Ellentmondásoktól terhes napok.

A Fidesz két nappal azután, hogy bejelentették a rezsicsökkentés eltörlését: „azt egyedül csak Gyurcsányék akarják eltörölni”Orbán Viktor/Facebook

Gulyás Gergely a szerdai kormányinfón bejelentette: a rezsicsökkentést a jelenlegi formájában eltörlik. A terveik szerint ezután csak azok élhetnek a kedvezményekkel, akik nem fogyasztanak „átlag fölött”, amelynek kapcsán érthetően sok a felmerült kérdés. 

Nem sokkal a bejelentés után a Fidesz kiadott egy közleményt. Ebben a DK-s Varju László sajtótájékoztatóját kommentálták, ahol elhangzott: a Demokratikus Koalíció választ vár a kormánytól arra, hogy hány millió embernek nő majd a rezsije, és átlagosan hány tízezer forint lesz az emelkedés. A Fidesz erre azt írta:

Gyurcsányék már megint hazudnak reggel, délben meg este.

A kormánypárt szerint

ha a baloldalon múlt volna, már rég beszántották volna a rezsicsökkentést és az öt-hatszoros háborús energiaárakat is simán már rászabadították volna a magyar emberekre.

Továbbra is minden család és minden nyugdíjas spórolni fog a rezsicsökkentéssel – tették hozzá. Azt nem tették hozzá, hogy ez csak az átlag alatt fogyasztó minden családra és minden nyugdíjasra igaz. 

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@division: Itt nem ez a lényeg, hanem a saját idióta választóikat köpik szemközt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@Mirabilis: Mindenki fizeti amit kell, úgysincs mit tenni, akár fideszes az ember, akár nem, te is, én is, mindenki.
Peller Anikó
@division: A választás napja az amikor a te magad hangya kis voksával beleszólhatsz ki vezesse az országot. Nektek cigány kell akiről már 20 éve tudni, hogy lop csal harácsol harécsöl hazudik hazudik hazudik hazudik hazudik hazudik hazudik hazudik hazudik.

Ezt választottad. De előtte hihetetlen mértékű hitelből teleszórta az országot osztogatással. De legalább ébrednétek végre.
levarosbukta
@division: Itt nem ez a lényeg, hanem a saját idióta választóikat köpik szemközt.
Gauntlet
ugye milyen ékegyszerűségű?
nincs is hatalma, de ha lenne, ugye.
Berklac
Tessék már mondani , most akkor ki a hülye ?
Gazella
Most már igazán jó lenne ha 1x saját magukat köpnék szembe a hazugságaik miatt!!! Ugye @ómió @kis tehen @pegero s a többi hülye narancs.
Nessy
A közületi piaci árakat eddig is fizettük az árakban, 27% ÁFÁ-val megfejelve. Most a sahját fogyasztásom egy részének a piaci árát is fizettni fogom. Eddig sem tudtam meggyőzni sem a konvektort, sem a világítást, hogy csak egyedűl vagyok, ő akkor is annyt gogyasztott, mintha többen lettünk volna.
drrotf
..és a fideszesek mint a bejelentett intézkedések mutitják soha nem hazudik, még akkor sem ha pont az ellenkezőjét csinálja mint amit a választások előtt ígérgetett /például nem emel adót, nem lesznek megszorítások, csak akkora infláció a,ilyenre már régen volt példa, a forint gyengülése sem az emberek kárára van, nyerünk rajta mínusz eredményt stb , stb./ /.
Nessy
Azért 12 éve hatalmon van a fidesz, és még mindig "Gyurcsány" az összes érvük, a saját törvényeikre is, ez szegénységi bizonyítvány részükről!Legalább a saját agymacskáikat illene tudni megvédeni, nem más háta mögül kiabálni.
division
@Peller Anikó: Nem rá szavaztam életemben először, szóval mellément. Egyébként meg messze nem magam miatt aggódok vagy a családom miatt, hanem az ország kb. 3/4 - éért. Amennyiben igazak ezek a hírek teljes mértékben, és nem tesz ellene semmit senki, akkor nagyon sokan fognak a csőd szélére kerülni, és ez még csak a jéghegy csúcsa, jön még a benzin is szeptembertől, mert ugye senki nem hiszi, hogy a 480 - as árat a végtelenségig fenn lehet tartani? A végén majd nem lesz benzin.
division
@levarosbukta: Tudom, de engem ezúttal nem, mert most nem szavaztam rájuk. Valamit kell hogy csináljanak, mert kétlem, hogy egy nyugdíjas majd 40 ezer helyett 170 ezret ki tud fizetni télen a gázért havonta.
tudode
Akkor ezek szerint a regnáLÓ kormány optikai csalódás, még így „is” több kárt okozva a patás ördög és szerecsenmosdatói, kimondva a tutit, hiszen
.
----Többé nem készülhet hangfelvétel a kormányülésekről
index.hu/belfold/2018/06/20/kormanyules_hangfelvetel/
.
---150 évig átlátható volt a kormányzás, Orbán szakított a hagyománnyal
index.hu/belfold/2019/04/29/orban99_kormanyules_jegyzokonyv_hangfelvetel_titkositas/

---- Orbán: ,,A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon."
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
-------------/
.
Az Országos levéltárban is megszakad a a jövő nemzedék kutatási lehetősége!
.
Hogy mik vannak!
magyar1
Mivel a fidesz a gazdag milliárdosok pártja, nem hozzák vissza egy az egyben a szocik régi energiatámogatását. Szarakodnak össze-vissza és ebből is nagy balhé lesz egyszer.
dr. prédikátor
Azt hogy a fitynasz hazudik már megszoktuk, az is természetes hogy az agymosott zombi birkák mindezt be is szopják!!! DE LETT VOLNA LEHETŐSÉG A LÓKUPECET ÉS CSÜRHÉJÉT ELZAVARNI A PICSÁBA!!!ÚGY HOGY MOST K U S S ÉS SZOPJATOK BIRKÁK!!!
Pálinkás Pál
@division: most igazat kell adnom neked.../ tegnap, 22:49 /..érik a polgárháború...sokszor mondtam,egyszer betelik a pohár...ha most nem kergetik el a koszos cigányt, megérdemlik a nyomorukat...
Béla333
"A Fidesz két nappal azután, hogy bejelentették a rezsicsökkentés eltörlését: „azt egyedül csak Gyurcsányék akarják eltörölni”

És a hülyemagyar maffiahívek erre sebesen elkezdenek bólogatni és helyeselni!
Ezért hülyemagyar maffiahívők...!!!
Dr. Proktor
@Béla333: A viccbeli szőke nők - férfikivitelben...
balos
@levarosbukta: Azok a polgári-cöf-ökrök még örülnek is,mert a szar után a desszert!
Eladott Ország
Olyan alacsony szinten van megállapítva az energia küszöb, hogy gyakorlatilag mindenkit érinteni fog az energia áremelés, feltéve ha nem "A" energetikai besorolású az épület. A fideszt kell végkép eltörölni és a történelem szemétdombjára küldeni a velejéig rohadt, cinikus, bűnöző és politikai prostituált bandát/szektát!
Dr. Proktor
Seggszáj - Fidesz a neved, zsírröfivel az élén...
levarosbukta
@dr. prédikátor: Az a baj, hogy nem csak a birkák szopnak hanem te is én is meg más is. Sajnos ezt az őstulok fideszesek még mindig nem látják.
ómió
"Bejelentették a rezsicsökkentés eltörlését"? Ezt most már így kell hazudni, efftársak!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:55 ♣ Ez nem rezsicsökkentés, hanem újabb bőr lehúzása a magyarokról, akik már enélkül is Európa koldusháza. Matolcsy: Mondom hogy annyi kiszámoltam
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.ibb.co%2Fjrh2v4F%2Fmatoabax-120221-300.jpg&key=noHNdMrSuHr6BX0dQvTNiw&w=800&h=200
Magyarország előremegy
uploads.disquscdn.com/images/53f1e5b89ff2d1fd83879224f67f62ac78bfd3f67b37f42814edba48c6576384.jpg?w=800&h=450
ómió
@Eladott Ország: Tudom, hogy - a'la Maki efftársad - szívesebben fizetnél a teljes fogyasztásod után "piaci árat", de ezzel - ha nehezedre esik is - még ki kell várnod az efftársaid "regnálását"!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:18 • Kiderült: nem is annyira alacsony a magyar rezsidíj. Ha pedig a nettó béreket vesszük figyelembe, akkor egy kétkeresős átlagos budapesti háztartás szintén a középmezőny alját jelentő részt fizet az együttes áram- és gázszámlára és többet fizet, mint a párizsi, berlini, brüsszeli, vagy bécsi háztartások.
cdn.portfolio.hu/articles/images-o/k/e/t/ketkeresos211021-486696.png
Nyugatias jólétben szocializálódott kedves osztrák úr rohan valamelyik határmenti magyar településre,hogy még utoljára vehessen olcsó benzint.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/284382365_550568250023467_5496193782588542037_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=vMrPq5aopiQAX8soYwV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9OMqlPtjcBphbFl86vyPnIA0Jb1x4C5nCWVRu8Fq5mVQ&oe=62D665BE
Eladott Ország
„Drága Erzsébet-utalvánnyal kiszúrt szemű, a kormány napi jótéteményeitől félvak, a propagandától félsüket, csirkefarháton és ’igazivöröscsillagmentestitkosközpénzbőltámogatottcsíkisörön’ rágódó, a rezsicsökkentést csont nélkül benyelő honfitársaim! A kormány rezsicsökkentéses rizsája egy orbitálisan nagy kamu! Direkt nektek találták ki és meg is nyertek vele egy választást. Közben lenyúlják azt a pénzt, amit az Unió azért adott, hogy szigeteljétek a házaitokat, cseréljétek le a fűtési rendszereket és akkor nem Rezsiszilárddal kellene feküdni, kelni, hanem valóságosan és hosszútávon a felét kellene fizetni a mostaninak. Ha ráadásul még tudnátok napelemet, hőszivattyút is beszereltetni, akkor tovább csökkenne a költségetek. De nem tudtok szigetelni, mert alacsonyak a bérek, nem telik ablakcserére, a falak szigetelésére, tetőfelújításra. A jóságos kormány a lenyúlt ingyenpénz helyett ad nektek hitelt, amit vissza kell fizetni. Már akinek van miből visszafizetni. Nem tudtok megújuló energiaforrásokat sem bevonni, mert a kiépítése drága, a plusz adókkal terhelten még drágább, a megtérülés lassú, nektek pedig nincs pénzetek , mert alacsonyak a bérek és magasak az adók. Az ÁFA például minden vásárlásnál 27 százalékkal növeli a kiadásotokat. Tehát marad nekünk Paks2 és Putyin barátsága, az államosított energiaszektor és a háttérben zsírosodó elvtársak, a rohadtmagas ÁFA, a huzatos ablakkeret, a falakon és a tetőn át kiszökő meleg, a horror számlák, amiknek a hátuljára rá van írva, hogy a jóságos kormány mekkora alamizsnát dob a családi asztalunkra azért, hogy örök időkig őket válasszuk. A legsiralmasabb az, hogy ez még működik is.”Ha tényleg ötödáron kapja Magyarország az orosz gázt, akkor ezért még mit kérnek cserébe?! Ha ilyen olcsón kapjuk akkor ugye a fogyasztók is jelentős árcsökkenést tapasztalnak majd? „Pelikán elvtárs egyszer majd kérünk magától valamit...”
magyar1
Nagyon alacsony küszöb, sokan átbuknak rajta. Persze a luxusminiszterek fizetését azonnal megemelték 650 ezer forinttal.
ómió
@Eladott Ország: Nem is annyira alacsony a magyar rezsidíj!? Na, látod! Nemhiába "tettetek róla" anno az "emúttnyócévben" évi kétszeri gázáremeléssel! Sőt! Még áprilisban is ennek a folytatására "pályáztatok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.