Az ország vezetői elítélik a magyarok megnyilvánulásait. 

Bosznia elítéli Orbán kijelentéseit – rasszistának, idegengyűlölőnek és durvának nevezték, ki akarják tiltani az országból

Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Boszniai tisztviselők és vallási vezetők is elítélték Orbán Viktor miniszterelnök és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár kijelentéseit, miszerint kihívás Bosznia-Hercegovinát beintegrálni az Európai Unióba, méghozzá a nagyszámú muszlim lakossága miatt. 

Kovács kedden írta ki a Twittere, hogy

„Boszniával az a kihívás, hogy lehet integrálni egy országot kétmillió muszlimmal”.

Orbán a keddi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy Magyarország támogatja Bosznia uniós pályázatát, és hogy ő mindent megtesz, hogy a Balkán stabilitását összeurópai érdekké tegyük. 

Szerdán aztán megérkeztek a reakciók Boszniából: néhány párt azt kérte, tiltsák be Orbán tervezett szarajevói hivatalos látogatását.

A helyi iszlám közösség vezetője pedig „idegengyűlölőnek és rasszistának” nevezte Orbán kijelentését.

Ki is adtak egy közleményt, amiben ezt írták:

„ha ilyen ideológiák válnak az egyesült Európa politikájának alapjává, akkor ez visszavisz bennünket azokba az időkbe, amikor az európai egységet hasonló fasiszta, náci, erőszakos és népirtó ideológiákra kellett építeni, amelyek a holokauszthoz és más szörnyű bűnökhöz vezettek”

Az ország elnökségének bosnyák tagja szintén „szégyenteljesnek és durvának” nevezte Orbán nyilatkozatát. Azt mondta, „az EU számára nem kihívás kétmillió boszniai muszlim integrálása, mert mi egy őshonos európai nép vagyunk, amely mindig is itt élt, és európaiak vagyunk”.

Forrás: Telex.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@David: Csillapodjál,,öreg... Végén még a nyelvedre taposol...Nyugodj,,Orbán elvtárs szeret téged.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
pedig igazuk van..muszlimból egy is sok, nem 2 millió..
Clavigo
Vazzze,,,,,akit ez a Putris támogat...(!)...
David
@sgl: Elképesztő mennyire ostoba vagy. Orbán nem ellenzi Bosznia-Hercegovina integrálást csak az Unió részéről kihívásnak tartja és ez igaz. Nekünk semmi bajunk a bosnyákokkal, mi tudnánk hogyan kell integrálni. Megjegyzendő hogy Irbán még sohasem gyűlölködött (ez baloldali vérnácik műfaja, lásd az antiszemita gyurcsányi stb.) Jót nevettem azon hogy lopással vádolod. Mit lopott. légyszi csak egy esetet, ami bizonyitható. Ja igen! Ki is hazudik? Orbán Viktor még sohasem hazudott!!!
David
Orbán Viktor a legjelentösebb európai politikus. A prolik támadják, mert le akarják húzni a saját szintjükre. Nem tudják elviselni ha valaki sikeres és elismert. Nem tudják elviselni ha valaki saját erejéből küzdötte fel magát a csúcsra. Nem értik, sőt valamilyen ellenük irányuló csalásnak gondolják azt, ha valaki, aki miniszterelnök lett a saját népe érdekében cselekszik. Azt mondják ilyen nincs. Az gondolják ez valamilyen trükk és le akarják rántani saját szintjükre, hogy együtt dagonyázzanak a fekáliába. Mert a proli ilyen, gyurcsányoló! Ha valaki ki meri mondani az Igazságot azt gyűlöli a gyurcsányoló proli, mert neki semmi sem fontosabb mint mások gyalázása.
Clavigo
@David: Csillapodjál,,öreg... Végén még a nyelvedre taposol...Nyugodj,,Orbán elvtárs szeret téged.
Maxipocak
@David: Látom te vagy az ügyelete seggnyaló. Te ugye nem helyi hülye vagy? Orbán egy gerinctelen lókupec, trottyos gatyában, öltönyben. Lételeme a fedősztori gyártása, miközben kifosztja a haverjaival a saját Nemzetét. Szóval, gyere csak bátran a győzelmi jelentéseiddel, hátha valaki elküld majd a pusztulatba.
Németh István
@sgl: @Maxipocak: nagyra értékelem a gyűlöletkeltő, hazudozós, velejéig romlott és irigy a nemzetellenes megnyilvánulásotokat! Különben sem olvasni sem értelmezni nem tudtok szövegeket! Nem is magyarázok semmit, mert a gyenge elméjűeknek tök felesleges! A Bosnyákoknak mit hogyan fordítottak le, és a mi parlamentünkben ücsörgő bosnyák seggfej mit értet hogyan az az ő értelmi képességeit példázza! Különben való tény, hogy egy muszlim közösség beintegrálása az Eu ma még többségében keresztény közösségbe valóban feladat. De tenni kell érte miként az Orbán Viktor is ezt a továbbiak feladatának jelölte meg!!! A rasszizmus és az idegengyűlölet az Orbán Viktortól és a magyar nép többségétől is messze áll! Az viszont igaz és tény, hogy hívatlanul ezen hazánk területére személytelen személyek (azonosíthatatlanok) ne lépjenek be az alapkövetelmény! Nem hiányzik a tatárdúlás a magyar honban! A hülye nyugatnak nemvolt benne része fingjuk nincs a felégetett hazánk részeiről - de megfogják tudni a Notre Dóm csak a kezdet volt, a sok egyéb gyilkossággal együtt!!
simmering73
Majd ezek a legények semperc alatt helyreteszik ezt a dilinyóst.
"Nem hagyta szó nélkül az elhangzottakat Husein Kavazović bosnyák főmufti sem, aki szintén idegengyűlölőnek és rasszistának nevezte Orbán mondatait. A boszniai muszlimok vezetője szerint ha az efféle ideológiák az egységes európai politika alapjává válnak, az visszavezet majd azokba az időkbe, amikor az európai egységet a hasonló fasiszta, náci, erőszakos és emberirtó ideológiákra kellett építeni, amelyek a holokauszthoz és más szörnyűséges bűnökhöz vezettek."
hang.hu/kulfold/kiakadtak-a-bosnyakok-orban-idegengyulolo-es-rasszista-kijelentese-miatt-134947
colibri
@David: 15:40 "Ja igen! Ki is hazudik? Orbán Viktor még sohasem hazudott!!! " Szerencséd, ha nem szakadt még rád a mennyezet az állításaidtól. Csak egy mai példa: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/nem-letezik-az-a-vakcinamegallapodas-amirol-orban-a-kormanyinfon-beszelt-az-eu-szerint/
David
@sgl: Eddig Orbán Viktort gyaláztad, most ködösitesz mert áttérsz egy üzletemberre... Irigyled (én is) hiszen nagyon gazdag lett.
David
@Maxipocak: Orbán Viktor a legjelentösebb európai politikus. A prolik támadják, mert le akarják húzni a saját szintjükre. Nem tudják elviselni ha valaki sikeres és elismert. Nem tudják elviselni ha valaki saját erejéből küzdötte fel magát a csúcsra. Nem értik, sőt valamilyen ellenük irányuló csalásnak gondolják azt, ha valaki, aki miniszterelnök lett a saját népe érdekében cselekszik. Azt mondják ilyen nincs. Az gondolják ez valamilyen trükk és le akarják rántani saját szintjükre, hogy együtt dagonyázzanak a fekáliába. Mert a proli ilyen, gyurcsányoló! Ha valaki ki meri mondani az Igazságot azt gyűlöli a gyurcsányoló proli, mert neki semmi sem fontosabb mint mások gyalázása.
David
@colibri: Nem tudsz egyetlen bizonyitékot sem felhozni Orbán Viktor ellen. Megismétlem: Orbán Viktor még sohasem hazudott! Ne egy balosnáci fake news portált idézz!!!
David
@sgl: Átveszed a magyarellenes és antiszemita román fasiszták gyalázkodásait, mivel ellenzik, hogy a történelmi erdélyi épitmények magyar kézre kerüljenek, ők lebontani akarják az összeset. Le akarják bontani az Árpád kori templomainkat, a ma is magyar tannyelvű iskolaként müködő legjelentösebb kolozsvári, marosvásrhelyi és sékelyföldi gimnáziumokat, a Bolyai Egyetemet stb. Te ezt a magyarellenes és antihumánus politikát támogatod. GYALÁZAT !!!
kereső
@David: 17:40. Ezekre bizonyitékot legyél kedves!
David
@Clavigo: Orbán Viktor minden magyar embert tisztel és a nemezeti egység érdekében cselekszik, ezt ti balosnáci nem értitek mert gyűlölni akartok minket igazi magyarokat. Mi kiállunk a miniszterelnök úr mellet, mivel ő egy tisztességes ember, aki üldözi a korrupciót és a lopásokat (ezért utálják a balonácik, mint az antiszemita gyurcsányi és apró bandája). Orbán Viktor még sohasem hazudott!
kereső
@David: Nem mellesleg megkérlek, hogy ne" prolizz" itten. Nem komilfó.
Rizikó
@David: Adjad csak az ívet nekik. A bolsi az mindig bolsi marad!
David
A lagzikban ma azt éneklik: "Piros lett a paradicsom nem sárga! Magyarország előre megy, nem hátra!"
kereső
@David: 15:41" Orbán Viktor a legjelentösebb európai politikus."- hitler is az volt.
Baker
Akkor javasold dagikám a keresztény Törökországot!
jesz
mindeközben háborúra készülnek...hacsak a negyede menekül , az is félmillió muszlim...ők vajon hová szeretnének menni?
RonaGyuri
@RonaGyuri: ki kell emeljem: Right-wing populist Orbán!!
Eladott Ország
Nem kell már a bűnöző román cigányt kitiltani Boszniából, mert várják idehaza a büntetés végrehajtás dolgozói. Viktor várunk! Ami késik az jön! Arról nem is beszélve, hogy ez a skizofrén idióta, barom, a magyarokat járatja le és szinte már minden hidat felégetett maga körül.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/242850414_1194555897690982_3495906803865729828_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NVKvhx0RGkgAX9m9iUe&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-eoZ1soq5e9JY-Xw9LtFACHZr3crNwm52t8d4WPhnrQg&oe=61C9CC3A
Namely
Ühüm, a bosnyákok helyében, akik Hitler oldalán irtották a zsidókat, követtek el iszonyatos bűnöket, de amikor a Vörös Hadsereg jött, azonnal futottak, kicsit visszafogottabban náciznék.
Aztán megnézném azt is, hogy hány iszlamista kiképzőtábor van náluk.
Aztán azt is, hogy hol volt merénylet az utóbbi 5 évben és abból mennyi volt a muszlimok és a pedofil, tömeggyilkos, ún prófétájuk miatt.

@sgl: Orbán és társasága tényleg lop, de melyik politikus nem? A cikkhez pedig végképp nincs köze.
Amit itt mondott, az úgy igaz, ahogy mondta, ha pedig szerinted nem, akkor azokat az országokat sorold fel, ahol sikeres a muszlim integráció.
ómió
Szóval, most azért "rasszista" meg "idegengyűlölő", mert támogatja a csatlakozásukat! A "junijó" meg, ugye, amelyik elhajtja őket, mint Botmixer efftársnő a magzatot, az maga az "élő humánum" és a "kebelreölelés örök mementója"! Vagy csak az értelmezésképtelenek számára?
kereső
@David: Tegnap 17:44 Na, igen. Előre a 19. századba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.