Márki-Zay Péter közösségi oldalára írt bejegyzésben fogalmazta meg véleményét, amelyben arról ír, hogy szerinte a Fidesz 2015 óta a migránsgyűlöletre építette fel választási győzelmeit.

"Soros helyett Orbán telepítette be migránsokat" – Márki-Zay keményen beleállt Orbánba
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Soros helyett Orbán telepítette be migránsokat

- kezdi bejegyzését, majd hozzátette:

Kizárólag a Fidesz hozott be migránsokat, nem az ellenzék és nem Soros György. Orbán Viktor először azzal bukott le, hogy a propagandával szemben befogadtak több ezer menekülteket. Utána büszkén hirdették a letelepedési kötvényt, amellyel húszezer migráns érkezett az országba, köztük olyan nemzetközileg körözött bűnözők, mint a jordániai Zaid Naffa és orosz maffiózók. Ezen felül az Unión kívülről 55 ezer migránst telepített be a Fidesz csak 2019-ben, annak ellenére, hogy óriásplakáton hirdették, hogy senki nem veheti el a magyarok munkáját.

Azt is megjegyzi, hogy szerinte Orbán hiába mondta, hogy a magyarokat csak magyarokkal lehet pótolni, a népességfogyást oroszokkal, ukránokkal, kínaiakkal és vietnámikkal próbálta megállítani.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez így igaz, a kormány hozza be ezerszámra a migráncsokat, és másra fogja. Örülök, hogy kezd már mocorogni Márki-Zay is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Pegero: Úgy értelmezhetetlen, amit írtál, ha nekem szántad válaszként.
Én ugyanis egy paradoxont írtam le :P
Emmersson71
@Pegero: :) nem fog ez neked menni...hagyjuk!
Yoda69
@Pegero: Tudom, a tények fájnak es igy a legegyszerűbb le reagálni :)
De ettől a tény tény marad.
Yoda69
@sgl: Tudom. Ezért nem is mentem bele a vitába a bögöllyel. Értelmetlen vállalkozás ész érvekkel meggyőzni egy rovart. Inkább jöjjön a légycsapó :)
peterkelemen
A letelepedési kötvény által még veszélyesebb migránsokat engedett be az országba Orbán és bűnbandája mivel azoknak van elegendő pénzük is akár terrorista cselekmények kivitelezésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.