A kormánypárt csütörtökön reagált a DK-s Varju László nyilatkozatára.

Fidesz-közlemény: Gyurcsánynak a háború is csak a saját hatalmáról szólMTI/Kovács Tamás

A Fidesz közleményében azt írta, Gyurcsány Ferenc láthatóan mindennap megüzeni, hogy készül és vissza akar térni a kormányzásba, „neki a háború is csak erről szól”.

Egész Európa és Magyarország is szenved a háború és a brüsszeli szankciók következményeitől, háborús infláció, háborús energia- és gazdasági válság van. Gyurcsány Ferencnek azonban most is kizárólag csak azon jár az esze, hogyan tudna újra hatalomra kerülni

– írták, nem véletlenül hangsúlyozva a brüsszeli szankciók „súlyosságát”, ami a választási ígéretek megszegésére sarkallta az Orbán-kormányt.

Szerintük Gyurcsány Ferencet „azért zavarta el a magyar nép, mert ő háború nélkül is gazdasági válságba, tömeges munkanélküliségbe és az államcsőd szélére taszította az országot, energiaválság nélkül is háromszorosára emelte a gáz és duplájára az áram árát, háborús infláció nélkül is elvette a munkavállalók, a nyugdíjasok és a gyermekes családok pénzét”. Azt persze nem tették hozzá, hogy a jelenlegi kormány döntései miatt száguld az infláció és szállnak el az árak Magyarországon. 

A közleményt azzal zárták, hogy

Gyurcsány és a baloldal tönkretette az országot.

Varju László, a DK országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, mostanra a Matolcsy György vezette jegybank is beismerte, hogy nagy a baj a magyar gazdasággal, és jelezte, a párt szerint a hónapok óta tartó drágulás „az évtizedes forintgyengítés, a Fidesz gazdaságpolitikájának egyenes következménye”.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Fidesz-közlemény: Gyurcsánynak a háború is csak a saját hatalmáról szól
Ezért Ferke háborús vészhelyzetet hirdetett , hogy kézi irányítással vezethesse Országát.
Komolyan mondom ezek a fitymák MIND teljesen elmebetegek.
Egyébként meg :
uploads.disquscdn.com/images/6e454b3d25285be130b26b2839f168c9dd0b5f814e6ba547116d85b286959350.jpg

.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Egy politikusnak elsődleges célja a hatalomba kerülés, hogy döntéshozó pozícióba kerülve tegyen a közért. Ellenzékből nem igazán tud senki semmit tenni!
A probléma az, hogy Orbán és sleppje 12+ éve van helyzetben, de még mindig másokra mutogatnak!
Eladott Ország
Az egykori éllovasokból Európa koldusháza lettük a fidesz 12 évének diktatrórikus ámokfutása alatt. Orbán: A gáz én vagyok. Úgy bizony ! Elmehetnél már a jó büdös p*csába ! Te egy őrült idióta f@sz vagy ! Egy nagy senki !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279519956_1335905043556066_892536996069791149_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=uwmxTbuRbrEAX_Y_iyG&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-pO0ckz4kwNF-SZ-MkOA1EKlCQivhWRAHmaX_--I5EBw&oe=62FA776B
Újsághirdetés: Elcserélném 12 éves kormányunkat, egy szekér trágyára...Jelige: Szart szarért. A trágya többet ér! A szavazóival együtt leárazás lehet !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/283795558_1355372941609276_1919257272741435649_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vh9wLSuuWAAAX-3z_AJ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8BGP3Ux0uKec77U7Lkr5fiMexqa9LrI4MGjblRGABdpg&oe=62F94B6B
Mindeközben az infláció nő , a munkanélküliség is nő, és a gazdasági visszaesés is nő főnök. Jegyezd meg Sanyika, hogy nőügyekkel nyáron csak akkor foglalkozom, ha már nagyon fickós vagyok. A jól megérdemelt pihenés. Minden nő, ez már feminizmus.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270205200_579151133698115_447236374080873873_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FTTRAXwWlR0AX_RxqDs&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_0sT80FNfD7xB8GuUnjKRx0ixQZUHUr-FDgurEKEOFDA&oe=62FAC1F5
Emmersson71
@Eladott Ország: A középső képről egy régi poén ugrott be...

- Mi az a mondat, amely az ügetőn, rajt előtt és a nyugdíjas otthonban ebéd előtt is elhangzik?
- Fogatokat a helyére!
Eladott Ország
Egy olyan országban, ahol a kormány kormányzás helyett kommunikál és két választás között azzal van elfoglalva, hogy betonba öntse a hatalmát, ahol a miniszterelnök megszállottan háborúzik, hadakozik és démonokat fest a népnemzeti nyomorúság falára, ott előbb-utóbb társadalmi katasztrófákkal kell szembenézni. AHOL TÖRVÉNYTELELEN, KORRUPT eszközöket használnak cinikusan körberöhögve a demokrácia látszatát is, eszköztelen a nép. Egyenlőre mozdulatlan. Csak a szikra hiányzik.
Néro2
Fidesz-közlemény: Gyurcsánynak a háború is csak a saját hatalmáról szól
Ezért Ferke háborús vészhelyzetet hirdetett , hogy kézi irányítással vezethesse Országát.
Komolyan mondom ezek a fitymák MIND teljesen elmebetegek.
Egyébként meg :
uploads.disquscdn.com/images/6e454b3d25285be130b26b2839f168c9dd0b5f814e6ba547116d85b286959350.jpg

.
Eladott Ország
@Emmersson71: ma, 17:30 ♦ "Hofi annak idején egy fellépésén azzal viccelődött, hogy az orvos felírt a nyugdíjas betegnek orvosságot, be kellett vennie 3x1 szemet étkezés után. "Mire a nyugdíjas: De doktor úr, hol tudok én napjában 3 szor étkezni?" Ehhez már fogsorra sincs szükség.
balos
@Eladott Ország: Tudod ott szikrát ne keress ahol még a szart is ellophatják büntetlenül!
kulabombaafityiszre
Zakkant viktor 12 éve háborúzik a nemlétező ellenséggel,ezzel hülyítve az amúgy is hülye szavazó táborát,hogy a hatalmát megőrizze.
Macskaszem
Mintha a Csutkánynak nem minden a hatalom megtartásáról szólna. Ezermilliárdokat szórt ki érte tavasszal, de ezt is Gyurcsányra fogja, mocskos disznó.
orsos vendel
Ez az orsos...total...megazakkant...IDIOTA !!!
Al X
Ez a FIDESZ nyilatkozás biztos hamis - fake news - , mert nincs benne Soros-ozás!
CsipkeRózsa
A fontosabb dolgok helyett csak Gyurcsányozni tudnak, inkább dolgozzanak!
Istenakinincsen
A hatalom a fideSS kezében van már régen! Maximálisan ki is használják, de nem arra amire felesküdtek! Covid üzletek, vakcina, lélegeztetőgép...stb. Háború ami nem itt van, energiaválság amin szintén jól profitáltak, erdőírtás, hatodik hullám stb.
Mindig kitalálnak valamit és ha épp nincs semmi akkor Gyurcsányoznak! Mi köze ehhez Gyurcsánynak? Milyen hatalma van amitől ennyire fosnak???
gina
Állitja ezt egy mocskos hataloméhez szemét fidesz és aljas cigány vezetőjük, igyan ne nevettessenek, patkányok
Istenakinincsen
@Maccska: Értelmes kommunikáció helyett Gyurcsányozás? Eléggé óvodás színvonal! Egyetlen érv és mindenre jó válasz:Gyurcsány! Hát ez elég szánalmas, de a kondának tök elég...
Istenakinincsen
@Maccska: Szerinted a trükk elég? Lehet hogy alkalmas szórakoztatásra egy bűvészmutatványhoz...
Előbb-utóbb szembe kell nézni a valósággal és minnél tovább marad rejtve a "trükk" annál fájdalmasabb és nehezebb lesz!
Ez nem egy cirkuszi előadás ahol mindenki tapsol a végén és szépen hazamegy. Emberek élete a tét! Élni és élni hagyni trükkök és csalások nélkül!
Istenakinincsen
@Maccska: 0rbán mitől olyan népszerű? Bátorkodom megkérdezni,mert te nyilván tudod.
Vagy erre a szégyenfoltra gondolsz?: propeller.hu/itthon/3850004-jeszenszky-zsolt-odat-irt-orban-viktorhoz?all#comments
Magyarország szégyene hogy egy dillettáns, de legnépszerűbb partiarc vezet egy országot a szakadék felé. Jobban mutatna egy cirkuszban, szinházban focipályán:))...vagy filmsztárként! Ott nem okozna legalább ekkora károkat! Hozzáértő szakmailag profi vezetők kellenek egy ország vezetéséhez és nem ilyen hókuszpók varázsló mellébeszélő seggfejek.
Most is vannak és lesznek is erre alkalmas nagybetűs emberek! A bürokrácia segítségével felépített államilag támogatott korrupció megszüntetése fontosabb lenne mint bűvészkedni nem gondolod? Ezután jöhetne a piramis rendszer megszűntetése!...Tudod ugye, hogy a piramisjáték tiltott gyümölcs? A kurmányunk mégis így működik!
Yoda69
Azert kell keszenletben lenni, mert a allamcsodbe kormanyozza a fideSS az orszagot, akkor uj valasztasokat kell kiirni.
amortizáltok
és vajon a lopások hazugságok kiről kakukkolnak nem de nem a regnálókról lassan kivájjátok egymás szemét
Istenakinincsen
@Maccska: Egy lófaszt tett veled jót...majd rájössz, de tökmindegy. Amit adott többszörösen visszaveszi...mi ebben a jó??
Nincs értelme az acsarkodásnak, nem látod mire megy ki a játék? És ez nekünk nem játék nekik viszont az!
Se jobb se baloldal nem kell! Ez csak arra jó hogy összeugrasszák az embereket akik csak normálisan emberi módon szeretnének élni! Legyen meg ami szükséges és több nem kell! A felső X-ezernek miért kell több? Kidobni az élelmiszert?Kastélyok birtokok luxus yachtok milliárdok minek? Milyen moslék világban élünk hogy itt már senki és semmi nem számít, csak az uralkodás és utánam a vízözön?
ESCOBAR
@Néro2: ma 17:44 Ne őket okold! Ők legalább elmentek szavazni! Ne is akard meggyőzni egyiket se! Van ennél jobb megoldás! Mutass perspektívát annak, aki otthon maradt! Rázd fel! Ugraszd ki a fotelból! Győzd meg, hogy te jobb vagy!
Persze, ehhez előbb garanciális javításra van szükség! GELKA? Ramovill? Rávisz?! Nem! Le kell cserélni az egész baloldalt! Aztán mehet a mutatvány!
Istenakinincsen
@ESCOBAR: Jó meglátásaid vannak! Ecsetelnéd kire/mire lehetne lecserélni a baloldalt? Nincs alternatíva! Egypártrendszer van! Azt kell megszüntetni! Szavazással ez már így lehetetlen küldetés. Garanciális javításra már nincs lehetőség. Mutatványokra meg már nincs szükség abból már eleget láttunk és ismerjük a trükköket.
Mit tudsz javasolni mindezek tudatában?
Jozefina
Valamitől nagyon félnek a fideszesek!!! Ennyi marhaságot csak úgy lehet össze hordani!!!
Toller Béla
Hát, ehhez kell a pofa, a vastag bőr a pofán ! Évtizede rendkívüli állapot van ebben a koszfészekben, az önjelölt és önfényezett utcai harcos lop, csal és hazudik, mindent összesároz, semmit sem alkot ...és akkor megint valaki más az, aki a hatalom megszállottja ? Minden orbánnak engedelmeskedik itt, aki és ami nem, az nincs, és akkor jön a propaganda az ilyetén dumákkal ...elképesztő, hihetetlen, röhejes !
Fenyöfa58
@Maccska: hulye...a Hofinak az eszehez te rohadt messze vagy,,,
Dr. Proktor
Ezek annyira szeretik Gyurcsányt, hogy egyenesen nem is tudnak létezni nélküle...
Feri! Vigyázz a Józsira, nehogy ő is a szájára vegyen...
kereső
Saját hatalmáról???, Hol van Gyurcsánynak "saját hatalma"? - hülyék gyülekezete!
Orbán viktor és a fideSS 2002-2010 közötti időszaka , benne a 1933-as gazdasági világválságot idéző 2007-2008-as pénzügyi világválságot , másról sem szólt, mint orbán viktor hatalmának megszerzéséról.
A 2010 utáni időszak meg orbán viktor hatalmának megőrzéséról, megtartásáról- bármi áron. A pandémi idején /2020/2021/ életek árán is. Meg hatvanpusztáról, meg zsebének (mészáros lölö, szijj, garancsi...etc) megtöméséről- az ország kifosztásáról. A jogállam megpuccsolásáról, a demokrácia, a parlamentarizmus felszámolásáról-kiüresitéséról.
Akkor moist ismételeten, miről is pofázik a fideSS- a náci fajelmélet mellett???
Néro2
@ESCOBAR: Annak minek perspektívát mutatni akinek a fityma álom elegendő. Aki meg el se ment szavazni annak is.
Akkor ébredjenek fel szépen maguktól. Meg egyébként is , hogy gondolod húzzam magam után őket mint egy koloncot és reggeltől estik magyarázzam meg hogy egy meg egy az 2 ? Dögöljenek bele a saját egy bitükbe és öljék meg minden nap a másik szomszédjukat mert biztos az a hibás az agyatlanságukért. Kösz nem. Legfeljebb majd akkor ha feltakarították a saját szarukat maguk után és ott állnak a tiszta udvaron , kérdezve na akkor most mi legyen. Már ha érted.
ESCOBAR
@Néro2: Értem! Azt várhatod! Segíts magadon, Isten is...
Néro2
@ESCOBAR: Na látod ! De ha nem értetted volna azt mondtam , hogy én nem.
Istenakinincsen
@ESCOBAR: ma, 11:06 Néro2 pontosan leírta, hogy miért lehetetlen...
ESCOBAR
@Istenakinincsen: Apám mindig mondta: Fiam! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen (ember) !
Istenakinincsen
@ESCOBAR: ma, 21:00 Teljesen igazad van és jól látod a dolgot, csak azt hagyod figyelmen kívül, hogy akik mennének azok már nem tudnak menni mert az ársapkás benzin is drága nekik. Inkább mennek dolgozni hogy valahogy megéljenek! Félnek a munkahely elvesztésétől azok is akiknek nincs autójuk! Ki tudja megszervezni kifizetni a potyautakat és a létbizonytalanságot? Szervezd meg ha ennyire jól tudod! Oda fogunk állni mögéd kerül amibe kerül.:)
ESCOBAR
@Istenakinincsen: Értem! Várják a sült galambot! Nem repül a szájukba! Ez volt apám 2. legjobb mondása!
Istenakinincsen
@ESCOBAR: :))) A sült galamb elfogyott! Az idő lassan, de biztosan megoldja és menni fognak a földönfutóvá tett tömegek.
ESCOBAR
@Istenakinincsen: Majdnem! TESCO, Penny, Lidl, Spar, Auchan, Reál, Aldi, stb. árulja...
Istenakinincsen
@ESCOBAR: Veszik mint a cukrot?, vagy az nincs már?
ESCOBAR
@Istenakinincsen: 5 kg fejenként...

:-)
Istenakinincsen
@ESCOBAR: A cukor egészségtelen, öt kilót megenni öngyilkosság. Betegellátásra nem gondolnak? Cukorbetegség?
Személyi igazolvány nem kell még a cukorhoz?:-)
ESCOBAR
@Istenakinincsen: Na, én ezért nem eszek semmihez cukrot!

:-)
ESCOBAR
@ESCOBAR: Max. anyukám tesz a birsalma-, illetve birskörte befőttbe! Azt viszont megeszem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.