A Jobbik miniszterelnök-jelöltje elmagyarázta, hogy miért tett így. 

A baj akkor lesz nagyon nagy, ha mi, ellenzékiek is ki akarjuk egymást rekeszteni, csak azért, mert nem mindenről gondolkodunk ugyanúgy. Rengeteg gyűlölködő üzenetet kapok, most épp nem kormánypártiaktól, mert van egy kérdés, amiről mást gondolok, mint a többi ellenzéki párt

– írta Jakab Péter a Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy a Jobbik kedden megszavazta a kormány homofób pedofiltörvényét, amíg a baloldali ellenzék távolmaradt a szavazástól.

Jakab Péter reagált – Ezért szavazta meg a homofób pedofiltörvényt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Jobbik elnöke a posztban közölte, nem ítél el senkit és nem is rekeszt ki senkit se származása, se szexuális beállítottsága okán.

Az iskolákban igenis szükség van arra, hogy a gyermekek felvilágosítást kapjanak hozzáértő szakemberektől a szexuális másságról. Tudjanak róla, fogadják el. De nem értek egyet ennek a népszerűsítésével. Nagyon nem. Igen, nekem erről a kérdésről MÁS a véleményem, mint a többi ellenzéki pártnak, és ez nem lehet gond

– írta a posztjában Jakab.

Forrás: Facebook

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Értjük, Péter, és elfogadjuk, nem is tehetünk mást. Te pedig azt fogadd el, hogy megszűnt a bizalom.
Értened az okát nem is kell, mert, ha értenéd, akkor nem szavaztad volna meg ezt a nácibűzű törvényt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Jogos. Nem kell a nyugatot meg Brüsszelt majmolni arra ott vannak a többiek! Dk Momentum Párbeszéd stb! Nem szeretném hogy 2022 után a buziknak legyen több joguk. Ez nem normális nem szabad támogatni!
Duke Nukem
Jakab, nem az a baj, hogy mást gondolsz, hanem az a baj, hogy rosszul gondolod.
Néro
@Aki Én: ne kérdezd nem zavarja tánc közben a zene.
Nessy
@rokker33: Úgy látom neked is a homofóbia a lényeg, nem a kis kamaszok felvilágosítása a pedofíliával kapcsolatban.
Yoda69
Mivel hozzátettek, hogy a fideSS leváltása után a törvényt átírjak Euro conformma, igy elfogadható Jakab magyarázata.
Nessy
@Aki Én: Nem tudja, de aztat mondja a kormány.Az meg akkor úgy is van.
csipetke
Azzal viszont Jakab hülyeséget mondott,hogy ő azzal nem ért egyet,ha népszerűsítik a másságot. Szerintem nem arról van szó,hogy népszerűsítik, mindössze megpróbálják elfogadtatni,hogy az emberek valamennyire tolerálják,és az ilyen emberekre ne úgy nézzenek,mint a véres rongyra.
Nyírfa
Értjük, Péter, és elfogadjuk, nem is tehetünk mást. Te pedig azt fogadd el, hogy megszűnt a bizalom.
Értened az okát nem is kell, mert, ha értenéd, akkor nem szavaztad volna meg ezt a nácibűzű törvényt.
Duke Nukem
Fekete-Győr magához képest szokatlanul értelmesen hívta fel a figyelmed a probléma természetére, de te ezt is figyelmen kívül hagytad. Meg/el/le- buktál.
Duke Nukem
@Yoda69: ma, 11:12

És mi van... lesz akkor, ha a Fidesz marad hatalmon?
Duke Nukem
Nálam mindig félig tele van a pohár (szó szerint is), de nem értem, hogy egyesek miért veszik biztosra az ellenzéki összefogás győzelmét.
Csizmás Kond
@csipetke: Csipike, itt az iskolai népszerűsítésről van szó nem az utcairól...ott pedig kiskorúak vannak akiknek a valóságot kell tanítani nem a hülyeséget.
levarosbukta
Ej, ej Jakab! Azt hittük hogy! Pedig dehogy! Megmutattad a valódi énedet, de még jó hogy a választások előtt. Mehetsz a lecsóba!
tudode
Fizikai képtelenség egy alféllel két lovat megülni!
levarosbukta
@Duke Nukem: Mondjuk ezt én sem értem, honnan veszik az ellenzék győzelmét. Kivel? Mivel? Jakabnak most lehúzták a rolót, pedig sanszos volt. Karácsony? Szóra sem érdemes. Dobrev? Hiába császkerál fel-alá az országban az életben nem lesz miniszterelnök, túlságos ráégett a Gyurcsányság.
Eladott Ország
" Remélem, Jakab Péter nem fogja trollnak nyilvánítani azokat az embereket/szavazópolgárokat, akik civilizáltan hangot adtak mély csalódásuknak azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik megmagyarázhatatlanul összekacsintott ebben a kérdésben a Fidesszel. Azt remélem, hogy ezzel szemben Jakab Péter és a Jobbik elgondolkodik azon, hogy ennek a lépésnek mi értelme volt, és helyesen dekódolja a választók üzenetét. Tudniillik nem elég állítólagos ellenzékinek, kultúrembernek, morális lénynek lenni, annak is kell látszani. Ha ez a törvénynek nevezett moslék arról szólna, amit Jakab állít, akkor meg lehetett volna szavazni. De ez nem arról szól, hanem mindarról, ami Jakab posztjából kimaradt. Ráadásul ez nem a Jobbik belügye, hanem a teljes ellenzéki térfél hitelességének és egységének ügye. Nézetem szerint ennek sikerült ma bemosni egyet ezzel az állásfoglalással. Ezek szerint a Jobbik nem érti, hogy nem attól jobboldali és konzervatív egy párt, hogy homofób. Aki a homofóboknak akar muzsikálni, az már rég a Mi Hazánkban vagy egyéb gittegyletekben játssza a függetlenellenzékit. Aki azért szavaz együtt a Fidesszel, mert ki akarja szolgálni a vidék vélt melegellenességét, mindenellenességét és legsötétebb indulatait, az nem érti, hogy ezt a Fidesz mindenkinél jobban csinálja. Ebben nem kell szavazatok reményében megpróbálni lekörözni. Erre van a fidesz, és erre tartja az összes szélsőjobbos álellenzéki törpepártját." Egy szó mint száz: ez így nem nagyon fog menni. 133 is jóval több, mint amit ez az ország megérdemelne. Erre a 157-es újabb erkölcstelenségi rekordra rohadtul nem volt semmi szükség. Tartok tőle, ez most alávágott az ellenzéki együttműködés támogatottságának. Az meg végképp nem tesz jót a dolognak, ha az LMP meg is magyarázza, hogy a Jobbik szavazata csak a tiltakozás egy más formája a tisztességes, ártatlan emberek bűnözőkkel való összmosása ellen."
Nyírfa
Ahogy telik az idő, úgy érzem , a jó választás Klára lenne. Elég erős, bátor és felkészült ahhoz, hogy kormányváltás után rendezze az ország sorait, a gazdaságot, a bel- és a külpolitikát. De hát, kérdés, hányan állnánk be mögé, mi, szavazók.
Gergely változatlanul a legszimpatikusabb - annak ellenére, hogy vannak lépései, amelyekkel egyáltalán nem értek egyet -, de egyelőre mintha nem találná az eszközöket a fidesz megállítására.
A környezetemben már hangzanak el olyan vélemények, hogy Karácsony túl finom, túl intelligens ahhoz, hogy ellenfél lehessen egy iszapbirkózó közegben.
Klára egy jó értelemben vett amazon, csak hát...

A többiekkel nem számolok, mert nem tartom őket alkalmasnak egy ország adekvát vezetésére.
csak úgy....
péter! egy tanári diplomával rendelkezö politikus ,nem engedheti meg magának a shikari,csizmás & társai setétséget !
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.05

Megérdemelné az író, hogy megjelöld a forrást. Ezt rendre elmulasztod.
Nyírfa
@kereső: Jól beszél, diplomatikus, okos nő.
karma1
@Eladott Ország: Siralmasnak tartom, hogy Jakab, tanar letere ne tudna, hogy egy iskolaban nem propagandat, nem nepszerusitest folytatunk, hanem tanitast! Itt nem arrol van szo, hogy ne coca colat igyalm hanem pepsit, mert az jobb, hanem TENYEKET, TUDAST adnak at a gyerekeknek! Marpedig a homoszexualitasrol eleg egzakt modon fel lehet a gyerekeket vilagositani, mint veleszuletett kromoszomarendellenesseg kovetkezmenyet, meg ugyanez vonatkozik a mas nemunek szuletettek le'te'nek a bemutatasara is! Mert ilyen emberek is szuletnek, esetleg ferfitestben teljesen feminin valaki, vagy forditva, esetleg hermafroditakent. Ezekrol a gyerekeknek mindrol tudniuk kell, hogy a sajat identitasukat is be tudjak hatarolni, es ha problemajuk van, akkor ne szenvedjenek attol, hanem legyen egy pedagogus, mondjuk, aki mar 12-13 eves korban fel tudja oket vilagositani, hogy mi is a bajuk, es mi arra a megoldas. Az, hogy megtiltjak az errol valo tajekoztatast, oktatast 18 eves kor alatt, azzal olyan melyseges bajokat okoznak, ami lehet, hogy tragediaba is vezet. Ez a barom kormany azt hiszi, ha a hajlektalanokat bunozoknek nyilvanitja, akkor majd eltunnek maguktol a megszeppent hajlektalanok - azt hiszi, hogyha bunnek nyilvanitjak a homoszexualitast, akkor majd az emberek kepesek lesznek az eletuk vegeig alakoskodni, nehogy molesztalas, megalazas esetleg borton legyen vege az eletuknek.
Aki Én
A fideszt nehéz úgy legyőzni, ha bármiben is melléállunk. És akkor felmerül a kérdés: tényleg akarjuk-e?

Egyébként ebben a videóban kiderül, miért most téma ez. A helyzet nem vidám.

www.youtube.com/watch?v=4K1iidJMgBo
gina
Eddig támogattam Jakabot most bizonytalan lettem
szép új világ
"De nem értek egyet ennek a népszerűsítésével"
Hülye gyerek! Nagyot estél a szememben! Ki népszerűsíti, reklámozza a másságot? Senki!
Az, hogy beszélünk róla - mert a hétköznapjaink része - az egy dolog, de ez még nem népszerűsítés és nem reklám.
Úgy vélem, te is ugyan úgy fordulnál majd szép lassan 180 fokot mint a csuti patkány.
Nyírfa
@Horizont: @Horizont: A Kolozsvárost már néhányszor megjelölte, lehet, hogy ez a vélemény is onnan van idézve.
Nagyon jó cikkek születnek az ott írók tollából.
De hát, nem tudjuk, ki a szerző, hol publikál.
csipetke
@Csizmás Kond: 11:35 Az iskolában se népszerűsítik,csak megpróbálják elmagyarázni a gyerekeknek,(bizonyos kor után),hogy ilyen is van, Egy heterónak hiába "népszerűsíted",attól az még nem lesz buzi,mint ahogy a gyerekek se leszek melegek,ha elmondják nekik,hogy ilyen is van. Mint ahogy Jocó bácsi,a tanár mondta, - "ha a gyerek hall a másságról,vagy látja azt,nem meleg lesz,hanem tájékozott. Ha gyűlöletet lát és hall,akkor gyűlölni fog ő is.Vagy mást,vagy önmagát"
Teljesen egyetértek vele.
csipetke
@gina: 12:39 Ezzel én is így vagyok.Ezt direkt így fundálta ki a fidesz,mert ha valamelyik párt megszavazza,akkor szerez egy rakás ellenséget,a melegeket pl. Ha nem szavazza meg,akkor azt mondja a fidesz,hogy védik a pedofilokat. De aki ezta törvényt egyáltalán megfogalmazta,azt kéne jól seggberúgni,mert igen kevés fogalma van a két dologról.Már nem tudom melyik ellenzéki mondta orbánnak a parlamentben,hogyha nem tudja,mi a különbség a pedofil,és a meleg között,akkor kérdezze kaletát,és szájert. Ezt az elmebeteg törvényt szándékosan csinálták így,hogy mindenképp bele lehessen kötni az ellenzékbe. Az oltásokkal ugyanezt csinálták,aki kritizáta a bevizsgálatlan,és nem hatékony kínai cuccot,az oltásellenes.Még mindig tolják ezt a kampányt,pedig már mindenki tudja,hogy hazugság, a kínai cucc nem ér túl sokat.De így működik a fidesz,tulajdonképp a birkáik zöme minden hazugságot benyal
ómió
Véletlen rájött, hogy csak buzifób?
Nyírfa
@Horizont: A vadhajtásokra: most válaszoltam neked meg keresőnek a fekete pólósokkal kapcsolatban,hogy még jó, hogy nem néztem, mert így is rossz kedvem volt a parlamenti vircsaft miatt.
De utána nézek, hogy képben legyek.
Nyírfa
@Horizont: Ja: kösz! Molnár Bálint - megjegyeztem!
Eladott Ország
@karma1: ma, 12:27 ♦ Ez a homofób pedofiltörvény a fidesznek csak látszattevékenysége, hogy azt a nagy mennyiségű szart ami a fidesszel kapcsolatban történt elkenhessék és a választóik fel mutassák, hogy ők a legkeresztényebbek legerkölcsösebbek.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/70679730_2562381657156425_5680630810634354688_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LipwNhzMkVQAX_LJ7X9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5f0264c21cdeb7ec942b5be960b4b9a8&oe=60D03417
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167613450_132922322171505_9214683979706985582_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=lxPH0wBVcoIAX9kmTEM&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3bb10a9cbe698a2fcbadb4d461a55582&oe=60CFE8FA
Jakab azt is tudhatta volna, hogy a lakosság többségével szembemegy és nem fogta fel mire szavaz! A fidesszel közös platformra menni bűn, nélkölet is meg volt a 2/3-ad ! A Szájer ügyből sem lett volna semmi, ha le nem bukik le a brüsszeli rendőrségnél. A Kaleta ügyből sem lett volna semmi, az meg az amerikai rendőrségnél bukott meg, így azt sem tudták elkenni!
rokker33
@Aki Én: Pl a prájd. Ők tüntethetnek azért mert buzik, de akik ellenük tűntetnek,azokat rendőrök viszik el!Meg régebben volt egy csoportvezető ahol dolgoztam és azért nevezték ki mert buzi!Panaszkodni kezdett, hogy ő azért nem lehet csoportvezető mert buzi és nem akartak problémát és odaadtáka karszalagot! Amúgy sík hülye volt és semmihez sem értett, de nem akartak pereskedést Ez 2010 ben volt, akkor nincs több joguk a buziknak mint a NORMÁLIS hetero embereknek?Ja és ez miatt elkezdtek vele kötekedni a munkatársai. Akik ezt megtették azokat kirúgták.Ez igaz történet én is ott dolgoztam és azóta utálom a buzikat!!!
rokker33
@Nessy: Nincs helye az iskolákban az ilyen beszélgetéseknek!Arra kell oktatni a diákokat amire kell amit az életben tudnak hasznosítani. Na most aki buzi az nem hasznos,inkább elmebeteg hogy a saját neméhez vonzódik !Ja engem nem zavar csak ne tudjak róluk!
Nyírfa
@Horizont: Hát, megnéztem néhány videót, de egyelőre elég volt. A " lesz még miénk Erdély, és az aki nem ugrál, büdös román "- rigmusoknak már nincsen közük ahhoz, hogy valaki jobb- vagy baloldali.
Mint a felbőszült állatok - és ez orbán bármikor hadra fogható gyülevész népsége...
vitriol
Amit egy fél év alatt felépítettél, azt ezzel a szavazással pár perc alatt leromboltad, Nagy kár volt!
Nessy
@rokker33: Én nem a homoszexuális témáról beszéltem! Én a pedofíliáról! Ami nem a 18 felettiekre veszélyes, hanem a 10 év körüliekre! Próbáljatok már ettől a homofóbiától egy hangyafülnyit eltávolodni! Az a téma szerteágazóbb, mint a buzizás. Mert akkor beszélni lehetne az aszexuális, biszexuális, transzszexuális témáról. és még sok mellékágról.Szép, hogy a szülő világosítsa fel a gyerekeket, de amikor iskolázott képviselők a két témát egyként kezelik, akkor mit vársz pár elemit végzett, otthon tabuként kezelt témáról felvilágosítani a gyerekeket?
Nyírfa
@Horizont: 15.03

Az. És rettenetesen taszító. orbán büszke lehet a művére.
Nem akarom elképzelni, ahogy ez a csürhe ráront Budapestre, az országra, ránk.
Míg néztem őket, arra gondoltam, hogy az erdélyiek ehhez mit szólnak? Látják-hallják orbán valóságát.
Vajon erre a megveszekedett emberre fognak szavazni? És megköszönik a román honfitársaik gyalázását? Nekik együtt kell élniük velük. Arról nem is beszélve, hogy köttettek vegyes házasságok, ahol a gyerekek románok is, magyarok is.

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor már nemcsak magyar, hanem európai érdek is kitenni az orbáni vezetést a kormányzásból.
Csizmás Kond
@csipetke: A gyerek attól lesz más ha mindenki azt próbálja belemagyarázni hogy az nem rosz hanem jó...gondolom az unokáidnak is azt mondod hogy az jó dolog gyerekek és próbáljátok ki...
A gyereket arra kell megtanítani hogy mi a valóság és nem arra hogy kinek milyen ferde mániája van amit el kell fogadni...mert ha el kell fogadni akkor csinálni is lehet és minek bonyolítani rá kell venni hogy buzi legyen...szégyen hogy ilyen korban még nem ért oda az eszed hogy hogyan kell felnevelni egy gyereket hogy az ne tévelygő határozatképtelen felnőtt legyen hanem határozott és tudja mi a helyes és mi a helytelen.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te mindíg minden baromságba ekkora energiát fektetsz?:)
ez a buzizás lett a kedvenc (leg izgatóbb) témád? nem ám fijukról álmodsz az icaka..
Csizmás Kond
@Horizont: Ismát hülyeséget beszélsz. A meleg, magyarul a hasonló neműt szerető valakinek nem lesz gyereke tehát nem lehet szűlő. az aki vegyes az meg nem beszámítható tehát az szintén valami hozzáhasonló félnótást tud csak kinevelni. Az elfogadás meg azért is marhaság mert ma a buzit fogadtatják le holnap mást és azután már mindent el kell fogadj vagy azzá kell válj különben törvényt szegsz. Nem elfogadni kell hanem oda nevelni hogy ne a ferde útra térjen...amúgy szerintem már nektek sincs sok addig hiába beszélek.
Csizmás Kond
@Horizont: ...várjuk ki a végét. Amúgy akinek részeges volt a szülője nem biztos hogy ő is részeges lesz de ha az iskolában azt sulykolják a fejébe hogy nincs abban semmi különös sőt ő is olyan mint az aki nem iszik akkor nagy a valószínűségé hogy a gyerek nem tud különbséget tenni és inni fog...
Dehamár idáig jutottunk gondolom olvastad a törvényt és le tudod írni melyik az a passzus ahol a melegeket összemossa a pedofilokkal mert itt ezen vitázunk nem az egyes emberek mániáján.
csak úgy....
miért van az,hogy ebbe a buzizós históriában,mindíg a leg butábbak a leg nagyobb szakértök?
Csizmás Kond
@Horizont: Hát ez az látod te már oda jutottál hogy egy heterót nemnormálisként kezelsz...de hol az a törvénypasszus ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: a te abnormalitásodat nem a heteroságod okozza, az veled született! :)
beszarás vagy cirmos..
Csizmás Kond
@Horizont: Tehát nincs...vagyis mint a bábszínházban te arra mozdulsz amerre a cérnát rántják...?...cccc...
csak úgy....
én azt a közmondást kutyával ismerem,hogy köti a macskát a karóhoz.. :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...én sem a gyógypedagógusra gondoltam...:)
csak úgy....
@Horizont: pedíg türelmed lenne hozzá! (lásd cirmos)
karma1
@rokker33: Minden bejelentett tuntetest a rendorsegnek KOTELESSEGE megvedeni! A COF-osoket is vedi, ha mar ennyire finnyas vagy, tehat hulyeseget irtal
karma1
@Horizont: Pedig a ruhessel eleg jol elgyogypedezel mar egy ideje! Csodalom a turelmedet, pedig abbol bennem is sok van. De mindig van egy hatar - aztan mar hulyekkel meg gyogyito celzattal sem brusztolok...:)
karma1
@Horizont: Igen, ezt tudom... Marmint hogy jol szorakozol,...:o))) De hogy valamilyen eredmenyt is elerj? Hat, kitartast es alacsony vernyomast kivanok Neked!...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.