Nyáron is volt már egy hasonló osztogatás, ősszel is csak a kormánypárti, vagy fideszes támogatottságú vezetőkkel bíró kerületek kaptak pénzt.

A 444 cikke szerint kedd este jelent meg a Magyar Közlönyben az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt határozat, amely szerint újabb fejlesztési pénzt kapnak a kormánytól némely fővárosi kerületek, pont azok, amelyek élén fideszes, vagy kormánypárti támogatottságú polgármester áll. 

Ismét csak fideszes vezetésű kerületek kaptak pénzt a kormánytól a fővárosban

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A cikk szerint a következő kerületek kapnak pénzt a kormánytól:

- V. kerület (Szentgyörgyvölgyi Péter, Fidesz-KDNP), 3 972 000 000 forint útfelújításra;

- X. kerület (D. Kovács Róbert, Fidesz-KDNP), 1,009 milliárd forint az újhegyi orvosi rendelő felújítására, az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő, a sportliget fejlesztésére, egy földút leaszfaltozására;

- XVI. kerület (Kovács Péter, Fidesz-KDNP), 2 383 420 000 forint útfelújításra.

- XVII. kerület (Horváth Tamás, Fidesz-KDNP), 3 281 181 434 forint a Rákoshegyi Közösségi Ház fejlesztésére, útfelújításra.

- XX. kerület (Szabados Ákos, független, de Fidesz támogatottságú), 911 220 081 forint a Kossuth Bölcsőde fejlesztésére, a Duna-parti sétány fejlesztésére és útfelújításra.

- XXI. kerület (Csepel, Borbély Lénárd, Fidesz-KDNP), 2,314 milliárd útfelújításra, útburkolatra.

- XXI. kerület (Karsay Ferenc, Fdesz-KDNP), Budafok-Téténynek 600 milliót ad a kormány az Elágazás park fejlesztésére és útfelújításra.

XXIII. kerület (Soroksár, Bese Ferenc független, de Fidesz támogatottságú), informatikai fejlesztésre és játszótér kialakítására kapott 230,54 millió forintot az önkormányzat.

A cikk szerint nyáron is volt már egy hasonló osztogatás a kormány részéről, akkor is csak a fideszes vezetésű fővárosi kerületek kaptak pénzt.

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Shikari: És te ennek örülsz, te szellemi nyomorék. Ha meg majd ezek nem kapnak a jövőben egy vasat sem, itt fogsz telipofával üvöltözni te fideszfasszopó abortuszmaradék! A geci führered meg csürhéje másodrangú állampolgárként kezeli azokat aki nem lettek tányérnyalói ennek a hazaáruló tetveknek. Pedig a mi pénzünk is te gyökér. De, jön még kutyára kamion.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
@Shikari: És te ennek örülsz, te szellemi nyomorék. Ha meg majd ezek nem kapnak a jövőben egy vasat sem, itt fogsz telipofával üvöltözni te fideszfasszopó abortuszmaradék! A geci führered meg csürhéje másodrangú állampolgárként kezeli azokat aki nem lettek tányérnyalói ennek a hazaáruló tetveknek. Pedig a mi pénzünk is te gyökér. De, jön még kutyára kamion.
csak úgy....
@Shikari: ilyen genya? :) ezek a piti szemétkedések fogják orbánt vesztét okozni..
Szevasztok
Legalább ha ők ellopják utána nem mutogatnak a kormányra, hogy azért nincs pénz mert a O1G stb,stb. Bp a legjobb példa Geri azért lop gátlástalanul mert a kormány a hibás.
csak úgy....
@Szevasztok: valamivel bizonyítani is tudod,hogy geri lop vagy csak mondod?
Klubtag
@Maxipocak: ...Orbán sose mondta, hogy ő 15 millió magyar minielnöke akar lenni...neki elég az a 2-2,3 millió, akire hivatkozva csalással kétharmados kormányzást szerezhet (ezek azok, akik a fidesz-kdnp minden aljasságával egyetértenek és segédkezet nyújtanak a gazemberségekhez a négyévente leadott szavazatukkal)...a többi éljen meg, ahogy tud...
colibri
Tényleg az utolsó órában vagyunk. Úgy földbe kell döngölni most már ezt a dagadt törpét, hogy soha többé ne álljon fel. Elég volt belőle!
Klubtag
@csak úgy...: náluk az un. bizonyítás nem jogi kategória, ezért van az a rengeteg elvesztett pere a kormányoldal propagandistáinak, ami a helyreigazításokat elrendeli ill. a megalapozatlan vádaskodásaikat volna hivatott helyre tenni...
Szevasztok
@csak úgy...: Zugló, többszázmilliós hiány vagy adosság, Budapest, csőd.
Dr. Proktor
Nincs itt semmi néznivaló! Ezeknek a kerületeknek a lakosai úgysem fognak látni semmit belőle, csak Mészároshoz , Tiborczhoz és a köreikhez fognak becsatornázódni a milliárdok...
Gyengébbek kedvéért: (shikari&Co) a mi adónkból!
tudode
Úgy el kéne zavarni ezt a kleptomániás, pasit hogy a lába ne érje a földet
.
---- Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt 24.hu
www.youtube.com/watch?v=bzefpynq7iU
-------------------------.
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs&t=1s
----------------------------------
.
Ideje lenne lejönni a fáról, és a földön bolhoszni
.
----- .Fidesz evolúció
www.youtube.com/watc
.
!!!
Klubtag
@Dr. Proktor: ... Most már értem: tehát Orbánék megkímélik az ellenzéki polgármestereket attól, hogy részt kelljen venniük az államilag szervezett korrupciós folyamatban...milyen tapintatosak...:o)))
kissé felnőttem
magyarázza el enneg az eszetlennek hogy csak az ellentétet szítja ezzel, aztán ha a szolganép megunja akkor mi lesz vele megeszik reggelire utána egri menyecskék bikavérrel kinálgatják ?500 önkéntes kis kopasszal nem lehet csatát nyerni vagy ez sem esik le neki.
kissé felnőttem
@Maxipocak: azt szokták felénk mondani már elindult a teherautó vagy ahogy irod a kamion.
Emmersson71
Ellenkező esetben már az utcán törne-zúzna a széljobb - Orbán megbízásából, mint szokták!
Gazella
@Szevasztok: oszt mibü lop a Geri?? Sorold fel.
Aki Én
@Szevasz tök: Te tényleg ennyire buta vagy?
Aki Én
A elmebeteg suttyó primitív bosszúja. Mintha az ellenzéki kerületekben nem lenne idióta szektatagja.
rokker33
Miért mit gondoltak az ellenzéki polgármesterek majd dőlni fog a pénz! Hát ezt beszopták Karácsonnyal nem járt jól Budapest ezt 2019 ben is megirtam hogy Orbán megfogja ezt bosszulni és lám 2020 óta csak romlik a helyzet! Lehet hogy 22 után Debrecen lesz Magyarország új fővárosa??? Addig Budapest csődbe megy :)
csak úgy....
@rokker33: annak a miniszterelnöknek börtönben van a helye aki bosszút áll a nem rá szavazókon!
Qqberci
Kaparja magának a sírgödröt a csútkány...
rokker33
@csak úgy...: Miért is? Nem követ el bűncselekményt azzal hogy szétosztja az uniós pénzt a Fideszes polgármesterek között és arról nem tehet, hogy az ellenzéki polgármesterek nem tudnak megirni egy normális pályázatot. Hogy erkölcsileg nem helyes az igaz, de ezzel bűncselekményt nem követett el!
CsipkeRózsa
Szemét minielnökünk tudomására kellene hoznia a jónépnek, hogy ő az egész ország minielnökének tudja magát, nem lehet kibabrálni a számára nem szeretett lakóival.

Egyébként, senki nem várt tőle normális lépést ebben az osztásban sem.
Szevasztok
@Aki Én: Igen és még igy is tudom ,hogy egy gazember Geri,Neked ez magas,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.