Pénteken Veszprém 3. választókerületében tartott országjárást a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter és a párt helyi jelöltje, Rig Lajos – számolt be a 444.hu.

Rendőrök álltak Jakab Péter és a fideszes ellentüntetők közé

Az eseményt egy utcafórum zárta, ahol több tucat ellentüntető jelent meg. Többségük a Fidesz pártirodájából jött ki, volt aki bohócjelmezt viselt, de voltak ott a Betyárseregtől, és más volt jobbikosok is tüntettek.

Jakabékat és a tüntetőket rendőrsorfal választotta el, komolyabb atrocitás nem történt.

Döbbenetes volt látni, hogy gyerekeket is, akiknek végig kellett hallgatni, ahogy önmagukból kivetkőzött felnőttek gyalázkodnak válogatott szitokszavakkal. Eszembe jutott, amikor Orbán arról beszélt, hogy a gyerekeket meg kell védeni. Ma nem sikerült megvédeni őket a felheccelt fideszesektől

- írja az esettel kapcsolatban Facebook-oldalán Jakab Péter.

Forrás: 444.hu

Fotó: Facebook/Jakab Péter

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Horizont: ma, 19:22
Ez viszont kész röhej:" több tucat ellentüntető jelent meg. Többségük a Fidesz pártirodájából jött ki,"
Spontán ellentüntetők, hirtelen nekibuzdulásból. Amúgy semmi közük a kormányzó párthoz, beengedték őket, menedéket nyújtottak a tűző nap ellen.
Mennyire kell már ehhez elvakultnak lenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 19:22
Ez viszont kész röhej:" több tucat ellentüntető jelent meg. Többségük a Fidesz pártirodájából jött ki,"
Spontán ellentüntetők, hirtelen nekibuzdulásból. Amúgy semmi közük a kormányzó párthoz, beengedték őket, menedéket nyújtottak a tűző nap ellen.
Mennyire kell már ehhez elvakultnak lenni?
tothjani
És biztos nem szóltak be, nem úgy mint a biciklis a FidSS sz@rnak, mert ezek a rohadt fasiszták kultúr emberek. :(
lampa laz
...és ez egyre csak, egyre durvulni fog a választásokig.
csak úgy....
@lampa laz: érik a polgárháború, a jugók is így kezdték egymás halomra gyilkolását!
lampa laz
@csak úgy...: ebből a rohadt csutkányból simán kinézem még ezt is, mindenre képes, h a hatalmát meg tudja tartani. Ez annyira gyűlöli azokat az embereket akik ellene és a felépített rendszere ellen van, h be fog vetni mindent ellenük. Nem azért építik a Hatvan pusztai birtokot, felcsútot, alcsútot, meg az anyja picsáját, h lemondjon ezekről, vagy elvegyék tőle. Borzalmas hónapok elé nézünk, bár ne legyen igazam.
Nessy
Még emlékszem, amikor 2010 előtt Rogán és Cser Palkovics jártak élen a kormánytagok háza, lakása előtt tartott "spontán" előadásokkal. Akkor jöttek kicsit zavarba, amikor Dobrev Klára frissen sült pogácsával ment ki, és kínálta meg őket. Rogán pl. féllábszárig a Balatonban állva tartott előadást a Balaton védelméről, és hogy a Balaton mindenkié. Lelkesen védték a Sukorói békák életterét. Azért ma már nem igazán "védik" a Fertő tavat, a Balatont meg végleg Lőrinc barátnak ajándékozták. Sajnálom ezeket a lelkes fideszeseket, hogy ilyen komoly emlékezet kiesési problémáik vannak. Kérjenek orvosi segítséget,m ma már jó gyógyszerek vannak a memória problémákra. Bár a szelektív amnézia gyógyítása nem tudom hogy áll mostanság.
csak úgy....
@Nessy: ez a tipikus , "amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek " fideszes fölfogás,
ez teszi számomra a fideszt egyre undorítóbbá!
Virág Árpád
Szabotááááááááááááááááááázs!
Gyurka80
@lampa laz: Mondanivalód első fele 2006-ot idézi , akkor minden be volt vetve. A második fele meg sima hazugság!
csak úgy....
@Pegero: a gondolkodásra képtelenek mind a fidesz emberei,-ezt (sajnos) azért nem veszik észre mert gondolkodásra képtelenek! :)
Toller Béla
A barnaingesek a fasizmus kellékei ! Látni lehet, hogy a fidesz az erőszak felé tereli dolgokat ! Hatalmas a rendőrség felelőssége, el kell döntenie pintérnek, hogy miért fog felelni, ha egyszer eljön az ideje ...
Nessy
@lampa laz: Ráth Véghnek van egy könyve: A könyv komédiája. Abban olvastam, hogy anno a gazdag urak, amikor divatba jött a kastélyban a könyvtár, azonos kötésben, méterre, vásároltak könyveket a polcokra, könyvszekrényekbe. Mindegy milyen nyelven, milyen tartalommal, hiszen el nem olvasták! Lényeg, hogy jól mutasson. Nagyon szégyellem, de nekem ez jutott eszembe!.
nezelodo
@Giovanni Alba: Ráadásul a tüntetők valahogy nem hiányoztak a munkahelyükről, vagy a bukott Császáruk vezényelte ki őket bemutatni a fidesz úri módszereit? Legalább egy papot is állítottak volna oda reverendában, hogy lássa a város, mennyire keresztények ezek a fiúk!
Pipás
A bohócnak öltözött emberkének az IQ-ja ránézésből kb. -20 és 20 között van.
ómió
Nehezen viselték Parizerbohócot? Nem csodálom!
lampa laz
@Nessy: Ne szégyelld magad, mert van ebben igazság. Biztosan emlékszel még, régen a munkahelyeken is volt könyvterjesztés ahol részletre lehetett vásárolni. Ott szembesültem ilyennel én is, h a nagy pártemberek, nők is azt nézték, h a könyvborító színe passzol e a kárpithoz vagy a bútor színéhez, mert akkor megvették. Ez valószínű még napjainkban is előfordul.
Én inkább attól tartok, h orbán az Országos Széchényi Könyvtárat akarja Hatvanpusztára telepíteni.
Gyurka80
@lampa laz: A proli irigység szól belőled és a hvg-ból. Én emlékszem éveken keresztül a kormányok ingyen árulták az omladozó kastélyokat azzal a feltétellel, hogy felújítják.Nézz utána és ne irigykedj, jobb ha az enyészeté lenne?
lampa laz
@Gyurka80: nem vitatkozom, mert nem érted, irigy viszont nem vagyok. Ami piaci alapon működik azzal senkinek sincs problémája, de ami az adófizetők pénzén, azzal igenis van.
FL4K
"Szánalmas ez az ország! Mi az, hogy nem gyűjtik be a fasiszta szarokat?! Ha a kibaszott Rendőrség nem tudja a dolgát hát tegyünk rendet Mi! Basszuk szét a fejüket a náci fattyaknak és a Csútkány talpnyalóinak! De kezdhetjük egyből a Csútkánnyal is csak ne nézzük már karbatett kézzel azt ami itt folyik!!!" - András Berceli
FL4K
Az ezer éves magyar nép nem azért létezik még mindig, mert nemesb a lelke másoknál, hanem azért mert túlélnek mindent szart, mint a patkányok vagy mint a csótányok!

Ne forgasd a szemeid geci, igen, jól értetted a kritikát, te buta magyar paraszt!
Gyurka80
@Gyurka80: Nem válaszoltál a kérdésre:"jobb ha az enyészeté lenne?"
Clavigo
@Gyurka80: Látom,,jól el vagy magaddal...hurka@Gyurka80:
Gyurka80
@lampa laz: Nem válaszoltál a kérdésre:"jobb ha az enyészeté lenne?"
Gyurka80
@FL4K: Libbantaknak a patkány szent állat, hogy mindig azt emlegetik ?
lampa laz
@Gyurka80: látom nem érted a lényege, szórakozz magaddal.
Gyurka80
@lampa laz: Szerintem meg te nem érted azért nem tudsz válaszolni!
Yoda69
@Giovanni Alba: Egyértelműen a fideSS szervezte a "spontán" ellentüntetést közpénzből. Nézd meg a bohóc sapkákat a képen. Mind egyforma, tehát a partkatonak osztottak szét a tüntetők között, gondolom egy kisebb borítékot is mellékeltek hozza. Undorító patkányok.
division
@FL4K: Új név, de a stílus ugyanaz:-)
Gyurka80
@Clavigo: Mondja ezt egy öreg demens !
Clavigo
@Gyurka80: Megint zörögsz,,papírzacskó...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.