Ha egy országban elfogy a gáz, akkor majd elvehet más országoktól, ez szerinte einstand – jelentette ki a kormányfő pénteken reggel a Kossuth rádiónak adott interjújában.

Orbán: segítenünk kell az embereknek, hogy le tudjanak jönni a gázfogyasztásról

Fotó: Facebook

Orbán Viktor úgy fogalmazott, Magyarországnak nem a gázhiány okoz majd problémát, mert Szijjártó Péter évek óta adja a füstjeleket és üti a dobot, hogy Magyarországnak alternatív beszerzési útvonalakat kell kiépítenie. Ha figyeli az eseményeket, az elmúlt években nemzetközi kapacitásokat fejlesztve egy nagy mennyiségű szállítási útvonal épült ki Törökországból Szerbián keresztül. Kötöttünk a horvátokkal is egy megállapodást, nekik van egy LNG-termináljuk.

Arra kötelezték a magyar gázkitermelőket, hogy emeljék a termelési szintet.

. A mátraaljai erőmű leállított blokkjait újranyitnák, a barnakőszén bányák esetleges újranyitását is felmérik. A tüzifa kivitelét betiltották és az erdőgazdaságokat kötelezték arra, hogy készítsenek tervet a fakitermelésre.

Kályha- és kazánprogramot indítanak, ennek Palkovics a felelőse.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mese a Mátrai Erőműről. Ez elment az erőműbe vadászni és megszerezte. Ez kivett belőle 11 milliárdot forintot és hazavitte. Ez a kifosztott vállalatot az állammal visszavetette. Ez az egészet végignéze. Ez az icike picike magyar nép kifizette. Már "csak" az a baj, hogy ez nem mese. Ez elment vadászni, ez hazavitte , ez mind megette, ez megmagyarázta, ennek meg icike picikét kezd tele lenni a töke azzal, hogy nemcsak lopnak tőle, de hülyének is nézik.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272112252_10224566042517415_1082669012480718958_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Vh8TP6TcqmcAX9hVhyN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8G8-9qgMjEZUlN7bgFKJE-Slgi68YNsdMu3o2yV-4rdA&oe=62E86DBF
Egy 6 milliárdért megvett cégből -Mátrai Erőmü- veszteséges év után kiveszel 11 milliárdot az eredménytartalékból osztalékként, aztán eladod a kormánynak 17 milliárdért. Ez csak nálunk és csak most fordulhat elő. És ez csak egy csepp a tengerben. Az eredménytartalékból ment, amit még a németek tettek el a szénerőmű rehabilitációjára. Sehol nem ég egy autó sem...
Egy fél disznót kap a Mátrai Erőmű minden dolgozója Mészáros Lőrinctől, ami a járványból visszamaradt. Nesze nektek bérfelzárkóztatás magyar jobbágok!
uploads.disquscdn.com/images/5c752d84678f90026aa038ed37daa8fcadf64eb5a18b45d5c3ab65e9a0aef00d.jpg?w=800&h
A NER együgyű jobbágyának kacaja, a feudalizmusba oltott kleptokrácia arca...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.4cdn.hu%2Fkraken%2F6vdmxyoBnpoUCG6ta.gif&key=4zY8HfkyG83qaxPtvbDjPQ&w=800&h=427
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@CsipkeRózsa: Kösz, már mondták egy páran... meg egyébként is ezt nincs szándékomban sajátkezüleg csinálni, csakis szakemberre bizom.
magyar1
Az unio vezetői feláldozzák Európát az ukrán-amerikai sikerért, szankcionálták a népüket. Nem kaphatnak orosz gázt, Hát nem hülyék???
magyar1
@vacsi: ttps://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2020/03/15/valyoghaz-valyogfal-epites-gaspar-janos-pandi-mester/
Na ezeket nézd meg, milyen szépek!
vacsi
@szegfue: Rossz, de szerintem sincs jól így. Viszont nem akarnám rosszabbra lecserélni. És jelenleg nem tudok jobbat.
szegfue
@vacsi: aug.6. 15:37 Mint ahogy nekem, ugy Neked sincs fogalmad arról, hogy egy esetleges "uj" miniszterelnök rosszabb lenne vagy sem! De nem hiszem, hogy azért, mert "jelenleg nincs jobb", nem kellene változtatni. Csupán feltételezés, hogy rosszabb lenne... pont olyan, mint amikor O.V. a választáskor azt "döngölte" az emberek fejébe, hogy "ha a szocialisták kerülnek hatalomra", akkor megszoritások lesznek, a magyarok mennek harcolni az ukrán-orosz háboruba és hasonlók. Szerintem a puding próbája az evés.
vacsi
@szegfue: Természetesen egy "új" miniszterelnökről el tudom képzelni, hogy esetleg jobb lenne. De akik jelenleg listán vannak, azok már egytől-egyig alaposan lejáratták magukat - na, róluk csak azt tudom elképzelni, hogy sokkal rosszabbak lennének : nem csak nyomorba, hanem esetleg háborúba is taszítanák az országot... Mert azért ismerjük el, jelenleg normálisan lehet élni - már annak, aki akar. Persze, a nyugdíjam nekem is kevés, de beosztással megélek belőle. Lehetne jobb - de lehet sokkal rosszabb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.