Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást – írja az MTI a Volner Párt elnöke által hétfőn tartott sajtótájékoztató alapján.

Volner: Brüsszel zsarolja Magyarországot, a baloldal a szavazatok megszerzéséért népszerűsíti a homoszexualitást
Fotó: MTI/Soós Lajos

Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást. Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.

Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében

– folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent.

Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté

– érvelt Volner János.

Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével.

Emellett arról is beszélt, hogy országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Soós Lajos

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Volner menj vissza a bokorba ott a helyed . Utálom ezeket Volner, Szili. Fújjjjj...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hát téged hol evett a fene eddig, hogy most riadtál meg?
sgl
1személyes Volner párt minden tagja köhög.
csak úgy....
a fidesz levágott jobbikos keze ,vajon bekerül-e jövöre a parlamentbe? :) pedíg szorgosan brüsszelezik-buzizik..
Nessy
Van még fidesz tag, támogató aki nem mondott az elmúlt hetekben valami épületes baromságot? Már teljesen beleszédültek a homofóbiába! A pedofília nem zavarja a fenemód mimóza lelküket!
luiz
"Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté"
Ez miről árulkodik? Hogy szart se ér a keresztény konzervatízmusotok, seggfej.
csipetke
Ezek nagyon-nagyon idióták. A homoszexualitás népszerűsítéséről hablatyolnak egyfolytában,pedig a fidesznél van jónéhány meleg,akik elmondhatnák nekik,hogyha "népszerűsítik,(ami nettó hazugság) attól még nem lesz senki meleg.Vannak a fidesznek saját melegjei,azoktól miért nem kérdezik meg,mielőtt az egész világnak bemutatják,hogy mennyire idióták.
Horizont
Volner menj vissza a bokorba ott a helyed . Utálom ezeket Volner, Szili. Fújjjjj...
sgl
@Horizont: Mewgyót se hagyd ki!
Ő is a geczi tanácsadója lett, és visszamenőlegesen hazudozott aztán bocsánatot kért, de akkor is. megyó volt a 30 év legnagyobb me ostobája.
Hóbagoly méretű.
nezelodo
Az első perctől tudni lehetett, amikor ez a megkeseredett fazon "pártot alapított", hogy a fidesz farvizén akar visszaúszni erőfeszítés nélkül a politikába. Nem tudja, hogy ha egyszer már belerúgott Orbán, megteszi majd máskor is, ha az érdeke úgy kívánja ez pedig újra meghunyászkodik.
durbincs
@csipetke: Mert maga is egy bányás Prides homár mi ? mint csak @nezelodo: @sgl: @Horizont: +@csak húgy...: ?
nezelodo
@durbincs: Mi van durbincs, front van? Ilyenkor a szomszéd öreg hibbant macskája is "okosságokat nyávog", ahogy te is még jobban megkergülsz. Jaj de jó, legalább lesz eső, és elmossa a büdös romlott dakota halszagot.
surdilloFUJT
volner hibbant aljas jános,húzza be fülét-farkát,vegye elő moszkvai KAMU DIPLOMÁJÁT és azon rágódjon!!!Na meg a fidess buzijaival,drogosaival,sikkasztóival,és fő csatornászával foglalkozzon!!!
FL4K
Volner "Frankenstein szörnye" János, nemes egyszerűséggel magáról nevezte el a pártját.
Bakker!

A fideszes IQ szökevény szavazók sem semmik, de ki az a teljesen elvetemült menthetetlenül idióta, aki erre a darab szarra és pártjára szavaz?
durbincs
@Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?@bakcsubakka: @namihami:@terlasz: @csagyi: sgl:@csipetke:@Nyírfa:+@istván irén:-t a gyengéd elméjű+mert maga @simmering73: ?
mindig 1 50IQ-s Bezzeg -Tahó marad ?nameg itt-vannak a bánya pridés pornyós Starjai is ?a @surdilloFUJT: @FL4K: ? női al-szerepekben : a @Nessy: @Horizont: @nezelodo: ?
Nessy
@durbincs: Kellő tisztelettel, menj te a pokolba az értelmetlen beírásaiddal. Csak a helyet foglalod!
durbincs
@Nessy: És Ezt maga ? mint ? A Sohasemvolt olimpiai Sekk-mester mondja ? az 50Iq-kájával ?
vitriol
szerencsétlen volner! - milyen szavazatokról értekezel?
Lepényleső
Lehetnek bűntelen melegek rosszabbak számunkra,mint egy köztörvényes bűnöket elkövetők szövetkezete
keresztényi palástban,- felfegyverkezve hogy azt mihez tartás végett mindenki láthassa?
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?
fűre lépni szabad
Volner Párt
elnőke: Volner János
alelnöke: Volner János
pénztárosa: Volner János
tagjai: Volner Jánosok és Jánosnék

Valaki lopott a kasszából.
Erős a gyanú, hogy Volner János volt - állt a feljelentésben, amit Volner János tett ismeretlen tettes ellen a rendőrségen
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?
Nessy
Lejárt lemez! Majd egy hónapos cikk.
durbincs
@solidedge: aki @RonaGyuri: aki @Nessy: aki @gina: Mert maga 1 kriptónyilas 50IQ-s karlenditős fajgörény ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.