A magyar kormány továbbra is támogatja Albánia uniós csatlakozását. Áder János a Sándor-palotában fogadta Ilir Metát, majd közös sajtónyilatkozatot tettek. A magyar államfő elmondta, ugyanaz a válság érintette a két országot az elmúlt másfél évben, kénytelenek voltak megbirkózni a járvány okozta egészségügyi és a gazdasági problémákkal

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ott tartunk jelenleg, a nagy melegben, hogy Varga Judit szemináriumot tart az Uniónak jogállamiságból és családvédelemből, Szijjártó Péter pedig parancsba adja, hogy hogyan kell bővíteni az Uniót. Szerbiát és Montenegrót gyorsanhirtelen fel kell venni a közösségbe, Albániával és az észak-macedónokkal pedig marhagyorsan el kell kezdeni tárgyalni a csatlakozásról. Ha nem ezt csinálják, akkor majd jól elveszítjük ezeket az országokat is, mint Nagy-Britanniát. Hát a franc tudja, én azért nem nagyon látok hasonlóságot Albánia és Anglia között. Gondolom, nem véletlenül vannak mindenféle előfeltételei a csatlakozásnak, az azért gyenge érv, hogy legyünk jó sokan. Tartok tőle, már így is van néhány olyan uniós tagország, amelyik minden erejével igyekszik megbontani a közösség belső békéjét és egyensúlyát, először talán ezt kellene rendezni. Amúgy meg nem az volt, hogy van élet az Unión kívül is? Nem az volt, hogy lám, milyen jól jártak a britek a kilépéssel, mert így maguk dönthették el, milyen vakcinával oltanak, bezzeg az uniós országok! Szegény Orbán Viktort is hogy megakadályozták abban, hogy kurvadrága kínai oltóanyagot vegyen! Ja, nem.
Eladott Ország
A Nemzeti Együttlopás soha véget nem érő rendszerében, nyakig érő boldogság, háromszoros hurrá és aztán lehet megnyugodni, hátradőlni, hanyatt esni. Mindenkinek megvan még a Déli Nyitás fedőnevű nagy terv? Nem, ez nem a Déli Nyitás, az egy másik. Mind a kettő nyitva egyébként, azért van huzat kegyetlenül mostanában. Én őszintén nagyon örülök annak, hogy már olyan nagyon jó az együttműködés a környező országokkal, ami szükségessé teszi az ilyen tárgyalásokat. Kérdem én, hova menjenek kivel tárgyaljanak, hiszen Európában és már Amerikában is persona non grata vagyunk. "Kérdem én, hova menjenek" A JÓÓÓ...!
Soros György is gyakorolja a keleti nyitást...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F78.media.tumblr.com%2Fd51bea4bb51a3595f8e3303ae7a11065%2Ftumblr_inline_oz0ohnGKF41sz6re6_540.gif&key=VXan_jEZH18FBR4aGrrB1g&w=600&h=518
tudode
Azt írja az újság, hogy rengeteg munka van:
.
----- Ünnepi gálán vette át Magyarország a V4 kulturális soros elnökségét 2021. JÚL. 2.
novekedes.hu/hirek/unnepi-galan-vette-at-magyarorszag-a-v4-kulturalis-soros-elnokseget
------------------------
..
---- Nagy-Szerbia, Nagy-Albánia és csonka Bosznia térképét rajzolják Budapesten
hu.euronews.com/2021/04/22/nagy-szerbia-nagy-albania-es-csonka-bosznia-terkepet-rajzoljak-budapesten
------------------------
.
----- Orbán Viktor felmondta a kormányhirdetést a V4-csúcson
www.youtube.com/watch?v=hjrO7UPa6AM
-----------------------.
.
Ami a megújuló energiát illeti,
.
---- Napelemmel fedhetik be az autópályákat Németországban és Ausztriában
168.hu/kulfold/napelem-autopalya-nemetorszag-ausztria-svajc-190447
.
Sőt
.
---- Már építik az autópálya felett átívelő napelemes rendszert
2021. június 3. csütörtök
www.mnnsz.hu/mar-epitik-az-autopalya-felett-ativelo-napelemes-rendszert/
---------------------------
.
Le vagyunk maradva -- szinte minden szinten -- mint a borravaló, akkor, amikor már a mesterséges intelligencia korszakát éli a világ!
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
--------------------
.
Tityi, totyi! Egyet előre, kettőt hátra!
Eladott Ország
Ahelyett tehát, hogy végre örülhetnénk annak, hogy zöldberuházásokkal lassan átváltunk a szén- és atomenergiáról megújulóra, ismét szembesülnünk kell azzal, hogy ennek oka is lényegében ennyi: ez is ellopható. Mert lehet, hogy csökkenni fog a a környezetszennyezés ezáltal, csak mi lett volna, ha mondjuk az EU-s támogatásokat olyanok kapják meg, akik valóban minőségi munkára képesek, ( lásd a nemzeti vejkó ÉLIOS ügye ) értenek hozzá, és nincs semmi közük Orbán Viktorhoz és családtagjaihoz? Mi lett volna, ha egyszer ebben a mocskos Orbán-érában végre valódi szakmai döntés születik, és nem politikai döntés mindannyiunk kárára? Már tényleg nincs az életnek egyetlen olyan dimenziója sem Magyarországon, amelyet nem akarna leuralni a maffia. Zöld fordulat, az. Munkásfelvétel: "Kötélverőket és ácsokat keresünk!" Az ítéletvégrehajtó is hiányszakma mostanában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.