Kedden hallgatta meg a parlament igazságügyi bizottsága Varga Judit igazságügyi minisztert.

Tordai Bence a Parlament folyosóján próbálta kérdezni Varga Juditot a Pegasus-ügyről, Völner Pál a füzetével védte a minisztert – videó

Fotó: Facebook

A párbeszédes Tordai Bence az ülés után arról írt, hogy

„a fideszes többség leszavazta, hogy a ma 100 napos Pegasus-ügyben kérdezhessem a minisztert, kénytelen voltam a folyosón próbálkozni”.

Ki is tett egy videót erről az oldalára. A felvételen az látható, hogy Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a füzetével védi Varga Juditot, hogy Tordai ne közelíthesse meg őt. 

A miniszter ezt reagálta később az oldalán:

„Tordai Bence képviselő úr, aki szemmel láthatóan végigunatkozta a két órát a bizottsági meghallgatáson, csak annyira volt képes, hogy a folyosón provokáljon. Pedig a bizottság minden kérdésére megadtam a választ.”

Forrás: 444.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt az agyatlan kurvát is bíróság elé kell állítani és csak a bíróságon szabad tárgyalni vele. Elszállt már magától ez a cinikus senkiházi rohadék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ezt az agyatlan kurvát is bíróság elé kell állítani és csak a bíróságon szabad tárgyalni vele. Elszállt már magától ez a cinikus senkiházi rohadék!
Horizont
Mit képzel magáról ez a hülye picsa? Hű de ellenszenves egy nő.
Pálinkás Pál
a ribancnak remélem készítik a helyét Kalocsán...
Pegero
Ilyen kérdésekkel nem menet közben, a Parlament lépcsőjén kell vegzálni egy minisztert.
Ezzel a provokatív bunkó stílussal már Áder Jánosnál is próbálkozott ez a szarházi! Tordai Bence egy orbitális nagy büdös bunkó! Na ezért tart ott az ellenzék, ahol van!
lusta
Szép világ. Az újságírók kitiltva, nem kérdezhetnek. A képviselő sem kérdezhet. Egyáltalán Magyarnénak van fogalma, hogy néz ki egy demokráciában a parlamenti folyosó?
Pálinkás Pál
@Pegero: azt hol kérdezné nyomi?..az ülésen a szarosok bevédték a ribit...
Pegero
@Pálinkás Pál: Az utcaszéli stílussal van a baj! A Parlament nem a "nyócker" Práter utca!
Pegero
@Pálinkás Pál: Pont én baszd meg! A megjegyzés csak annyi, hogy a Propeller nem a Parlament, ide meg elég a "nyócker" utcaszéli stílusa!
Eladott Ország
@Pegero: "A miniszter szó eredetileg szolgát jelent. A miniszterek, illetve a miniszterelnökök kezdetben az uralkodónak feleltek, a polgári forradalmak következtében alakult ki a parlamentnek felelős kormány, illetve a PARLAMENTNEK FELELŐS miniszterelnök intézménye. (Jellemző, hogy Angliában a korai fejlődés eredményeként a parlamenti kormányzás intézménye korábbi, mint a miniszterelnöki intézmény.) Ekkortól szükséges az is, hogy a miniszterelnök, illetve a kormány bírja a parlamenti képviselők többségének a bizalmát." Mindez a maffiózó bűnöző román cigány parlamentjére nem vonatkozik!
Pálinkás Pál
@Pegero: te hülye vagy? nem rád gondoltam személy szerint..hanem pl a köteles lacára...apropó, a videón hol hallottál bármi nyóckerest?...
CsipkeRózsa
Varga Juditot én mindig csak vonulva látom, úgy teszi magát előttünk.
Pegero
@Eladott Ország: Ne szenvedj már annyit! Az eredményt figyeld, az sokkal fontosabb!
Ez egy demokratikusan választott kormány immáron harmadszor 2/3-os többséggel!
A focit is gólra játszák és az eredmény a fontos!
Pegero
@Pálinkás Pál: Látom, nem tudod kezelni a problémát, de ne tőlem várd, hogy elmagyarázzam, mert annyi időm nincs, hogy megértessem veled!
justhpeter
Varga és Völner éppen az IQ-bajnokságra mentek és nem értek rá válaszolni.
Pálinkás Pál
@Pegero: haha...a legnagyobb probléma hogy egyelőre szabadlábon mászkálnak..NERteleníteni kell jövőre, véglegesen..
Pegero
@Pálinkás Pál: "...egyelőre szabadlábon mászkálnak.."
Ezzel a problémáddal várjuk meg a 2022-es választásokat és majd utána meglátjuk mit lehet vele kezdeni!
Addig is: Áldás, békesség!
lampa laz
@CsipkeRózsa: ...és mindig úgy bolyong össze-vissza ha kérdezik mint a megkergült birka. Ennek is csak a faszbukon van pofája, oda írogatja a baromságait.
KisTehen
@Eladott Ország: akkor legyen tárgyalás, de ne ez a vádaskodó stílus, ez nem vezet sehová
KisTehen
honnan tudná ez a szerencsétlen miniszter asszony, hogy mit írt alá, amikor Karácsony se tudta Zuglóban, hogy mit ír alá, pedig ott kevesebb az ügy, mint országos szinten
verőce21
Egy kérdésre kért választ Tordai, én úgy hallottam, kettőre is válaszolt Varga J.
100%-kal teljesítette túl a válaszadást az igazságügyminiszter...!
Németh István
A tordai bence egy undorító féreg! Mint gondolkozásra és viselkedésre képtelen fröcsögő szar-tartály legfeljebb ganajtúró bogár szintjén van! @Eladott Ország: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @lampa laz: @Pegero: NOS az "eladott ország" név alatti moslék fantomot meginvitálom a saját idesanyja adott vaginájába huszárnak és ott rohadjon meg ahol keletkezett! Aztán akinek halvány fingja nincs a jogról, az emberi megnyilvánulás tisztességes módjáról és kapásból gyűlöletből vagdalkozik az szerintetek milyen élőlény! Úgy ítélem a szaron rohadó penész!
csak úgy....
@Németh István: gyuszi te totál elmebaj!
csak úgy....
fideszéktöl ne várj spontán választ semmire,náluk mindenröl a góré dönt! :)
Clavigo
@Németh István: Ne szégyeld,,hogy mekkora kretén vagy,,,elég ,ha anyád szégyenli... Barom.
Horizont
@Németh István: Te csak foglalkozz a saját anyáddal. @eladott országnak a cipőjét se pucolhatnád meg. Az ilyen rothadó gyűlölködő faszparasztokból van elege mindenkinek. Az ilyen rohadék fajta mint te többet ártasz a fidesznek mint ez az egész bagázs együtt. Menj már vissza az fb. részre de elmehetsz a picsába is oda való vagy. Te tényleg azt hiszed valaki vagy?
Nem öreg te a szaron rohadó penész lettél.
teuton57
@verőce21: Nem csak süket vagy, hanem hülye is...
Németh István
@Horizont: @teuton57: @Clavigo: @csak úgy...: @csak úgy...: Tehát!!!a primitív állatok azok amott az afrikai őserdőkben kiélhetik magukat, a parlamentbe pláne itt az Eu-ba, de a Magyar polgárok közé sem valóak! Igen rólatok van szó! Egy tisztességes családanyát a nemzet egyik büszkeségét ekkora gyűlölettel megítélni, megdöbbentő! Pláne miként ez az embernek nem minősíthető féreg megenged magának a folyosói senkiháziként amikor mindennek meg van a módja lehetősége tisztességes keretek közt!? Hát ez megdöbbentő! Na ezért vagytok a ganajtúró bogár kiváló társai, gondolom veletek párzik!
Németh István
Ja! én a Völner helyében úgy rúgtam volna tökön, hogy a Dunában találta volna magát! De hát a Völner egy úri ember, cipőtörlőnek is minimum szalvétát használ, nem rondítja a cipője fényét egy tordai a ganajtúrók közt is patkány valagával!
Clavigo
@Németh István: A ganajtúró a muteroddal párzott,,,az " eredményből " kiindulva...
Horizont
@Németh István: Te tuti nem vagy normális. Bírja még a nyelved ezt a sok eszetlen seggnyalást?? Férfi vagy te egyáltalán??? Kétlem!!!
"tisztességes családanyát a nemzet egyik büszkeségét " Te hülye vagy? Ez a ribanc ott nem családanya hanem az ország igazságügyi minisztere. Tordai pedig egy képviselő aki a választói nevében kérdez te barom.
Lepényleső
...a választ amit előtte is ismert;kuss?
Emmersson71
@Pegero: Hallgasd végig újra, nem volt útszéli a kérdező stílusa!
Emmersson71
@Pegero: Aha..csakhogy ebben a "játékban" a Fidesz átírta a játékszabályokat, és a kapufák, de még az oldalhálók is gólnak számítanak a győztesnek, hiszen érintették a kaput!
Csak parlamenti 2/3-da van a Fityisznek...
Pegero
@Emmersson71: Nem szeretek meddő vitákat folytatni, ezért sem polemizálok erről a témáról tovább!
Emmersson71
@Pegero: Helyes, fogadd el, hogy Tordai szépen kérdezett, a miniszter asszony pedig bunkón hallgatott :P
Aki Én
@Németh István: téged mindenhol rühellnek, propelleres kormos képű Gyula?
Te tipikus faszkalap, buta fideszes vagy. Maradj még.
Nyírfa
Mintha nem is a Parlamentben lennének. Ezek a köz által el- és jól tartott "urak" és "hölgyek" szereptévesztésben vannak. Ők a társadalom minden tagjának az alkalmazottai, de , valamiért pont fordítva értelmezik a felállást: szerintük evidencia, hogy mi vagyunk értük, s nekünk kell szolgálnunk őket. Még a gondolata is jó érzéssel tölt el, hogy hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok.
csak úgy....
@Nyírfa: fideszes feudalista hübérurak lettek a volt fiatal demokratákból! a jobbágyaik meg süketek és vakok ..
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 16.46

Nem kapcsolták be a szélgépet, ami hátra fújná a haját. Így nem hatásos.
Nyírfa
@csak úgy...: 20.52

Hihetetlen, igaz? Ha valami filmre kívánkozik, akkor az a fidesz története.
Aki Én
@csak úgy...: ...igen, gondoltam, hogy az a beteg ember az.
Nézd azt a tekintetet. Kár túlragozni.
Nyírfa
@Horizont: Képzeld, ahogy vonul le a Parlament lépcsőin mind egy kifutó kifutó-modell, pillantása messzenéző, titkokkal teli, hajtincsei megfeszülnek mint a vitorlavásznak ,mögötte Volner, ősz hajába belekap a szél...idill fidesz módra, csak a Karmelitában focizgató Orbán hiányzik a képről.
Horizont
@Nyírfa: Elképzeltem. Katasztrofális :DDDD
Láttad azt a kis szemüveges kiscsajt mellette aki mint az árnyék ment vele?? Gondolom az asszisztense vagy mi a fene. Elképzeltem az én két lányomat egy ilyen cseléd munkakörben:)
Még elképzelni se tudtam. Csinos ez a Juci de ahogy meglátom a hideg is kiráz. Mintha nem is nő lenne. Ezerrel nyomja a nőiességét imádják is az oldalán de szerintem szörnyű egy asszonyság.
Novák Kató meg mintha csendesedett volna mostanában. Lehet dobta a puhos? :))))
inhuman
VargaJudit emlékiratai: "Én meg csak futottam, futottam tovább"

Ez itt a reklám helye: www.youtube.com/watch?v=f1oZa0ciM8Q
Nyírfa
@Horizont: Katóka új munkakört kap, ő fogja pucolni a Parlament ablakait, már megrendelték a papírzsebkendőket.
Judit alakjával nincs gond, de az arca olyan kemény, hogy nemátalakítás nélkül is kinézném belőle a férfit. Jelzem, nem az esetem, nekem férfiben a szép arcú szőkék jönnek be. :)
Nyírfa
@inhuman: Kitaláltad minden vágyamat, nem is kell ennél több!
Remélem, a leányzó kezét biztosan tartja a lovag, és nem fogja véletlenül szélnek ereszteni. :)
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Azt hittem Katóka süti a palacsintát.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Ilyen felelősségteljes munkát nem bízunk rá! :)
ómió
És semmit nem bírt ráhazudni Tordai efftárs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.