A Spirit FM Aktuál című műsorának volt a vendége Koncz Zsuzsa. Az előadóművész Orbán Viktor tusványosi beszédére is reagált – írja a 24.hu.

Koncz Zsuzsa reagált Orbán Viktor tusványosi beszédére
Fotó: RTL

Úgy gondolja, a nyugati világ abban a tekintetben nem változott, hogy sok helyzetben iránymutató és mértékadó. 

Nem hiszem, hogy az 500 milliós Európai Unióban a 9 és fél milliós Magyarország fogja megmondani a tutit, és fogja megmenteni Nyugat-Európát. Ezek ilyen hangzatos és nagyon blikkfangos megállapítások, belátom, de számomra legalábbis valóságtartalmuk nincs

– nyilatkozta az énekes.

Úgy véli, hogy az, hogy hol élünk és milyen kultúrában növünk fel, nem zárja ki a közlekedést, az egymással való párbeszédet és adott esetben az együttélést. 

Tehát nem lehet kategorikusan kimondani, hogy az emberiség mint az emberi faj nem tud egymás mellett élni, nem tud egymással élni. Ezek a mostani kijelentések, ezek kicsit valami ilyesmit akarnának megfogalmazni, hogy itt valakinek valamiféle szempontból előnye van.

Koncz Zsuzsa kijelentette, hogy ő "ilyen kijelentéseket soha nem tenne, és egyetérteni sem tud velük".

A teljes beszélgetést itt tudja visszahallgatni:

Forrás: 24

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Hallgasd Tóth Gabit, Ő nagyon keresztény, jobboldali "művész"! És véletlenül sem mond véleményt, akárcsak Nagy Feró!
Azért "nyílik még a sárga rózsa"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
kedves Zsuzsa! Katona koromban istennőként imádtam, szerettem a dalait...

Aztán eltelt 55 év...tele szép emlekekkel...de most, hogy megszólalt, úgy érzem, nem kellett volna...

Ha pár hónapot, évet eltöltene néhány közép-Afrikai, vagy közel-keleti országban, akkor kiváncsi lennék a véleményére(az életkorunk miatt ez már nem lehetséges)
...de annyit megjegyeznék, ha fiatalon megpróbált volna egy olyan országban élni, ahonnan az oroszokat, majd az amcsikat is elzavarták, akkor talán már nem is élne..
...de ha valami csoda folytán élne, telve tapasztalatokkal, egészen más lenne az emberek egymás mellett éléséről...

Inkább énekeljen, abban verhetetlen.

(egy tisztelője)
justhpeter
@Shikari: Elég ha csak a Führeredet követed, nem kell okosabbnak lenned. Majd ő megmondja minden nap, hogy miről mit kell gondolj, érezz.
csak úgy....
@jesz: @Shikari: értem! ti elmondhatjátok minden szirröl-szarról a buta véleményeteket, csak a nálatok sokkal okosabb zsuzsi nem! :) a fidsz faxán megbetegített egyeseket..
ómió
Kérdezd meg, efftársnő, a Bécsben "migráncsilag" legyilkolt magyar nő 2, "migráncsi kegyből" még életben maradt fiát, "bejött-e" nekik az "együttélés"!
Nessy
@Shikari: Hallgasd Tóth Gabit, Ő nagyon keresztény, jobboldali "művész"! És véletlenül sem mond véleményt, akárcsak Nagy Feró!
Azért "nyílik még a sárga rózsa"!
csak úgy....
@ómió: persze,ha magyar faxi lett volna, az mindjárt más..., idióták minden nép között akadnak szépszámmal,erre te vagy az élö példa!
balos
@Sin-kari:A te vágányod a nemzethy csalagút sötétjében érzi valakinek magát!
Németh István
A zsuzsika ala koncz mindíg is nagyon hülye csajszi volt! A vinnyogása a pózolásból állt és kiváló nyalóképessége biztosította részére a származási előnyöket majd a francia kitüntetést is! Ne politizáljon és ne akarjon nagyokos lenni, amikor soha egy rajz-szöget nem volt képes az asztalterítőjébe elhelyezni hogy az ne csúszkáljon! A demencia világában bizony változatos a helyzet > igen csak ajánlatos, hogy takarodj pihenni! Nagyon hülye liba!
Istenakinincsen
@Shikari: :A te vágányod a Nemzethy Valagút sötétjében érzi valakinek magát! (@balos: után szabadon...:))
Istenakinincsen
@durbincs: Nem hozzád szóltam bányarém! Jaaa te vagy a @Shikari: is csak most épp @durbincs: néven bejelentkezve?
Így már érthető!
Havanagi
Ott van Nagy Feró a nemzet csótánya,Tóth Gabi,meg még néhány megélhetési"művész",azokat kellene csócsálni.Fáj,ha valaki kimondja az igazságot,rávetik magukat,mint a vércse.Huh,de undoritó!!!
Németh István
hely zsuzsika, zsuzsika nagyon a hegedűs zsuzsira hajazol, tudod a vén szörnyellára, ha nem akarod, hogy nagyon megutáljanak ne nyilatkozz szíveskedj átgondolni és értelmezni a múlt a jelen kort s menten rájössz, hogy mily alkalmatlan vagy a megszólalásra!
Istenakinincsen
@Shikari: Nicsak? Nevet váltottál? A szar az akkor is szar ha más a neve...
Istenakinincsen
Ne válaszoljatok ennek a tahónak, főleg arra a cikkre amit ő tesz fel! Terel! A fideSS propaganda közmunkása!
@durbincs: Átlátok rajtad bányarém! A cikkekre amit te küldesz be nem válaszolok. Ez a te feladatod és ezért fizetnek, és ugyanezért írod a sok faszságot, hogy a "most beszédtéma" ablakban a kényes témák ne legyenek láthatóak.
amortizáltok
@durbincs: ostoba vagy kislány ide egy betüt sem irtam tudod kit mocskolj orbán vityádat vak ló lettél a bányába? @durbincs: @durbincs: @durbincs:
Istenakinincsen
@Shikari:Figyelj suttyó! Ha téged ez megnyugtat akkor egy nagy rakás szar vagyok! Most már boldog vagy? A szar az akkor is szar ha nemzeti...te más vagy nyilván. Ismerek normális románokat is, de nagyobb részük már norvégiában dolgozik. Itt csak néhány maradt. Nem olyan kolduskutyák mint te,hogy egy kis jutifalatért pitiznek a fideSS-nél.
Istenakinincsen
Ne válaszoljatok ennek a tahónak, főleg arra a cikkre amit ő tesz fel! Terel! A fideSS propaganda közmunkása!
@durbincs: Átlátok rajtad bányarém! A cikkekre amit te küldesz be nem válaszolok. Ez a te feladatod és ezért fizetnek, és ugyanezért írod a sok faszságot, hogy a "most beszédtéma" ablakban a kényes témák ne legyenek láthatóak.
Nessy
@Shikari: Attól függ, ki milyen zenét szeret! Épp most nyaff --nyaffol ez a Demeter nevű megélhetési hű magyar, aki most az Orbáni kultúrát "képviseli", hogy sok a szimfonikus zenekar, elég lenne négy is!
Tényleg, ma milyen "értelmes, magas színvonalú" szövegek hangzanak el a Szigeten?
Nessy
@Shikari: Részemről komoly zene, jazz, könnyűzene, de nosztalgiából régi slágerek. X faktor pl. nem az én világom. Három tenor, Il Dívó.
Rockxy
zsuzsibazzeg, ezt nem kellett vóna.
te csak kottázá tovább, ahoz értesz.
Németh István
a zsuzsanna a megkopott hangjával és a nagyon hülye fejével menjen a picsába!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:43 Ez a te világod a kurvaanyázás ugyi kis buzi? Alig vártad már te fehér kutyaszar!:))))))
Istenakinincsen
@Shikari: tegnap, 04:20 Tibike! Az értelmes szöveges dalok jó része rejtett vagy nyilvánvaló politikai/társadalmi üzeneteket hordoz. Vannak itt is kivételek persze, a mulatós, bugyuta, disco stb...
Ősrégi 60 éves szövegek és még ma is aktuálisak? Nem baj ha nem érted...
Istenakinincsen
@Shikari: Gyerekmese
Jó estét gyerekek! Remélem, ágyban vagytok már!
Ma este az éhes kismadárról mesélek nektek.
Történt egyszer, hogy nagyon éhes lett a kismadár.
-Éhes vagyok! Éhes vagyok! - rikoltozta.
-Te, ne legyél már annyira éhes kismadár! - mondam neki.
Aztán ennyiben maradtunk.
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát, gyerekek!
Istenakinincsen
@Shikari: Akkor maradjunk ennyibe...ez volt a célom és nem az hogy szórakoztassalak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.