A vírus nem nyaral – ezzel a címmel tett közzé egy videót a Facebookon pénteken Orbán Viktor miniszterelnök, amelyben egy alig több mint 50 másodperces montázst kapunk a reggeli interjúból.

Orbán: "Magyarországon mindenki megkönnyebbült, én vagyok az egyetlen kivétel"
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán szerint nem ad okot bizakodásra az oltatlanoknak az, hogy élen járunk az oltásokban, és az újranyitásban.

Hamarabb szereztünk vakcinát és oltottunk. Ezért most mindenki Magyarországon megkönnyebbült. Azt hiszem én vagyok az egyetlen kivétel

- mondta a miniszterelnök.

De még mindig van hárommillió ember, aki nem oltatta be magát, akik potenciális betegek, akiket a vírus meg fog találni.

– közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott interjúban, amelyet a közpénzekből működtetett hirado.hu idéz.

Az interjúról és az ott érintett témákból korábban írtuk egy összefoglalót, amit itt tud elolvasni.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
viktor, mi akkor fogunk megkönnyebbülni ,amikor kirúgják a lábad alól a sámlit!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
viktor, mi akkor fogunk megkönnyebbülni ,amikor kirúgják a lábad alól a sámlit!!!
Néro
Juttasd ki szórólapon a temetőkbe is vagy 30 ezret .Majd küldenek rád X-et jövőre ahogy az elhunyt határon túli magyarjaid. Hát vagy nem. De hogy elvárnád a Nagyon Siker Siker és Sikeredért az szinte biztos.
Clavigo
30 ezren szintén megkönnybültek te Sertés...Egyébként meg dögölj meg,,,inkább ma,,mint holnap .!!
Clavigo
Valszeg szorulása van ennek a teleszart putris senkinek,,,ha még nem tudott megkönnyebülni
RonaGyuri
ja és az egyetlen korlátolt felelőtlen barom, aki teltházas (ráadásul az elemi védekezés szabályait is semmibe véve) stadionokat propagál! =))
Toller Béla
Egy nagy frászt, édesapánm ! Megmondom miben vagy te az egyetlen, csak kivetkőzöm hozzá. Felelőtlen, hazug fráter vagy, elmész a teltházas stadionjaiddal, a zsufi közösségi tereiddel meg a haszontalan ceciddel a fenébe...bár már látnánk !
Néro
@Clavigo: 30 perc? Ne keljen már éjfélig várni.
tudode
Nincs oka megkönnyebbűlni annak, aki szakbarbárként belekotnyeleskedett a járványba akkor, amikor a mindenkori államnak, mindenféle, a rendes üzemmódtól eltérő helyzet esetén a feltételek biztosítása lenne a feladata!
.
Eddig talán soha nem lett volna nagyobb szüksége azon szegény családoknak a segítségre, akik elvesztették a családtagjukat, az un. szociális temetésre, amelyet már 2013 óta halogat a felcsúti nemzetvezető, féltve a népszerűségét!!!
.
Lássuk csak miről is van/lett volna szó, ha a szociális hálót nem dobta volna ki a kuKÁBA:
.
---- Végleg elásták a szociális temetést?
nepszava.hu/1059698_vegleg-elastak-a-szocialis-temetest
.
„”””””Emlékezetes: a parlament 2013 szeptemberében fogadta el a temetkezésről szóló törvény azon módosítását, mely bevezette a szociális temetést. Pintér Sándor belügyminiszter előterjesztését akkor 233 igen szavazattal, 71 ellenében, két tartózkodás mellett hagyták jóvá a képviselők. A törvény értelmében a hozzátartozót nem terhelik költségek, az állam ingyenesen biztosít sírhelyet és koporsót vagy urnát, gondoskodik a holttest hűtéséről, szállításáról.””””
-------------------------------
.
Arról nem is szólva, az un. megkönnyebbűléséről amiatt, hogy 2012-ben csupán forrásmegtakarítás céljából átszerveztette a 250 éves ÁNTSZ-t, amelyről
.
----- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
"""""KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog...
Peller Anikó
Szegénykémnek szarulása van, annyira sajnálom. Kedves szeretveletisztelt minimiszter elnő kúr, bírd ki még néhány hétig és minden magától megoldódik.
134.bátor
Mi is megkönnyebbülünk,ha vègre eltakarodsz a francba!!
fideszes gyökér
Én a helyes táplálkozásban hiszek.
Amennyiben szorulása van valakinek, fogyasszon el egy tányérral a felesége díjnyertes lecsójából!
Macskaszem
Valaki kiverhetné belőle a [email protected], ha már magától nem bír megkönnyebbülni.
Toller Béla
Egy hülye ! Nem a megkönnyebbülésről van itt szó ...ami rád nem vonatkozik ... Te vagy csak a sárga villamos, a többiek mind helikopterek !
gina
Ez tényleg egy elmebeteg,,borzasztó hogy egy ilyen agyalágyult irányitgatja országunk,de a sok hivő sem valami agytröszt,, hát már csak ha ránézünk egy zakkant zsiros kis beteg cigányt látunk, mi jöhet ebbő ki???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2021. November 28., 22:35
Gyurcsó Ádám ismét gólt szerzett Cipruson
Sport - 2021. November 28., 21:37
Mezőkövesden is nyert a Fradi az NBI-ben