Ezt mondta a Jobbik elnöke a HVG360-nak adott interjúban. 

Jakab Péter szerint a választók döntöttek, MZP kell nekik, újabb párt nem: "Együtt meg fogjuk nyerni a választást"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Jakab Péter szerint egészséges vita folyik az ellenzéki lista összeállításáról és arról, hogy azon a Jobbik hány befutó helyet kapjon.

„De szerintem ez nem is érdekli különösebben a választót. Örültem, hogy legutóbbi találkozónkon már Márki-Zay Péter sem hatalomtechnikai kérdésekről beszélt, hanem az országról való víziójáról”

– mondta Jakab a HVG360-nak adott interjújában.

Jakab elmondta azt is, hogy

"a Jobbik jelöltjei „nem csak besétálnak a Parlamentbe, mint a budapesti kerületekben indulók. Ezek nehéz győzelmek lesznek, és a töredékszavazatokra is nagy szükség lesz. De nem akarunk több befutó helyet, mint a valós támogatottságunk”

A politikus arról is beszélt, hogy korábban azt akarta, hogy Márki-Zay Péter legyen a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, de az előválasztás előtt már úgy látta, hogy Márki-Zay személyiségjegyei nem teszik őt alkalmassá erre a feladatra.

„Ezért vállaltam el végül én, pedig korábban az elnökség sem tudott rávenni. A választók végül Péter mellett döntöttek”

– mondta Jakab az előválasztásról.

„A választók döntöttek: azt mondták, MZP kell nekik, de hetedik frakció, újabb párt nem. Egyébként beszavazták volna az Új Világ Néppártot. Péter azt a feladatot kapta, hogy vezesse az egyesült ellenzéket, és most már vezeti is”

– mondta Jakab. A Jobbik elnöke szerint idő kellett ahhoz, hogy Márki-Zay megtanuljon együttműködni a pártokkal.

Forrás: Telex.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Béla333: Na, és miért nem lett az MMM párttá? Ki akadályozta ebben MZP-t..talán Jakab?!
Az ilyen MZP félék (lásd még anno Schiffer!) próbálják felvenni a "mindenkitől független vagyok!" pózt - emlékezz: Tiszták -, és minden ellenzékinek megfelelni, sőt..ha lehet, még lecsippenteni pár csalódott fideszest is. Aztán rájönnek, hogy ez nem fog bejönni, ezért stratégiát váltanak. Most már frakció kéne MZP-nek... Neked meg 7. párt.
Kösz, nem kérek belőle! Ahogy MZP keresztyén-konzervatív lényétől is felfordul a gyomrom!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
érdekes az eredeti cikket korábban tőlem a cenzor nem engedte be!! =))
Béla333
Peti ne csúsztass, ne hazudj!
MZP kellett az előválasztóknak, ez igaz!
De honnan a fenéből veszed, hogy új párt nem kellett volna?
Szerintem meg igenis kellene egy olyan ellenzéki párt (mondjuk MZP vezetésével), amire azok adhatnák le a szavazatukat, akiknek nem kell a maffia kormány sem, de nem elégedettek a mostani ellenzéki pártokkal.
Így kérlek csak a saját nevedben nyilatkozz ilyeneket!
jesz
ajaj...Jakab elkezdett erősen nyalni..valamit nagyon szeretne...valamilyen testhezálló miniszteri posztot. Ennek feltétele MZP állandó dícsérése, amit nem felejt majd a posztok osztogatásakor...addig is szentéletűvé kell válni, nem lehet félrekúrogatni, meg párizsit zabálni...krumpliosztás, cigányok simogatása, menekültek szeretgetése, nyugdíjasok átvezetése a piachoz vezető úton...szóval mindent megtesz, hogy jó embernek lássa nép(is)
Emmersson71
@jesz: "A politikus arról is beszélt, hogy korábban azt akarta, hogy Márki-Zay Péter legyen a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, de az előválasztás előtt már úgy látta, hogy Márki-Zay személyiségjegyei nem teszik őt alkalmassá erre a feladatra."

"Nekünk, ellenzéki pártoknak három évig tartott, míg megtanultuk a konfliktusokat kezelni, megtanultuk, hogyan kell szólni egymáshoz. Márki-Zay Péter esetében ez három hónap volt. "

Ez azért elég kritikus "dicséret" :)
Ludas Matyi
@KisTehen: eddig is hatulrol dugta, mert elölröl nehez lett volna!
Emmersson71
@Béla333: Na, és miért nem lett az MMM párttá? Ki akadályozta ebben MZP-t..talán Jakab?!
Az ilyen MZP félék (lásd még anno Schiffer!) próbálják felvenni a "mindenkitől független vagyok!" pózt - emlékezz: Tiszták -, és minden ellenzékinek megfelelni, sőt..ha lehet, még lecsippenteni pár csalódott fideszest is. Aztán rájönnek, hogy ez nem fog bejönni, ezért stratégiát váltanak. Most már frakció kéne MZP-nek... Neked meg 7. párt.
Kösz, nem kérek belőle! Ahogy MZP keresztyén-konzervatív lényétől is felfordul a gyomrom!!!
Szevasztok
Ba..meg , ismét hazamentem véletlenül.
kereső
Igy már kezd értelmet nyerni a 4. helyed az előválasztáson...Most már csak az a kérdés, hogy a Jobbik mikor lesz MZP pártja.És, ha igy van érvényesek-e még az előválasztás eredményei?- vagy felül lesz irva MZP "kedvéért.Talán arra is választ adhattál volna, hogy miért is van ott Karácsony Gergelya lista az első öt helyének egyikén?(tovább is van gondolva, de nem lehet leirni, mert akkor "mocskolódik, a fideszbérenc) Mert visszalépett(méghozzá igen "fura" módon)- tehát semmi sem indokolja az ott létét
Béla333
@Emmersson71: 10.24
Milyen szép, hogy nem kell egyfélét gondolnunk dolgokról.
Te így látod, én meg úgy! Ennyi!
kereső
Milyen szép is ez.A "választók" döntöttek. Azért már csak megkérdezem, hátha valaki eljuttatja a kérdést Jakab Péternek- és a többi pártvezetőenk:
A népszavazási aláirás gyüjtésnél, hol volt az a 200-220 ezer csillogó szemű, lelkes fiatal aki az előválasztás második fordulójában , az utolsó két napon rohantak MZP-re szavazni??? Hmmmm? Megvan már a 200 ezer aláirás?
Nyírfa
@Béla333: 10.24

Ez így van. Csakhogy mindig van a gondolkodás után egy következő lépés, ami a konszenzus irányát kell/kellene , hogy kijelölje. Haladás, bárhol és bármikor a világon, csak így lehetséges. Mi túl sok energiát fektetünk egymás szidalmazásába, le- és meggyőzési kísérleteibe , ahelyett, hogy a közös pontokat emelnénk a fókuszunkba.
verőce21
Nemhogy frakciója, de még belépő engedélye sem lesz a magyar parlamentbe ennek a szerencsétlen kreténnek!
Eladott Ország
Az USA-ban is két nagy párt van. A Demokrata Párt napjaink két legjelentősebb amerikai politikai pártjának egyike, a Republikánus Párt mellett. A hazai hat pártnak is idővel fuzionálni kell. A magyar (fideszes) választási rendszerben a fidesz másképpen nem győzhető lesz, ezt az elb@szott 12 év után talán észre kellene venni!
Nyírfa
@kereső: 10.44

Az teljesen nyilvánvaló, hogy a fidesz besegített Márki-Zaynak. Tehát, ez nem kimondottan az ellenzék előválasztása volt, szokás szerint csalt és bekavart a jobboldal.
Azt ugyan elérték, hogy - egyelőre - ne Klára legyen a miniszterelnök-jelölt, de olyan bumerángot hajítottak el a beavatkozással, ami leverheti őket. Márki nem tudta sem leszalámizni, sem beszippantani a hat pártot, az ellenzék megőrizte az egységét és az ebben gyökerező erejét. Hogy ez megtörténhessen, abban jelentős szerepet játszott Jakab is, a DK is.
Amikor 8-ikban felelnem kellett magyarból az ötösért, megkérdezte a tanárnőm, hogy szerintem ki ment át a legnagyobb jellemfejlődésen A kőszívű ember fiaiban. Gondolkodás nélkül választottam Baradlaynét. Most azt mondom, a jelenünk elmúlt 10 évében ezt az utat Jakab Péter járta be. Nem emelem őt piedesztálra, a fejlődést önmagához képest mérem. Tévedhetek, nem először történne meg, de úgy érzem, a szocializálódása nem a választásokra tartogatott átmeneti állapotot takar.
Rizikó
Kezdődik az összeesküvés elméletek gyártása! Az ellenzéki massza az, amelyik soha nem fog szembe nézni a valósággal! Nem a Fidesz, az ármány, vagy az Ufók teszik őket tönkre, hanem ők saját magukat!
Egy buzeráns támogató, bűn mentegető, a magyarokat minden téren háttérbe szorító, globalista, spekuláns tőkét elvtelenül kiszolgáló, illegális bevándorlókat támogató banda nem kell a magyaroknak!
Annak a pár idegen szívűnek talán, aki soha nem lesz magyar, meg a néhány agyhalott, akiket be tudtak csapni! A többi magyar a pöcébe kívánja vissza mindegyiket, ahonnan előgyűrűztek!
kereső
@Emmersson71: Egy kissé gyanús, hogy a "száján hordja" Ő is.
csak úgy....
az annyira aranyos,mikor a fidesz bunkók (pénzért) kritizálnak ellenzéki politikusokat! :)
@Rizikó: shiki,te egy túlbuzgó elmebajos!
csak úgy....
@KisTehen: tenyérböl is tudsz jósolni? :)
csak úgy....
@Nyírfa: 10:55 míg orbán és a fidesz létezik ,addíg tart a köpködés! nekik ez így nagyon hasznos...
kereső
@KisTehen: A dk-s szavazó elmegy szavazni. Nem azért, hogy MZP miniszterelnök legyen, hanem azért, hogy a NER le legyen váltva, és orbán@Co-t a közélet közeléből is el lehessen tiltani örökre. MZP ide-, vagy oda- majd akkor szónokolj, ha Dobrev Klári el kezd kampányolni vidéken.
Eladott Ország
@ómió: ma, 11:51 ☺ Helló röfi! Az idei első disznóvágás. De ti csak egyétek az olcsóbb csirkefarhátat!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271973462_1266088383871066_9145061410000060083_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xsXASMckoWIAX-EDdKX&_nc_oc=AQlLbwhMvgZ45Kfx-8qECc2Zrj9dG3TxviPzAeTuelnILWgpejoNXDM2USv8AQ--b58&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9XnVpf5vqXvNu_6glYjrCFVXlvTRngqHyhvyPg2C8gMg&oe=61EDF20E
Ki hogyan vonul be a történelemben: Hannibál elefántháton, Árpád lóháton, Viktor csirkefarháton,
uploads.disquscdn.com/images/8f7d75f94489bf6adbef37d2f6fa400e8bb68cc7f163d594249ad7bb4b03ca6d.jpg?w=800&h=844
Még-hogy dübörög a gazdaság? Olyan magas szintű a drágulás, hogy már a csirkefahát is luxusnakszámít. Az alkalmatlan Orbán eddigi élet munkájának gyümölcse, a magas infláció és az egyre növekvő államadóssag – most éppen 42 ezer 106 milliárd forint. Kölcsön felvételekkel próbálja eltakarni a nyomort és a közelgő államcsődöt, márpedig a csirkefarhát is luxusnak számít! Nyomorba dönti és földönfutóvá teszi a magyar népet. Nem hagyjuk!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271808182_1265599510586620_3003908397115116350_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XCzNRcUvvhkAX94ffxe&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT89rAsMiDfkX2WzCw3X0g4YTuAbtigv_UYsiAz5uHTwPA&oe=61EF0403
Béla333
@Nyírfa: 10.55
Nekem ezt írod - amit, "...a gondolkodás után egy következő lépés, ami a konszenzus irányát kell/kellene , hogy kijelölje."
aztán 11.16-kor keresőnek a konszenzus jegyében ezt: "...Az teljesen nyilvánvaló, hogy a fidesz besegített Márki-Zaynak"

A cél ugye az, hogy MZP vezetésével az ellenzék győzzön, de te rendszeresen a konszenzus jegyében ez ellen írogatsz.
Először szerintem mindenki tegyen rendet a saját fejében, aztán jöhet a konszenzus keresés...
Nyírfa
@Béla333: A konszenzus nem kritikátlanságot jelent. A véleményem megvan Márki-Zay Péterről, nem is rejtem véka alá. De , mert a többség - benne a fidesz szavazataival - úgy döntött, hogy ő vezesse az ellenzéket a választásokon, elfogadom. Nem volt könnyű egyébként, mert zsigerileg ellenszenves, de nem is benne bízom, hanem a hat párt egységében.
Hagyjuk, hogy kinek van rend a fejében, és kinek nincs, mert én is utalhatnék olyan megnyilvánulásokra, amelyek ...de inkább azt nézem, miben egyezünk.
Béla333
@Nyírfa: 13.06
Akkor nem lehetne, hogy MZP-re vonatkozó negatív megjegyzéseidet privát üzenetben vitassátok meg kereső-vel?
Mit kell itt állandóan senki által nem bizonyított rágalmakkal traktálni mindenkit, hogy MZP-t a Fidesz segítette a választás megnyerésére, meg ilyenek?!
Én sem írogatok arról, hogy szerintem meg Gyurcsány és a pártja a háttérben arra játszik, hogy MZP megbukjon? És ami a Fidesznek a leginkább megfelelő.
Talán napoljuk el ezt a választások utánra. OK?
kormanyos63
@Emmersson71: Sajnos egyet kell hogy értsek veled!
Nekem MZP SEMemberileg, SEM ideológiailag nem jön be!
Nem tehetek róla, de ez van!
Ráadásúl megigérte, hogy a csalodótt fideszeseket, és a bizonytalanokat is az ellenzék oldalára fogja állítani!
Hát eddig ez kurvára nem sikerűlt neki, legalábbis a közvéleménykutató intézetek adatai ezt nem tudják alátámasztani!
Az meg hogy állandóan hangsúlyozza, hogy ő konzervatív, keresztény, jobboldali, felfordúl a gyomrom!
Én nem szavaztam rá az előválasztáson, én jobban örültem volna annak, ha Karácsony Gergely, Dobrev Klára, vagy akár Jakab Peti lett volna a befutó!!
kormanyos63
@kormanyos63: Azt még hozzátenném, hogy a kormányváltás érdekében ha befogott orral is, de az MZP vezette közös ellenzéki listára fogok szavazni!!
namihami
@kormanyos63: Amit ez az ember képtelen megérteni (bár lassan ketdi), hogy: Nem M-ZP-nek van 6 pártja, hanem 6 pártnak van M-ZP-je! (micsoda különbség)
És (nem először írom le és ne legyen igazam), de bennem mocorog a kisördög, hogy tulajdonképpen ez is csak egy Orbán kreatúra, az ellenzék forgácsolása és lejáratása céljára. Eddigi megnyilvánulásai erősen sejtetik a gyanúmat.
""Kiugrott fideszes katolikus kutyából nem(igazán) lesz ellenzéki szalonna. (kis módosítással, copyright: Kövérvicelaci)
Béla333
@namihami: 13.26
Már bocs, de te is rosszul látod szerintem.
Ez: "Nem M-ZP-nek van 6 pártja, hanem 6 pártnak van M-ZP-je! " egyik állítása sem igaz.
MZP-nek nincs nemhogy 6, de még egy pártja sem, de a 6 párt sem várhatja el, hogy egy előválasztáson győztes MZP úgy táncoljon, csak úgy táncolhat ahogy a 6 párt elképzeli.
Sokkal inkább egymásra vannak utalva. Mindkettőnek szüksége van egymásra. Kompromisszum kell, nem egymás legyőzése!
ómió
@Eladott Ország:Remélem, bolsi latrinabúvár, önmagadnak azért a piaci, minél drágább árú farhátért "imádkozol" egy-egy Internacionálét elénekelve! Végtére is, Maki efftársad fixre ígérte ezt meg neked is! És még a történelembe való bevonuláson is dilemmázol? Nálatok, bolsiknál ez adott! Ti a gyilkolászás, a rablás és a hazudozás lován vonultatok be! És, ha nem mindig alámerült pozícióban tartanád magad a bolsi latrinában, akkor még talán azt is látnád, hogy a "drágulás", az infláció világméretű, "víruskoherens" - még, ha kizárólag ránk hazudnád is! A 2010-es 22000 milliárdos "ránk hagyott" államadósságotok meg az éves 1000-1500 milliárdos kamatos kamataival mára önmagától is több, mint 38000 milliárd lenne, amit Paks2 és a vírus extra kiadásai vittek fel 42000 milliárdra. Közelgő államcsődöt delirálsz, latrinabúvár efftárs!? Az olyan fajtákat a hitelminősítők nem - ahogy minket - fel, hanem leminősíteni szokták! Nem zavarja ez a hazudozóvénádat? És az se, hogy a GDP-arányos magyar államadósság 80%, az uniós átlag meg 100% fölött van? A csirkefarhát meg , gyagyáskám, majd akkor számítana luxusnak, ha a magyar egy szuicid pillanatában megint benneteket, Maki efftársadat, választaná, mert akkor a jelenlegi "stopos" ára helyett annak a többszöröséért vehetné meg még az olyan idióta is, amilyen te vagy!
Nyírfa
@Béla333: 13.12

Először és utoljára: Az LMP-n kívül számodra nincsen hiteles párt. Hogy miket szoktál írni akár a DK-ról, akár a többiekről, azok nálam is kiverhetnék a biztosítékot, de többnyire rád hagyom, mert elvakultnak látlak, így abszolút nincs értelme vitába kezdeni.
Legközelebb, ha véleményeznéd valamelyik ellenzéki politikus múltbéli, avagy jelenidejű ténykedését, s az romboló hatást fejthetne ki az áprilisi menetünkre, megkérlek, inkább privátban oszd meg azokkal, akiknek az egyetértésére számíthatsz.
Persze, nem. Nem gondolom komolyan ezt a butaságot. Nem vagyunk illegalitásban - még nem -, és úgy gondolom, hogy az elhallgatás van olyan romboló, félrevezető, mint a tudatos hazudozás.
namihami
@Béla333: Egy másik helyen leírtam (más témában ugyan), hogy kérdésesem hogy valaki meg akarja-e érteni a mondandó(ma)t vagy sem.
Természetesen a 6 párt nem az övé, de 6 párt jelölte. És akkor a megnyilvánulásaival, felváltva, de éppen az őt jelölők ekézését csinálja.
Vegye már tudomásul, hogy először éppen ezekkel kellene egy asztalhoz ülni és megbeszélni a dolgokat, nem a nyilvánosság elótt kígyót-békát ordibálni. Ez a szerencsétlen tisztára hajóágyú-módra megy előre. és ezzel éppen a még nem pártválasztókban ébreszti fel azt az érzést, hogy ezek alkalmatlanok.
"" Nézzétek em a Viktort, ott nincs veszekedés!""--hát az tényleg nincs. De kell-e ez ismét? Ez a Nyugodt Erő? És ezért ennek kéne még a látsztát is kerülni: És az ""mzp-ket"" ajtón belül tartani.
kormanyos63
@Béla333: Béla, te meg a saját nevedben nyilatkozzál, az enyémben ne!
Jakab Petinek igaza van, az előválasztáson nem adtunk mandátumot, és felhatalmazást MZP-nek arra, hogy egy hetedik frakciót hozzon létre!
Saját pártot már régen alakíthatott volna a gyenge MMM-mozgalmából, ha akarta volna!
Ugyan miért nem tette meg???
Jakab Petit én sokkal alkalmasabbnak tartottam volna miniszterelnök-jelőltnek, nekem MZP ellenszenves, unszimpatikus, és az utóbbi hetekben nagyon sok vállalhatatlan mondatai, megnyilvánulásai voltak!
DE, én a kormányváltás érdekében, befogott orral, de leszavazok majd április 3.-án az MZP vezette közös listára!!
kormanyos63
@Béla333: Béla, te valamikor fanatikus LMP-frajongó voltál, mostanra meg elvakúlt MZP-fan lettél!
Természetesen ez a te dolgod, de azért, mert sokan nem szeretik MZP-t(én kifejezetten viszolygok tőle), vagy kritizálják(sokszor jogosan) nem kellene őket lehuznod, és kioktatnod őket!
Én őt sosem fogom elfogadni, mert tőlem nagyon messze áll emberileg, és ideologiailag is!
Sajnálom, hogy ő lett a közös miniszterelnök-jelőlt, mert Karácsony Gergőt, Dobrev Klárát, vagy akár Jakab Petit jobb, és alkalmasabb jelőltnek tartottam!!
Béla333
@Nyírfa: 13.43
"Az LMP-n kívül számodra nincsen hiteles párt..."
Ez nincs így! Az LMP most már nem ugyanaz a párt, ami 2017-18-ban volt, számomra most már nem az az alakulat, akire szavaznék.
Neked is javasoltam, én is próbálom ehhez tartani magam, hogy a hátralevő cca 70 napban nem szeretnék egyik ellenzéki pártról sem olyat írni, ami a választásokon árthat. Csak remélni tudom, hogy más is belátja ennek a fontosságát és kibír még cca 70 napot azon lamentálni, hogy segítette MZP-t a Fidesz az előválasztáson, vagy éppen Dobrev Klárát segítette, mert úgy gondolta, hogy az ő választási Gyurcsányozásába Dobrev jobban beleillik.
Mert nem tudom észreveszed-e, de MZP a legádázabb módon űzi a maffiát. Dobrevvvel egyébként mi van? Hetek óta meg se szólal.
Egyébként meg nem kellene összekeverni az elvakultságot a gondolkodásra való képességgel, vagy éppen a birka módra való kollektív bégetéssel.
Béla333
@kormanyos63: 14.29
Én mindig a saját nevemben írok, a vélemény is az enyém.
Arra szólítottam fel Jakabot, hogy ő is csak a saját nevében mondjon olyat, hogy a választók mire mondtak igent meg nemet.
Béla333
@kormanyos63: 14.37
MZP szapulása a következő 70 napban csak a Fidesznek jó. Ha nem értesz vele egyet, szíved joga, de kérlek várjál már április 4-ig azzal, hogy MZP szerinted milyen.
Legyen már annyi önerő, hogy sorrendbe állítjuk a fontos dolgokat és most a legfontosabb a maffia leváltása. Majd utána megvitathatjuk, hogy ki kit hogyan lát, meg mire tart. (Csak jelzem, hogy ez nem fanatizmus, csak józan belátás, tedd te is ezt!)
kormanyos63
@Béla333: Te csak ne szólítsál fel senkit, főleg ne Jakab Petit!
Az MZP imádatod pedig lassan kezd undorító lenni!
Már nem az LMP-t szereted??
Valamikor beléjük voltál keményen esve!!
kormanyos63
@Béla333: Engedd már meg Béla, hogy azt kritizáljak, és bíráljak akit akarok, nem te fogod ezt megmondani nekem!
Nem értek vele egyet szinte semmiben sem, alkalmatlannak tartom leendő miniszterelnöknek, és nekem kurvára ellenszenves, már a látványától is viszolygok!
És örülök neki, hogy nem sikerűlt kiharcolnia a 7.-frakciót(még a hat i s sok) mert erre nem adtunk neki felhatalmazást az előválasztáson!
Ha meg pártot akar alapítani nyugodtan tegye, erre lehetősége, és joga van!
Ott van a tömegbázis nélküli MMM-mozgalma, vajon miért nem csinált pártot belőle???
Én ha befogott orral is, április 3.-án az MZP által vezetett közös listára fogok szavazni, a kormányváltás érdekében!
Nyírfa
@Béla333: 15.23

Arra az LMP-re gondolsz nosztalgiával, aki az akkori Jobbikkal közösen megcsinálta a fidedsz 2/3-át?
Rendben.
Az is rendben van, hogy jelen pillanatban érdektelen, kire szavaztak a fideszesek, Klárára vagy Péterre: a választásokat meg kell nyerni. Majd utána ráérünk házi bokszbajnokságot rendezni, szétverni a szavazói bizalmat, és vérbő nevetésre ingerelve a fideszeseket kiírni a 2023-as választásokat. Igen, ezeket a sorokat nem minden cinizmus nélkül írtam le, de érzékeltetni akartam, milyen álszent, elvtelen, sőt, ostoba hozzáállás lenne, ha hallgatnánk azokról a hibákról, amelyek miatt Orbán bezsebelhetné a következő négy évet.
Érted ezt, tudom, csak izgulsz, hogy meglesz-e az a sokunk által várt gyökeres fordulat. De mi is izgulunk, a kritikánk az építést szolgálja, nem a rombolást, és még csak nem is haszontalan: Márki-Zay, ahogy Jakab Péter állítja, kicsit visszavett azokból az allűrökből, attitűdökből, amelyekkel biztos vereséget hozott volna ránk. Persze, nem a mi kommentjeink váltották ki az árnyalatnyi visszafogottságot, hanem az a társadalmi-politikusi elégedetlenség, ami együttesen fejtette, és fejti ki a hatását.
Reméljük a legjobbakat, harag nincs, vita, ha van értelme, legyen!
Béla333
@kormanyos63: 15.56
Hogy én egy kommentben mit írok, hogy felszólítom-e Jakab Pétert vagy bárki mást, ahhoz neked semmi közöd!
Akár be is fejezhetjük az eszmecserét, hiszen a jelek szerint nem egy nyelvet beszélünk!
Na szeva...
Béla333
@Nyírfa: 16.16
"Reméljük a legjobbakat, harag nincs, vita, ha van értelme, legyen! "

Így legyen!
kormanyos63
@Béla333: Biztos nem beszélünk egy nyelvet Béla bácsi!
Mert te egy elvakúlt, fanatikus MZP-fan vagy, én meg nem!
Régebben meg Schiffer volt a kedvenced!!
Na szeva...
Németh István
@Emmersson71: @kormanyos63: @Béla333: @durbincs: így sógorostul, milyen csokorba kötött barmok vagytok! Nektek valóban Indiába kell menni szemműtétre - persze a Tb.alapból - és nehogy tisztálkodjatok, mert megérzik az indiaiak a klór szagot, aztán nem lesz műrét! És egyetek Föld-anyából, meg füvet csemegének, egy pár hangyával hús gyanánt - ne flljetek nem fogtok elhízni! Ez a zay ez gondoskodik a gyurcsánnyal rólatok, no persze a bajnaival! Ha meg nem mentek szemműtétre majd kilövik a szemeteket, így egyszerűbb meg olcsóbb is!
Emmersson71
@Németh István: Mi van, suttyó..lenyúltad az ápolód mobilját :D
Nyírfa
@Béla333: tegnap, 17.05

Megbeszéltük! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.