„Polt Péter bizonyította, hogy mint főügyész megbukott, viszont mint politikai lojalista, ötösre vizsgázott” – fogalmazta meg a legfőbb ügyész teljesítményét a Momentum EP-képviselője. Donáth Anna elmondta azt is, hogy pártja 2022 után elszámoltatásra készül, de ehhez nem egy momentumos főügyészre van szükség, hanem egy olyan főügyészre, aki üldözi a korrupciót.„Nevén kell nevezni, mi történt, nem bosszúállás kell, ki kell beszélni dolgokat” – fogalmazott és hozzátette, hogy a következő kormánynak kötelessége felderíteni azokat az ügyeket, amelyeket jelenleg Polt Péter miatt nem vizsgálnak. Bár jelenleg több pozícióba is be vannak betonozva bizonyos emberek, de egy új kormány esetén kényelmetlenné válhatnak ezek a beosztások, így Donáth Anna el tudja képzelni, hogy Polt egy idő után saját maga álljon fel a legfőbb ügyészi székből, mert akkora lesz rajta a nyomás. A Momentum egy új rendszer változásra készül, mert a NER-t akarják leváltani és ezúttal nem marad el a számonkérés.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A mostani kegyencek közül sokan fognak önként távozni, így mentve magukat és a vagyonukat.
Emmersson71
"elképzelhető, hogy Polt Péter majd önként távozik"

Ha távozik, akkor menekül majd!
Clavigo
@Emmersson71: Ezt kb. én is így tudom elképzelni... Nem úszhatja meg...!
Béla333
@Clavigo: 17.55
Amennyit a maffiatagok jártak már Azerbajdzsánban, biztos vettek már a Keresztapáknak 1-1 kastélyt.
Meggyorsítaná a folyamatot, ha visszamenőlegesen törvényben rögzítenék, hogy politikus által elkövetett lopás, sikkasztás súlyosbító körülménynek számít és a büntetési tételnél minimum kétszeres szorzóval számítana.
Esetleg igen nagy összegű bűnelkövetés esetén visszaállítanánk átmenetileg a halálbüntetést!
Menekülnének, mint patkányok a süllyedő hajóról...
Béla333
Rohadt nagy mázlijuk van a maffia tagoknak, hogy nem én hozom a törvényeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.