Tovább dagad az újabb kormányzati botrány.

A Szájeréhez hasonló orgiákra járhatott a thaiföldi magyar nagykövet – ezért rúghatták ki

Mint arról pénteken beszámoltunk, minden előzetes figyelmeztetés nélkül hívták haza és rúgták ki Bus Szilveszter thaiföldi magyar nagykövetet. 

A külügy a hvg.hu-val szűkszavúan annyit közölt:

tisztségéhez méltatlan viselkedés miatt

hívták vissza a diplomatát.

A 168.hu értesülései szerint a nagykövettel kapcsolatos botrány a Szájer-ügyhöz lehet hasonlatos, a portál a nagykövet egyik kollágájától úgy azt tudta meg, hogy Bus Szilveszter vállalhatatlan életet élt kint, folyamatosan bulikba, orgiákra járt. 

"Persze, mindenki tisztában volt a szexuális orientációjával, de hát kit érdekel ez. Azt viszont már nem lehetett tolerálni, hogy folyamatosan bulikba, orgiákra jár. Ő ott kint Magyarországot képviselte."

- mondta az informátor.

Úgy tudni, a magyar diplomácia a helyi hatóságok jelzésére lépett, végül a nagykövetség hírszerző tisztjének jelentése alapján rendelték vissza Bust az állomáshelyéről.

Forrás: 168.hu

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Úgy néz ki a közelgő békemenet már a PRIDE konkurenciája lesz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ereszcsatorna nélküli változat lehetett.
gina
Csodálkozik valaki ezen a fidesz bandán ? egy erkölcstelen mocskos szekta--
Béla333
Ha már a helyi rendőrség is panaszkodik az orgiákra, hát nem semmi ez a maffia!
Aljas erkölcstelen, mocskos perverz állatok!
namihami
Utaljanak ki neki egy, később megvehető (persze fideszáron) győri lakást és hamisítatlan fideszpotentát lesz. De a Lendvay környékén is lehet valami a levegőben.
jesz
mire elül a por, addigra kiderül, hogy ezeken az orgiákon inkább kiskorúakat "használtak"...a gyermekmolesztálás sokkal izgibb, mint a csatornás buliról szaros farokkal menekülni..
simmering73
Tehát eresztény. Na ezt a thai-ok nem tolerálják. Csak a borkaiféle ungabungát.
human
Orbánéknak el kellene engednie ezt az álkeresztény pózt, mert újra és újra lebuknak. Ismerjék el, hogy köztük is vannak akik nem a keresztény erkölcsnek megfelelően élik az életüket. Persze, ha azt mérik, hogy választóik továbbra is elvárják, hogy kereszténynek hazudják magukat, akkor menni fognak tovább ezen az úton még jobban túltolva, még kétszínűbb módon, mint eddig.
Yoda69
Ujabb ekkove a fideSS NER-lovagjainak. Vajon hany ilyen bujik meg a soraikban.
Ugy latszik a NER let a gyujtotabora a peofiloknak, buziknak, kocsogoknek, asszonyveroknek es leginnkabb korrupt politikusoknak.
dr. prédikátor
A FIDESZ KODONOPÖ PÁRT A PEDOFILOK ÉS BUZIK PÁRTJA!!!Irány a PRIDE!!!
Peller Anikó
Nomen est omen, kérem a kö vetkezőt. Te már mehetsz a bús picsába.

Nem tudom van a fideszben valaki normális? Áhh nem, itt a kommentelőiből ítélve senki.
istván irén
Ez keresztény álca arra jó, hogy fiatal fiúkat molesztálhassanak közben meg arról ugassanak, hogy nem normális. Tényleg nem az, beteg állat minden fideszes
simmering73
Ezek az eresztények semmitől se félnek. Még ki se hűlt a mijózsink valaga már meg is bukott a következő.
human
Úgy néz ki a közelgő békemenet már a PRIDE konkurenciája lesz?
Aki Én
Nem Magyarországot, hanem a fideszt képviselte.
Azt meg ezek szerint parádésan.
Szép lassan fényt kap ez a korcs banda.
ómió
Csatoljátok róla a nudiszelfit, efftársak! De nem ám Gréczy efftársat "átmontírozni"!
sokanvagyunk
@sgl: Ők fogják népszerűsíteni Dubajban a meleg vizeinket...
balos
@ómió: Befogod a szarosat vagy még nyalod közben?
NKF
Jogos a felháborodás!Orbán helyébe én csak olyan feddhetetlen embereket küldenék ki aki
minden téren támadhatatlan!Nem buzi,nem pedofil stb.De hát sok a seggnyaló a kormányközeli
berkekben!Szarháziakból mindig jól álltunk!
Józsipapa
a fIdeSS kdnp tele van buzikkal és pedofilokkal...igaz máté???!!!
álkeresztények mind, mind...
human
@ómió: Mi bajod van Gréczyvel? Hogy hetero?
Nyírfa
Thaiföldön, a szexturizmus hazájában megbukni, igen, ehhez a fidesz emberének kell lenni.
Van még földrész, ahol nem járatták le magukat?
Az a jobboldali kultúrfölény, az tehet mindenről.
simmering73
@NKF: De nem tud kiküldeni fedhetetlen, erkölcsileg támadhatatlan embert, mert a regnáló csürhében nincs olyan.
csipetke
Vajon még hány fideszesről fog kiderülni,hogy buzulmán vallású?Lassan már kevesebb lesz köztük az álkeresztény,és előkerülnek lassan a "más" vallásúak...Jól mondta Márki-Zay,hogy a fideszben van a legtöbb kancsó
csipetke
@sgl: 09:07 Ez lenne a fidesz szivárványcsaládja...
nemkati
@Shikari: Az ellenzéki pártok tudod hova küldik ezeket a fehér nemhetero nemkeresztény nemerkölcsös fideszeseket? Na oda ahol te is vagy. De védjétek csak, Magyarországak már tökmindegy, az egész világ ezekről politikusokról és diplomatákról ítéli meg a hazánkat sajnos. Boris Johnson se fogott kezet a dagadt disznópásztorral, közel se ngedte magához, nem csodálom, hogy undorodott tőle.
nemkati
@Shikari: Pedig egyértelmű volt. Nem láttam még olyan politikusi találkozót, ahol nem fogtak kezet, ahol a házigazda a vendégét magától jó messzire parancsolja. :)
Ehhez nem csak 0rbán politikája és viselkedése járult hozzá, hanem az is, hogy ennyi mocsok embert még pártvezető nem szedett össze maga mellé, mint az 0rbán.
nemkati
@Shikari: Más miniszterelnökök diplomatikusan fogalmaznak, nem úgy, mint a tahó bunkó magyar. Boris finoman fogalmazott, csak ezt mondta:
„Boris Johnson a találkozón komoly aggályait fejezte ki az emberi jogok magyarországi helyzete miatt, különös tekintettel a nemi egyenlőségre, az LMBTQ-közösség jogaira és a sajtószabadságra”. Hogy magában mit gondolt, arról van elképzelésem.
nemkati
@Shikari: Nem divat, hanem az értelmes emberek elfogadják, hogy van ilyen. A Fidesz meg gyűjti is maga mellé ezeket, meg a pedofilokat. Pedig anélkül is egy undorító gyülekezet.
nemkati
@Shikari: Neked is meg kéne fogadni, amit a vezéred mondott, ne azt nézd, amit mond, hanem amit tesz. :)))
nemkati
@Shikari: Te ne nevelgess engem, biztosan tudom hogy nekem van igazam.
Gyurka80
Ez a legújabb járvány pesti értelmiségieknél (LMBT stb?
nemkati
@Shikari: Nem söpötem le, megcáfoltam.
Aki Én
@NKF: orbán helyében?
De hát ez a lényeg, orbánt messze elkerülik a normális, becsületes emberek.
Peller Anikó
@nemkati: A fidesz mostmár akár mega lapíthatná az elem(elem) BT pártot. Több benne az elemes mint egy elemes konyhabútorban. Az elemelősökről nem is beszélve.
tudode
Úgy tűnik, hogy a Bibó-isták a kollégirumban meggyőződhettek nemi egymás idenditásáról, és aki eltérő volt a normálistól, külszolgáltal ajándékozták meg, amelyet a világháló örökített meg, még könyvben is a
.
---- Szeplőtelen fogantatás 1.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430

.
Amelyből részletek:.
...- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé..
...Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek. Érdemes lenne megvizsgálni, hogy miközben kitolódott az aktív életkor, mivel jár az azonos végzettségű és korú párok korai házassága, erősebb-e például a versengés a családon belül. Külön téma lehetne, hogy a szakkollégiumi életmenetben is szerepet játszó, tehetséges lányok (Handó Tünde, Honecz Ágnes, Lévai Anikó és mások) milyen jelentős szerepet játszottak aztán férjük sorsának, karrierjének alakulásában. Más: miközben csökkent a párválasztás egzisztenciális jelentősége, az értelmiségi házasságokban pedig a gyermekek száma: ezekre a párokra - az átlagtól ugyancsak eltérően - két-három gyerek a jellemző. Idetartozna e csoportokban a férfi-nő kapcsolat elemzése, hogy vajon miért lett a XXI. század pártja tipikusan férfipárt..
...- Több nő másképp alakította volna a Fidesz sorsát, inkább a problémamegoldás, a kompromisszumkeresés felé vitte volna - fogalmazza meg az egyik végeredményt Szelényi Zsuzsa..
...- Talán a latinóráknak köszönhetően ötlött az eszembe a fides: a hit, a hűség. Először az volt, hogy Fiatalok Demokratikus..., de a Fiatal Demokraták Szövetsége sokkal keményebb. Orbán elmondta, így is, úgy is eltaposhatnak, legalább lépjük meg.
------------------------------
.
Az idő bebizonyította 30 év után, hogy méltatlanok a Fides lógóra!
ómió
@balos: Szarosat befogni meg nyalni közben? Hát, hozzád nem érnék, szarkupac, abban biztos lehetsz!
ómió
@human: Majd, ha több eszed lesz, talán rájössz!
gina
Az egész fidesz szekta ilyen alja népségből van összeválogatva, ha nem is meleg akkor pedofil, elmebeteg , hazug és tolvaj, szép egy banda
gina
@Shikari: Veled együtt meleg virág
human
@ómió: Te vagy a fideszes. Neked kellene több észt összeszedned.
csak úgy....
akikre irígykednek az álkonzervatív fönökeik,azok most mind ki lesznek rúgva? :)
ómió
@human: És az szerinted abból áll, hogy az államcsőd-kivívók, a fizu- meg nyugdíjlenyulók, az évi 2x-i gázáremelők, szóval, az "elkúrók" főcsáposa legyek, mint te vagy? Még így se érzed úgy, hogy "ész-összeszedésileg" önmagadat kéne noszogatnod?
human
@ómió: Vergődj csak. Fogod még titkolni, hogy egy hazaáruló kormány szekerét toltad.
ómió
Azt cáfold, ha cáfolható, amit ezt megelőzően írtam, ne a bolsevik hazaáruló mivoltotokat próbáld másokra paszírozni! Azt meg, ugye, képtelen vagy. Ennyire még nem "szedted össze az eszed", inkább vergődsz, de azt is rám hazudnád?
Aki Én
@ómió: Hogy te hogy beszoptad ezt a rezsi rizsát. Imád a fidesz, te vagy az egyik legbutább szektásuk. Meg még munkásőr bolsi is..., te, fidesz álma, te.
ómió
@Aki Én:Ha itt beszopás szóba hozható, akkor az a bolsevizmus a te esetedben! De a hozzád hasonló félnótásoknak nem futja többre! A tetves bolsiságukat, viszont - ahogy most te is - non-stop hazudnák másokra a munkásőr-pedigréjükkel együtt! Jobbulást neked ott az elmeosztályon!
Aki Én
@ómió: Durci vagy? Velem veszexel, mert ebből a biziparádéból is kihagytak? Tehetek én róla, hogy már olyan helyeken sem tartanak rád igényt? Hiába vagy ratyi, a mocskos lelked miatt nem fogadnak be. Te egy szóló fajankó vagy.
ómió
@Aki Én: Na! Az idiotizmusod változatlan, bolsiék fajgörénye!? Az állapotod romlását késleltetendő ott az elmeosztályon talán szedáltasd magad!
Aki Én
@ómió: ...nem tudok segíteni ebben, sajnálom. Kérd őket szépen, fogmosás után, talán akkor megsajnálnak és lehetsz a segédeszköztisztító-lyuk
Sámannus
Kezdhetnék kapisgálni az ország, miért zártak a fidesznyikek nagy rendezvényei. Az ürüfejtől a maradék eszük is elmegy.
ómió
@Aki Én: Merülj alá, bolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz külön!
Aki Én
@ómió: ...mondom, tényleg nem tudok ebben segíteni neked. Sajnálom, mert megérdemelnél egy jó Szájer-partyt.
gina
Érdekes a fidesz erről hogy kussol,, semmi nagy kidumálás, de hogy is hiszen az egész fidesz szekta ilyen pedofilokból, melegekből, himringyókból, hazudozó cigányokból áll---
ómió
@Aki Én: Maradj a Kaleta-partijaidnál! Tudod: akit "diplomáciailag kibontakoztattatok"! De, ha ez kevés neked, kérjél Gréczy efftársadtól egy pótlólagos nudiszelfit magadnak!
Aki Én
@ómió: ...ezek szerint nem jött össze, nem fogadtak be. Sajnálom, nincs több ötletem. Nézegess orbán-beszédes videókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.