Ahogy arról korábban beszámoltunk Czeglédy Csabát gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy ő állt az Ördög ügyvédje mögött. 

"Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" – újra posztolt Az ördög ügyvédje
Fotó:MTI/Illyés Tibor

Szerdán Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon féléves kihagyás után posztoltak újra – írja a 24.hu.

A bejegyzésben egy bohóc emojival kísérve csupán az áll

Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Az ördög ügyvédje Facebook-oldal szerkesztője vagy szerkesztői tehát mostani posztjukban azt állítják, nem

Czeglédy áll a Borkai-ügy mögött, de ennél konkrétabb információkat nem osztottak meg.

Czeglédy kedden a 24.hu-nak azt nyilatkozta,

lehet, hogy a baloldalon még szimpatikus is lenne, ha kiderülne, hogy én vagyok az ördög ügyvédje, de sajnos ki kell ábrándítanom mindenkit, nem én álltam a Borkait megbuktató blog mögött.

Elmondása szerint egyébként semmilyen új bizonyítékot nem hoztak fel ellene.

Mint ismeretes, 2019 októberében, kevéssel az önkormányzati választás előtt robbant ki az a botrány, amelynek során

„Az Ördög ügyvédje” nevű blogon egy Borkai Zsolt fideszes politikust, akkori győri polgármestert is ábrázoló, egy jachton készült szexvideórészletet tettek közzé, valamint olyan információkat, amelyek gazdasági visszaélésekről, korrupcióról szóltak. Borkai ennek ellenére megnyerte a polgármester-választást, de kevéssel később lemondott hivataláról.

Korábban Egyenesen Washingtonból, az akkori Trump-kormányzat igazságügyi minisztériumától kért segítséget „Az Ördög ügyvédje” utáni nyomozáshoz a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor tavaly januárban a rendőrséggel párhuzamosan külön is intézkedett azért, hogy olyan adatokat szerezzen az Egyesült Államokból, melyekkel azonosíthatják a 2019-es önkormányzati választási kampány meghatározó botrányának kirobbantóját.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@sgl: 17.01
És te meg én, vagy éppen Józsi bácsi mennyit öregedtünk ebben a 30 évnyi időszakban? 50-et?
Ki tudja megfizetni, hogy egy élhetetlen hülye országban éltük le az életünket, holott lehetett volna sokkal jobb is?!
Senki!
Ezek meg lopnak, csalnak, hazudnak, tönkre teszik az országot, az életünket és jó létben élik le az életüket. Sőt! Még a gyerekeik, unokáik is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
" Pedró kocsmájában sápadt lámpa ég az asztaloknál ..."
Béla333
A baj az, hogy mire lecsukják ezt a Peti gyereket, már nemsok lesz neki hátra...
Az, hogy 1-2 évet csücsül a hűvösön, aztán meghal, nem elég büntetés azért a mérhetetlen aljasságért és bűnért, amit ezzel az országgal szemben elkövetett.
lusta
Az apparátus nem a korrupció, jachtolás, narkózás, meg ez, meg az ellen lép fel, hanem az ellen, aki ezt nyilvánosságra hozza.
Na így működik a putyin, lukaszenka, erdogán, stb. diktátori rendszer. Az EP képviselők igazán elmondhatnák más országból származó képviselő társaiknak.
Béla333
@sgl: 17.01
És te meg én, vagy éppen Józsi bácsi mennyit öregedtünk ebben a 30 évnyi időszakban? 50-et?
Ki tudja megfizetni, hogy egy élhetetlen hülye országban éltük le az életünket, holott lehetett volna sokkal jobb is?!
Senki!
Ezek meg lopnak, csalnak, hazudnak, tönkre teszik az országot, az életünket és jó létben élik le az életüket. Sőt! Még a gyerekeik, unokáik is!
lampa laz
A pegasu kémprogramot is talán ezért vették meg. Na jó, meg azért, h szemét módon lehallgassanak olyan tisztességes állampolgárokat is akiktől tarthatnak.
Ha ezt a poltot amerikában állítanák bíróság elé több száz évet varrnának a nyakába. Kár, h nálunk nem szabható ki ennyi.
jesz
tudom...tudom...nem ez a téma, de azért mégis megkérdezem...az emberek közönyösen beszélnek a korrupcióról, a közös (állami)pénz igen igen vastag büntetlen lenyúlásáról...
Még évekkel ezelőtt volt egy igen elszánt fórumozó, aki a hírekből ősszeszedte az összes ismert pénzellopást, amit a hatalom birtokosai zsebretettek..
Megdöbbentő volt azaddig összegyűjtött összeg, már akkor több ezermilliárd(2-3 billió)Forint volt a kár...ez ha valaki ki tudná mutatni, már biztosan meghaladja a 6-8 ezer milliárd(billió) Forintot, amit ezek büntetlenül lenyúltak, jogosulatlanul feléltek, elszórtak..

Ha valamelyik bősz ellenzéki politikus átérezné, mennyi is az az összeg, amin a közösséget lehetett volna gyarapítani, az biztosan erről is beszélne...de ilyen harcos politikus(sem Gyurcsány, sem Jakab) nem akar beszélni...a többi jeleöltnek meg fingja sincs mennyi is az, mert most is jól él..

Minden lófasz hülyeséggel hülyítik a népet, de az ezermilliárdok(billiók)visszaszerzéséről mély kuss van...nem csak Polt, de a hallgatag ellenzék is bűnrészes(lesz)

Szerintem
kissé felnőttem
3 órája irt az ördög és ? nahát pedró te aztán felhergelted most levelezhettek akár?
Béla333
@sgl: 17.56
31 év a probléma, nem csak az elmúlt 11...
csak úgy....
@lusta: "nem szeretik a nyilvánvaló eseteket, ök föltétlen nyomozni akarnak mert csak." (pandacsöki)
jesz
@sgl: ennek örülök, de hol olvasható? ..lehet, hogy nem figyeltem eléggé, és az orrom előtt van valahol?

Bocs.
human
@Béla333: Pontosan leírtad ami nekem is mélyen fáj az elmúlt 11 de akár 30 év szánalmas, korrupt, sehova nem vezető politikája miatt. Mert az tény, hogy Orbánnál aljasabb, korruptabb, hazaárulóbb miniszterelnöke nem volt ennek az országnak. De az elődei sem voltak a helyzet csúcsán. Minimum abban bűnösök, hogy bal és jobb oldal kiegyeztek a korrupciós ügyek elsikálásában. Orbán sem tárt fel semmit a 2010 előtti baloldali jelentősebb korrupciós ügyekből. Pont ahogy a 2002-ben hatalomra kerülő MSZP kormány sem számoltatta el a 2002 előtti korrupciós ügyeket.
Ez így nem mehet tovább. Így az ország elgyengül és kimúlik.

"S a sírt, hol nemzet süllyed el,
Népek veszik körül,
S az ember millióinak
Szemében gyászkönny ül."
jesz
@sgl: 17.58.
Én arra gondoltam, hogy tételesen kimutatni azt, ami felesleges, vagy ellopott, illetve az egészségügyben történt károkozás, a felesleges lélegeztetők, vakcínák, vasútvonal túlárazása, stadionok, gripen repülők ára, a mostani új repülők ára, meg még több ezer túlárazásból eredő hatalmas zsíros osztozkodás ...

Ezeket szerintem senki nem tudná kimutatni...ezt tudják, és ezért bátrak.
lusta
@jesz: Mindezekből az a legdühítőbb, hogy az ember látja, hallja, olvassa más országok hasonló beruházásainak, vásárlásainak az árát és ekkor megdöbben. Ennyire pofátlanul eddig még senki sem lopta ki a zemberek szemét.
balos
@human: Szomorúan kell bejelentenem,hogy az én gyerekeim(akiket hál. Isten nem volt érkezésem pénzért megcsinálni)nem fognak 1 fillért sem fizetni a nemzeth rontók büneiért!
lusta
@sgl: Raskó György nagyon találóan fogalmazott:
˝...idejekorán felfedezte, hogy ez az átmenet teljes kudarc, hogy a demokrácia alkalmazásának nincsenek meg a feltételei az emberi agyakban, ezért elkezdte felülről szervezni a társadalmat. Kihirdette az ideológiát, meghatározta, miként kell felépülnie a társadalmi-gazdasági rendnek – ez a NER maga. Egy ilyen szisztémától egy normál gondolkodású embernek borsódzik a háta, de a kisembereket nem zavarja. Hiszen ők már a szocialista rendszerben hozzászoktak, hogy a közösből, ügyeskedéssel nyugodtan el lehet venni valamennyit: a tsz almáját, vagy a szerszámokat, netán a tsz eszközét az otthoni szántáshoz, vitték haza a takarmányt… Ez történt ebben az országban, és most csak a vidéki példákat mondtam. Én csinálom kicsiben, amit mások nagyban, és kölcsönösen békén hagyjuk egymást. Ez a mostani rendszer is így működik; megengedi, hogy kicsiben te is ügyes légy, lopj okosban… Ezekből az emberekből sosem lesz az a polgár, akinek kitalálták a képviseleti demokráciát. Talán a gyerekei, unokái, de inkább az unokái. A mi korosztályunk tehetséges gyerekei sorban leléceltek Magyarországról. Hatalmas veszteség érte ezáltal Magyarországot. Alkotó emberek hagytak itt bennünket, olyanok, akik idegen környezetben is képesek voltak megteremteni a jövőjüket.˝
kereső
Felfedte magát- Dániel Péter az ördög ügyvédje.(jelenleg Izraelben él)
kereső
@sgl: Majd megtudjuk- vagy nem ! Valami külföldi szál van a képben, hiszen még Amerikától is kért segitséget polt,/ibolya mert a szerver külföldi valszeg, hiszzen az IP cimet nem tudták azonositani Magyarországon.
namihami
Ez bizony a tízes kör volt. És mégcsak nem is érintő tízes.
csak úgy....
@sgl: hiszen mindenki arra vár,akkor ö miért ne?:) - nem értetted egy csöppöt félre a valóban konzervatív,nem túl vicces mzp.-t?
human
@sgl: ma 18:42-re. Juhász Péter indított egy mozgalmat ami már vállalkozássá nőtte ki magát és honlap forámájában egy adatbázis készült minden ismert lopásról. Folyamatosan gyűjtik, rendszerezik és rögzítik adatbázisba az ügyeket, adatokat:
nerpedia.hu/
Juhász Péter itt beszél az oldalról: www.youtube.com/watch?v=vwaDm5Jb80Q
human
@sgl: Ma 19:35-re: Azért MZP hozzá szokta tenni, hogy két oka lehet annak, hogy Orbánnak nem sikerült rács mögé dugnia Gyurcsányt. Vagy ártatlan a vádakban vagy Orbán a bűnsegéde. Ezen amúgy ki szoktak fagyni a fideszesek. Erre már köpni-nyelni nem tudnak.
csak úgy....
@Shikari: ma még csak kedd,de ezt a héten már 15-20 x leírtad! -ugye ezért az üresjáratér nem fizetnek!?
Gyurka80
@human: Azért mert a független vörös bírók nem ítélik el! Jó lenne már megszabadulni tőlük!
human
@Gyurka80: Nem vagy képben az igazságszolgáltatás menetével. A sorrend:
1. nyomozás
2. gyanúsítás
3. vádemelés
4. bírósági tárgyalás.

Az 1-3 pontokat szerinted ki felügyeli? Segítek. Polt Péter. Tehát a bírókig el sem jutnak az ügyek.
És most gondolkodj el azon, hogy mennyire csapot és csap be folyamatosan téged az Orbán kormány.

4-es metró Olaf jelentés megvan? Emlékszel még ahogy Tarlós a valaha volt legnagyobb baloldali korrupciós ügyekként jellemezte az Olaf jelentésben megállapítottakat? Na szerinted ki állapította meg, hogy nem volt bűncselekmény? Hát Orbán Viktor Polt Pétere. Ment a jelentés a süllyesztőbe.
Szerinted ez hogy lehetséges?
Gyurka80
@human: Ha pedig eljutnak a vörösbírók felmentik, vagy nevetséges ítéleteket adnak a tocsik ügytől a eddig a czeglédy ügyig, ha érdekükben álla tudnak kemények is lenni lásd 2006-os sorozat ítéleteket. A 4-es metró nem úgy volt ahogy írod, a demszky jobb keze például jól elvan a saját nyaralóival bali szigetén amit abból lopott, megyó is kapott szakértést az alstomtól stb.
human
@Gyurka80: Nem jut el ügy a bírókig, mert nem készít belőle ügyet az ügyészség amit egy fideszes vezet. Hallottál bármilyen ügyről amit az ügyészség vezető mszp politikus ellen indított és a bíróságon bukott el?
Tudod mi a vicces. Hogy ami ügyek voltak is és mszp kormányhoz köthetőek azt még Bajnai idején indították és nem Orbán idején.
Vedd már észre, hogy titeket Orbán átver!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.