Közleményt adott ki az ukrajnai háborúval kapcsolatban a Normális Élet Pártja.

Gődény György kiállt az oroszok mellett
Fotó: Youtube

A Normális Élet Pártja a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatja, legelsősorban azt, hogy garanciák szülessenek arról, hogy a jelenlegi ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, mely a konfliktus egy kiváltó oka volt, másodsorban pedig, hogy Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz – olvasható Gődényék közleményében, amelyet az Országos Sajtószolgálathoz juttattak el.

Sajnálatos, hogy hazánkban mindenki úgy beszél a békéről, hogy azt Oroszország sértette meg, holott a "békétlenség", – azaz az orosz etnikum elleni agresszió – az ukrán polgárháború esetén is elmondható. Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját

- írja a Gődény-féle kamupárt.

Majd így folytatja:

Egyetértünk azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetünk egyet, hogy ezt erőszakkal tegye. A demokratikus önrendelkezés elvét tiszteletben kell tartanunk a két új állam esetén is, és elítéljük azt az európai gyakorlatot, hogy ebben a kérdésben a nagyhatalmi játszmák miatt nem vetődik fel a szuverenitás kérdése.

"Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna Nato csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot" – zárul a párt közlemnye.

OS-MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Gődény, a szélsőjobbos vírustagadó ismét megszólalt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kormanyos63
Ez a gödény(inkább görény) egy elmebeteg állat!
Aki most kiáll az Orosz invázió, és putyin mellett, az egy mocskos, hitvány gazember!
Több százan halnak meg naponta, köztük ártatlan gyerekek is, akik nem szerettek volna mást, csak a hazájukban békében élni!
JA, és egyébként ennek a féregnek már régen börtönben kellene ülnie, mert 2018-ban, az elöző választáson a közös nevező párt elnökeként felvett az államtól(vagyis tőlünk adófizető állampolgároktól) költségvetési támogatásként közel 300-millió(!!!) forintot, amit azóta sem fizetett vissza, mivel a kamupártja nem érte el az 1%-ot a választáso, így költségvetési csalást követett el!
HAJRÁ UKRAJNA, szorítunk, és szurkolunk nektek(szinte az egész világ) hogy sikeresen vívjátok meg a honvédő háborútokat az agresszorral szemben!
És VESSZEN putyin, a véreskezű háborús bűnös diktátor!
division
Gődény, a szélsőjobbos vírustagadó ismét megszólalt...
Peller Anikó
"Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul."

Görény kiscica, ugye nem arra gondolsz, hogy ti hatan támogatjátok az oroszok pacifikázó katonai agressziós beavatkozását, mert az neked úgy tűnik, hogy a helyzet normalizélésére irányúl, atomfegyver bevetésével fenyegetőzve nyúlbéka. Atomerőműveket szétlőve elmeheteg? Fizesd vissza a százmilliókat aztán kussolhatsz.
Medvepapa
Ez legalább olyan közveszélyes mint az egyetemista srác aki terror cselekményre készült. Ezt a barmot mért nem zárják el a külvilágtól??
Macskaszem
Vissza kell vele fizettetni az előző választási kampánypénzt, aztán meg a mostanit is, mert a zakkantak kamupártjának nem lesz egyetlen képviselője se.
magyar1
@Néro: Belőletek mi lenne mostanra ha Mo. is küldene fegyvert az ukránoknak?
magyar1
@Néro: Ti akik fegyvert küldenétek az ukránoknak.
kereső
Ha ezt igéri a "normális élet pártja"- normális életként, én NEM!normális életet akarok.
kormanyos63
@magyar1: Ez nagyom hülye kérdés volt baz+!
Egyébként szerinted mi lenne belőlünk??? Semmi!!
Amúgy meg a NATO küldött fegyvereket Ukrajnának(helyesen) aminek mi is tagjai vagyunk, de az tény, hogy közvetlenűl nem küldtünk nekik fegyvereket!
Aki védi, és támogatja a ruszkik, és putyin ótvar, aljas háborúját, azt én egy mocskos, hitvány gazembernek tartom, és megvetem!
Sámannus
Ilyen kevés ésszel kevesen dicsekednek.
Jozefina
Ki kéne menni és harcolni az oldalukon és nem pofázni!!!?? Normális ez??!!!
ómió
Hát, ezt sokkal józanabbul látja, mint a covidot!
kereső
Za Rossziju" („Oroszországért"). „Za Putyinu" („Putyinért"). Zapad („nyugat"). A támadás nyugati irányban, Ukrajna felé történik.

A „Z" betű mára egy erős orosz nemzeti szimbólummá, Putyin és az ukrajnai háború támogatóinak jelképévé vált.

Gödény: "Z",
magyar1
@Rockxy: Ennyi zsidó között Zelenszkij miért nincs beöltözve?
magyar1
@kormanyos63: mintha ilyen nem is létezne:
propeller.hu/nagyvilag/3780830-hogyan-hallgatott-evekig-nyugati-sajto-donbaszi-haborurol-az?all#c3293079

meg a zukrán kormány:
sun9-2.userapi.com/impg/5n_om5GxUN9jfB_SPyVvYr6IwcH76n9btnOo9w/HkhskhY3V0M.jpg?size=605x402&quality=95&sign=c46001c5359bd80d5b296a52aa8104be&type=album:
Akkor ezt is vedd figyelembe! Baz+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok