Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást – írja az MTI a Volner Párt elnöke által hétfőn tartott sajtótájékoztató alapján.

Volner: Brüsszel zsarolja Magyarországot, a baloldal a szavazatok megszerzéséért népszerűsíti a homoszexualitást
Fotó: MTI/Soós Lajos

Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást. Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.

Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében

– folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent.

Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté

– érvelt Volner János.

Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével.

Emellett arról is beszélt, hogy országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Soós Lajos

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fidesz levágott jobbikos keze ,vajon bekerül-e jövöre a parlamentbe? :) pedíg szorgosan brüsszelezik-buzizik..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hát téged hol evett a fene eddig, hogy most riadtál meg?
csak úgy....
a fidesz levágott jobbikos keze ,vajon bekerül-e jövöre a parlamentbe? :) pedíg szorgosan brüsszelezik-buzizik..
Nessy
Van még fidesz tag, támogató aki nem mondott az elmúlt hetekben valami épületes baromságot? Már teljesen beleszédültek a homofóbiába! A pedofília nem zavarja a fenemód mimóza lelküket!
luiz
"Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté"
Ez miről árulkodik? Hogy szart se ér a keresztény konzervatízmusotok, seggfej.
csipetke
Ezek nagyon-nagyon idióták. A homoszexualitás népszerűsítéséről hablatyolnak egyfolytában,pedig a fidesznél van jónéhány meleg,akik elmondhatnák nekik,hogyha "népszerűsítik,(ami nettó hazugság) attól még nem lesz senki meleg.Vannak a fidesznek saját melegjei,azoktól miért nem kérdezik meg,mielőtt az egész világnak bemutatják,hogy mennyire idióták.
nezelodo
Az első perctől tudni lehetett, amikor ez a megkeseredett fazon "pártot alapított", hogy a fidesz farvizén akar visszaúszni erőfeszítés nélkül a politikába. Nem tudja, hogy ha egyszer már belerúgott Orbán, megteszi majd máskor is, ha az érdeke úgy kívánja ez pedig újra meghunyászkodik.
nezelodo
@durbincs: Mi van durbincs, front van? Ilyenkor a szomszéd öreg hibbant macskája is "okosságokat nyávog", ahogy te is még jobban megkergülsz. Jaj de jó, legalább lesz eső, és elmossa a büdös romlott dakota halszagot.
surdilloFUJT
volner hibbant aljas jános,húzza be fülét-farkát,vegye elő moszkvai KAMU DIPLOMÁJÁT és azon rágódjon!!!Na meg a fidess buzijaival,drogosaival,sikkasztóival,és fő csatornászával foglalkozzon!!!
FL4K
Volner "Frankenstein szörnye" János, nemes egyszerűséggel magáról nevezte el a pártját.
Bakker!

A fideszes IQ szökevény szavazók sem semmik, de ki az a teljesen elvetemült menthetetlenül idióta, aki erre a darab szarra és pártjára szavaz?
Nessy
@durbincs: Kellő tisztelettel, menj te a pokolba az értelmetlen beírásaiddal. Csak a helyet foglalod!
vitriol
szerencsétlen volner! - milyen szavazatokról értekezel?
Lepényleső
Lehetnek bűntelen melegek rosszabbak számunkra,mint egy köztörvényes bűnöket elkövetők szövetkezete
keresztényi palástban,- felfegyverkezve hogy azt mihez tartás végett mindenki láthassa?
fűre lépni szabad
Volner Párt
elnőke: Volner János
alelnöke: Volner János
pénztárosa: Volner János
tagjai: Volner Jánosok és Jánosnék

Valaki lopott a kasszából.
Erős a gyanú, hogy Volner János volt - állt a feljelentésben, amit Volner János tett ismeretlen tettes ellen a rendőrségen
Nessy
Lejárt lemez! Majd egy hónapos cikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.