Kiderült, mit keresett a börtönnél Jakab Péter. 

Jakab börtönbe "vitte" Orbánt és Mészárost – "Szokják csak a falak ezeket az arcokat"
Kép: Facebook/Jakab Péter

A Jobbik miniszterelnök jelöltje a Facebook oldalán üzente meg a gondolatait.

A szegedi Csillagbörtönnél üzentem, mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk. Szokják csak a falak ezeket az arcokat.

Jakab nem először vetít falra, korábban a Parlament falán üzent Orbán és Mészáros kivetített arcképével: "Fizessenek meg a tolvajok!" – állt akkor az üzenetben. Ezért intézkedtek is ellene éjjel a készenléti rendőrök.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

- tette hozzá. 

 És nem először fenyegeti a jelenlegi kormányt a börtönnel sem.

Sok erőt és jó egészséget kívánok neki – a Szegedi Csillag börtönben

- mondattal köszöntötte fel múlt héten a születésnapos Orbánt Jakab, erről ebben a cikkünkben írunk bővebben.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Jakab Péter

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
csak így tovább péter! ne törödj azzal,hogy a fidesz kukák nem értik és értékelik a tetteidet! -ök így születtek..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Fején találja a szöget Jakab Péter frakcióvezető azzal, hogy még a Herr diktáror c. filmben is elhangzik, hogy azh EU bacilusa nem érti a szépszót:
.
----- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=1292s
-----------------------
.
Az azért nem semmi, hogy nagy árat fizet az ország amiatt, aki topisan feljött Pestre szerencsét próbálni, és nem becsülte meg a beléje vetett bizalmat!
Aki Én
Ahogy ezek kimenekítették Gruevszkit az igazságszolgáltatás elől, úgy fogják ezeket is adott esetben.
nezelodo
Hülye vagy Te Jakab fiam! Nem becsukatni kell a Lölőt, hanem, felkérni az ellenzék mini. elnökjelöltjének, mert ő maga mondta saját magáról, hogy okosabb mint a fb-os fószer! Mi kell még neked, ha ez a vallomás sem elég a jelöléshez? Vagy csípi a szemedet az a 80-100 ügyvéd, aki ingyen ugrál körülötte, némelyik azért, nehogy kikotyogjon valamit!?
Szevasztok
Naggyon örülök ,hogy Gyurcsánynak,Demszkynek megbocsájtott, nagyvonalú ember , rászavazok. Éljen Jakab.
karma1
@Aki Én: gruevszki klasszisokkal kisebb halacska, mint az orban es bandaja. Ha gruevszkit nezzuk, akkor max. egy sneci, mig orban egy kek balna... Ennek megfeleloen lehet majd "megmenteni"... Nem hiszem, hogy lesz olyan orszag, ahol nekik elni is erdemes, es be is fogadjak oket, es kiadatasi szerzodes sincs veluk. Szerintem nem lesz ilyen orszag , ill. kedves vezeto. Ha keleti diktaturakba akarna menni, akkor meg kellene tanulnia ugy elni, hogy ott csak VENDEG, es nem parancsolgathat - arra mar ott van a kitermelt sajat diktatora az illeto orszagnak. Ha meg nyugatra megy, akkor konnyen lehet akar celtabla is, nehany helyi gang harcaban.
nezelodo
@Szevasztok: Sőt még a Tarlósnak is meg a Dr Flórinak is megbocsátott, pedig a Pesta bá'-nak se volt nyelvvizsgája, a Flórinak viszont kétszer is volt 1,6 milliárd forintja a közösből, amit eltapsolhatott, és mai is van mentelmi joga...
Szevasztok
@nezelodo: Naggyon jól tette, ilyen egy uriember. Éljen !!
Szevasztok
@nezelodo: Ja még annyit,hogy hülye volt Tarlós mikor miniszterelnöknek jelőltette magát ,nyelvvizsga nélkül, nagy hiba volt.
csak úgy....
csak így tovább péter! ne törödj azzal,hogy a fidesz kukák nem értik és értékelik a tetteidet! -ök így születtek..
Namely
@Pegero: nem, ennek a neve "választási showműsor". És nézd csak meg, mennyire tetszik a gondolatok nélküli célközönségnek :D
Macskaszem
@Szevasztok parasztok! Mivel orbán meg mészáros a közpénzlopás legpofátlanabb példánya, őket kell legelőször lecsukni. Aztán jöhet sorba a többi.
NKF
Tele a tököm ezzel a kis buzi fasszal,minden napra kitalál valami szart!Azt hiszi magáról,hogy
sztár lesz?Ilyen pöcs miniszterelnökjelölt még sosem volt!Hol vannak a régi Jobbikosok?
Nem hallom a hangjukat!Talán sohasem voltak Jobbikosok?
karma1
@Szevasztok: 09.48-ra: Na ennek fuss neki megegyszer... Milyen tarlos indul a miniszterelnokjeloltsegert?
Amugy meg VAN nyelvvizsgaja Karacsonynak, pechedre...:o)))) Igaz, neki senki nem fizette az oktatasat, csak az ot egyedul nevelo edesanyja, dehat nem vagyunk egyformak. Egyebkent pedig sokkal jobb kiejtessel beszel, mint a puhos, aki helyesen meg irni se tud, meg egy szar to"mondatot se.
Peller Anikó
@Macskaszem: Ezzel nem értek egyet. Vagy kettőt.

A mészaros egy bábú, kevés beleszólással a dolgok menetébe, ő legfeljebb csak most éledezik, válás, gáz szerelem, stafírung satöbbi. Viszont a többiek...
Nyírfa
Nagyon beindultál, Péter, kicsit lehetnél azért diplomatikusabb - bár, tény, hogy ők a nyers erőből értenek. Ja: és vigyázz, kérlek a létrádra!
nezelodo
@Nyírfa: Úgy látszik a dakota hívőknek rövid az emlékezete! Az rendjén való volt, amikor a fiúk a prágai szoborról lemászva itthon tojással dobálták a Demszkyt, az is hazafias volt, amikor kereplős szenilis vénasszonyokat utaztatva kántáltattak mindenfelé, ahol a Fletó megjelent, lehetett Hatvanban fizetett bohóccal megzavartatni a riválisuk rendezvényét, és még hosszan lehetne sorolni, ami akkor helyénvaló volt, most meg fájó, hogy a lehetséges jövőjükre emlékeztetik a kersztapa csapatát.
Nyírfa
@Pegero: 9.53

Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.
Nyírfa
@nezelodo: 12.05

És fel lehet borítani a kampányasztalokat, sőt, ki lehet hívni az ellenzéki aktivistákra, politikusokra a rendőröket,kopaszokat küldhetnek a ligetvédőkre, és megakadályozhatnak népszavazást, aztán előkerülhet a pisztoly is , és, igen, még hosszan lehetne sorolni.
jesz
tegnap azt találta mondani egy nagyarcú min.eln.jelölt, hogy ha ő nyer, és miniszterelnök lesz, akkor másnap reggel már a rendőrség összegyűjti az egész bagázst, nehogy megszökjenek, megtiltja a magánrepülők felszállását Ferihegyről...stb...stb...

Ennek az embernek fogalma sincs, mi is az a hatalomátvétel..és ő készül az ország irányítására(1%-a van jelenleg, szerinte 10)
nezelodo
@Nyírfa: Na igen a "Nemzeti Választási Irodai" kopasz kavalkád sem volt semmi. Persze ők is saját kútfőből merítve mentek oda korán reggel, amikor felébredtek hajnalban, "Jé nekünk a választási irodába kell menni". Ugyanúgy mint a tordasi, meg a herceghalmi "magánasszonyok"
csak úgy....
@jesz: a szomszédban, csau bácsi is ebben ringatózott,hogy majd fogalmuk sem lesz semmiröl..,na puff neki,-vót !
Nyírfa
@nezelodo: Az osztrák aggastyán is éjjel kapott észbe: menni kell, mert mindjárt leesik a Váradi juhász létrája. A kishantosi gazdaság meg úgy megunta a biogazdálkodást, hogy megöngyilkolta magát.
ómió
A Gyurcsány-bohóc bolsevista-nyilas most Szegeden bukfencezik?
Szevasztok
@karma1: Na látod bunkó. Tarlós nem indult .K1G viszont indul.
ómió
@csak úgy...: Már a bolsevista-nyilas bohóc efftársatokat is másra hazudjátok?
karma1
@Szevasztok: Bunko vagy te, te szerencsetlen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.