Fiatalokkal fotózkodott és autogramokat is osztogatott a DK elnöke.

Gyurcsány kiment az emberek közé, így fogadták – fotók

Gyurcságy Ferenc Facebook-oldalán azt írja,

Szentendrén minden közös fotóért meg kellett küzdenünk, mert nem hagyott mozdulni sem bennünket a kormánymédia. De ezt is megoldottuk:)

Majd kommentben még odaszúr a miniszterelnöknek:

Szerintetek Orbán ki fog menni az utcára ebben a kampányban végre az emberek közé?

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 21:35
magyarnarancs.hu/feketelyuk/orban-buggyos-nadrag-126525
Orbán nem dobta ki a ruhatárából buggyos nadrágját
orbán rottyant kövér, pörköltszaftos, kínának kijátszva Mo.-t disznó
tudode
Ilyen az, amikor visszanyal a karaktergyilkos fagyiJA:
.
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
.
Ingyér reklám!!!
.
gina
Ugyan ez nem volt valami okos kérdés, az a beszari OV annyira félti a tyúkszaros életét hogy jobban védeti magát mint az USA elnök, tudja hogy nem élné túl azt a napot !!!
gina
@durbincs: A te OV d meg ki sem mer menni az utcára mert tudja az lenne az utolsó lépése, menne a temetőbe. csak ilyen barmok mint te azok tapsikolnak az olyan állatnak
Yoda69
orban is kiment a kolostora elé nagy bátran a testőréi kíséretében. Igaz fotozkodni mar csak fizetett statisztákkal mert.
verőce21
Felzúgtak a moslékkeverő gépek is, "elvtárs vágd jó mélyre a csákányt".
karma1
Bocs, nem Gyurcsany fotozkodott a fiatalokkal, hanem a fiatalok akartak vele kozos fotot! Oriasi kulonbseg, mert amikor a puhos a porkoltszaftos hacukajaban kiment a fiatal hazasparral fotozkodni, o magat akarta fotozni a fiatalokkal - egyebkent mindegy lett volna, hogy azok japan turistapar vagy Zsil volgyi banyaszok, lenyeg, hogy csak ketten legyenek es a foni a SAJAT szaja ize szerinti megjegyzessel tegye fel a sajat oldalara... Szoval erdemes elgondolkodni azon, hogy mennyire is megoszto Gyurcsany? Es a fidelitas meg mar olyan csoro, hogy csak 2 agyatlant talalt a talalkozo megzavarasara? Dobrevet meg 3-an tamadtak le, egynel volt a pisztoly - csokken a trollkodasi kedv?
Pipás
@verőce21: Kapcsold ki a szarkeverő gépeidet, elvtárs!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: KUSS TE MOCSKOS FÉREG!!!
dr. prédikátor
lehet hogy kimegy a birkái közé golyóálló mellényben és a tö9ketlenek biztosítása mellett!!!
Peller Anikó
@ElbaszottOrcád: a kurvanádat lepippanthatod.
jesz
mindenesetre nagy bátorság kell egy politikusnak ahhoz, hogy elvegyüljön a tömegben...sosem lehet tudni..
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:35
Tudod az a gyáva szar ember aki a nagy zabálása köben lecsurgatja magát pőrköltszafttal,
majd egy bátor tettel mindezt ráfogja az unokájára,hogy ő kente össze.Még ezért sem vállalta a felelősséget.
Na ilyen bátor vagy te is.
balos
Amikor egy geci lásd orbánc,úgy áll ki,hogy nem áll ki,akkor ne ugassatok nemzethy patkányok!Akkor vagytok nagy legények,ha a tank mögöttetek áll és ránk vár!
karma1
@EladottOrszág: Te'ves lajk, te a troll vagy
karma1
@Shikari: Te hulye hazafi, minden programjuk NYILVANOS! Ferinek is, Klaranak is. Latod, ha odafigyeltel volna, hogy eppen hol van Dobrev, akar fegyvert is emelhettel volna ra, te bator nyul! De te meg ehhez is hulye vagy!
karma1
@EladottOrszág: Bizony, bizony. Eppen ezert tartsal tolem - en mindig "bekovetkezek"!
Macskaszem
@Shikari: Új Zélandról éppen úgy beleszólhat a magyarok dolgaiba, mint Kárpátaljáról meg Erdélyből. Nem gondolod? Ráadásul Új Zélandra nem fizet a Csutkány napidíjat meg bérautós szállítást a szavazásra.
ómió
A zsebükre azért jobban ügyelhettek volna!
ómió
@Macskaszem: Közéjük hazudnád? A bolsi népzsebeléseteket meg rá? Akkor, te "igazi jó efftárs" lehetsz!
Macskaszem
@ómió: Annyi eszed sincs, hogy észreved, már 11 éve orbán zsebel, és nem is akárhogy. Bunkó vagy Bugsy!
ómió
@Macskaszem: "Zsebel"? Na! És mit vett el tőled a "Zorbán", te agyzsugorban szenvedő efftárs!? Hazudj már ide valamit! Netán "csak" a saját bunkóságodat hazudnád most rám?
Macskaszem
@ómió: Csak mondom gyökérke, hogy azokból az uniós ezermilliárdokból amit a Csutkány ellopott a tetű barátaival, kicccsaládjával, csókosaival, strómanjaival, hűbéreseivel a magyar emberektől, abból úgy élhetnénk, ahogy Európa boldogabb nyugati felén élnek. Ehelyett Európa végén kullogunk, bármit is hazudik a kormány. Szórja a pénzt határontúlra, soha meg nem térülő kínai vasútra, senki által nem támogatott kínai kémegyetemre, Mexikótól Azerbajdzsánig, Vietnamtól Bangkogig templomokra, iskolákra, stadionokra, vagy csak úgy bármire, ahelyett, hogy a magyarok felemelkedésére fordítaná. Nem beszélve a szar horkológépekről, a kínai mutyivakcinákról, amik semmire sem jók, csak a milliárdok ellopására.
A 200 ezerre emelni szándékozott minimálbérrel sem előzzük már meg Romániát sem baszki, leg-leg-legeslegutolsók leszünk, mert ott is magasabb lesz a minimálbér mint itt. A sort lehetne folytatni reggelig, mert ez csak töredéke annak, amit a hazaáruló fidernyákok elloptak.
Az erkölcsi, politikai kárrról nem is beszélve. Uszítanak, ócsárolnak, rágalmaznak, hazudoznak nem csak reggel, délben, este, hanem éjszaka álmukban is. Újabban lövöldöznek, asztalt borogatnak az ellenzéki rendezvényeken, igazi, agresszív, primitív bunkók.
Akinek ez tetszik, az pont olyan szarhalmaz, mint ezek az ember alatti fidesztetvek.
Clavigo
Érdekes,,,,,se TEK.,,se kevlárkombiné- bugyi,,,,,,mint ahogy a legdzsukelabb,legbátrább Utcai Harcos szokta...
verőce21
Szeptemberben elindul országjáró körútjára, a Gyurcsány 2006-os bűneit bemutató vándorkiállítás.
EladottOrszág
@karma1: Tőled?! Aki csak a név alapján LIKE-ol!
EladottOrszág
@Peller Anikó: Te meg engem soha! Ugyanis nem moslékkavaró az én f*szom!
csagyi
@Pipás: 05:30 Megy az nála éjjel és nappal folyamatosan.Törzsgárdás. Nagyon ritkán tud érdemben beszólni. Őket hivatalból alkalmazzák,nehogy egyhangú legyen ez fórum. Nekik is meg kell valamiből élniük.
surdilloFUJT
@verőce21: ti szarrágók meg mentek a süllyesztőbe örökre!!!
surdilloFUJT
@verőce21: az ilyen fidessnyalonc agybajos szarrágó fejébe,mint te!!!
Peller Anikó
@ElbaszottOrcád: a kurvanádat lepippanthatod szaros.
ómió
@Macskaszem:Te nem mondod, bolsiék elmebetege, hanem hazudod ezt! Mi azért nem élünk úgy, mint Európa nyugati része, mert nekünk a Böszme-féle bolsi tetübandád elei 45 év "magasabbrendű társadalmat működtettek" itt 1945-1990. között, mialatt "kivívtak" nekünk 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött! Érted, baromarc!? És így van ezzel egész Közép-Európa, nemcsak mi! Biztos azért tették ezt, hogy nektek, a "késelő" idiótabolsi unokáknak legyen mit majd a "Zorbánra" hazudnotok mocsokbolsi módjára! És ti "meritek és teszitek" is! Lopásról makogsz, idiótája!? A 90-es években több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon tűnt el", miközben bolsevik milliárdosok "hosszú, tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól", köztük szeretett Böszme vezéretekkel! És te öklendezel másokra lopást? 90. óta kétszer volt a tetvesbolsi tolvajbandád hatalmon. Mindkétszer jelentősen visszaesett az addig elért életszínvonal, mert egyebet se tudtatok, mint tönkretenni az országot, utána meg népzsebelni könyékig (fizulenyulás, nyugdíjlenyulás, nonstop gázáremelés, adóemelés, államcsőd, stb.). És te makogsz itt életszínvonalról? Nem szakadt még rád a Lenin szobor? 2010. óta, tehát 10 év alatt, a jelenlegi kormány megduplázta az azelőtt 65 év alatt elért magyar átlagbért! Ez tényadat! Melyik posztkomcsi kormányod volt képes hasonlóra 90. óta, hazudozóbajnok!? Most meg már Böszme vezéred "nép közé lövetését" is a "Zorbánra" kell hazudnotok? Ez a legújabb bolsi "pártdirektíva, tetüfi?! De azt se hazudtad még meg nekünk, amit ezelőtt kérdeztem: tőled mit lopott el a "Zorbán", idiótája!? Vagy csak addig terjed a bolsi hazugsággála, hogy "lopnak"?!
EladottOrszág
@Peller Anikó: Otthon viselheted a nadrágot, feltéve ha az urad hagyja! Phallic woman!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.