesleges a milliárdokat rákölteni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A saját pénzedből! Itthon már mindenki megkapta, aki kérte az oltást? Nem? Akkor hű magyarjaitok várjanak! Ennyire kell a levélszavazat? Úgyis annyit mondtok, amennyire szükségetek van, felesleges a milliárdokat rákölteni!
Pálinkás Pál
kilövési engedélyt kiadni rá!!! mocskos patkány...orbán mellé, akár kötélre, akár fegyházba!!
kereső
A "határon túli testvéreink" már kapják. Ukrajnából , tolmács segitségével jönnek.
kereső
Ezt az istentelen, ájtatos ,élősködő csótányt az elsők között orbánnal együtt kell letartóztatni, és műanyag lakatot tenni a zárkára.
Qqberci
@Pálinkás Pál: Tekintsük TömjénZsótit svéd rénszarvasnak...
fergeteg
Bunkó bolsi !
Ne tedd idézőjelbe az elszakított MAGYAROKAT !
Te idióta anyádmajma firkász.
fergeteg
Ennyi büdösbogarat itt megint.
Rohadék hazaáruló senkiházi szarjancsi komcsik.
kereső
@fergeteg: @fergeteg: Hej, Te székely parasztlegény! Te a mi pénzünkön ócsárolsz, és hazaárulózol? Na takarodj vissza fatornyos kis faludba.
kissé felnőttem
ez szép és nemes gesztus, akkor ha nem a vadászati kiállitást hajtottad volna ott mennyit viribűltél el a kb 80 100 milliárdot nekem meg 10 db napelemre nem telik világpazarló 3 millió sazar ugye ti meg az orrbánnal szivlapáttal szórtok szét mindent, 1960 tól fél ázsia meg Cuba is testvér volt aztán kinőttek mit kaptunk vissza ? lemaradtunk kissé de a ti zsebezek az fullra van abból osztogassatok minket már kifosztottatok
RonaGyuri
csak szólok: a szomszédos országokban - Ukrajna kivételével - sokkal jobban állnak! 7))
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 12:31 ◘ A kommunistákat elsősorban a fidesz soraiban keresd, de azoknak is csak legalját. A fidesznek nincs köze sem a bal-, sem jobboldalhoz, mert ők csak közönséges bűnözők, semmi más, egy politika prostituált banda/szekta - bárca nélküli kurvák!
Orbán: Én is a kommunizmus áldozata vagyok...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53766616_574247133055198_8969692718389264384_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=rRsbmq3_tHMAX8SRXIV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f952a443f4b6a7ed798f7d8fafe9e5b1&oe=60743780
A fidesz egy itt maradt kommunista rezsim romhalmaza...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/110313255_901667653646476_2037058515403373489_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yS9oSiexRGYAX_Ulv-A&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c93f9c54e95b65afb8f0104c5073caff&oe=607414E1
tudode
Ennek még nincs itt az ideje!
.
Amiatt, mert a félresikerült politikusok(k) átvették a járványügyi parancsnokságot, bizalmatlanságot ébresztve a laikus lakosság azon részében, akik már cxsalódtak ebben a nációban!
.
Aminek itt lenne sajnos az ideje, a felcsűti nemzetvezetőre 2012-ben rátukmált
.
supcoűéos temetésre, azok számára akik koldusként elvesztették hozzátartozójukiat
.
------- Csak 2021-től jön a „csináld magad” temetés, de az is lehet, hogy hamvába holt
zoom.hu/hir/2018/07/30/csak-2021-tol-jon-a-csinald-magad-temetes-de-az-is-lehet-hogy-hamvaba-holt/
.
www.google.com/search?q=Elhalasztva+a+szoci%C3%A1lis+temet%C3%A9s+2021-re&oq=Elhalasztva+a+szoci%C3%A1lis+temet%C3%A9s+2021-re&aqs=chrome..69i57.21171j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------------
.
Mert a pokol tornáca is jóindulattal van kikövezve!
Nyírfa
Ilyen alakok demokráciákban labdába sem rúghatnak. Semmi nem bizonyítja jobban a kipcsak-fílinget, mint a tény, hogy semjén zsolt miniszterelnök-helyettes lehet helo, röfi mellett. Agyrém.
Nekem senki nem a testvérem a vérszerintin kívül. De barátaim vannak, és közéjük az ilyen semjén-féle jellemtorzók értelemszerűen nem tartozhatnak. Akkor sem, ha határon belüliek, akkor sem, ha határon kívüliek.
simmering73
Ma a királyi szennycsatorna szemérmesen elhallgatta a tegnapi fertőzöttek és halottak számát. Párját ritkítóan alulteljesítettünk már megint Európában.
emerencia
Tudtommal Ukrajnában nincs engedélyezve sem a Szputnyik5, sem a Sinopharm-vakcina. Félő, hogy a magyarországi magyaroknak szánt EU-tól kapott Pfizer és Moderna ill AstraZeneka fog ott landolni. Mi belmagyarok itthon hátra vagyunk zavarva, ha valami miatt nem jó a keleti oltás. Büntiből fertőződhetünk és fertőzhetünk másokat. Hiába fizetjük egy életen át az adókat és a járulékokat, nekünk legfeljebb csak valami kétes minőségű EU-n kívüli oltás jár. Az életünk, az egészségünk nem sokat ér... :-(
Gazella
Tömjénke neked meg golyó jár a fejedbe.
134.bátor
Figyelitek? A dagadt kèt napja belengedte ezt a tèmát,máris megjelent az első seggnyaló visszhang. Most borîtèkolható,hogy napi szinten egy- egy vîz,ès hájfejű ismètli a dagadèk mantráját . Hadd utálják meg az anyaországiak mèg jobban az èlősködőket... Talán először minket kène beoltani,mert ha így halad,jövőre sem lesz beoltva a magyar magyar. Másképp nem tudom îrni...
.
CsipkeRózsa
Oldják meg előbb a határon inneni testvéreiket. Első az országon belül élő lakosság!
Pálinkás Pál
@fergeteg: mit ugatsz köcsögduda...? jövőre a hozzád hasonló patkányoknak menekülni kell haza!
justhpeter
Semjén saját véleménye szerint jó keresztény, járjon hát neki is a megváltás. Abban az esetben, ha az Unió valami félreértett emberségből nem támogatná a magyarok ellen elkövetett bűneiért a kivégzését, megváltásként tölthesse le életét a gazdaállatával egy cellában egy fegyházban. Az ő esetében sem vagyok az irgalom pártján, de kompromisszumként el tudnám fogadni.
csipetke
A határon túli magyaroknak nincs egy kormányuk?Amikor az itthoni magyaroknak se képesek normálisan megszervezni az oltást. Mindent rálőcsöltek a háziorvosokra,szervezést,adminisztrációt,kiértesítéseket,miközben ezzel sz@rakodnak,a "sima" betegek ellátására már tán energiájuk se marad,mindezt megalázó díjazásért. És közben még a külhoniakat is a mi vakcináinkkal látják el?Amit ez a kormány művel,az már siralmas
namihami
Ha neked van testvéred odakinn, akkor azt segítsd a saját pénzedből. Nekem nincs, az én adómat ne szavazatvásárlásra költsd. Mert ez a ""segítés"" dumának az az értelme.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, élén a felcsúti gumicsizmással, aki a pereputtyát, apját, gyerekeit tömi ki állami megrendelésekkel. Szétlopnak, amit csak érnek, közben meg a parasztja különgéppel meccsre jár. A sleppje se különb. " kevesebb ADRIA " böfögték, aztán a zseléfejű egy milliárdos állami rendelésekkel kitömött oligarcha yachtján dőzsölt - közben meg belehazudta az emberek képébe, hogy az irodába "keccsöl"- ahogy a vezír mondta. SOROS legnagyobb bűne, hogy ezekből a vidéki suttyókat - Kövér, Orbán, és társai kivakarta a sz@rból. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket .
134.bátor
@Eladott Ország: Csak hogy legyen 1 (egy) aki nem èrt egyet a "133" bátorral... Utálom őket,mint a szart!!!
NKF
Én nem komcsi,de ha meglátom ezt a fővadászt meg a bájgúnárt idegbajt kapok!
Clavigo
Az Állami Egyházügyi Hivatal volt csicskása az átkosban...meg ennek a szutyoknak román,ukrán stb. tezsvírei...Hánynom kell..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.