Hihetetlen, hogy mit kapott ezért a Orbánhoz feltétlenül hű kommentelőktől a Fidesz veterán politikusa.

Olyat tett a fideszes képviselő, amitől sok párttársában meghűlt a vér: kiírta, hogy "Ruszkik, haza!"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Akkor sem fogalmazhat ugy hogy Ruszkik milyen magatartàs ez ?? Ön egy jobb oldali politikus nem MZp fèle matyuka koalicio... a jövöben gondolja meg hogy mit posztol.. !"

- oktatta ki egy kommentelő az 58 éves Németh Zsoltot, a Fidesz veterán politikusát, a párt egyik alapítóját, egykori külügyi államtitkárt, jelenleg a parlament külügyi bizottságának elnökét.

Több társával együtt azért támadták meg Némethet, mert még csütörtök este ezt posztolta ki a Facebook-oldalára:

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Az összes fideSSnyik egy buta vagy jellemtelen szarkupac. Azt sem tudják, hogy mitől jobboldali és mitől balodali egy politika.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
Az összes fideSSnyik egy buta vagy jellemtelen szarkupac. Azt sem tudják, hogy mitől jobboldali és mitől balodali egy politika.
Eladott Ország
Németh Zsolt, (egykori külügyi államtitkárt) Magyarország jövőjét keleten diktatúrák szövetségeseként látja. (2022)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274375342_486022889811337_8331321379711950454_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=N--liJPqD4MAX8LGnh5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8rj87SG_3NZft1leBOELViNQTmYlYYKG0gGIHZEa2n9g&oe=623989FA
Nem nagyon van gyomra az embernek mélyebb tanulságokat levonni ebből a szervilis Oroszország-felszopásból, de ahhoz képest, amit már eddig is tudtunk az ország Moszkva (és Peking) irányába történő kiárusításáról (a drágább kínai, orosz hitel jó, az olcsóbb, kedvezőbb brüsszeli hitel nem kell), az külön erős, hogy Németh pofájára ráfért ez az állítás: a vakcináció a szakemberek, nem a politikusok kompetenciája. Alig egy nappal azután, hogy Karikó Katalinnak kellett kijavítania a szégyenletes, hazug, félrevezető, manipulatív, primitív táblázatukat, amelyet az oroszokkal való kölcsönös, oda-vissza seggnyalásra használnak. Németh ugyanolyan megélhertési okádék, Orbán seggnyaló maradt mint volt, hányinger ez a szarzsák!
verőce21
Óriási bukás lenne, ha az oroszok kivonulnának/hazamennének Ukrajnából...!

Ez nemcsak az oroszok számára lenne bukás, hanem az egész konzervatív világra nézve...!
Mert ez azt jelentené, hogy lehet elfajzani, jöhet/győzött a szivárványos genderelmélet, a Rotschildok pénzén megvásárolt zombi fogyasztói társadalom... Keveredhetnek a sivatagi cigányok az afrikai fekák és a hófehér bőrű szlávok és északi népek!

Sőt, kívánatos ez a keveredés számukra, ha ezzel még zombibb, tévénéző és közben chipset zabáló népeket lehet "előállítani".

Kiben bízzunk mi, a kultúra hordozó, konzervatív fehér emberek, ha már Putyin sem tudja megállítani ezt a genderőrületet? - a számottevő hadseregével? Putyin az utolsó mentsvára a világot zombivá tenni akaró, pénzhatalmi játszmát játszó zsidó kufárok ellen...!
Gazella
@verőce21: nah tévelygő gslambszar... tanulj meg szöveg értelmezni.
driv3r
Tényleg bedőlnek a népek ennek az ezeréves trükknek?

jó zsaru - rossz zsaru

Most a vérfideszes Németh Zsolt kapta a jó zsaru szerepet.

Knock knock!
nejlontacskó
@verőce21: kivel hordozzátok a kultúrát és hová viszitek azt?
Borkaival jachtozni, Szájerrel betablettázva az ereszre? Netán Kaletával óvodákba?
Lepényleső
Ez ismét az az eset amikor hazug ember zavarában igazat mond?
Clavigo
@Shikari: Gyógyszert neked kéne küldenünk,,gyagyás...
Aki Én
@verőce21: @Shikari: Aztán csodálkoztok, hogy a túlnyomó többség rühelli a pofátokat.

Ti letudjátok írni, hogy ,,jobb oldali"?
ómió
Nincs ezzel gond, de előbb létrehozzák saját biztonságuk feltételeit!
Sámannus
Martonyi óta tudjuk, hogy a táskahordókból úgy lesznek miniszterek, hogy azt ellopják, ezért kinevezik, hogy meglegyen.
Petya a fél kormány bőröndjét nyúlta le, ezért ő mindent is csinálhat amihez nem ért.
Macskaszem
A fidesz primitív tagozata már nem tudja követni a pávatánc ritmusát. Túl gyors nekik, hogy múlt héten még az oroszok mellett kellett állni teljes mellszélességgel, most meg már azt kell hazudni, hogy mi Ukrajnát pártoljuk a szabadságharcában, igaz csak a szavak szintjén, mert azt kajálják a népek. Amúgy persze Puttyantós vasmarokkal szorongatja a Csutkányt, ezért bármit képes hazudni, és annak az ellenkezőjét is. Csak a fideszbunkóknak lassú az észjárása, nemúgy mint Németh Zsoltnak.
Németh István
Azon kívül, hogy egy barom fasz azonnal el kell tűnnie a közéletből! HAZA-KEL KÜLDENI ezt a barmot! Ez még a Fidesz-Kdmp közelbe sem mehet! Ez nem ember! Ez egy nagyon hülye!
Az és mindazok aljas gazemberek, akik a sajnálatos ukrán-orosz polgárháborúba, akár milyen módon beavatkoznak, vagy beavatkozni kívánnak; rohadjanak meg! Véleménye lehet, de közéleti szereplő nyíltan véleményt nem alkothat! Azok az OROSZ, akár OROSZ-UKRÁN polgárok akik bárhol a világon vannak bármiért, semmiféle emberi, de bármilyen hátrányos megítélésben nem részesíthetőek! Bármilyen atrocítás a személyeikkel szemben moslék aljas megnyilvánulás és magának a népnek az adott nemzetnek undorító valóját adja!
Ez a ganaj tűnjön el! (nagyon nem a "rendszerváltási időket" éljük! undorító állat!
Németh István
Gondolom az Orbán Viktor elmondta neki, hogy az oroszok otthon vannak! Aztán remélhetőleg azt is hogy az ukránok az usa-Eu. aljasok részéről lettek agressziós folyamat alá vonva az oroszokkal szemben! Aljas háború bűnös, velejéig korrupt ukrán vezetés csinálja a polgárháborút a saját népük gyilkolását, nemzeti javaik szándékos tönkretételét!
Eladott Ország
@nejlontacskó: ma, 07:47 ♦ fidesz - konyec uploads.disquscdn.com/images/39bf7a0df29652711ababdd79b14c7f69f36008f27750fd516e27b065d94a327.gif?w=800&h=665
fidesz - vizesd
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/8/5/_/vetted_1885430_8658_n.gif
Magyarország előre megy nem hátra
piros lesz a paradicsom nem sárga
ollóba állt Varga Judit két lába
400 lett az euró is csak máma
az árak is elszálltak a pics*ba
Macskaszem
@Németh István: Te helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból?
kereső
@Németh István: "Korcsmárosné száz szál gyertyát, ide az asztalra..."
Dr. Proktor
@verőce21: A konzervatív fogalma nálad a kommunista, tolvaj és korrupt szinonímája?
Nálam nem...
KisGenyo2
A Pesti Srácok biztosan forognak a sírjukban szégyenükben, hogy a "nevükkel" bárki is a ruszkikhoz dörgölőzik, amikor azok éppen egy másik országba vonulnak be a tankjaikkal.
justhpeter
@Németh István: Nehéz egyszerre gondolkodnod és beszélned. Képzeld el, hogy mit gondolnak a Kijevben élő orosz számazásü, magukat orosznak valló, normálisan élő és dolgozó emberek amikor az orosz elnök parancsára bombázzák őket.Egy háborús bűnös, tömeggyilkos orosz miatt halnak meg, esetleg lesznek nyomorékok.
Namely
"Olyat tett a fideszes képviselő, amitől sok párttársában meghűlt a vér: kiírta, hogy "Ruszkik, haza!" "
Írják a címben.
A cikkben, pontosabban firkálmányban pedig:
"oktatta ki egy kommentelő az 58 éves Németh Zsoltot"
egy kommentelőt idéznek.
Tehát kedves propeller: párttárs=ugyanannak a pártnak a tagja, "sok párttársában meghűlt a vér"=sok párttársa igen megdöbbent és ennek hangot is adott".
Persze tudom, hogy a propellernek nem kell magát törnie: a haladóbalos majomhad, aki fent tapsikol erre, úgysem ért még magyarul sem, tehát nincs sok esély arra, hogy a 2 agysejtjükkel felfogják, mennyire trágya firkálmányra elégülnek ki.
:D

Ja, kedves összefosás-hívők: hányszor kommentelték vajon ki, hogy jenkik haza, amikor lerohanták Irakot?
kedvelem a NERtelenséget
A rossz-szagú, földműves, szexiparos édesanyáddal élj házas életet, te rohadék.
Ezek szerint te is rettegsz a bukástól?
kereső
@Shikari: Sajnos ezek a valódi tények. Te nyomod itt a putyini propagandát, egy terrorista gyilkosét. Na, de nem csodálkozom, hiszen mindennap bizonyitod a hűségedet orbán, és immár putyin iránt is. Ennyi(ke) van benned, az emberből - nem sok.
Németh István
@justhpeter: @Horizont: @kereső: @kedvelem a NERtelenséget: Most nem minősítelek benneteket, ezzel nem megyünk előre! A lényeg, hogy lássátok Oroszország része Ukrajna, nem független állam! Nincs jegyezve, nincs alkotmánya az orosz alkotmány érvényes, illetve erre az alkotmányra felbiggyesztett törvények működnek! >> ha független ország lenne, már az usa, nato beavatkozott volna! > már világháború lenne régen! Ez polgárháború ahogy korábban írtam! Ebbe beleavatkozni nem lehet, de sajnos a hülyéknek nem lehet megmagyarázni tudtára adni, hogy ez kifejezetten polgárháborús helyzet ÉS az helyett, hogy a nyílt elszakadás okán ratifikáltatná magát Ukrajna és a határait amely közös megegyezés tárgya ugyancsak ratifikáltatnia kéne;;; ez HELYETT hangsúlyozom aljas módon a világ félrevezetésével akar magának privilegizált jogokat biztosítani!
Ezt az Oroszok az Ukrajna területén létesített vagyoni részek és az egyéb területi adottságok okán, okkal és kifejezetten alapos okkal ragaszkodik a területhez > és/ vagy feltételekkel megállapodni akarnak a békés átmenetről! Az usa és az eu. vezetés által lekorrumpált ukrán vezetés a vagyoni javakat az usa-u. -nak kínálná fel >> amit az oroszok természetszerűen nem akarnak! Tipikus gyurcsányi megoldást másolják le > kiárusítani az országot!!! Gondolom egyikőtök sem szeretné ha szomszédja el-hordozná az értékeit, úgy járkálna be hozzá, mint bármely családtagja és belenyalna a kajájába stb Oroszország jogos honvédelmi tevékenysége tény! Ezt tudja a nyugat is és ezért csinálja ellene az aljasabbnál aljasabb, akár szankcionálásokat is; MINT TI Pl. A KORMÁNNYAL SZEMBEN >> MIKÖZBEN KINYALHATNÁ-TOK MINDEN MAGYAR RENDES POLGÁRNAK A CSERESZNYE-MAGOS SEGGÉT!
De azért elég hülyék is vagytok ahhoz, hogy ezt megértsétek!
kereső
@Shikari: Csak ezzel az unalomig ismert ,hülye "magyarázattal" tudsz jönni? Tényekkel gyere hülye gyerek, amelyek cáfolnak. Nem magyar??? És , ha én annak vallom és tartom magam, mit tehetsz? He? Százszor elismétled az ócska kövéri dumádat? Sokra mész vele- nálam legalábbis. Röhejes vagy , mint a libernyákozás. Ne is sértődj meg ezek után , ha azt mondom, hogy egy nagyra nőtt "kis" náczi vagy.
kereső
@Shikari: DDDDDDDDDDDDDDD)))))))))))))))))))))))), sőt! döm-dödöm!
Németh István
Honnan haza; te barom! A honvédelem működik náluk, amely hazát a moslék usa-eu agresszorok hatására a kapzsi és gyurcsány szindrómás ukrán vezetés ki akar árusítani idegeneknek! elsődlegesen az idegen betolakodni akaró aljas usa-nak!!
Ez a németh szilárd méltatlan a posztjára rohadjon szét román mocskos papi fattyúként a nemzetiségi büdös kurva anyjába takarodjon - méltatlan a magyar létezésére is!
Németh István
Ez Fidesz alapító tag? ez a moslék, ez az aljas gazember, az emberiség szégyenfoltja! Hányok, hogy ilyen embernek mondott undormény létezik. Orbán Viktor remélem eszednél vagy és keményen teszel ennek a senkiházinak az eltüntetéséért!
CsipkeRózsa
@Shikari: Egyre durvább vagy a más véleményen levő hozzászólókkal.
Németh István
@Eladott Ország: nem tudod megcáfolni önmagad! Hülye voltál az is maradtál és sajnos csak még hülyébb leszel!
Nessy
Olvasva egyik másik kommentet, úgy néz ki, pártunk és kormányunk tagjainál egy őszinte vélemény főben járó bűn. Nem érvekekel akarják meggyőzni, vagy esetleg megkérdezni, miért ez a véleménye a párt utasítással ellentétben, hanem jön érvek hiányában a "jobboldali, népnemzeti, keresztényi alpári duma!" Amúgy Bayer Zsótisan! Amikor meg valaki nem kellő reverenciával szól valamelyik fidesz potentáthoz, rohan feljelentést tenni a "jó hírneve megsértéséért"! Az, hogy ő sérteget másokat, az természetes! Nem adhat mást, csak mi lényege!
kereső
@Nessy: Ollan gyerekesen tudják felhúzni az orrukat, amelyik éppen bele lett verve a kakiba. Érzékeny lelkúek na, DE! mi nem lehetünk azok.
kereső
@Shikari: Hová mégy te, kis nyúlacska, ingyom -bingyom tálibe, megnézem, hogy orbán viktor tálib-e
Oszd be.
Istenakinincsen
@Németh István: Pista te olyan okos vagy!Mindenre tudod a (hülye)választ.
Arról tudsz valami okosat,hogy Budaházy Györgyöt miért tartja börtönben ilyen sokáig a királyod?
verőce21
@Aki Én: (08:36) Már, hogy tudnánk leírni, hogy "jobboldali", amikor te sem tudod leírni Lúzer? :)
verőce21
@Horizont: (07:13) Te tényleg a "kultúra hordózója" vagy..., hát ezen én is felröhögtem!
verőce21
@Horizont: Ha biztos, akkor biztosan nem!
Idáig süt az "értelmed"! :)
csak úgy....
@verőce21: farkasom, te csapdába eshettél vagy végleg becsavarodtál félelmedben! :) -mesélj még...,a papp profnanak miért nem említetted a tüneteidet?
-igaz,már neki is vannak "tünetei"..
verőce21
@csak úgy...: Neked a seggbe fújós kis kakas való, az a te szinted...!
csak úgy....
@verőce21: kitört rajtad ismét a dedós? fogadok,hogy te vagy a szüleid leg félresikerültebbje! :)
verőce21
@csak úgy...: Vár a csattogós szárnyú lepkéd is...az a tologatós...! :)
Nessy
@verőce21: Remélem nem akarsz szép magyar beszédet tanítani! Azért Kazinczy versenyen ne indulj!
driv3r
Ruszkik tényleg haza? – Kísérletezik a Fidesz, mit kifizetődő képviselni, a hívei gyorsan kiakadtak

"Megjelentek a markánsabban oroszellenes hangok a Fidesz kommunikációjában, de az elemzők úgy látják, a kormánypárt csak tesztel és keresi a politikailag legkifizetődőbb üzenetet."

nepszava.hu/3150533_valasztas-2022-kampany-oroszorszag-haboru-ukrajna-fidesz

Pont erről pofáztam: jó zsaru - rossz zsaru
Borsodi
Lesz ezért ejnye bejnye a vezértől.Igaz amikor még nem háttal ült a lovon ő is ezt mondta.
Sámannus
Ez a reakció olyan mint a nyári mikulás. Szerintem ezt a kijelentését csak az alkalom szülte, hogy szóba állhassanak velük a lengyelek. Afféle tiszt áldozat. szerintem Zsóti sem változik semmit, csak egy szerepet játszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.