"... Novákéknál ég a világ... ", sorra futnak be a politikusoktól az üdvözlő sms-ek, emailek, mindegyikben köszöntő szavak, amiért "megmérettetett" és megválasztatott Magyarország köztársasági elnökének. nyilván a részletekkel nem mindegyikük van tisztában, de a protokoll kötelez, elküldik az egyen-szöveget.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A repedt sarkú buta liba: köszöni a tiszturaknak! =))
Pálinkás Pál
ez max a cigók meg a félkegyelműek köztársasági elnöke...
lemon tree
Novák Katalin, a szélsőjobboldali Salvini szeretője volt (vagy van). Putyin után Salvini gratulált ennek a fideszes kurvának !!!

Kormányváltás után el lesz hajtva és ki lesz vizsgálva - nemzetbiztonsági szempontból is ez a büdös paraszt tehenészlány!
lemon tree
Ne aprózzuk el, az összes áruló fideszest vizsgálat alá kell vonni, s az összes fideszen meggazdagodót. 2010-ig visszamenőleg.
Felkutatni az összes számlájukat és zárolni (a háborús helyzet lehetővé teszi azt, hogy kiadják ezeket) és bűnvádi eljárás alá vonni az összeset.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Te melyikbe sorolod magadat ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nekem nem köztársasági elnököm, ellentétben veled...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Magyarországon, de nem farhátisztánban..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ja és te valami másnemzetíségű vagy vallású vagy mint sokan akik bár itt laknak nem érzik magyarnak magukat ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mi titeket nem érzünk magyarnak...mondtam...fidesz szavazó = gyengeelméjű, vagy cigány...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az hogy te vagy ti, ahogy neked jobban tetszik mit érzel vagy éreztek az a kutyát sem érdekli, viszont aki ilyen marhaságokat nyilatkozik nyilvánosan az még a maga táborában is gyöngeelméjűnek számít.
...szerintem ez ugyanaz mint aki férfi létére nőnek képzeli magát...na de az legyen a te vagy ha úgy jobb a ti bajotok...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Amúgy ha már idáig jutottunk neked ki a Köztársasági elnököd ,...mert gondolom hogy van...vagy szerinted nincs ?
Sziszifusz
" Megmérettetett és megválasztatott" ?
Na... ne... már !
Helyesen: A főnök által, a párthűsége alapján megmérettetett, a pártkatonák által megválasztott !
Lendkerék
The Hungarian Monica Lewinsky - ez terjed a kibertérben.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nincs...jelenlegi felhozatal nagyon gyenge..
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mi a marhaság?...a krumplival megvett cigók, vagy a hatelemis nyanyák?..
lemon tree
@Csizmás Kond: Te miért, kiért töröd magad?

A fideszes csicska, a hazaáruló tolvaj, rabló-gyilkos oldalról nem érdekel senkit a köztársaság nélküli elnök - ő csak egy avatár.
A kormányváltás után majd megérted, ahogy sorban mennek a börtönbe az általad is agyonhájpolt politikusbűnözők - kezdve Orbánnal...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az a marhaság pali, hogy a törvény szerint megválasztott valakit te nem ismered el de akit te választanál azt el kéne ismerni...és ez elég nagy marhaság a részedről Pali.
Csizmás Kond
@lemon tree: ...ne bomolj vazze..miért kell túlszipózd magad ha közösségi oldalon csevegsz ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: magasról szarok a fidesz törvényeire...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...aki szart vesz a szájába az szar által fog meghalni...
...de mit szólsz ahhoz hogy más is szarik a te törvényeidre ?...apropo mi az a fidesz törvény...megemlítenél egyet ?
Eladott Ország
Putyin az új urad. Orbán csatakancája fülbevalót váltott, hogy közel kerüljön az új főnökhöz! A másik fülibe' Orsós feliratúu fülbevaló van. Az ablakpucolással mi lesz? Salvini és Berlusconi unga-bunga gratulált már?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275361131_518583082971578_9185069731792879840_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wzvD05l4IKIAX-MAaHX&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9L3PbsSkfnDNvz1NtmOYWcofR2Sfq7QN1OpWOIZOX4xQ&oe=6231D723
Egy táviratot küldjetek el ti is Katikának, diktálom! A tébolyda ehhez képest stratégiai nyugalom. Ezért szeretjük Putyint mert egy úr, két kórház földbe döngölése között szakított időt a gratulációra is. Na B+ már megint beárazták Magyarországot.
pbs.twimg.com/media/E_dc_mPWUAAzqXe?format=jpg&name=small
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: egyet?...viccelsz?...amit a tömjénköcsög mindig éjszaka nyújt be,például...hogy a szaros határon túliak szavazhatnak...soroljam?...de rövidebb lenne neked olyat mutatni, ami nem az intézményesített NER lopásokat segíti...
csak úgy....
mindenki katicája nyitott egy nagyot kelet felé..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: azokat is mind a magyar törvényhozók szentesítik.
...és szerinted ha a baloldal kerül pozícióba akkor mitől lesz akármilyen törvény édesebb vagy elfogadhatóbb mint most ?
...mitől lesz pl neked kedvesebb ha a határontúliak nem fognak szavazni de a genderfogalom törvény lesz ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: a gender szarság sem érdekel..mondtam,mindkét oldal silány..a zsiráfok seggét nyalja..csak szemközt egymással...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Na de ha egyik sem tetszik akkor mégis merre tartasz, vagy hogy képzelted el ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: jelen pillanatban nincs olyan erő, ami előrébb vinné a világot...
Galway
@Eladott Ország: A hvg.hu-n olvastam egy tipikus női hozzászólást, baromira a szívemhez nőtt:
Ekképp hangzik:
(Zuzana)Caputová (Szlovákia elnöke) is gyorsan gratulált.
"Szebb is vagyok, okosabb is vagyok, képzettebb is vagyok, népszerűbb is vagyok nála, minden nő ilyen szomszédasszonyt akar!"
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Soha nem az erő vitte előre hanem a két koszos munkás kéz. és az hogy dolgozzon kell szeresse azt amit csinál és kell bízzon abban akinek dolgozik. Az hogy minden ilyen kampánykor előáll egy idegenből hazaszakadt valaki, és dörgedelmes szónoklatokkal próbálja elhitetni, hogy ő majd jobban fogja csinálni mint aki már jó pár éve csinálja, azt higgye az aki akarja, sőt az az embert aki úgy akarja a saját imázsát fényezni hogy a másikét szarozza az is mehet a picsába.
Ma a legtöbben annak a hazugságnak dőlenek be hogy a semmiből is majd meg lehet élni, hát csak rajta, mert ha ne adj isten ezek a szélhámosok fognak felülkerekedni akkor majd nem csak a takardojot rikoltozzák hanem akkor lesz majd aktuális a most kikiabált lámpavas.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mint mondtam..aki az elmúlt 30 évben politikus volt, mind lóghatna egymás mellett...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Te mit csináltál volna jobban vagy mit csináltál volna másképpen mint bármelyik politikus ?
Minden ember önző és gazdagodni vágyó, kivétel nélkül. A mostani divatos hangzású demokrácia épp azért kedvező mindenkinek mert aki bármi áron ki tudja harcolni, hogy bekerüljön a magykutyák közé azt ne lehessen majd felelősségre vonni és olyan megközelítéssel adják elő hogy azt higgye az ember hogy az bárkinek elérhető...és ezt nagyonsokan hiszik, sőt amikor odakerül és törvénytelenséget csinál akkor is azt hiszi hogy azt úgy kell.
Elitélni csak akkor szabad valakit ha az aki elitéli jobban csinálná, különben csak a szája jár.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem tartok itt felsorolást...először is...aki az átkosban politikus volt...elintéztem volna csausan...sokat tisztult volna a közélet...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...először is...te sosem voltál szavazni ? ha igen akkor meg mi a baj ? ha meg nem akkor nincs jogod ítélkezni.
Pálinkás Pál
legutóbbi két alkalommal már nem...már elegem van abból hogy csak két szar közül választhatom a kevésbé büdöset...
simmering73
"...az újonnan köztársasági elnökké választott Novák Katalin személyében olyan államfője lehet Magyarországnak, akinek kiterjedt orosz kapcsolatai vannak. Családügyi miniszterként egy nemzetközi „családvédelmi hálózat" kialakításán dolgozott, ez azonban elsősorban kétes hátterű orosz szervezetekkel és személyekkel való kapcsolatot jelentett. Novák háziasszonyi szerepet töltött be 2017-ben a Családok Budapesti Világtalálkozója nevű programsorozat keretében megrendezett Családok XI. Világkongresszusán (WCF), ám kiderült, hogy ezen események alapvetően orosz politikai érdekeket szolgálnak ki Európában és az Egyesült Államokban. Többek közt olyan figurák szólaltak fel, mint Natalia Jakunyina, aki egy putyinista oligarcha, Vlagyimir Jakunyin felesége, vagy a hírhedt orosz ortodox pap, Dmitrij Szmirnov szélsőségesen abortuszellenes pópát."
alfahir.hu/2022/03/17/hvg360_oroszorszag_kapcsolatok_novak_katalin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.