Orbán Viktor közösségi oldalán új bejegyzést tett közzé, lassan elkezd dübörögni a választási kampány.

"12 év után te mocsok" – Orbán Viktor bejelentést tett, nem volt osztatlan az öröm
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A baloldal elvette a 13. havi nyugdíjat. Mi visszaadjuk.

- olvasható a fotón.

A Miniszterelnök bejegyzése azonban nem okozott osztatlan örömet, többen is nekiestek a bejegyzés alatt. (Hol pedig egymásnak.)

Jó sok idő kellett hozzá, de lényeg, hogy a választás előtt befutott

Azt adjátok vissza amit el loptatok!

12 év után te mocsok!

- olvasható a kommentek között.

A tavalyi nyugdíjprémium után idén öt százalékkal emelkedik a nyugdíj, és érkezik a teljes összegű 13. havi nyugdíj is.

Korábban a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdai videójában azt mondta:

A kormány az elmúlt hónapokban több jelentős döntést hozott annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli időszakban is javítsa a magyarok megélhetését

Erről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Vitya Vitya nem kellene 13 havi ha nem loptátok volna szét az Országot és nem baromságokra szórjátok szana szét a közkasszát. Meg csirkefar hátra se. Tolvajok vagytok aljasak meg hazugok.. Húzzatok már el a francba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Vitya Vitya nem kellene 13 havi ha nem loptátok volna szét az Országot és nem baromságokra szórjátok szana szét a közkasszát. Meg csirkefar hátra se. Tolvajok vagytok aljasak meg hazugok.. Húzzatok már el a francba.
Ábel
A baloldal nem vett el semmit, csak fölfüggesztette. Ti 12 évig nem adtátok vissza. Viktor! Nem kellene még az utolsó 70 napodat is hazugságra használni.
orsos vendel
Te szemet kissebbsegi !!! Mit adtal te a szerencsetlen, nelkulözoknek !!! A rohadt disznovagasodat, es ahogy iszog a palinkat ??? Miattad van igy az orszag, mert elloptal mindent !!! Remelem megrohadsz Szegeden !!!
Rizikó
Sőt! Akadnak olyan vélemények is, hogy a libsiket meg kéne táboroztatni! Mégse írnak cikket erről!
CsipkeRózsa
@Rizikó: 18:34

Ez a vélemény a tiéd, és írtál is róla.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Biztosan beidézed, hogy mikor, hol írtam én ilyet, ha màr én nem tudok róla!
Tessék! Hivatkozd be!
CsipkeRózsa
@Rizikó: Most 18:34, gondolatod volt, és írtál is róla.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Gondolatolvasó vagy? Netán jósnőhöz jársz? Honnan tudod te, hogy én mit gondolok?
CsipkeRózsa
@Rizikó: Az írást megelőzi a gondolat. Gondoltad és leírtad.

Egyébként sincs távol tőled a hasonló gondolat, hiszen írtál már olyat is, hogy "a tengerig v. tengerbe kell zavarni őket" , hogy kiket azt nem tudom.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Azt írtam, vannak ilyen vélemények. Nem azt írtam, hogy ezt gondolom. Nem gondol senki ilyet szerinted?
Tengerbe zavarni, de nem tudod, hogy kiket? Legalább magadat komolyan veszed és felkeresel majd a problémáddal egy szakembert? Ez komoly mentális probléma. Nem érzed úgy, hogy állandóan üldöznek?
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te kimondottan diliház érett! - @Pegero: tatával egyetemben.. :)
CsipkeRózsa
@Rizikó: Te még csak nem is emlékszel rá, én pedig csak olvastam a hsz-t, és nekem jusson eszembe? Egyébként vagy a zsidókra, vagy a cigányokra utaltál akkor.
Istenakinincsen
@Pegero: Hitelből osztogat te faszfej...unokáid is nyögni fogják.Abból nem ad amit elbugázott.Az már biztos helyen van!
Vay Ákos
A bal oldal elvette a 13. havi fizut is. Akár azt is vissza lehetne adni, de arról nem ugattok.
CsipkeRózsa
@Rizikó: 19:11

A legfontosabb lemaradt, nem érzem, és nem is gondolom, hogy üldöznek.

Egyébként sem a saját dolgaimról írok, hanem azokról, akikkel egyetértek, és védem őket, ha szóba kerül mások által, vagy cikkekben.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Mókuska! Ne találgass, hanem idézd be! És nem belemagyarázva, kiforgatva a beírásom, hanem szó szerint!
Vannak olyan vélemények...írtam és erre engem gyanúsítgatsz?
Sőt, azt is tudni véled, én kikre gondolok!
Szánalmas próbálkozás a nemzeti érzelmű vélemény formálók megtámadására és az elhatalmasodott paranoia elharapózására!

Neked orvost kéne felkeresned!
Istenakinincsen
@Vay Ákos: Egy évben tizenkét hónap van.eddig érted?
CsipkeRózsa
@Rizikó: Bízd rám, mikor kell orvoshoz mennem. Lehet, hogy jobban emlékszem, mint mondod. Te nem emlékszel.

Örülök, hogy nemzeti érzelmű vagy, de nem az jut eszembe senkiről, ha nem tetszik egy-egy mondat, akkor attól függetlenül nem tetszik.
justhpeter
Orbán bejegyzései nyilvánvaló provokációk.
Rizikó
@CsipkeRózsa: A gondolkodás és a logika nem az erősséged. És igen, tudom mit írtam, de ha valaki paranoid üldözési mániás, az mindenhol támadást vizionál! Kiforgatja mások szavait, vádaskodik, mar, támad, mert retteg. Igazából önmagától, mert azt a gyűlöletet feltételezi mindenkiről, ami őt kínozza!
A "vannak olyan vélemények" kifejezés értelmezését pedig rábízom a mentálisan egészségesekre!
CsipkeRózsa
@Rizikó: Az eddigi válaszaimat figyelembe se vetted, akkor nem ragaszkodnál a vannak olyan vélemények-hez.

Örülök, hogy okosabbnak gondolod magad másoknál, akkor mi a további baj?

Kitől v. mitől kellene félnem? Ha ez igaz volna, akkor az volna a logikus, hogy nem szólalok meg ilyen alkalommal, ha már a logikára utalsz.
human
Orbán bejegyzése alatt 1000 fölötti top komment:
"Miniszterelnök úr! Ismeri azt a viccet, hogy min lovagolt Mátyás király? Lóháton. És min lovagol Orbán Viktor? Csirkefarháton."
/Szabó Tímea, Párbeszéd/
:D :D :D
human
@Néro: " Húzzatok már el a francba."
Hát Ráhelék már Spanyolba költöztek közel az afrikai határhoz, ha le kellene még onnan is lépni.
Sámannus
Szóval cunci mókus! A te csirkefarhátad igyekszik eltakarni azt a lyukat amit ti szakítottatok ki a zsebünkön. Azután hogy háromszáz fölé tornásztátok a forintot kiszedtétek a nyugdíjasok zsebéből a negyedét a vásárlóerőnek. Ezek után választást akarsz nyerni úgy hogy bedöntöd a költségvetést a nemtervezett kiadások miatt, csak azért hogy hőbörögjél milyen fasza gyerek vagy, amikor még meg sem kaptunk, amit tudjuk, hogy el is veszed amikor csak akarod, ha hatalmon maradsz. Nincs kétség afelől, hogy te egy világhíres kapcabetyár vagy aki pofátlanul lenyúlja a médiát, ami egyszerre és egyöntetűen elhazudik minden igazságot, teli okádja a szemeteddel a világot. Azt hiszed, hogy ez sokáig így mehet? Tudod mi lesz az adócsökkentésed ből? Nyomor sok család veszti el azt a kevés szolidaritást is ami még megmaradt. Tudod te az, hogy nem segítesz meg senki! Ne várd hogy mások dolgozzanak helyetted, mert te sem dolgoztál egy percig sem. Te is csak egy vagy aki nem keresett akkor munkát amivel bizonyíthatta volna rátermettségét. A sumákoló focistaként csak munkakerülő voltál A stadiont sem a magyaroknak építetted, hanem a pénzel kitömött nertársaidnak. Már magyarok sem fociznak itthon, Ők sem dolgoznak meg a pénzért akár te imádnak? A pénzt az a júdáspénzt csak az árulók kapják akik segítenek porig rombolni mindent, ami még megmaradt. Egy hitvány bűnöző vagy a farhátad ezt a gyalázatot igazolja,

Jobb lenne keresni egy csendes orosz települést Rákosi szomszédságában, és vissza vonulni, mert amihez hozzányúlsz minden szarrá válik.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Szóval a paranoia annyira elhatalmasodott, hogy már gyűlölöd a magyarokat és igyekszel minden kijelentésbe valamit belemagyarázni! Így van ez, ha a "vannak olyan vélemények" kifejezést támadásnak véled és a határozottan nemzeti érzelmű emberre támadsz!

Értelmezd a kijelentést! Tudod, vannak olyan vélemények is, hogy negyed ennyi magyar is elég lenne! Mert vannak másféle vélemények is is még ezen kívül is. Mégsem rettegek! Ilyen egészségesnek lenni!
Istenakinincsen
@Pegero: Ami te itt művelsz ahhoz nem kell ész te szerencsétlen.
Egyébként igazad van tényleg kéne szednem valamit,hogy le tudjak süllyedni az ostoba szintedre.
Mit javasolsz?Te mit szedsz annak érdekében hogy te lehess a leghülyébb?
Titok?
karma1
@Vay Ákos: Hat folvontad a szemoldokomet rendesen! Kinek van/volt Magyarorszagon 13. havi fizetese, es ki adta azt kinek, es ki vette el kitol? Biztos, hogy beszedted a gyogyszereidet?
13. havi elvett FIZETES?
Na, ebnnbek rugaszkodj neki megegyszer!
Nessy
@karma1: Keveri a nyugdíjat és a fizetést! Abban igaza van, hogy voltak/vannak intézmények, ahol decemberben jutalmat, vagy prémiumot fizettek/fizetnek. Anno 2 millió már pofátlan kifizetés volt, és szigorú adózás alá esett, ma már az 5 - 6 milliós, sőt több sem, pofátlan. Az viszont tény, hogy amikor nem volt járvány és "dübörgött a gazdaság", akkor eszükbe sem jutott a 13. havi nyugdíj visszaállítása. Amennyivel viszont a maginflációs ráta alapján történő nyugdíjemelés, aminek köze nincs a valós inflációhoz, mert annál átlag 2%-val alacsonyabb, csökkent az elmúlt években a nyugdíjak vásárló értéke, azt bizony a 13. havi, meg a nyugdíj prémium együtt sem kompenzálja.Most nem a félmilliós, és magasabb nyugdíjakről beszélek.
human
:D Már 4000 kedvelésénél tart Szabó Tímea kommentje :D A TOP komment Orbán posztja alatt :D
Józsipapa
@Pegero: hitelből osztogat...te faszfej...
ómió
Bizony! Ez a "Zorbán úgy ellopott mindent", hogy most abból "osztogat" 13. havi nyugdíjat, családtámogatásokat, szja-viszafizetést, 25 év alattiak szja-mentességét, munkahelymegtartó támogatásokat, stb., mig anno a "semmit el nem lopó Böszme efftárs" csak népzsebiosztogatásra volt képes!
CsipkeRózsa
@Rizikó: Nem tudom, hogyan mondjam el neked, sokadszorra, senkitől, semmitől soha nem rettegek, és nem is fogok, hiába akarod belém beszélni!

Miből tudtál olyan véleményt formálni, hogy utálnám a magyarokat, itt sem tudtad értelmezni az én válaszaimat. Eddig úgy volt, hogy én is magyar vagyok, most már egy kicsit mások, málképpen gondolják, ez engem nem zavar, fütyülök rá.

Mindig az embert kell értékelni, utána következik a mellékkérdés, hogy magyar v. hottentotta, vagy piréz, stb.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 12:38 ♦ Orbán: visszaadom a 13. Havi nyugdíjat, amit Gyurcsány elvett tőlük…a bűnöző román cigány, meg 12 év után adta vissza választások előtt, mert addig leszarta a nyugdíjasokat b+!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/245405514_4403063706436457_7487336651930405921_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CXQiuy35PDgAX_AtCJn&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9_LJojEEjJlgEtGCN47MOB8tWw_AW-XlYe9oudP29EYw&oe=61EEF376
A vén harangöntő tényleg nem akar a választások után börtönbe vonulni, ennek érdekében ázsiai hitelekkel eladósítja az országot és ebből osztogat. …“ha folytatódik a polgári kereszténydemokrata kormányzás, akkor tíz év alatt újra hatalmas utat tehet meg Magyarország, és felléphet a fejlett országok közé - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a fidesz 29., tisztújító kongresszusán tartott beszédében…A fejlett országok közé - mint például Románia? Esetleg Moldávia? Ne adj Isten Eritrea?
uploads.disquscdn.com/images/24ec721fb3d156da6324235e2c2bb72d85a251760fda6646db72a131b327aa2d.gif?w=800&h=376
Mikor kaptak a nyugdíjasok 13.havi nyugdíjat ...
uploads.disquscdn.com/images/4431893d152e2ba791c3107fe9038c79a93dc014a81a8cf6fc010a0e06da5fb2.jpg?w=800&h=1499
Rizikó
@CsipkeRózsa: Mielőtt elszaladnál, tisztázzunk pár dolgot!
Te leálltál engem gyanúsítgatni, mert le mertem írni, milyen vélemények lehetnek még! Sehol nem írtam, hogy ez az én véleményem lenne, de te már ugrottál is engem ezzel megvádolni! Úgy látom nem érted, hogy mi a vélemény és a hivatkozás között a különbség!

Magam leírtam, hogy liberális magyarellenes vagy, amelynek épp annyi alapja van, mint a te vádaskodásodnak. Persze ez neked nem tetszik, de én tűrjem el! Sajátos látásmód!

Aki mindenhol ellenséget vizionál az bizony retteg és te ellenséget látsz bennem. Elég egyszerű hivatkozási alap. Nem én kezdtem a vádaskodást, hanem te és ha visszakapod, látom fájdalmas tud lenni! Lehet nem kéne belém kötnöd és akkor én semviselkednék így veled! Erre nem gondoltál még?
csak úgy....
@Rizikó: shiki,te egy túlbuzgó elmebajos!
Németh István
Ti itt fentebb - persze tisztelet a kivételnek - olyan szemetek vagytok, hogy a szeméttárolók is szétrohadnak ha benneteket bé tesznek! > a Kormánynak a popsikáját, amikor mustos időszakban
előadják magukat meg sem közelíthetitek olyan undorítóak vagytok!
megjegyzem amit a moslék kormányaitok az antal is persze, a horn -megyesi-gyurcsány-bajnaiellopott eladott a nemzet vagyonából azt pótolni igen nehéz! Az Orbán Viktor és Kormánya által visszahozott és a helyreállítást megkezdett folyamatot amelyben a nemzet jóléte fial; újból a rablók, tolvajok kezébe akarjátok adni!? megdöbbentő - hiába a kommunistából sose lesz ember az mindíg is csak szar tróger marad! na persze az amelyik dolgozni se akar, csak élősködni!
CsipkeRózsa
@Rizikó: Nem egészen ezt írtad le, amit most mondasz, Azt írtad, hogy " hogy már gyűlölöd a magyarokat". Én senkit nem gyűlölök!

Ez engem nem nagyon érdekel, nem is sértődtem meg rajta.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Amilyen liberálisan kezeled a kijelentéseimet, én is épp úgy a tieidet. Ha nem szeretnél ilyet olvasni, ne vádaskodj!
Istenakinincsen
@Németh István: Te undoritó ostoba féreg,nem látod hogy a királyod a komcsigeneráció fiatal(fideSS)ága...csak már megöregedett.Nyalhatod a mustos disznótoros valagát!Nagy szüksége lesz a támogatásodra!
Istenakinincsen
@Pegero: Na mesélj esélyes!Mire van esélyed te balfasz.Nem tartod magad ostobának úgy látom.
Segits egy kicsit én ostobának!
Gauntlet
főleg a saját megélhetésüket javították. urizálók !
Németh István
@Néro: te hülye a gyurcsányék lopták el a suskát sok egyébbel együtt, aztán a nemzetgazdaságot az egészségügyet a szociális biztonságot szépen sorjában lehetett helyre tenni!
Ez nemvita és kormány kampány téma ez tény és nem tudsz miről beszélni! BÁR ABBAN FELTÉTLEN IGAZATOK VAN amit zay-gyurcsány végre tisztán lát, mert voltak Indiában szemműtéten persze Tb. alapon, hogy létezik öntisztulás, ha Föld-anyát fogyasztasz nő a földek humusztartalma, nem beszélve arról, hogy ha füvet csemegézel néhány hangyával még fennáll a túlfogyasztás veszélye is! A fűtés meg felesleges ott a német minta > gyertyával és bújjál össze a szomszédokkal is, vagy seggbe dugnak vagy gyerek növekmény lesz! DE ENERGIÁT SPÓROLSZ!!! és ha ez az emberi humánus intézkedés-sor nem tetszik akár a szemedet is kilövetheted és a porcikáidat összetöretheted >> erre kapacitás van!!!na milyen vagyok hozzátok a magas szintű tudományos alapon révedező szellemiségetekhez? bevesztek a bandába???@Pegero: @Istenakinincsen: @Eladottország; stb >> ne hagyjatok hülyén meghalni!!!
nyuggerpasi
@Németh István: Az OPNI szükségességét a te személyed is igazolja.
Istenakinincsen
@Németh István: Te sajnos hülyén fogsz meghalni.Rajtad nem lehet segiteni.
olszaltot
A jelek szerint a fidesznyikek elfelejtik, hogy a 13. havi nyugdíjat a Meggyessi kormány vezette be 2003-ban és a 2008-as világgazdasági válság miatt vontk vissza, de a svájci indexálás megmaradt a fidesznyikekig. Érthető lesz, ha sok nyugdíjast megszédít ez a pénz, de azért az világos, hogy nem a fidesz szociális érzéke áll emögött.
olszaltot
A jelek szerint a fidesznyikek elfelejtik, hogy a 13. havi nyugdíjat a Meggyessi kormány vezette be 2003-ban és a 2008-as világgazdasági válság miatt vontk vissza, de a svájci indexálás megmaradt a fidesznyikekig. Érthető lesz, ha sok nyugdíjast megszédít ez a pénz, de azért az világos, hogy nem a fidesz szociális érzéke áll emögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.