Az ismert kormánypárti publicista, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa, ismét nem fogta vissza magát.

Az Index cikke szerint a hétfő esti hírtévés Sajtóklubban ismét nem fogta vissza magát Bayer Zsolt ismert kormánypárti publicista. 

Bayer Zsolt szerint Karácsony Gergely kretén a rakpartnyitás miatt

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, Bayer Zsolt újságíró, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz alelnöke és Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Bayer azon akadt ki, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a hétvégén megnyitotta a pesti alsó rakpart egy részét a gyalogosok előtt (az Index másik, vonatkozó cikke szerint tömegek voltak kinn a rakpartokon a jó idő miatt, és többen a maszkviselés szabályaira is fittyet hánytak).

Bayer egy kicsit kárhoztatta az embereket is a hülyeségük miatt, de aztán rátért a főpolgármesterre:

...nem kötelező hülyének lenni. És az, hogy a főpolgármester egy kretén és ezt megcsinálja az egy dolog, de hogy mindenki ennyire hülye, tényleg ?!...hogy maszk nélkül odamegy a tömegbe és ott flangálnak, meg ücsörögnek a Margitszigeten a fűben egymás seggében maszk nélkül?!

- magyarázta a műsorban (az ominózus mondatokat 12:58-tól lehet hallani a felvételen):

A tömeges jelenetek kapcsán Gajdics Ottó, a HírTV tartalomigazgatója is értetlenkedett:

Én komolyan mondom, kezdek hajlani arra, hogy az összes ilyen hülyét meg kell ragadni erőszakkal, és bevinni, hogy kukucskáljon már be egy Covid-osztályra

– jelentette ki.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője úgy vélekedett, azzal, hogy most megnyitották a rakpartokat, amiatt egy vagy két hét múlva katasztrófa lesz, mert ő biztos abban, hogy jelentős százalékuk a kint lévő embereknek koronavírus-fertőzött volt. Ez pedig elképesztő hullámot fog elindítani szerinte.

Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője szerint az emberek joggal hitték azt, hogy ha Karácsony úgy döntött, megnyitja a rakpartokat, akkor az nem lehet veszélyes, mert ha az lenne, akkor nem nyitották volna meg a rakpartokat.

Forrás: Index

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Csak kérdezem: milyen kretén az, aki "elrendelte", hogy a gyerekek ujra járjanak iskolába az online oktatás helyett?! Az idén érettségiző diákoknak csak 1 hétig(!) kell bejárniuk! Ez csak arra lesz jó, hogy esetleg elkapják egymástól a Covidot és majd mehetnek karanténba az irásbeli érettségi helyett.:( A tanárok sincsenek még beoltva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
ugye milyen kulturált Bayer? a képen lévők meg kapjanak annyi év börtönt ahány kilóak !!!
sgl
@Gauntlet: a fidesz kultúrha kitüntetett kiváló képviselője!
Horizont
Ugyan miért Karácsony tehet arról, hogy vannak hülye emberek.
A rakpart megnyitásával semmi baj sincs. Szabad levegő és nem autók hanem emberek voltak ott.
Az, hogy Bayer és a másik 3 kretén faszparasztok azt már rég tudjuk. nagyobb kárt okoznak mint a rakpart megnyitása.
Gajdics azt mondja el kéne vinni bekukucskálni egy covid osztályra a hülyéket. Ha nem titkolóznátok és nem lenne tilos bármilyen tájékoztatás te gülüszemű kis rohadék. Ki is tiltotta meg??
Remélem lesz kormányváltás és ezek a kis aljas rohadékok eltűnnek a süllyesztőbe. Förmedvények.
Nessy
Bayer elvtárs! Ha nem tudná, a szabadban tartózkodás, sportolás (maszk nélkül is), kirándulás hivatalosan engedélyezett! Ugyan van egy befejező mondat, a kötelező szabályok betartásáról, de annyira ismerhetnék a jó népet, hogy ezt úgy sem tartják be! Talán pár rendőr kisétálhatott volna,felhívni a figyelmet a szabályok betartására! Úgy mellékesen a Margitsziget, a Normafa, a budai hegyek, a Balaton stb. nincsenek lezárva!
szegfue
Csak kérdezem: milyen kretén az, aki "elrendelte", hogy a gyerekek ujra járjanak iskolába az online oktatás helyett?! Az idén érettségiző diákoknak csak 1 hétig(!) kell bejárniuk! Ez csak arra lesz jó, hogy esetleg elkapják egymástól a Covidot és majd mehetnek karanténba az irásbeli érettségi helyett.:( A tanárok sincsenek még beoltva.
Nessy
@Horizont: Nem fognak eltűnni! Ahogy az előző rendszerben is hatalom talpát nyalták, úgy most is, és mindörökké azt teszik, sikerrel.
balos
Miért nem azt teszik szóvá a turulbasznádról idehordott fostalicskák,hogy a védelmükön már 21ezer ember elesett!A sötét nemzethy erő velük él szimbiózisban!
Horizont
@Nessy: Oké ezt tudjuk. Na most a hatalmon múlik, hogy ezt elfogadja -e ???
Nessy
@Horizont: Helyettük ezek az illiberális, jobboldali kultúrát képviselő egyedek mondják ki, amit ők gondolnak! Ellenkező esetben a Hír tv-t is megbüntetné a Média Tanács! De ez a stílus szerintük nem árt a kisdedek lelki fejlődésének!
nezelodo
Zsótika, már a Simlicska is megmondta, mindenki lehet alanyi jogon hülye, (erősen törekedjen hasonlítani a példaképéhez), ahogy elnézem te már közel jársz a sikerhez.
tudode
Ha Karácsony kretén, akkor a nehezen összekapart fideSS alapítók selejti ki/miCSODÁK!!!
.
Alias: piros pacsis pasi, kupakjani, köteles házmester, a nemzet pecása, a nevelőtanár, aki leBÖGÖTT a tanítványaival, a felcsűti nemzetvezető főkönyvelője, az egyetemet végzett kocsis!
.
Micsoda csipet csapat, akik sora nyerik a "csatát" a pofaGÓLÓJUKKAL, és a hozzájuk csatlakozott megélhetési karénekesekkel!
.
Sok(k)ba kerül az országnak ez a galeri!
Shikari
Karigeri értetlenséget mímelve arra hajt amire az ellenzék ellenség mindig is. Szeretnének sok beteget és sok halottat, hogy aztán ennek ürügyén magukhoz tudják ragadni a hatalmat.
Ha a magyarokon múlik, ezeket a gyilkos szarokat soha többé nem engedik vissza. Ezeket örökre el kell takarítani amíg le nem gyilkolnak bennünket.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 09:51 Elnézést a beleszólásért, szerintem Horizont a következő kormányra gondolt. Arra, hogy lesznek annyira gerincesek és finnyásak, hogy a politikai szélkakasok törleszkedését határozottan visszautasítsák, és ne fogadják el a "parancsra tettem" című mosakodást.
Nessy
@Giovanni Alba: Értettem, és arra írtam, hogy egyesek remekül tudnak elveket váltani! Abban én is reménykedek, hogy vége lesz a pünkösdi királyságnak, és az összes szélkakas eltűnik a múlt ködébe.
nezelodo
@Shikari: "Szeretnének sok beteget és sok halottat"
Hát ezzel élt a fidesz, amikor a fővárosi az idősotthonokban beütött a baj. Aztán mikor sikerült beelőzni szinte minden fronton a NER vezette településeken és az állami kórházakban, a fertőzések és halálesetek számában, hirtelen elnémultak. Az én egyik hozzátartozóm is az állami kórházban fertőződött meg és halt meg nemrég, sok másik sorstársával együtt.
Amikor ekézitek a Karácsonyt, akkor ott kifelejtitek azt, hogy őt elsöprő többséggel választották meg, nem olyannal, mint a kétharmadot.
Aki Én
@Shikari: Ha Karácsony volt felelős az idősotthonokban történt halálesetekért, akkor ki a felelős a több, mint 20.000 halottért?
Egyébként most le van zárva a rakpart? A rakparton kívül bárhol máshol lehet gyülekezni, ahogy ezrével gyülekeznek is. Azért ki a felelős? És az elkésett iskolazárért, amit már mindenki követelt?
Csak nem a gyilkos szarok? Mert az nem vízió, az már tény.

Szeretnének sok beteget és sok halottat, hogy aztán ennek ürügyén maguknál tudják tartani a hatalmat?
Ha a magyarokon múlik, ezeket a gyilkos szarokat soha többé nem engedik vissza. Ezeket örökre el kell takarítani amíg le nem gyilkolnak bennünket.
Te meg addig örülj, amíg meg nem lincsel a tömeg, te nyomorult, elmebeteg, hazaáruló görcs!!!
pécsi
@Aki Én: a gyerekek és tanárok nem betegek. Ahol ezrével gyülekeznek/ hol van ez?/ ott a rendőrség rendet vág! Csak a karigeri ostoba döntése volt a rakparti "party" !. Senki nem akar halottakat, legfeljebb a hazaáruló DK! PERSZE A FIUK GYORSAN BEOLTATTÁK MAGUKAT / HESZ, LÁSZLÓ DR!!!/ sZARHÁZIAK, Utána az ATV-ben boldogan mondják, hogy nem működik az oltás. Ha nem lenne szelid és jóságos OV, láncon vezetnék el ezeket a mocskokat! Gondoljátok meg proletárok, hogy mit pofáztok!
pécsi
@Aki Én: Ki a felelős a 126 000 angol halottért ,te szerencsétlen.Gondolkozz, ne a párt hűség domináljon! 1961-ben még akasztottak a forradalom miatt! Most zokogva álltok az emlékműveknél. A KISZ UTOLSÓ VEZÉRE , GYURCSÓTÁNY KÖNNYEZVE ÁLLT NAGY IMRE SZOBRÁNÁL! PATKÁNYOK!
surdilloFUJT
@pécsi: ...meg a q..va nénikéd ,idióta agymosott fidessnyalonc,csicska!!!
surdilloFUJT
@durbincs: naaa kifingott a vezíred a hátuljából és máris böfögöd az aljasságaidat,te szellemi toprongy,hogy újra huzzon a himbilimbijére a svábhegyi beteg szamárcsődör,te genetikai selejt!!!
surdilloFUJT
@pécsi: kár,hogy te nem voltál az akasztottak között,akik nyilasok,horhysta tisztek aljas hazaárulók,gyilkosok voltak!!!A csőcslékért nem kár!!!
Aki Én
@pécsi: Figyelj már balfasz, ezt a sok butaságot nem tudtad egyszerre kiszenvedni?
A gyerekek és a tanárok nem betegek? Te tényleg ennyire bután tagadod a tényeket?
Ezrével ,,gyülekeznek" minden kedvelt látogató, kiránduló helyen, ahol csak nem tilos. Vagyis bárhol. Nem nézed a híreket? Ezt még a propaganda tévé is elmondta.
Soha senki nem drukkol, hogy többen haljanak, soha senki nem kampányol az oltás ellen. Csak az óvatosságra intettek.
Valaki beoltatja magát, majd percek múlva önként megosztja, de nektek ő az oltásellenes? László maga is idős ember, ráadásul önkéntes oltó? Neki ne járna az oltás, a fiatal focistákkal szemben, te agyalágyult hazudozó?
Te tényleg ennyire ostoba fajankó vagy? Félek, hogy igen.
Te nagyon buta vagy, és ebből nem is csinálsz titkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.