Hétfő reggel 7-re hirdettek meg tüntetést a Facebookon, amelyet ugyanazok a futárok szervezik, akik a héten az első tüntetést megtartották.

Most kezdődik az "igazi ellenállás" – Hétfő reggel lezárhatják a Margit hidat a tüntető futárok
Fotó: Propeller.hu

Ők, kedden, a kata szigorításának elfogadása napján, kora délután lezárták a Margit hidat.

Most azt írták, ideje komolyan venni a dolgokat, elég az utcabálból, meg az influenszer politikusokból, akkor és ott kell tüntetni, amikor és ahol igazán fáj a kormánynak.

Ezért a hétfői demonstrációt reggelre szervezik, a Margit híd pesti hídfőjénél.

Hozzátették, ami eddig volt, az csak a bemelegítés, most kezdődik az igazi ellenállás.

Ismerjük a várost, mobilisak vagyunk, mi leszünk a motorja ennek a mozgalomnak ami titeket, a NÉPET juttat majd célba!

- tették hozzá.

Hogy mik ezek a célok?

- Tolják el a KATA módosításának bevezetését januárra!

- Tervezzék újra a KATA módosítást!

- Tervezzék újra a "rezsicsökkentés-csökkentést"!

Orbánék átlépték azt a határt amit még eltűrünk! Nem elég, hogy milliárdokat lopnak, csalnak és visznek külföldre, a pofánkba röhögve emelik meg a saját fizetésüket!

- jelenették ki a szervezők, eközben szerintük a népre, olyan megszorításokat kényszerítenek amikre az ő hazugságaikra felépített kampányuknak köszönhetően fel sem lehetett készülni!

Eközben, KATA-s vállalkozók százezreit taszítják teljes bizonytalanságba, elvárva tőlük, hogy alig másfél hónap alatt szervezzék át a vállalkozásukat vagy keressenek más megélhetést maguknak. Nem csak cserbenhagyták a népet, konkrétan meggyalázták azt!

- tették hozzá.

A későbbi eseményeket szervezetten és koordináltan tartják majd.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igazuk van! Nem piknik kell, hanem ellenállás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Eladott Ország: A román egy totális seggnyaló nép, most hallhattad. Ő csak tudja, román.
Németh István
@Peller Anikó: ancsa-panna én székely magyar vagyok, a szemét hazaáruló magyarokra meg szarok!@Horizont: hogy a seggedet megcsinálják,szólhatok néhány migránsnak is, menten helyrejössz agyilag is!
@Nessy: és valóban igaz!!! ezekkel a rongy szemetekkel akik csaltak, loptak az államot, mindannyiunkat károsították azokkal nem kell cicózni > bele kell baseválni a mocskos pofájukba, úgy bizony!
volvós
@durbinsc: nick-tolvaj nem megy ez neked...
Németh István
@Nessy: @Horizont: @volvós: Nem veszitek észre hogy szar agresszorok vagytok, hogy mindenáron anarchiát akartok kelteni és ez egyre nyilvánvalóbb mindenki előtt! Hát utálnak benneteket minta szart segg fejek akkor amikor a népnek a nemzetnek a nyugalmáért tesz és serénykedik a kormány ti szándékosan a nemzetet a szakadékba akrjátok küldeni ! Nulla államismeret, közigazgatási és jogi ismeret nélkül mit akartok tenni, lopni rabolnia gyengébbektől - hogy ti csőcselékek gazdagodjatok?? Az olyan kretének mint a gyurcsány a zaj-barom a pajtásotok akik képtelenek felfogni, hogy egy néppel, nemzettel kapcsolatos felelősségük lenne! Hülye gyerek módjára mint amikor homokozóban a lapátoláskor egymás fejére szórják a homokot, hogy akár meg is vakulhatnak, fingjuk nincs a felelősségtudatról arról, hogy a népközé lövetve kár halál esetek sora is lehetett volna > még a seprűnyéltől is! tetves barmok miért nem mentek a büdös picsába!
A rendőrség igazoltatásokkal ki fogja gyűjteni mindazokat akikből a NAV kiszedi a bűnöző maffiózókat! Különben a zay pöcs és a gyurcsány família minden tagja KATA -szélhámos!
evacica
Hajrá fiuk harcoljatok az igazságért és Orbán mocskos kormánya ellen! Átverte a választókat, hazudik reggel éjjel appal sőt még akkor is ha kérdez! Ébredjetek magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.