A jelenlegi helyzetben nincs jelentősége a kitüntetésnek, “mint ahogy nincs jelentősége annak sem, hogy Gyurcsány Ferenc a saját otthonában barátjaként fogadta Putyint”.

Szijjártó szerint nincs jelentősége, hogy kitüntetést kapott Putyintól

Fotó: Facebook

Ezt válaszolta ma Szijjártó Péter külügyminiszter az ATV-nek arra a kérdésére, hogy visszaadja-e a Putyin által adományozott, Lavrov külügyminiszter által átadott Barátságért érdemrendjét.

2021. decemberében Szijjártó ezt írta a Facebook-oldalán:

Átvettem Szergej Lavrov barátomtól, kollégámtól a “Barátságért” kitüntetést, amit a kétoldalú kapcsolatok fejlesztése terén elért eredmények okán ítélt oda Oroszország elnöke.

Forrás: atv.hu/444.hu

Címlapkép: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" A harmadik világháborút atomfegyverekkel vívnák, és pusztító hatása lenne
– figyelmeztetett Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán a Daily Mail című brit napilap szerint. "...ez a barátod te ocsmány kis tetű...
...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" A harmadik világháborút atomfegyverekkel vívnák, és pusztító hatása lenne
– figyelmeztetett Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán a Daily Mail című brit napilap szerint. "...ez a barátod te ocsmány kis tetű...
...
Néro
Reggelente mindig szidolozd ki , hogy fényesen ragyogjon rajtad. Te tényleg ennyire hülye vagy ?
Bár aki 350 milliárdért használhatatlan Peti pumpákat vesz attól mit lehet várni.
Béla333
Nyilván semmi jelentőségét nem látja ez a pondró annak, hogy egy háborút indító agresszor államtól a legmagasabb kitüntetést kapta az ország érdekében végzett aljas munkájáért...
Mocskos hazaárulók!
nezelodo
Megszolgáltad, ahogy a tesóid mondták, az orosz érdekek képviseletéért tüntettek ki. Egészen addig azt hittem, hogy a magyar külügyminiszternek az a dolga, hogy saját hazáját képviselje.
Aztán nézzük más oldalról a dolgot: ha 2010 előtt valamelyik politikusunk kapott volna egy ilyen "jelentéktelen" kitüntetést, mennyi ideig gyújtogattak volna a fővárosban a békés focista drukkereitek? Szégyellhetnétek magatokat.
Eladott Ország
Petiminiszter berendelte az orosz nagykövetet. Visszaadja a kitüntetést?! Van még a pofádon bőr egyáltalán megszólalni Kakadu. Mások elbújnának szégyentől! Dehogy adja! Elé fog térdelni és boldoggá teszi! Így csinált a gazdája is Putyinkával. Bocsánatot kér, hogy elítéltük agressziójukat és isznak egyet a bárszekrényből.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274643744_2027503930787664_7762740032954776578_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fGYtJDzCt9sAX8ARzQj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-Sur800Vf7s-RGG8eZySiH7oZnWewSCtmz9qMtAQRzqA&oe=6223E4E8
Nyírfa
Folyamatosan Gyurcsánnyal veti össze a kitüntetését, mert szerinte ugyanolyan fajsúlyú, hogy Ferenc az otthonában látta vendégül Putyint. Miután más érve nincsen, ez meg, ugye, nem az, mert nem hasonlítjuk a körtét össze az almával, hát mosolyog , türelmesen a hülyegyerek riporterre, hátha eljut a tudatáig: hát nem érted, hogy Gyurcsány?!
2006/2022.
Putyin akkor és Putyin ma.
A nemzetközi helyzet akkor és ma.
Magyarország kül- és belpolitikája akkor és ma.

Erről beszélj, Szijjártó Péter, a különbségekről, és ne bújj gyáva gyerekként Gyurcsány háta mögé!
simmering73
Madarat tolláról, embert barátjáról. Sz@r ember vagy.
justhpeter
Tovaris Peti !
Nagy dolog, ha a nagy Oroszország kiemelkedő kitüntetését megkapja valaki. Ne is törődj vele miért kaptad, Ha szaros is a szád széle, de a te mellyeden lötyög a nagy csillag. Szerintem büszke is lehetsz rá. Nyugodtan hordhatod minden nap a zakódon kívül is, hiszen úgy sem láthatja senki, mert te nem jársz gyalog és az emberek között, a helkopteren meg a pilóta az utasnak háttal ül. Egy dolgot azért javasolok: ne menj a kitüntetéseddel az ukrajnai magyarok közé, nem biztos, hogy visszajöhetnél. Viszont mi, itthoni magyarok minden évben megkoszorúznánk.
ómió
Az efftársak az amcsi kitüntetéseket "preferálják"! Azok mindig "píszí agresszorok"!
kereső
@justhpeter: Sőt. Újratemetnénk. Az kijár a "hősök"-nek.
Toller Béla
Te kakadu, mi az, hogy nincs jelentősége ? Ezt megszolgáltad, szergej nem adja ezt a kitüntetést pl. Macronnak, Bidennek, stb. Általában nem adja annak, akivel politikai vitája van. Néhány egyiptomi vezér is megkapta anno, mintegy foglalóként, de ez nem mondható jellemzőnek ! Általában a megszolgált státusz a megfelelő, még hanem is tudjuk pontosan ebben a nagy titkolózásban, hogy mindent tettél te Oroszországért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.