A miniszterelnök-jelölti vitán az egyik legélesebb szócsatája alakult ki, amikor Fekete-Győr András az őszödi beszédet kezdte emlegetni, valamint azzal támadta meg Dobrev Klárát, hogy “nem tudná legyőzni Orbán Viktort” – írja a nyugatifeny.hu.

Fekete-Győr őszödözni kezdett, majd betámadta Dobrevet – hamar megbánta

Závecz Research felmérés szerint egyébként Dobrev számít a legnépszerűbb miniszterelnök-jelöltnek.

A lejáratási kísérlet nem sikerült túl jól, Dobrev ugyanis parádés riposzttal reagált Fekete-Győrnek.

Hál’ Istennek abban állapodtunk meg András, hogy nem Te döntöd el, hogy ki indul miniszterelnök.jelöltnek, hanem azt mondtuk, hogy rábízzuk a szavazókra. És szerintem az elmúlt napokban fantasztikus dolog történt Magyarországon: soha nem látott mennyiségben sok százezer szavazó jön és mondja el a véleményét. Én bízom a szavazók bölcsességében.

Hozzátette:

Az elmúlt hónapokban mindent elmondtunk, kinek milyen terve van Orbán rendszerének lebontására, a kétharmados törvények lebontására, van aki ettől fél, és vannak, akik ebben bátrabbak. Elmondtunk mindent a múltról is, és az emberek nagyon bölcsen fognak dönteni.

Azt is elmondta, hogy bármerre megy az országban, "elképesztő, hogy az embereket mennyire nem érdekli, hogy mi az, ami elválasztott bennünket a múltban".

Az embereket egy dolog érdekli: mi fog velük történni egy hónap múlva, egy év múlva, három év múlva

– mondta válaszában Dobrev.

A videó itt tekinthető meg:

Forrás: nyugatifeny.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
FGYA fokozatosan dolgozza ki magát a hiteles jelöltek közül,,,,,,,,,,,
Peller Anikó
@sgl: Mindegy, megméretkeznek. De támogatniuk kell egymást és itt nekünk is ezt javaslom.

Szükség lesz a Karácsonyra is a Fegyőrre is Jakabra is nagyon, Márkizajra is és az LMPre is főleg a Hadházy. MSZP is kell, nem jött el a takarítás ideje. Mindenkire szükség van, nagyon.
Peller Anikó
Éljenek a meztelencsigák.

Hajrá meztelencsigák, előre!
csak úgy....
@Peller Anikó: ez így eléggé szégyenletesen és szegényesen hangzik, ha magyarországon külön-külön a pártok nem tudnak eltávolítani egy antidemokrata,enyves kezü trónbitorlót!
Toller Béla
Nem újdonság, hiszen mindeki tudja, hogy ez az ellenzék messze nem egységes, szinte semmiben sem értenek egyet. Csak abban, hogy orbánnak és ennek a pimasz, fasiszta genyónek menni kell innen ! És hogy az elment orbán c. fejezetet betonba kell vésni, minél rövidebb idő alatt ! Utána meg nyilván elindul a szétfelé menés, ne is várun mást. Az viszont, hogy Dobrev és Karácsony látszik ennek a korszakváltásra alkalmas vezetőnek, nincs alternatívája, Fekete-Győr szóba sem jön, mellesleg. Nem bírja és nem is bírná cérnával !
csak úgy....
@KisTehen: fideszék pedíg kérödzök,akik belerágjág a bocik szájába a már sokszor fölböfizett pépet..
csak úgy....
@KisTehen: az csak egy csere volt,szar a fosra!
csak úgy....
@KisTehen: 15:46 ahol tud! -majd a következö államügyész kideríti...
15:49 ne a múltba vájkálj mikor van egy kétes jelened!
csak úgy....
@KisTehen: ti sosem tanultatok a multból,arra csak hivatkozni szoktatok!
Clavigo
@KisTehen: Hát ez nagyon " harmatos "... A második részről még nem is hallottál ? A címe ,,: SzétlXptuk ... A Zsírmore meg aláírta a " peticióját ",,,oszt majd benyújtja saját magának..? :):) Az idióta " konzultációjáról " nem is beszélve..:):):) DDXXDDX. Mindegy... Neked szól a fitymasz- propaganda...! DDDDDXDX
Clavigo
@KisTehen: " Győri Gábor " -- társadalmi együttműködő...- élete és munkássága nem érdekel ?
kereső
@KisTehen: Pokorni nagyapja, apja nem érdekel? Varga judit apja nem érdekel? Kövér lászló nagyapja, apja nem érdekel, meg Pápa Fó úti ház nem érdekel? Szita károly kaposvár polgármestere nem érdekel? Orbán viktor besúgó nem érdekel.?Orbán apósa 3/3-as nem érdekel?
"Engem csak a "majom" érdekel".
ómió
Fegyőr efftárs még azt se tudja "merre hány méter"?
cikicakk55
Még fél év a választásig és már csesztetik egymást. Milyen összefogást akarnak ezek csinálni? Semmi esélyünk,ha csak egyetlen ellenzéki párt is külön indul. Minden normális Magyar emberre szükség van!!! Most nem pártok indulnak,hanem Magyarország - kontra Fidesz. F.Gy.A Orbán fiatalabb kiadásban. Ugyan ilyen volt Orbán már 98-ben is. Erőszakos,üvöltöző,nagyszájú,hatásvadász. Csak úgy volt bátor,ha a haverok mellette álltak. Remélem a hatalom közelébe sem kerül ez a HitlerJugend.
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 15:52 ◘ Szerte az országban több ilyen facebook csoport van, akik a bűnöző román cigány és bandájára van ráállva, hogy lássák a polgárok milyen velejéig rohadt ganaj trógerek vagytok! De nem fogjátok simán megúszni b+!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:32 ♦ "Efftárs" segítsd a lebukottakat, te szellemi nyomorék, agyhalott birka!
Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje/alja, a régiek sem voltak okosak, de ezek, mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
ómió
@Eladott Ország: Nem az a baj, bolsiék elmebetege!? Igazad van! A baj az, hogy ti vagytok, máig is, a mocskos kommunisták, miközben ebbéli tetves egótokat és a népkifosztó, rabló formátokat állandóan másokra próbáljátok hazudni!
ómió
@Eladott Ország: A történelem jó oldalán akkor állnál, ha aktuálisan nem lennél a ma kommunistáinak főcsáposa! Viszont, sajnos az vagy! Ez a szabadon lopás meg - hiába hazudnád másra - a saját efftársaid fő erőssége! Több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" loptatok, "privatizáltatok" el még a 90-es években, miközben a 100 leggazdagabb magyar szinte kizárólag kommunistákból állt! Eszerint hazudozzál tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.