Az Egyesült Államok pénteki bejelentése, miszerint felmondja a Magyarországgal kötött 1979-es kettős adóztatást kizáró egyezményét, reagálásra késztette a magyar kormányt: rövid időn belül három miniszer is megszólalt, és a jelek szerint papíron is készül valamire a magyar fél.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no ,most az USA biztos összefocca magát...röhejesek vagytok fidesznyikek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Jéé, szinte hallom, hogy dübörgünk, mint egér a hídon...
balos
Na most lehet rettegni!Jönnek a magyar huszárok és nekik annyi!
kisfalud
Alighanem jenkik nektek annyi! Most nem étolajos lesz a játszma, hanem a gazdasági teljesítményünkkel teszünk tönkre benneteket! Annak is örülhettek, hogy a mi drága jó, Isten által küldött miniszerelnökünk nem üzentet hadat a Novák Elnök Asszonnyal nektek!
kisfalud
@balos: ma 18:17. Tanultak az oroszok példájából, amikor egy magyar huszárszázad vágtatott a T 34-esek közé a második világháború idején, és a nyeregkápára aggatott Molotov koktélokkal megszórták a páncélosok nyitott lövegtornyait nagy meglepetést és veszteséget okozva. Lehet hogy már az M1-s amik harckocsijai ellen készül az új huszárezred, a modern kor követelményeinek megfelelően? Előfordulhat, hogy még hátrafele nyilazni is fognak?
drrotf
Visszavágtunk!Megmondtuk hogy nincs igazuk, tévednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.