A liner írta meg, hogy beperli a magyar kormányt egy nagykanizsai férfi, aki az édesanyját és a testvérét is elveszítette a koronavírus miatt.

Oltás után halt meg az édesanyja – beperli az Orbán-kormányt egy nagykanizsai férfi
Kép: MTI/Vasvári Tamás

Ferincz Jenő húga a zalaegerszegi Szent Rafael Kórházban hunyt el, az édesanyja pedig a Kanizsai Dorottya Kórházban halt meg, mindketten a koronavírus következtében.

A gyászoló férfi elmondása szerint az édesanyja nem kapott megfelelő védelmet a kínai vakcinával, mert nem volt olyan jogi helyzetben, hogy dönthessen.

A húgától pedig el sem búcsúzhatott, mert mire az intézménybe ért, már átszállították őt a patológiára, ahová pedig nem engedték belépni. A férfi emellett abban sem biztos, hogy a zalaegerszegi intézménytől ténylegesen a húga hamvait kapta meg.

Vissy Beatrix, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Magánszféra projektjének szakértője elmondta, hogy a látogatási tilalom nem vonatkozik a végstádiumban lévő betegekre, ennek alapján azonnal értesíteni kell a hozzátartozókat, ha látszik, hogy a folyamat visszafordíthatatlan

– olvasható a Blikk oldalán.

Forrás: Blikk/Liner
Címlapkép: Vasvári Tamás/MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Oltott emberek tanúvallomásai a covid oltások súlyos egészségkárosító hatásairól. 1 órás dokumentumfilm
odysee.com/@vilaghelyzete:2/Izraeli-oltottak-nyilatkozatai-magyar-felirattal:1
Medvepapa
Részvétem . De két tanácsom lenne. 1 : Az Operatívtörzset is fel kell jelenteni. 2 : Onile aláírással megerősíteni az aláírást. Én biztos, hogy aláírom.
Lepényleső
...s csak a jó Isten tudja,- az áldozat hányadik a sorba?
magyar1
Ahol kötelezővé teszik az oltást minden oltott halott után be kell perelni azokat akik kötelezővé tették.
Dr. Proktor
@magyar1: Fordítva ülsz a lovon! A hátad mögött van a menetirány...
A Föld meg lapos?
magyar1
@Dr. Proktor: Te felvetted már a 3 oltást?
Málna
@Medvepapa: Milyen aláírást akarsz aláírással megerősíteni?
Málna
@Mirabilis: Persze hogy nem. Miért is nyomoznának? Nem történt bűncselekmény.
Németh István
Kedves és nagy tudású elvtársak és nem elvtársak! >> A különböző vakcinák mindegyike védelmet biztosít, DE ÉS TESSÉK MEGÉRTENI!!! >> NINCS 100%-os VÉDELEM! Mi több soha senkinek az immunológiai szintjét, telítettségét és annak adott tartalmi adottságait nem vizsgálták és vizsgálják az oltások beadása előtt! Erre az úgy nevezett "nagy átlaggal számolt" valószínűségi tényező adja meg a választ! A nagykanizsai faszfej menjen a büdös picsába! Ez egy a moslékok által felbujtott barom aki szart akar keverni! Egyik oltó-anyag sem ad 100%-os védelmet, a pöcsfej családja pont abba az X% -és a 100%-os szint-közbe esett bele aminek a sajnálatos következménye az elhalálozás! Ez valóban sajnálatos és részvét keltő esemény, DE tudomásul kell venni,hogy sok csomó tényező hathat közre egy preventív intézkedéshalmaz ellenére is! Ez pedig minden gyógyszerre és gyógyeszközre igaz! Úgy hogy a nagykanizsai illető szíveskedjen elmenni a picsába!
Nessy
Az,hogy illetékesek nem olvastak el a gyártó ajánlását, miszerint 60 év felett teszt hiányában a vakcina nem ajánlott, az nem az engedélyező, és az ezzel történő oltás elrendelő felelőssége? Állítólag a Sinofarmot az állam a saját felelősségére és költségére vette meg, és engedélyezte!
Medvepapa
@Málna: A feljelentést, hogy szerencsétlen érezze, igaza van és ebben támogatókra talál.
ómió
Ez a "beperlés" az oltáshatékonyságot- és az oltás előtt aláírt nyilatkozat tartalmát hírből se ismerők számára ajánlott! A többinek "ellenjavallt"!
Málna
@Medvepapa: Dehát nincs igaza. A Sinopharmmal kapcsolatban semmiképp sem. Hiszen dönthetett volna úgy, hogy nem kéri.
Aki Én
@Málna: Sajnos igaza van. NE hanyagoljuk el a kormány, orbán személyes felelősségét.
Egyrészt kijelentette, hogy mindenkit megfognak gyógyítani. Másrészt aki bízott benne, elhitte, hogy biztonságos, hatásos...
Mint kiderült, nem annyira, de ezt sem lehetett még tudni, mikor már tukmálták, minden biztonság nélkül. Ma már ezt is tudjuk, hála a szorgalmas Hadházynak.
Málna
@Aki Én: Dehát biztonságos és hatásos. Kételyek pedig első perctől voltak, ezért sokan nem is adatták be. Mindenki eldönthette maga.
Medvepapa
78 évesen el fekvőben már 5 éve, vajon Ő mit dönthetett el??? Semmit. Beadták szegénynek, gond letudva, statisztikába felvezetve. " OSZT JÓ NAPOT " Ez a szomorú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.