Emberölés előkészületének bűntette miatt folytat nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoport tagjai ellen. A gyanú szerint a csoport tagjai egy Fejér megyei községben találkoztak szeptember 11-én.

Rusvai Miklós nem döbbent meg, hogy felkerült a halállistára

Jászapáti, 2021. június 26. Rusvai Miklós víruskutató kaszál a Jászsági aratónap és birkapörköltfőző verseny aratóversenyén Jászapáti határában 2021. június 26-án. Fotó: MTI/Mészáros János

Az egyik vezető fel is sorolta a halállistán található neveket. Többek között Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Áder János, Müller Cecília, Merkely Béla, Szlávik János és Rusvai Miklós is szerepel a megnevezett célszemélyek között.

Sajtóhírek és a saját blogja, valamint a mozgalmának Facebook-oldala alapján kiderült, hogy Posta Imre az egyike azoknak, akiket letartóztatott a rendőrség. Az általa alapított PI-kör vezetőjeként már évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy az ország háborúban áll, és azt hangoztatta, hogy a Fideszt és az összes többi pártot a cionisták irányítják.

Az esettel kapcsolatban Rusvai Miklós azt mondta a Borsnak, hogy nem lepték meg a történtek.

Nem lep meg a fenyegetés. Nemrégiben valaki egy e-mailben azt írta: le fogjuk lőni ezt a paplanszájú barmot. A közszereplés természetes velejárójának érzem az efféle ellenséges megnyilvánulásokat

– nyilatkozta az állatorvos, virológus.

Forrás: index.hu/borsonline.hu

Címlapkép: Fotó: MTI/Mészáros János

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nana. Köteles Lancelot-ot már meg sem sem akarják gyilkolni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Meggyőződésem, hogy ezek a fenyegetődzők, valami agyament őrültek! Ezeknek nincs helye a társadalomban! ezeket minimum zárt elme-gyogyiba kell elhelyezni és napi 3-4 órás hideg vízsugár terápiával kezelni őket!
134.bátor
@Németh István: Soha nem hittem,hogy egyszer egyetèrtünk,de most tökéletesen igaza van! Pártállástól függetlenül,èletfogytiglant nekik!
Peller Anikó
Ácsi, ácsi, rusvai bácsi állatorvos aki némi kormányzati előnyökért hajlandó besegíteni a kínai oltáskampányba.

Állatorvos nem virológus. Viszont foglalkozott a mézelő méh betegségeivel.
jesz
@Peller Anikó: de a kaszálás sem erőssége...
Rockxy
" a Fideszt és az összes többi pártot a cionisták irányítják."
ezt ki nem tudta eddig?
kereső
@Peller Anikó: meg a juhok virusos megbetegedéseivel- ezért virológus.Az. Csak nem humán!!!
simmering73
Nana. Köteles Lancelot-ot már meg sem sem akarják gyilkolni?
csak úgy....
@simmering73: piásak lehettek oszt kimaradt a sorból! :)
jesz
@simmering73: Bástya elvtárs felröhögött...
Németh István
Azért még mondanék egy dolgot! valójában sokszor elszakad a cérna különösen a mai országos, meg úgy általában a világ gazdasági és politikai eseményei kapcsán! Van úgy, hogy szinglik sajátos viselkedése kapcsán is! A lényeg >> akkor amikor csaknem azonnal mondjuk,hogy dögölj meg, rohadj meg, stb. az egy dolog nem szép, de ez van! Azonban egy előre, tervszerűen gyűjtögetett, toborzott létszám, alkalmi bevetéseire szerveződött gyilok sorozat készülődik ÉS nyilván nem semmi fegyverzettel akkor ezt igen is komolyan kell venni! Röhögcsélhetünk rajta, de ez életveszélyes, szó szerint életveszélyes játék! ÁMEN!
Németh István
Kedves Miklós - sajnos a döbbenet az, hogy idáig jutottunk. A szervezkedők meg nemválogatósak! ez egyértelmű barbarizmus! Aztán meg jobb félni, mint megijedni! Ez igaz, hogy közhely, ám hasznos gondolatiság! Ezért is várom el az állam vezetéstől, a kormánytól, hogy keményen és határozottan lépjen fel és itt most nem a kormányoldal és az ellenzék a pálya, hanem az emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.