Kocsis Máté közösségi oldalára írt bejegyzésben emlékezett meg az 1956-os forradalomról.

Kocsis Máté: "Egyetlen feladatunk, hogy megőrizzük Magyarországot független, önálló és szabad országnak"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hiába fojtották vérbe, 1956 megteremtette annak feltételeit, hogy ma kimondhatjuk: Magyarország független, önálló és szabad ország. A tisztelettel és büszkeséggel telt emlékezés és ünneplés mellett egyetlen feladatunk, hogy meg is őrizzük annak.

- írta bejegyzésében.

Később egy fotót is posztolt:

Újra itt az idő, mutassunk erőt! Találkozunk a Békemeneten!

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mondja mindezt az orosz kémbank, a türk tanács, az orosz -és kinai hitelek árnyékából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Ez az álmod kis köcsög akkor valósulhatna meg,ha az Összes Fideszes eltűnne az Ország életéből,örökre és csak egy rossz kitörölhetetlen,borzalom maradna utánatok,a Magyar Emberek emlékezetében!
kereső
Mondja mindezt az orosz kémbank, a türk tanács, az orosz -és kinai hitelek árnyékából.
Eladott Ország
"Gyűlölj. Attól virágzik Magyarország. Kocsis Máté szellemi öröksége még a szélsőjobbos korszakából ered. Azóta is gyakorolja, ezért volt szüksége rá a Fidesznek, amikor a MIÉP-ből átlavírozott hozzájuk. Ott aztán gyökeret vert, olyannyira, hogy ma a frakciójuk vezetője. Beállt ama kormánystratégia mögé, amelyiknek egyetlen nagy célja van: olyan gyűlöletet kelteni, amiből ők a legtöbbet profitálhatnak. Ebből él Orbán és összes mamelukja. Olyan elvetemült emberi jellemmel tartják magukat hatalmon, ami egy ország életében akár tragédiához is vezethet. Vezet is, ha nem bírunk tenni ellene semmit." Orbán, Kocsis és Szájer: Milyen kívánatos vagy te Matyi. Az első éjszaka joga az alaptörvény írójáé
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/225358236_1155244868288752_7591826354486280737_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=f_fVWryDWqsAX_Txs-N&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=81f005fc1a8a1de41cea76d879b05307&oe=619A4EEB
ómió
@Eladott Ország: "Felcsúti veszedelmet" kell hazudnotok, "koma"!? Pedig a "szemlőhegyi veszedelem" döntötte államcsődbe az országot! A "népet" meg népzsebelésbe! "Elfelejtetted", vagy eszed sohasem is volt? A kreténséggyűjteményed, viszont - látom - szépen gyarapodott!
Nessy
@ómió: Minő szerencse, hogy manapság nem vesz fel giga hiteleket oroszoktól, kínaiaktól, ázsiai bankoktól a kormány, évtizedekre titkosítva az összeget! Majd csak az évenkénti törlesztést veszi észre a jó nép,!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.